Reunion

Då satt håret på plats igen, herregud vilken tortyr det var. Inte att sätta dit det utan att ha varit vaken och sett Oscarsgalan för att sedan åka direkt till frisören och sitta där i nio hela timmar. Det var tortyr att hålla sig vaken. Tur att natten hemma hos mig med min kära pojkvän framför tvn var mysig, det var värt det. En dag ska vi stå på den röda mattan och vara sjukt snygga. Det har vi bestämt. När jag kom hem däckade jag kl 19.00. Inte ens de 190 vaxplopparna som skavde i hårbotten eller brandvarnaren som pep till varannan minut av lågt batteri kunde stoppa John blund från att komma. 14 timmar senare vaknade jag till liv och insåg att jag missat min föreläsning. Skulle kunna sova i 14 till. Min frisör är iaf världens bästa. Hennes pojkvän som ofta är på salongen frågade henne "varför umgås inte du och Hasse på fritiden? ni verkar ju ha så jävla kul alltid när hon är här..". Bra fråga! Så i helgen blir det bowling med pågarna. Kommer ha ont i skattmusklerna...


Shine bright like a diamond!

Har prytt en jävligt tråkig kroppsdel med lite sexigt bling-bling. Även örat fick en liten finjustering från punkig metallplopp till bling. Shine bright like a diamond.


Feb. 15, 2013


Alla <3 dag

Alla hjärtans dag. Pannkakstårta. Hjärtpizza. En massa kärlek. Alla hjärtans dag, på riktigt.


Alla hjärtans dag

Tryggheten. Pirrret. Rädslan. Viljan. Glädjen. Förhoppningarna. Lyckan. Längtan. Saknaden. Suget. De mjuka läpparna. Det lockiga ruffset. Den sköna handflatan mot min kind. Den perfekta axeln för mitt huvud. De finaste bruna ögonen för de blå. Att för första gången kunna fira alla hjärtans dag med den jag älskar.


Kärlek

När han ligger bredvid och sussar så sött. Att rida på hans rygg när smärtan i magen får mig dubbelvikt. Att dra händerna genom hans hår, första pussen på morgonen och att slingra sig nära innan John Blunds ankomst. Tanken på att få vara sambos och att mitt hem, hans hem skulle kunna vara vårt hem. Att älska någon så mycket att man blir besatt. Det kan vara det finaste på jorden. Min. Din.


RSS 2.0