SNOR <3

har åter igen lyckats fånga in förkylningen from hell. dock variant mild så man ska väl inte klaga. kunde varit värre. överlevnaden liggar i guds gåva till mänskligheten - näsdropparna!

förkylningen har stoppat mig från mycket den här veckan men på lördag kan den inte längre ha mig i sitt våld. då blir det all in i chevlange och jag har den mest mastodonta presenten redo! frågan är bara hur jag ska frakta den runt hela skåne den dagen. men det lööööööser siiig. det göööör det alltiiid.

det bubblar i mig av lycka och förväntan. skolåda <3

har väntat på den här dagen. det finns en anledning att jag har utrivna blad i min dagbok.

jag är pepp

jag är så pepp på att flytta att jag nästan spricker. jag är så pepp på att stå på egna ben, ha mitt eget place, kunna göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. jag är pepp på att vara vuxen. jag är pepp på att inreda. jag är pepp på att göra lägenheten till mitt alldeles egna hem. det må vara litet men hur stor är jag egentligen?
jag är pepp på att börja plugga igen. kanske inte just att plugga men jag är pepp på att få lära mig något nytt. det har jag haft ett sug efter ett väldigt bra tag nu. få ny information bakom skallbenet. något jag kan använda mig av i framtiden. jag är pepp på att utveckas. att göra något nytt. jag är pepp på att träffa nya människor. jag är verkligen inte samma människa som när jag började plugga senast. det är sjukt vad jag har förändrats. många människor jag umgås med idag kände jag inte då så det är inte många som vet. och tur är väl det.
jag försöker fokusera på peppen - för att åka på nya äventyr innebär att man lämnar något bakom sig. de senaste två åren har jag varit mer på museet än någon annanstans och kollegorna har man ju kivat med nästan varenda dag. jag och jonas diskuterade det när vi körde bil i tisdags, hur bra vår arbetsplats egentligen är. hur jag, jesper och jonas haft så galet roligt. hur vi kan vara extremt elaka utan att någon av oss tar illa upp. jonas är nog den människa i mitt liv som fått mig att skratta mest genom att bara vara i samma rum, så det var med en viss sten på axeln som jag sa hejdå till honom idag. och det kommer inte vara så lätt på fredag som jag trodde det skulle vara. men jag är jävligt glad att mitt liv går framåt och att jag gjort verklighet av orden jag sagt det senaste året. jag är redo för något nytt. men människorna hoppas jag finns kvar. jag är pepp.

Skadt!

Ibland blir det alldeles rätt, men ibland blir det heelt fel, haha.
<3

Utkast: Aug. 14, 2011

Bästa kvällen på länge igår! Träffade friends från förr, dansade, hoppade, skrek, sjöng och jublade i massor!

Crazy 1: en man tar tag om anna. anna slingrar sig och gömmer sig bakom mig av rädsla. Jag lackar och knuffar iväg mannen ggr flera. anna går fram och kramar mannen. allas chockerade blickar som inte fattade någonting. anna insåg att hon kände mannen.
Crazy 2: När hoffmeastro får en hel publik att springa från höger till vänster till höger till vänster. Gångerna man höll på att falla var flera. Men fyfan vad skoj!
Crazy 3: När jag blev utmanad att gå fram till saras brors kompis och säga "Hej punkarfitta" men tänkte fel och sa "Tjena bullfitta". Bad inte om ursikt, haha.
Crazy 4: Smärtan i fötterna efter 4 timmars hoppande.
Crazy 5: Att ta högklackat på en konsert.
Crazy 6: När en miniatyrkille kom framranglandes med öppna byxor och berättade hur ont det gjorde att ha hälsat på kostängslet. Jag frågade om han hade kissat på det och han svarade ja.
Crazy 7: När jag såg några buskar röra sig och sen ser ett ansikte i busken titta på mig när jag går förbi. Slutade med att vi fick ringa polisen. För även om han tyckte "det är inga problem" så kände inte vi att det var ett smart drag att ligga och blöda i en rosenbuske.
BÄSTA konserten jag varit på i mitt liv! wooooopwooooop!

"För att få en vän, måst du vara en vän."

"För att få en vän måste du vara en vän."
Vänskap känns som det värsta att vara osäker på. En vän är en person som vet allt om en men fortfarande finns kvar. Utan vänner, vad har man då? Jag har nog aldrig förstått hur mina vänner känt när jag sprungit själv, kanske lite för fort, i mitt egna hamsterhjul och försvunnit i min egna bubbla. Men jag har insett hur viktigt det är, att visa att man fortfarande finns där även om man ibland behöver ta några varv i hjulet på egen hand. Att visa att de fortfarande är värdefulla och att man kan stanna hjulet om de skulle behöva. En vän ska alltid finnas där. Jag vill alltid finnas där för mina sanna vänner. Man ska bara inte låta sig luras vilka de är. Men det visar sig ganska lätt med tanke på att ni själva vet vem ni är. Ni får alltid joina mig i mitt hamsterhjul. <3

regn

egentligen är det kanske inte särskilt konstigt att det regnar. jag och min chef placerade en stor vitknäad fågelspindel i frysen.

(tillägg: spindeln var halvdöd i sitt hem och jesper gillade inte min idé att hacka den med en skyffel.)

.


PANNKAKOR!

jag vet ju vad jag fått dille på. inte längre är det makaroner och baconsås. nej, nu är det pannkakor för hela konkarongen (vilket ord). har nog gjort 6 smetar på en vecka plus en dubbelsats igår. efter min kommentar "sjukt att jag kan vara singel med dessa pannkaks-skillsen" så fick jag ju stå för mitt ord. efter jobb blev det kävlinge för att bjuda två galningar på pannkakor. Efter en hel timmes stekande och en halvtimmes förtärande var alla pannkakor slut, en hel nyköpt squeezyflaska jordgubbssylt tömd men ove hjorts och min mage var inte ens mätta. DET är sjukt. Men mumsmums, gott gott! Som tur var bjöd ju emmas mamma mig på kvällsfika i veberöd, sen blev det massa prat i en timme ute på altanen invirade i filtar och med sovande valp i knät. mysfaktorn och kylfaktorn var HÖG!

läsa folks tankar

jag undrar vad folk tänker när man gråter offentligt. och nu snackar jag inte hysteriskt-snoret-rinner-jag-kan-inte-andas-gråtande. utan bara, man står tyst någonstans och låter tårarna rinna sakta längst kinderna. ser folk det? vad tänker dem? för en sån människa som jag som gråter till alla på tvn eller i verkliga livet som gråter och till och med när jag ser en svettdroppe rinna längst någon annans ansikte så är det även väldigt lätt att gråta utan anledning. ännu lättare att gråta när man har en anledning. och svårare att låta bli. undrar vad folk tänker när jag står där på en busstation och gråter. varför kan man inte läsa tankar? fast vill man?

show your true colours

what are words if you really don't mean them when you say them?
what are words if they're only for good times then they don't?

ikea deluxe

igår drog jag och sara till ikea och satan va najs det känns nu. Har hittat alla möbler jag ska ha. vet dock inte riktigt hur jag ska lyckas få in alla mina saker. en sådan sak som besticklåda. tror inte att min skolåda innehåller en sådan. får väl ha besticken i tv-bänken. lite sådana saker som kan bli mucho spännande. hittade ett grymt soffbord som passade perfekt att äta vid och som var assnyggt. en jättefin tvbänk och förvaringshylla och lite sånt. kommer bli litet men assnyggt. i can feel it. det kan inte bli annat med saras hjälp. hon är mer exalterad än jag. hon älskar att pusha folk till att starta projekt och sen kolla på hur de jobbar sig igenom det. förra gången var hon som ett läskigt barn och bara "snääälla, kan vi inte rensa din garderob?! kan du inte bara RIVA ut allt och bara KASTA det på sängen?!?!?" man ba woah. men så gjorde vi det. igår "kan vi inte rensa alla dina flyttlådor som står på ditt rum?! vad är det i den lådan? och i det skåpet?". tre kassar senare kändes det så braa! så mkt skit man sparat på! alla borde ha en sara!

start over!

det är en månad kvar. kanske mindre. jag flyttade till stp för mer än ett år sedan men har fortfarande ouppackade flyttlådor staplade på mitt rum. det ska bli så himla gött att bara rensa och kasta allt som man ändå aldrig använder. för inte får jag plats med så mkt i min lilla skolåda. men det är bara bra. jag vill rensa ut alla dåliga minnen, allt jag inte behöver, allt jag inte vill ha. börja om. mm, det är vad jag ska göra. börja om. och det ska bli så jävla bra!

träna!

mängden jag och mr ljungström tränat denna vecka är härlig! att ha en mänsklig väckarklocka som är morgonpigg och som även fungerar som gratis personlig tränare är ju inte helt fel. normalt sätt brukar jag ju vända på dygnet helt på semestern och sova bort mina dagar men den här semestern har präglat av ett dagligt träningspass direkt på morgonen. Ûbernajs! problemet jag brukar ha med att sakta men säkert försöka vända tillbaka dygnet inför arbetsstarten existerade inte ens igår när jag insåg att klockan skulle ringa 05.50 idag. uh! problemet kom inte förrän klockan ringde men ändå. rise and shine! vi har börjat ro kilometer efter kilometer utan båt. jag har haft muskelinflammation typ everywhere och känt mig som en minihulk (eller njaaa) med mina svullna stelnade armar.
nu blir det väl ensamträning ett tag framöver och det började jag med ett indoor walking-pass. och glömde jag vattanflaska precis som förra gången? ohyes! drunknade i svett på utsidan och torkade som en öken på insidan. MEN fyfään vad najs det är att träna. som ledaren sa "man ska träna för att man vill, inte för att man måste". jag vill och jag gör!

RSS 2.0