jag vägrar tro att skadeglädje är den enda sanna glädjen men den sitter fan fint!

jag vägrar tro att skadeglädje är den enda sanna glädjen men den sitter fan fint!
jag kör genom malmö där två filer går ihop till en. jag har en bil bakom mig innehållande en fet kvinna. hon bestämmer sig för att gasa strax innan filihopgångandet. jag tänker: vafan! men eftersom jag fortfarande är först fortsätter jag ju köra. då inser hon att nej, nu blev det jävligt trångt. det kan jag förstå men hon får ju fan inse vad som händer och anpassa sin fart så att hon får plats. håller hon sin höga fart som om hon kör formel 1 får hon skylla sig själv. det tyckte inte hon och började tuta som om hon fastnat på tutan. caroline blev ARGH! efter 200 meter kör man över en backe precis innan entré. nedanför backen var det kö så jag stannade i min fil. hon la sig i andra filen och istället för att stanna hörde jag ett PANG! hon körde rakt in i bilen framför henne. undrar vem som inte kan köra bil...! jag hade hög musik och nerrullade fönster och kunde ju inte låta bli att titta på henne och le. hon tittade upp och log inte tillbaka. det var bara hennes bil som gick i bitar så skadeglädjen satt fint. så fint att jag körde därifrån med ett leende.


beautiful monster

jag älskar min syster. vissa skulle kalla oss knäppa. vi håller på ordet impulsiva. planer fungerar aldrig för mig, jag tror på planen men det skiter sig alltid på ett eller annat sätt. är man impulsiv så händer det där och då.
min födelsedag och midsommar firades med fina folk och mindre fina hobbyblattar, som jag faktiskt otrevligt nog inte sa ett enda ord till mer än "hej, caroline" till de få som faktiskt hälsade när de kom, på limhamnsfältet. brännboll och korv med bröd stod på schemat. riktigt härligt och svettigt. ketchup och korvkrig på hög nivå. har nog sagt "kan jag få ketchupen?" fler gånger den här dagen än under restan av mina 20 år tillsammans.
jag och syster bestämde oss för att bada. svaret till de andra blev att nej, vi har inga badkläder med oss. det stoppade oss inte en kall vårkväll. varför då en varm sommardag? när vi kom ner till bryggan var där en hel del människor så vi tvekade en aning. men vi stod kvar och tittade menande på vattenskotern som körde runt. efter mycket om och men frågade vi om vi fick åka med. en liten awkward tystnad och sen kom ett ja. fräääckt!
han frågade om jag ville köra den och jag är inte den som bangar! vrooomvrooom. vågorna gjorde att man flög EN ANING! tack fräää för att jag fick torka havsvatten på din handduk.
sen hem till frää för ännu mer galenskaper. cencur.
syster ringde imorse och hon har också grym träningsvärk. undrar hur mycket vi spände oss runt den där mannen för att hålla oss kvar egentligen, haha.
förkyld idag, who could have known?
cykeltur och  hästapollar med sara igår. tillverkade en film som jag hoppas kommer upp på fb inom kort.
men jaja. intressant? inte ett jäkla dugg.


äckeldagen!

asså jag bara måste berätta vad som hände idag! efter en fin och varm och vattenkrigig dag, utflykt till en bäck för att fiska där det inte fanns en enda firre och annat fint så körde jag bort till ribban innan jag skulle till lund och skjuta. vek upp min tröja medan jag gick mot solen för att brunfärga den lite. efter en stund går jag förbi en liten sliskig utlänning med cykel. när jag gick förbi märkte jag hur han också började gå efter mig. efter en bra bit stannade jag och väntade på att han skulle gå förbi. vad gör han? jo, han stannar bredvid mig och börjar prata halvt på svenska och halvt på engelska med brytning. jag är fööör snäll och pratade med honom istället för direkt avvisning. han frågade tillslut om jag sysslade med någon sport. random! jag svarade nej, jag skjuter pistol men jag har gått på fotboll. han säger "ja, jag kan se det. jag håller på med sånt. jag kan visa dig några övningar om du vill". utan att vänta på mitt nej tack ställde han ifrån sig cykeln och började sträcka ut sina armar så att det knakade. jag sa "öe!". han sa: "det är för att jag har muskler" och spände sin lilla klena arm och pekade på den lilla sötpotatisen till biceps. sen drog han upp sin tröja och drog med sitt finger över sina äckliga, överpälsiga fula magmuskler. vid det här laget var jag nära på att vomitera han i ansiktet. men det tar inte slut där. där står jag med naken mage och han säger "du har god fitness men du har lite fett kvar på magen" OCH PETAR mig på magen! då sa jag "yeah, but that's healthy. i have to go!" och gick iväg. jag tänkte bara gå därifrån och stanna kvar på stranden en stund till men medan jag berättade för sara i telefonen om äcklet vände jag mig om. vad ser jag? jo, äcklet med sin cykel som går efter mig. så jag fick vara så snäll att gå till bilen och köra därifrån. sjuk jävla upplevelse. jag ska gnugga min mage med sprit!

sen mötte jag andra äckel men det kan vi ta en annan gång.

ingen har namnsdag idag!

hör och häpna. jag äter frukost! yoggi, cornflakes och russin, mhm!
jag älskar att vakna glad. det här kan bli en ganska bra dag.
det är sol ute. hoppas inte GOSen inte hunnit bli så varm för utan ac blir det hitt och svettigt och jag är inte den som inte svettas. det kan sara och elin intyga efter en bastu-risering i fjällen. de var lite lagom varma och jag RANN bort. bokstavligen! sen sprang jag runt naken i liiiiten handduk för vi hade glömt schampot och sånt. då knackade jag på en dörr som skulle vara vår men sara skriker "du är på fel våning. vi bor inte där". jaaaa, lot's to tell. fjällen var så jävla bra. inte för att det var fjällen. men att bo med sara ökade mitt liv genom skratt med 100 år tror jag. jaja. nu ska jag köra till jobbet. kommer komma försent. oooops! hihi.
pusshaj och blåsfisk!

jag knarkar inte. jag ser bara ut såhär.



älska mina knarkarpupiller. älska att x antal människor frågat mig om jag knarkar under mina 20 år i livet. älska the sounds-konsert. älska sara (och anna!).
älska att saromans pupiller syns på en annan bild och är hälften så små som mina.
älska låten nedan. gråtigt många många gånger till den men vi vet ju vid det här laget hur jag är. inte riktigt vattentät innanför skalet.


clementiner ska få dansa salsa i min mage.

okej. det här inlägget är skapat för att ni ska sitta där och tycka lite synd om mig utan att jag behöver höra någon som råkar vara puttignuttig när de tycker synd om någon. here goes:
i blöta skor aka svarta fötter då de blöta skorna färjar men med finfint sällskap begav jag mig till centralen och tåget mot höör efter jobbet för första gången på mycket länge. detta för att mamma som är bortrest ville att jag skulle byta tvätten på tvättvindan (mmhm, det ska tydligen hålla tjuvarna borta om man ska tro min moder. ni får skratta.) och ta in posten. jag kommer till höör med mycket trötta fötter och ögon. väntar mig en full postlåda men möts av den tunnaste av alla lokaltidningar. vafan, hänger säkert ingen tvätt ute heller, tänker jag. öppnar altandörren och nej. ingen tvätt. VARFÖR SKULLE JAG SPENDERA FYRA TIMMAR PÅ NÅGOT SÅ ONÖDIGT?!
stoppar in bullar i ugnen. de kommer ut stenhårda av någon obränd anledning. sylten som jag trodde var god sylt var gelé. gelé är iof jättegott men inte på bullar kanske. sen var jag tvungen att gå tillbaka till tåget igen. jag är glad över var jag bor i staffanstorp. fem minuter till bussen. färre om man måste springa som jag. i höör är det uppförsbacke till tåget och tar typ 20 minuter för mig att gå. fett drygt!

fast jag ska vara positiv. jag fick gratis lunch. jag hade ett roligt vattenkrig. jag bestämde mig för att gå tillbaka till borggården och köpa glass efter jobbet. exakt samtidigt bjöds alla pedagoger på glass och jag fick mig en gratis jag också. hihi. jag hade fint sällskap till tåget. det hade jag inte haft om jag inte gått dit. man kan göra lite som man vill när man är själv. när jag åkte hem och hoppade av tåget i lund så stod bussen och väntade på mig. perfa!

nu är jag jättetrött. clementiner väntar på att få dansa salsa i min mage.

I'll keep paying.

 not ready to make nice - dixie chicks.

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

I'm through with doubt
There's nothing left for me to figure out
I've paid a price
And I'll keep paying

i don't like dirt.

jag kände mig himla snäll som stannade vid övergångsställena idag. inte alla. bara de där någon stod och väntade. såväl för små cyklande barn som långsamma damer. ibland händer det att man susar förbi..oops. men inte idag.
sen kände jag mig jättehemsk som undvek att köpa en knapp som ska bidra till att stoppa våld i skola och hemmet (eller ngt sånt). först sa jag nej tack utan att lyssna på dem. sen stannade jag och frågade vad den kostade. då sa jag att jag inte hade pengar ute. hemsk jag är. de svarade "okej, synd, men vi kommer tillbaka". so it looks like jag antingen måste såga till en egen ingång till ica eller inte införskaffa några varor där på ett tag. eller köpa en knapp för 30 kronor. mmhm.

it's like eating dirt. I don't like dirt. it tastes like dirt!!

insikt

tini lilla fina du. du vet väl inte något (mycket ;) ) om min fröken höger och fröken vänster? på det planet har jag satsat på symmetri haha! exakt lika mycket kärlek till dem båda (Y)

jag har insett att jag inte behöver en provserie på skyttet. jag behöver en provask (= tio provserier) innan jag skjuter "bra". det är mindre bra. dels innebär det att jag på alla tävlingar kommer suga. dels innebär det att jag måste spendera en ask (= 30kr) på att vara dålig för att sedan köpa en ask till. det innebär att när jag börjar skjuta med ett tillfredsställande resultat börjar bli riktigt trött i armar och rygg. det innebär att alla som börjar skjuta samtidigt som jag lämnar skjutbanan när jag "börjar". well done!

jag saknar er, steph och alina. jag tittar på bilderna från vår dag då och då. jag ler varenda gång.



en av de absolut lyckligaste dagarna i mitt liv är en dag i all enkelhet. en dag med steph och alina. en dag med bärplockning och bad i ringsjön. den kunde inte blivit bättre.
nu är det är molnigt och i slutet på juni. jag vill ha en dag som den här med finfinaste vänner och SOL! jag bara älskar bilderna som strålar av skratt och lycka rakt igenom. det vet jag att alina och steph också gör så om ni två finaste av människor läser det här så saknar jag er. massor.


här har ni mig symmetrisk!

HAHAHA! nu ni ska jag bjuda på mig själv om något!!! har kollat bilder på datorn och hittade en oslagbar bild. sara och jag skulle undersöka hur jag såg ut om mina båda ansiktshalvor såg exakt likadana ut. enjoy!
även om jag klagar på att jag måste ha baotasolglasögon för att täcka båda ögonbrynen som sitter lite norr och söder om varandra så är jag väldigt glad att jag är osymmetrisk. dock hade jag gärna haft de här TVÅ öppna ögonen istället för mitt halvstängda 90årsöga. men jag röstar för osymmetri... det blir lite mindre brett på det viset, haha!


rubriker up my ass

någon som försöker säga mig något? galningar i trafiken idag och jag har ju en tendens att hamna mitt i trafikkaos. bilen framför mig stod och väntade vid rödljuset. plötsligt tröttnade han uppenbarligen och körde iväg. rött blev till grönt precis när jag närmade mig och i den takten fortsatte det. bilar gjorde galna omkörningar i vänstra filen, körde in framför en annan bil waaaaay too close men jag bara bevittnade allt medan jag levde i min egna lyx. jag körde genom malmö - staden uppbyggd av trafikljus - utan att behöva stanna för rött en enda gång. det händer aldrig! nu ljög jag. det hände ju. sex röda lampor som blev gröna precis när jag närmade mig. det gillas!

jag dansar i jobbets korridorer när du inte ser.

tydligen är det efterblivet att gråta till bröllopet. jag kan då avslöja att jag förutom tidigare nämnda tillfällen grät till reprisen av agnes och björn schiffs sång som var som tagen ur en fin disneyfilm, när olle westling höll tal och när prins daniel höll sitt tal till kronprinsessan. det kändes fint. så vet ni det. jag är efterbliven de luxe.

jag har konstaterat att det är en dålig idé att gå hemifrån fem minuter innan bussen brummar till malmö. ännu värre idé är det att bestämma sig för att man ska gå upp en halvtimme innan bussen rullar iväg. det slutar på ett eller annat sätt med att jag får springa den sista biten. i sandaler som är en centimeter för långa är detta ansträngande för tårna som tar knipande till en ny nivå. det är rätt illa när busschaufförerna börjar känna igen en som den som egentligen alltid borde missa bussen men som alltid precis hinner. "där ser man, du hann idag också". idag kom jag en heeel minut innan avgångstid. men där blev jag stående i shorts och kyla i en hel kvart. jag lovar att busschauffören gått upp för sent och precis missat bussen till jobbet. jag gick hem och körde min GOS istället. jag svär på att bussen kom precis när jag gått.

torskarna fick också gå på bröllopsmiddagen.

en liten tanke till. bröllopet skulle präglas av miljötänkande. bussar, råvaror och önskan om noll ballonger. om de nu ville tänka på miljön kan jag undra varför de serverade torsk till 400 gäster plus. även om den var odlad och inte hämtad från friheten så är det kanske inte det bästa sättet att få folk att sluta äta så mycket torsk. fanns det verkligen ingen annan mindre utsatt fisk som kunde få deras smaklökar att dansa vals?

ja, svenska folket. jag blir lite luddig inombords.

jag har trotsat många människors negativitet och ägnat hela min eftermiddag/kväll åt att omväxlande ligga utslagen i vår osoffiga soffa och min röriga underbara säng tittandes på bröllopet. det har i princip krävts disneydags, julkalendern, sommarlovsmorgon eller kronprinsessebröllop för att jag ska rikta blicken mot svt1. hur kan man inte gråta när kronprinsessans läppar börjar darra eller när prins daniels tårar rinner? nej. där brast mina svaga tårkanalsportar. och hur kan man inte ligga och le när man ser deras lycka och oförmåga att inte ta på varandra? den där fina lilla lilla kroppskontakten som är så fin. mitt förra inlägg i all ära så fick vi även se pressade meloner halvt utanför en klänning som fyllde upp hela rutan i alldeles för många sekunder. trevligt. och hur luddig blev man inte inom sig när victoria puttade daniel i sidan och blinkade med ena ögat? åh. jag blir glad.

en tanke och bedjan om din hylla

något som är väldigt irriterande och skrattretande är när flickor/tjejer/kvinnor/damer pregar i sina clementiner/apelsiner/meloner i för små brösthållare. fettkuddarna som pressas i helt fel riktning på kompassen och spänningen när det handlar om sekunder innan något hoppar ut. jag lekte testpanel igårkväll och drog på mig en a-kupa vilket var extremt vackert. de uppenbarligen önskvärda fettkuddarna infann sig i alla väderstreck. jag önskar att jag hade en bild att visa men det togs inga vilket säger rätt mycket. kvinnofolket måste bli lite mer medvetna när vi klär våra hyllor. bara en uppmanande tanke och bedjan.


fin bild kan jag tycka

myskväll hos sara är inplanerat. åh. umgås alldeles för sällan med den tösen nuförtiden. det är kvalitetstid det! sarahassetime. det var också inplanerat att jag skulle gråta ut hos henne ikväll så att hon också kunde gråta några tårar jämfört med mina floder. idag har jag verkligen inte varit på gråtigt humör-  men det kan vi säkert ordna. idag har jag varit go och gla kexchoklad och det gillar vi. gillar inte att sara gått och skaffat jobb. det inkräktar på våra äventyrsplaner. jag tycker hon ska vara arbetslös. eller, jag är ganska glad för hennes skull. egentligen. hihi.
fin bild kan jag tycka.


I get nothing

jag är av med ett plagg i typ två månader minst. ett plagg i very much needed. typ två månader senare...minst... hittar jag plagget i tvättkorgen. då undrar man hur många hjärnceller som överlevt de här snart 20 åren. eller?
bara mp3:n och mammas burkar som ska titta fram. vilken är den mest logiska platsen undrar jag nu...hmm.

mysmiddag med la familia i höör igår. sen vägde jag upp mitt "en-halv-ask-skjutande" i måndags med "en-och-en-halv-ask-skjutande" igår. riiktigt härligt väder och typ inga skyttar. whaaaazuuuup?

de lovade mig strålande sol idag. jag var redo. var är den?! inte okej!

jag missade att gå till bussen. därför står jag här. nu tänker jag inte stå här längre.

hajhaj och blåsfisk!


tillåt mig

jag älskade att bo i min systers lägenhet en vecka. jag älskade när jag hoppade in i duschen efter att ha tränat och inse att syster inte hade något schampoo eller balsam. bara till att hoppa i kläderna igen och gå svettig till affären. där luktade jag på ett balsam, tryckte en aning för hårt på flaskan och fick balsam över tröjan och byxorna. en aning pinsamt för det var inte den lilla mängden. sen satte jag tillbaka flaskan för jag vill inte betala för en flaska som inte är full. ajajaj.
jag älskade när jag hittade pulvermos i skafferiet och bestämde mig för att tillaga det. när jag vispade i pulvret tog det slut. jag tänkte gå till affären och handla mer men lagom tills den rinniga soppan svalnat bestämde jag mig för att hassebarn inte är kräsna. så jag åt det.
jag älskade promenaderna. jag älskade den sena promenaden lite mindre när jag inte kom dit jag trodde jag skulle komma. men det löste sig ju. det var inte jag som blev varken skjuten eller knivhuggen...
jag älskade närheten till träningen. närheten till cykeln. närheten till jobbet. närheten till friheten.
jag älskade att jag kunde sitta i min systers köksfönster och titta ner på alla som gick förbi.
jag älskade att min systers micro stod i skafferiet. att sladden inte räckte till något uttag. att jag fick kämpa i fem minuter för att bara få ut micron ur skafferiet. hur jag löste sladdproblemet med att sätta micron i systers vardagsrum/sovrum.
jag älskade min rädsla för gasspisen. hur jag inbillade mig att gasen fortfarande sipprade ut. hur jag kom hem och inbillade mig att det var dimmigt i lägenheten. hur jag stod med fingret på tändaren och tänkte "okej. antingen är gasen inte på eller så sprängs jag i bitar nu". klick. inget booom.
jag vill inget hellre än att bo i malmö.

Im singing out loud

jag antar att vissa dagar måste vara dåliga för att man ska kunna ha bra dagar? men jag tycker verkligen inte om när man är någon man egentligen inte är. verkligheten luras. jag är rädd att andra låter sig luras av vad som egentligen inte är. nog om det.
idag hjälpte jag en kvinna att trycka på stoppknappen på bussen. hon sa skarpt "kan du trycka på den? jag ska av nästa". jag log och sa javisst och tryckte på den röda knappen. hon sa inte tack och gick vidare. jag ryckte på axlarna och tyckte det var ganska roligt att hon bara hann gå igenom bussen innan hon skulle av igen.
jag vill bara bli gammal om jag är en pigg, skuttig och glad skrynkeldocka med barnasinnet kvar som vet hur man säger tack. och som alltid har onyttiga saker hemma att bjuda på. annars kan det väl gå ann om jag har en snygg hunk som kan bära mig i sin hand. det är okej.
låg i parken utanför mitt systers crib. kändes jävligt fint. försökte knäppa min bikini på ryggen i fem minuter tror jag. kunde ju inte resa mig för att knäppa den lättare. ni förstår varför. vet inte vad den höll på med men efter mycket om och men gick det. kommer hem och allt känns bra förutom att mina axlar är ur led efter två tunga väskor-bärande. efter en stund hemma börjar huden kännas lite öm. kollar mig i spegeln och WHOOOPA! rödstekt baksida ohyes. OHNO! hudcancer coming up. peppar peppar ta i trä. ganska uppenbart att jag knäppte upp bikinin en aaaaaaning försent. ugly shit. och jag solade i lite uppdragna boxertrosor. den brända ruuuumpan med ojämna linjer är lite smexig. dammit!
soleksemen undvikte jag iaf. jag smörjde ju in min bröstkorg. nackdelen med det är ju att jag knappt solade framsidan.
önskar jag hade en längre näsa så att jag kunde tänka längre.
det tar jag tillbaka.
jag har en stor näsa. fast min farfar har ännu större.


öh meblöhbeflöh

den som var hungrig och käkade min axelbandslösa bh kan ju vara snäll att hosta upp den innan den kommer ut andra hållet. och den som snortade upp min mp3 i näsan kan ju vara snäll och nysa ut den lite kraftigt! vart tar mina saker vägen och varför kommer de inte fram fastän jag ber snällt och väntar i månader utan att ersätta dem? jag duger inte ens för en bh. ganska illa gorilla! gah, inga rena kläder äger jag heller. blöö. villl inte vara med mer. borde packa upp en massa och packa ner en massa och finna något rent plagg att ha på personalfesten imorgon and so on and so forth. men nej. jag har noll glöd ikväll. allt jag inte gör innan jag somnar kommer jag ångra imorgonbitti när jag är trött och arg. jaja. lookin forward to it. jag ska sova och se fram emot en ny dag. jag är hungrig.

jag vill skrika

ibland vill jag bara stå högthögt uppe på ett berg eller typ längst ut på en brygga över havet och bara skrika. skrika allt jag kan. sådär som man inte kan göra om man vill verka något stabil bakom skallbenet. men det skulle vara så skönt. att riktigt ta slut på alla ljud stämbanden kan skapa. jag skulle vilja. jag har en hel del ljud i mitt halsparti, magparti och hjärtparti som bara vill friges ut i den öde luften. men nej. jag får snällt svälja skriket och bära runt på det i min mage. de e naaajs. naaaat.

my suit is black.
my suit is not black.
my suit is black not.
my suit is black. naaaaaaaat.

ni finns fortfarande kvar

jag kan inte beskriva glädjen i att få mail från de två människorna jag älskar obeskrivligt mycket som bosatt sig i australien. en till december och en antagligen förevigt. två människor som under flera år fanns fem minuter bort. jag mår bra om ni trivs och mår bra. att du kajsa trivs och mår bra vet jag! önskar jag var där och fick vara med om alla galna äventyr jag läser om! att stanna längre var ett bra beslut! njut. meningen från min vän som inte skrivit till mig på ett halvår "när vi träffas och har en av våra tjejkvällar...." fick mig att gråta. ni finns fortfarande kvar. båda två. tårar av lycka.

jag älskar att man kan sitta i min systers köksfönster. då menar jag inte mellan glasen utan fönsterbrädan är typ 40 cm bred så där får min ruuuuumpa plats!

rinnig fejkmos rekommenderas inte!

jag hittade två filmer jag tyckte om när jag var liten för flickan i dem är så söt. var bara tvungen att köpa dem. grät till båda men det hände i princip ingenting i någon av dem. men de var fina ändå. My girl och My girl 2 heter de om ni undrar. ni vill nog inte se dem.

osammanhängande javisst! tjenixen!

pringles - suitable for vegetarians

jag älskar att vara glad. har tröttat ut mina två kollegor idag med mitt munglappande. tydligen har den glappat hela dagen och när jag tänker efter så ja, det har den i princip gjort. riktigt mycket har jag skrattat också. härligt. man drömmer  nog finare drömmar när man går och lägger sig glad så vi får hoppas på att det glada humöret föthindrar mardrömen inatt igen.

idag skulle jag vara duktig och bära en stor friggolitlåda till "teknik & sjöfart". J, J och jag gick längs trottoaren och plötsligt tog det tvärstopp för mig och jag tappade lådan efter att den smashat in i min mage. jag skrattar och tittar upp och inser att jag gått in i en stolpe. Jespers reaktion var att skratta och fråga hur det gick. Jonas reaktion var att säga till jesper att fortsätta gå. det säger rätt mycket om hur vanligt fenomen det är att jag klantar mig.

mycket fin dag tills jag kom hem till min systers crib där jag för närvarande bor medan hon är på malta - äckligt! hon varnade mig för hennes diskberg innan jag "flyttade" hit. idag tänkte jag var snäll och bestiga berget. resan blev allt annat än trevlig. vad som var i den kastrullen har jag ingen aning om men stanken som kom när jag meckade runt bland disken var inte nådig. när jag- antagligen en av de svåraste människorna att äckla måste öppna fönstret och fly rummet bara för att andas lite så är det illa. blörk!

förövrigt förstår jag inte hur folk kan diska utan att skvätta ner sig själva. mina kläder brukar vara våta när jag är klar men jag förstår aldrig riktigt vilket moment som går fel. idag gjorde jag ett test. jag diskade i underkläder för att känna när det stänkte vatten. hela tiden.

jaja, fin dag iaf. i princip det jag ville ha sagt.
puss på er från mig och min huvudvärk.


flygade jag? nej, du fallade!

- flygade jag?
- nej, du fallade!

- vad ska jag göra? jag saknar henne så mycket!
- och du kommer alltid att sakna henne. men hon kommer alltid vara med dig så länge du minns allt hon har lärt dig.
- men jag har ont i magen...

åh, landet för längesedan <3
när jag hade sett den på svenska var jag tvungen att lyssna lite på de engelska rösterna också vilket jag aldrig har gjort. kvackis (hur det nu än stavas) röst var helt underbart söt!

- we can't do it.
- no, we can't do that all right. and stones can't do it.

jag ska nog kolla på den på engelska ikväll bara för att sitta och le åt kvackis röst. finemang lavemang.

Kvällens:

Kvällens buu: att vara så trött klockan sju på kvällen att man somnar och bara lyckas se snuttar av filmen man satte igång. flera dagar på rad! what's up with the utmattning?

Kvällens jatack: plötslig vilja att trotsa tröttheten och gå ut på en timmes promenad.

Kvällens oförmåga: att lyckas behålla stenen jag lekte med i handen utan att tappa den tio gånger. minst.

Kvällens principhållare: att ta upp stenen varenda gång jag tappade den. t.om gå efter den när den stutsade iväg.

Kvällens tips: att sparka på maskrosstjälkar så att de går av och flyger iväg är mycket underhållande anser jag när man är ute på promenad. min pappa säger "not so much" men jag tycker ni ska testa och hålla med mig.

Kvällens fundering: varför växer maskrosorna i stim (haha, jag jobbar med fiskar okej??). antingen i stim längs med gångbanan och inte mitt på gräsplätten eller mitt på gräsplätten och inte längs kanten...


händelserik dag!

idag har varit en himla fin dag egentligen faktiskt. jobbade på terrariet en tisdag för första gången på myyyyycket länge. det innebar att jag fick följa med på "rundan" och hämta möss, syrsor och gräshoppor. kändes som att jag och rebecka var borta i timmar.
små möss som smet, stora ormar som försökte käka samma råtta, en orm som försökte krama ihjäl en blomma men som kom fram till att den inte ville vara vegetarian.
jag fick en sten som faktiskt ligger i min ficka fortfarande och J skrämde slag på mig.
nockade pannan i en hyllhörna och var ganska säker på att jag knäckt skallen.
på tal om skalle bet en leopardgecko en mus på ett så fint sätt att huvudet sprack och jag fick se lite hjärna. lovely.
den varma chokladen klunkades och brände hela vägen ner och den söta tröglorin hade en rutten mun.
ultraljud på den stora ormen och tvångsmatning = trycka ner en mus i ormen.
stolthet över att jag höll den stora ormen jättelänge utan att vara det minsta rädd och glädje när den vilade helt stilla med huvudet på min arm. mysigt.
mys med fåren som numera springer fram till mig för att bli kliade. de är så söta.

det mest minnesvärda från den här dagen är nog när jag ryckte till och sa till rebecka:
- åh, det kliar på min rygg!
och då skulle rätta till lappen på tröjan som jag ju trodde kittlade mig. när jag rättade till lappen kände jag hur något satte sig på min hand. EN SYRSA!
- AAAAAH! varför har jag haft en syrsa innanför tröjan??!
skratt på hög nivå. mitt ansiktsuttryck var visst obetalbart.

en timme senare. det kittlar till på min hals ordentligt. jag sveper förbi med handen och ner faller en syrsa!! vad gör de i mina tröjor????!!

lagade mat och koncentrerade mig på det för ovanlighetens skull. slutade ändå med att jag hällde kokande vatten på mig själv. men mat blev det.

fin dag. I like.

jag saknar min kajsa och min stephanie. varför är ni båda i det härliga australien och jag i sverige? bra fråga.
kajsa: jag hittade precis den här gamla bilden från 2006! jag hade helt glömt bort kurt-kuuuurtan, eller vad hette han nu? undrar var han gömmer sig!

jag är ju så himla söt. eller iaf min faster. i hög grad kurt-kuuurtan!

jag är en toalett.

ringde en man till jobbet idag som hade hittat en liten sköldpadda alldeles ensam ute på vift i malmö city. jag tog snällt emot den och det första den gjorde var att bajsa i min hand. det var väl ett tack i förskott för att jag stängde in den i en bur utan grönska, sol och bilar. felåt cutie! men vad är det med djur och att utföra behov på mig?? fåglar bajsar mig i håret. stora sköldpaddor kissar ner mina skor flera gånger om och små sköldpaddor bajsar i mina händer. jag är en toalett.

negativ

den elfte gången man har hicka på två dagar är det inte lika spännande längre. snarare sjukt irriterande.

walk on the ocean

jag har länge tänkt att jag vill ha hicka. inte haft det på jättelänge så hade glömt hur det kändes. jag och min syster har väldigt karaktäristiska hassebarn-luftindragningar när vi har ätit. tre såna och sen är det klart. att jag inte ens kan minnas när jag hade hicka senast ska ju då innebära att ingen tänkt på mig på så länge :(
men nu jävlar är det någons hjärnceller som fokuserar på mig. tvivlar på att det är goda tankar för det är då ingen fin liten gullig hicka jag ligger inne med. nejnej, här dras hela systemet ihop i en smärtfull krampsekund. det var inte alls så kul som jag kom ihåg det. men ni får gärna tänka på mig iaf. jag är generös.

mina idéer är ibland mindre brighta. men varm lunchbuffé väntar i det varma vädret med folket. allt man behöver göra är att ringa tini från jobb och klaga på sina torra pommes och hur gott det skulle vara med buffel. klappat och klart.

and off i went

jag hatar att sakna när det är en one way street.
men idag ska bli en fin dag. jag är helt glad och studsig! ska ta och studsa till malmö. eller nja. kanske tar bussen. ligga och mysa i en park med en glad syster är fina grejer. taffsa lite på hennes rumpa och sånt. när jag gjorde det inför min bror tittade han på oss sen gick han utan att säga ett ord. stackars pojke. vet inte vad som väntar honom. han ska inte få det lätt inte. mohahaha.
en drink i kvällssolen väntar också och vem klagar? sen blir det rave och reggae. jag klagar inte där heller!
ha en fin kväll folks!


U can't touch this

jag som längtat efter den här skyttekvällen hela dagen. bluuhää. enbart tre saker som var roliga. 
- påtvingad fotografering. jag inbillar mig att bilden på mig och elsa faktiskt blev väldigt fin.
- jag fick testa att skjuta med en Glock, kaliber .40. jevvlar i det!
- att den lilla pistolen jag sköt med skjuter ut hylsorna mot mig vilket är ganska mycket irriterande. den ena hylsan bestämde sig för att flyga rakt ner mellan mina boobs. jag hoppade till och den slank ner under mitt tajta linne. där satt den fint och brännande. lite småpanik är alltid underhållande!


hey...sooo? i like your beard

det är ganska dumt att man kan köra så att man hamnar rakt in på donkans drive-in när man kör hem från skyttet. mmhm. ganska illa gick det också för clementinen jag kastade upp i luften men inte riktigt lyckades fånga. den satt som en smäck i asfalten. mannen som gick förbi sa nog mest hej för att han tittat ganska länge på vad jag höll på med. hej sa jag och böjde mig osmidigt ner med alla mina saker i famnen för att plocka upp min ovala clementin. då rullade den andra clementinen ganska elegant ur min famn och ner längs trottoaren. är det så vi ska ha det tänkte jag och vandrade efter. jag har ingen aning om mannen vände sig om för att se hur det gick för mig. jag vände mig inte om.

jag önskar jag haft en stegräknare en dag som den här. gick en timme vid lunch. i eftermiddags fick jag idén att gå runt staffanstorp. staffanstorp är väl inte så stort? inbillar mig att jag gick runt halva men njää. då var jag vilse, stressad och barfota med smärta i fossingarna. plötsligt såg jag netto och undrade hur i F jag hamnat där. men skönt tänkte jag. valde ett håll som då skulle vara rätt. då plötsligt var jag någon helt annanstans. noo, tänkte jag. jag vill inte gå heela den rundan hem. så jag svängde om. då kom jag till någon helt annanstans än jag ville. du skojar tänkte jag. sen plötsligt var jag nästan hemma. men jag förstår inte hur jag kunde gå runt halva staffanstorp och ändå komma hem på samma sida som jag började. jag har verkligen inget lokalsinne. inget sinne för geografi överhuvudtaget. kanske därför jag fick ig i allt vad kartor hette på högstadiet. min nästan två timmars vilsepromenad resulterade i att jag blev sen till skyttet. men jag har nog aldrig varit där den tiden jag planerat så det gör ingenting.

tini, det är fucking rakt igenom hela. t.om i slutet. du hade rätt. vascheguud.

skjuden i huet me en pilbauge

jag tänkte ta en liten promenad till ica för att köpa bullar till alldeles för sen frukost. slutade med en 1h:s promenad runt halva staffanstorp. gick t.om vilse at one point men tur att jag till slut kunde se taket på vårt fula kommunhus. tog svensk hunger till en ny nivå så det var ju tur att en grillad kyckling förföljde mig längs halva rundan och hoppade in i min ugn. den ville bo där. tanken med den långa promenaden var att mina fötter ska sluta se ut som mjölk. de ser fortfarande ut som mjölk. jajadå!
åh. jag längtar till skyttet ikväll. blåsten är kanske dumt men sooolen. solen. jippiii!
och imorgon ska också bli fint! tillbaka till reservatat för å bli skjuden i huet me en pilbauge - aka landskrona.

jag är lite rädd faktiskt.

tänk om man är döende men inte får reda på det eftersom det är en sån fånig tanke att tänka. 
jag har alltid haft skumma, vad jag kallar, blodprickar på armarna. när jag visar och klagar för folk säger de antingen "men va läskigt!" eller om det är min familj säger de "jag ser ingenting". prickarna spreds till längre upp på armarna och jag fick även några på halsen. jag har inte tänkt på dem på jättelänge men nu är de plötsligt på låren också! jag kommer bli en enda stor blodprick.
och varför ser mina ben ut som folk som rökt jättelänge? när jag står upp blir benen och fötterna helt mörka med vita fläckar. gnuggar man benen återfår de normal skepnad men tre sekunder senare är de lika äckliga igen. inte okej.
och med jämna mellanrum får jag ont där jag hävdar att mitt hjärta sitter. kan vara grubbelsmärta men kanske inte.
jag tänker att jag småblöder inombords - därav blodprickar. och att mitt hjärta inte orkar pumpa runt mitt blod ordentligt - därav samling i fötterna/benen.
jag tror inte jag är döende för det vore en fånig tanke att tänka men varför är det som det är?

felläsning på hög nivå.

våra lampor i hallen small. pappa tog fram nya glödlampor och jag riktade snabbt blicken på förpackningen i förbifarten, men jag var tvungen att vända om igen. inte kunde det stå "ORGASM" på en glödlampsförpackning??
självklart inte, det stod "OSRAM". men hallå? potato potato.


i aint eatin' that shit

usch. självklart kan en dag inte vara helt perfekt i mitt liv. nejdå. jobba i motgångar är grejen. jammi in maj tammi skrev jag. min tammi dansade inte hula hula åt den danska köttgrytan. en köttgryta där varenda köttbit kokts sönder och lämnat en konsistens av kräm. några bitar kunde dock finnas. det var typ vävnad som såg ut som hjärna. "caroline grimasera och tänker fuck this shit, i aint eatin' that och disikerar köttgrytan utan köttbitar. dessutom har danskarna inte smakat min farmors mästerliga köttbullar utan slänger i små äckliga frickadeller med mindre tillfredsställande smak. min familj är inte som alla andra och var helnöjda. jag tackade vänligt men bestämt nej till en doggy låda. det säger allt.

jag trodde inte det kunde bli värre men jovisst!
H: vi borde fånga en fågel!
C: usch, fåglar är äckliga.
H: ja, du har rätt.
Om jag hatade fåglar innan så hatar jag dem nu också! BLUHÄÄ!
jag står och väntar på bussen i lund. "smack" säger det på mitt huvud. jag tänker: nooo waaay! och tar av mig mina solglasögon från huvudet. ser hur jag har ett stänk av något på min arm. paret bredvid mig fortsätter stirra på mig så jag antog att det fanns något att stirra på. vände mig om för att inte unna dem detta nöje. drar fingrarna genom håret och ser ner på min hand. där sitter en stor äcklig nyproducerad fågelblajahan. ÄÄÄCKLIGT!

kläckte idén till min käre far om att vi skulle ta en runda på hojen. faren nappade och det blev en mycket mysig tur. stora gröna fält, landsväg, motorväg, havsutsikt, betande kor, gallopperande hästar, glass, vattenskidor och brats. looove it.

grattis till den schnygge

JAG ÄLSKAR SOLEN! man blir ju bara så glad! när man dessutom får överraska en snygg födelsedagsgris kan det ju inte bli mycket bättre. de där 40 minuterna ovetandes väntan gjorde heller ingenting när man kunde stå i SOLEN! MUMS! fast det kan bli bättre. om jag tex hade tagit med mig ballongerna jag köpt. men nej. caroline går upp klockan åtta en ledig dag, dammsuger (ÅTTA på morgonen, pust!), duschar, fönar och plattar håret. sitter på köksbordet och ringer till födelsedagsgrisen som inte svarar. tar beslutet att åka och överraska ändå vilket innebär diskning i superfart och sen springa till bussen i för stora sandaler med en grävskopa som blockat min genväg med gegga = omväg och extra svett = ballongerna stannade hemma. en regnig ruskig dag hade jag blivit lite arg på mig själv men inte idag. det är ju SOLIGT!

efter sex and the city 2:
hasseliten till HB1: grät du?
HB1: eh nä!
hasseliten till qina: grät du då?!
qina: eh nä!
HB1 och Qina: grät du???!
hasseliten:...ja?

lipsill nummer ett! man kan ju inte klaga på att jag inte var inne i filmen då ju!

nu ska jag äta förlorad sköldpadda. det lät inte alls bra när min mamma bad min lillebror handla det. men hon plockade vänligt upp min haka från golvet och förklarade att det inte är sköldpadda. köttgryta kan man kalla det då, netto! yammi in maj tammi!

I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home. (Ooh, ooh, ooh) I keep dancin' on my own


kan man annat än glädjeskutta när man spanar in tv-tablån i hopp om något smaskigt att klistra ögonen mot och man ser att de sänder en spansk kortfilm? bara en spansk kortfilm innebär ju glädje. men när den heter "kissa på en sticka" är det ren lycka enda in i ryggradens benbitar.

----------------------------------------
bara för att jag skrev om par med stor åldersskillnad igår har jag sett massa artiklar i tidningar om just detta medan mitt hår slaktades. en 75 (95?)årig man som älskar bananer (gula med skal!) som fått barn med en 47åring. demi moore som vill ha ett litet love child med mannen ashton kutcher (16 år yngre) - påstådd hunk. en 19åring med en 29åring, en 22åring med en 46åring och en 18åring med en 56åring. så länge man är lycklig? 


Dancing on my own [Buzz Junkies Radio Edit]- Robyn

RSS 2.0