ni är fina!

Nästan så att man kan mäta hur bra helgen varit på hur trött man är söndagkväll. fifan. men fifan vad awsome helgen varit. Gårdagen kan man leva länge på!
i fredags blev det årets första grillning. inte alls kallt och så, höh.
efter det blev det massa bra musik, buzz och pyramiden. lite för bra för vissa så stod som ensam krigare tillslut.
utgång uteslöts och jag fick dra till malmö och spendera min natt själv i systers lägenhet blundandes men osovandes.
ibland får min onyktra kropp ett flipp och jag riktigt känner hur den inte kan ställa om till sömn. skumt.

igår var den bästa kvällen på läääänge, kanske någonsin.
kom till veberöd och möttes av emma, marcus och glenn. egentligen Robbin men vi vet alla att alla från göteborg heter glenn, och potatisgratäng och baconlindat kött. GOTT!
sen kom det massa fina människor så det blev speeddejting, snack, spel, dricka och musik.
GALET bra kväll.
förjäkla fint samtal med en sjukt fin vän som bosatt sig i mitt hjärta. hon heter emma.

insett att jag är sämre på att ta komplimanger än ett anus är på att kasta pil. men det blir ju helt varmt och luddigt inombords när man får höra så fina saker från sina vänner. jag har verkligen de bästa. det blir ju lite extra luddigt när människor man aldrig träffat förut kommer med lika fina komplimanger. ni är fina!


högerhalva!

såg precis något galet intressant på dr phil! på en skärm visade han en kvinna som snurrade. jag bara: okej?
sen frågade han publiken hur många som såg att hon snurrade medsols. hälften räckte upp och jag bara "va?". sen frågade han hur många som såg att hon snurrade motsols och andra hälften räckte upp. jag bara:
- hur kan man inte se att hon snurrar medsols.
min pappa bara: hon snurrar ju motsols.

tydigen såg man olika beroende på vilken hjärnhalva som dominerar hos en. om man som jag såg att hon snurrade medsols dominerar högra hjärnhalvan. man är mer tankspridd eller vad man nu ska säga..inte lika planerande och tänker inte lika taktiskt som vänsterhalvan. man ser helheten istället för att plocka isär det och se deltaljerna och man är mer subjektiv.

riktigt intressant!! önskar jag kunde se resten, men nu ska jag iväg och grilla. ja, ni hörde.

men what to wear?

AND IT FELT SO GOOD!
men folket, känner ni peppen? jag känner mig som ett energiknippe efter att ha legat hemma som en handikappad i en vecka och som en död ansiktsförstoppad spätta i en vecka efter det. INTE okej. nu jävlar är jag levande och det med råge!
har tagit tag i mitt bankbesök och ska tydligen sluta vara en tjuvs dröm om 3-5 dagar. så ni får passa på där ute! fast jobbigt, ska man börja knappa in kod igen. har varit ganska härligt att ha ett kort som accepterar allt utan några som helst krav. mitt kort har en skön chillaxig stil kan man säga. nej, men ikke bra.
ikväll ska jag ge utlopp för alla min energi! syster är med på noterna!
vad ska ni göra, vem ni än är? det hade varit roligt att veta. fast ingen kommer ju kommentera. dött lopp det där! men ha så ball! det blir vad ni gör det till!
pusshaiii!

en kropp fylld med positiv energi!

det är galet hur mkt man kan lära sig om sig själv när man väl börjar tänka efter. hur mkt man kan inse på kort tid. hur man kanske inte alls var den man trodde man var. hur man inte kan förstå hur man kunde vara på ett visst sätt. men hur mkt man också kan förändra till det bättre. fan vad personlig utveckling kan sätta sig i ens huvud. men tänk så många människor som bara är bittra jäklar och tänker "jag är den jag är och det får folk gilla eller ogilla. men hallå, vill du vara den du är idag? man ska vara sig själv men man kan ju alltid jobba på att bli en bättre version av sig själv. jag ska iaf inte växa upp och bli den där bittra tanten med trasig rullator som jag alltid sagt att jag ska bli. vad är det för mål egentligen? nej. jag ska minsann bli den gladaste tanten som är så där irriterande livsglad! det känns ju i hela kroppen när man är glad och positiv. fan va skönt det är. fan vad mysigt disgusting tangentbord kan vara alltså. men mina nymålade naglar matchar vår musmatta. blåa för den som undrar. woovsah!

I just had see-ex

I just had sex
And it felt so good (felt so good)

lätt den bästa låten just nu! man borde ju göra som honom, ringa sina föräldrar och sjunga det dirr efteråt! står på min to do before i die-lista.

kuckilurade på en sak igår med min cocillana. så bara kom det upp i mitt huvud "försvara inte någon med ditt liv. förtjänar de ditt försvar så stoppar dem dig". asså man kan ju undra sen när jag blev så djup och smart. halv två på natten kanse är min time. men det är ju faktiskt santt. människor som bara suger i sig ditt försvar utan att egentligen ge någon respons till dig är ofta schweins. en människa som verkligen förtjänar och uppskattar ditt försvar skulle inte vilja att du sätter dig i knipa för deras skull. det är som den gamla storyn om två mammor och en bebis? den äkta mamman gav hellre upp sitt barn till den falska än att barnet skulle halshuggas. mmhm. tåls att tänkas på.


någon som vill springa bredvid mig 10 km?

tjenamittbena, tog precis ett beslut. ska anmäla mig till malmömilen. pinna på 10 km genom malmö. någon som vill hänga på? kom igeeen nudå! jag är fan sjuk i huvudet om caroline själv får välja. nu jevvlar! wiwiwi, redan pepp men inträffar ju inte förrän i juni, men det är najs stuff!


reflexer var är ni?

om man bestämmer sig för att diska i enbart varmvatten, man vet att man måste ta i lite kallt för att det inte ska vara kokhett men man tänker "äsch, det funkar". om man sedan märker att, "fan va varmt det är" men ändå tänker, "äsch, det funkar" och börjar diska. om man tar upp en tallrik och tänker, "fyfaaan, vad varm den är" men fortsätter hålla kvar tallriken och flera tallrikar därefter. ja, då är man nog rätt mkt bakom flötet. skållade fingrar har man iaf!
nu ska jag smaska i mig lite antioxidanter och lägga mig i cancermaskinen. var ett tag sen nu och stp har ju ändå de sickaste av di sicka. jag har dessutom hittat den sickaste av di sickaste av di sicka.
lite bacon och franska örter på det låter najs!
tjadåå!

cocillana ftw!

nästan så man vill vara sjukskriven i 100 dagar till! big brother 24/7 är fan ball. ni ba *stackar tjej utan liv*. jag ba *fuck you, detta är livet*. inte riktigt, men det blir ju vad man gör det till. det balla är att jag fått se och höra saker som de definitio kommer klippa bort. det har inte ni! mohaha. alla män på tv4 skulle bli nojiga annars. haha och sånt! nu blir det havregrynsgröt och cocillana.
fresten sa jag ju att jag skulle vara frisk idag. jag är på god väg anser jag med tanke på att jag vaknade som en glad strut, hoppade upp i sängen och började jonglera samtidigt som jag sjöng "jag vill vara din margaretha" med min sexy ass voice. det ni. bättre start på dagen finns inte!
pusshaj

give it to me baby!

better safe than sorry. gäller det huruvida man ska våga äta köttfärssåsen som stått i kylen i en vecka?
kan man hosta upp sina egna lungor? om man verkligen tar i?
kan man harkla sönder sin hals? om man verkligen tar i?
hade varit lite smått pafft att bara få ut två lungor på skrivbordet framför en. coolt sådär.
ikväll ska jag hälla i mig så mkt cocillana att jag sover som en sten. allt för att undvika en natt i gårnattens tecken.
jag älskar att vara hes för är inte det alls ofta. kände mig inte alls hes när jag pratade med emma men när li ringde några timmar senare kom världens sexigaste röst ut. blev helt paff när jag svarade. hon också. ja, men det är sexigt att vara hes!
imorgon ska jag bli frisk. that's just the way it is!
hade varit riktigt gott med cheese cake! sara. give it to me baby!

addressändring till vårdcentralen och biografen?

asså jajja! trodde 2011 skulle vara mitt hälsosamma år men aldrig ngnsin har jag väl bott mer på vårdscentralen. men nu får det räcka! punkt. skummaste läkaren som nog inte heller hört talats om "döda fisken". men skriva ut cocillana och läkarintyg kunde han. duktig man. försäkringskassan better be lika good annars ska jag snora dem i örat!

man kan ju inte annat än tycka om norrlänningen i BB? och jag kan inte annat än önska att jag hade sannas hår.
men eee ja.

havregrynsgröt nomnomnom

holy mother of sweets vad jag längtar efter att träna. om den här förkylningen from hell bara kunde lyssna på mig och segla iväg. minuten den gjort det blir det di gamla bullarna i can tell you.

en liten fundering: varför, när man tvättar ansiktet med acnelösning så smakar det i munnen? (även om man inte är i närheten av munnen).

havregrynsgröt och big brother it is.


Don't wish for less problems. Wish for more skills.
Don't wish for less challenge. Wish for more wisdom.
Don't wish it was easier. Wish you were better.


meh, e du så hungrig får jag köpa konsum

man kanske borde börja använda msn igen. men känns ju soo last year. men msn är källan till många sparade citat och diskussioner som jag älskar att kolla igenom lite då och då. hittar alltid nya som jag glömt. startade min kockodator, som också den ligger på dödsbädden, och kollade efter några gömda skratt. galet underhållande. mer underhållande än bion som jag, emma och marcus skulle se. den blev inställd men vi fick pengarna tillbaka och varsen gratisbiljett till. najsah! så det blev filmmys i en soffa istället och det går ju minst lika fint.
godnatt då!

F: jag e hungrig :(
    ska vi jaga mat ?
    kanske fasan?
    eller kanin?

C: eller en björn?
     en grizzly?
     eller isbjörn?

F: meh, e du så hungrig får jag köpa konsum..!


ja, men då lämnar vi det så?

okej. tog bort mitt tidigare inlägg då jag nog var lite smått bakom flötet sådär på morgonkvisten. vet inte riktigt hur jag tänkte. men anonym hade ju svaret på min fråga. svaret jag egentligen redan visste. om jag hade tänkt lite längre än ingenstans. så vi lämnar det.

jag hatar min hals men jag älskar positiva, inbjudande, sociala människor som bara brinner för att vilja andra väl. ser fram emot fika på lördag med typ en av de mest inspirerande människorna på jorden. kommer bli riktigt skoj!

to make a difference. and its starting today.

pallaaaar inte att jag lyssnat på en justin bieber låt tre ggr nu. sånt får liksom inte hända!

Children are crying.
Soldiers are dying
Some people don't have a home
But I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain, hey
Can you tell me how I can make a change
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray

I lose my appetite, knowing kids starve tonight.
And when I sit up, cause my dinner is still on my plate.
Ooo I got a vision, to make a difference.
And its starting today.

tittade en snutt på ett program om hur världen ska gå under 2012. om något kommer göra mig knäpp i huvudet och checka in på st lars så är det jordens undergång. klarar inte av det.
jag får panik när folk säger emot mig att vi inte kan göra ngt åt det. kan inte acceptera det.
kan vi visst det på längre sikt!

så jag säger som max söderpalm. Gör det NU!

älskar!

bästa bästa på hela dagen var ju lätt när jag skjutsade syster tillbaka till malmoe!

bestämmer mig för att köra ett annat håll till malmö som typ bara en människa jag känner brukar köra men som jag aldrig riktigt greppat. inser att jag inte alls körde det hållet jag ville köra. bestämmer mig för att vända och köra tillbaka hela vägen. min syster skrattar och undrar vartfan jag är på väg. tillslut kom jag till motorvägen från arlöv. min syster skrattade som fan och visste inte alls var vi var. inte jag heller, EXAKT därför vi skulle köra den vägen juue! hög peppmusik på motorvägen med en lika speedad passagerare är verkligen det bästa! vi trodde ju vi missat avfarten men jag hittade! väl inne i malmö hittade jag fram till mobilia och både jag och syster såg det nya burger king samtidigt och bara gapade. körde förbi och bestämde oss för att vi var tvungna att vända. parkerade och gick in. där fanns en trappa till en uteservering så vi smög självklart uppför den. där uppe fanns en gräsmatta. bara så ni vet. lätt det coolaste och snyggast designade bkt i malmö! sen gick vi igen, haha. bakom min bil stod där ett "gäng coolingar". jag och syster tänkte nog exakt samma tanke utan att snacka. hon skruvade upp musiken till max och jag gasade satan och båda var helt överlyckliga, haha. sen tävlade jag mot bilarna i korsningarna och vann ju med hästlängder! förstår inte vad folk sysslar med. min syster var också helt överlycklig. ja asså, vi är rätt mogna och så! vi kom tillslut fram till triangeln och jag bestämde mig för att leta mig hem samma väg. så. jävla. najs!
älskar att köra bil.
älskar känslan av att vara fri när man kör.
älskar glädje.
älskar min syster!

vad ska man säga?

det här har något varit en ganska rastlös dag men ändå en galet rolig och spännande. det blir vad man gör det till. gud, vad jag tjatar! men det stämmer, got it? so make it göööd!

började med en tripp till vårdscentralen. inte det lättaste att gå när tån knappt får plats i skon. men det gick vägen och paketet på foten blev lite mindre. sen bar det haltandes, harklandes och hes av till malmoe. en mycket spännande halvtimme som blev en riktig sjävförtroendekick. nu vet jag att jag också kan! mmhm!
därefter mötte jag upp en om ännu mer harklandes och sjuk syster. hyrde tre filmer. den första satt hon vid datorn. den andra var hennes val som visades vara spansk om en flicka med cancer. nej tack. sen blev det mitt val, en komedi som faktiskt var rolig. men jag och philip, som också dök upp, somnade medan min syster fortfarande satt vid datorn. effektivt men passivt filmmaraton!

min flummighet ledde oss in på ord på könsdelar. jag och sara verkar vara de enda som tycker det är okej att säga fisse. men herregud. hellre det än "snippis". nejtack. då säger jag hellre fitta och det låter way aggressive. så iag lärde philip och syster ngt nytt.
danskar har ju tre ord beroende på hur gammal könsdelen är
tisse = barn
fisse = ungdom/ung vuxen
fjabbe = vuxen/gammal.

så nu vet ni det, haha! philip blev besviken, han ville också ha ett åldersbestämt ord. någon som vet så hör av er vettja, hahaha!

sen tog vi oss till stp för spaghetti och köttfärsås á la caroline the möösterchef, mummma och mmys!

som jupiter. cirka.

min näsvägg är typ tre centimeter tjock. inte för att den käkat för mycket glass utan därför att jag har en finne stor som jupiter I näsan. helt normalt och sånt? kanske ska fota den? kan folk fota sina bölder i anus så kan jag väl fota finnar på näsväggen. eller inte. men nu blev ni väl rätt besvikna, yes? trodde väl det.

storrökare i målbrottet, horisontellt.

näääemeeen, sexigt med en röst som låter som en storrökare i målbrottet. riktigt sexigt. jag gillart!
gillart att jag läst tre böcker idag. känns ju rätt patetiskt att stanna hemma från jobb för en tå. men vad gör man när man inte kan få ner foten i en sko? men det har varit galet skönt att bara inta horisontläge och läsa på riktigt för första gången sedan 2009. döktigt.

wooooooowsaaah!

två väldigt överraskande samtal idag! fårstår verkligen innebörden i "law of attraction" plötsligen och det är hur coolt som helst! allt som sker sker av en anledning. svettas så spännande och nervös morgondagen ska bli. en glad caroline kommer lastat!

Du har makten

"Det som skiljer de framgångrika personerna från de största förlorarna är hur de tänker och agerar. Naturligtvis har vi olika förutsättningar när vi växer upp och olika talanger, men många människor som verkligen lyckats i livet har kommit från sämsta tänkbara förhållanden. Hur är det möjligt? De har tänkt att allt är möjligt och har agerat därefter.

Meningen med livet är att må så bra som möjligt så ofta som möjligt. Låt inte dina tankar och din attityd hindra dig från att ha ett fantastiskt liv och jobb. Bara en person kan påverka din framtid.

Det är du."

- Tomas Lydahl

operation completed

opererade min tå idag. trodde jag skulle få stiga upp och sätta mig i telefonkö men vaknade av att de ringde mig istället. det positiva med att ha varit stamkund där senaste månaderna. efter att alla skrämt upp mig som fan satt jag i väntrummet och kände mig svimfärdig så rädd jag var. men det var inte så farligt som jag trodde. två sprutor inte alls så farliga som alla sagt. låg och blundade för att slappna av till max. plötsligt tar sköterskan tag i mig för hon trodde jag hade svimmat så lugn jag var, haha. sen började de sticka i tån för att se om jag var bedövad. plötsligt skrek jag rakt ut:
- där gör det JÄVLIGT ont!
de hoppade till och skrattade åt mitt språk. oooops.
det äckligaste av allt var när de skulle skrapa bort "nagelanlaget" eller vad det nu kallades. inbillade mig att det gjorde ont för det kändes sjukt jävla äckligt och det lät horribelt. där kom några tårar ska jag erkänna.
innan det var klart hann de säga åt mig att andas och tro att jag svimmade två gånger. visste visst inte vilken tuffing jag är ;)
sedan hann jag bara gå hem innan jag fick gå tillbaka igen för det blött igenom.
har tänkt hela dagen att smärtan inte alls var så farlig men nu...fyfan. vill kapa tån dirr!
men smärta är trevligt. har jag alltid sagt. så det här kommer gå galant! :)

och en sak jag inte förstår. kom in en helt annan sköterska som jag inte pratat med och frågade:
- men det var kul att dansa?

ehm, ursäkta men har jag berättat för ngn på vårdscentralen att jag var ute och dansade i helgen?
senil till ny nivå kanske. det går iaf utför!

bögen i mitt liv

fransstrandberg är verkligen bögen i mitt liv. slår vad om att det inte finns en annan tonårsbög som honom. alltid velat ha en gay killkompis. någon med samma humor som transfrans. men frans är bra nog!

"Blev det ligga för er igår eller? Själv så låg jag i böggrottan och åt hjärtformade gurkor från min egen navel cirka hela kvällen."

det har jag funderat på, hur många barn tillverkas egentligen på alla hjärtans dag? känns ju som att halva världen avslutar denna påtvingade kärleksdag med att brottas på valfri plats med köpta rosor på bordet. känns ju som en överlastning på bb om nio månader bara för att det står i almanackan att man ska gå på restaurang och vara extra kärleksfull just den dagen. varför inte göra det en helt annan dag? eller så låter jag bara bitter för att jag har som tradition att vara en singelito hasselito på alla hjärtans dagar.

men jag var minsann inte bitter. avslutade min dag med att sno faderns bil och gasa som en lycklig acnepojke på sin dagliga raggartur på torget. blev 127 timmar på bio i malmoe där den första rutan på min favvo-gratis-parkering var ledig. gillade den skarpt! både filmen och rutan.
istället för en ros fick jag en sovmorgon på en tisdag! works for me!

GE MIG!

GE MIG!


tåkapande nästa!

iiih hemma från jobbet och jag är så jävla nervös. om en timme ska jag vara på vårscentralen. kanske borde dsucha och klä på mig? min tå nådde nya äckelnivåer igår efter helgens bravader i högklackat. kräkte nästan lite grann när jag skulle lägga om mitt tåomslag på jobbet. idag ringde vårdscentralen så ska dit och operera den. hur nervös är jag på en skala!? alla på jobb snackade om hur ont det kommer göra. sprutan in i nerven alltså. och sen hur man känner hur de drar och saker lossnar. vill man vara med eller? ska ju lätt filma. wish me luck!

sluta såga!

i förrgår kväll var jag redo att ringa zazza och be henne checka in mig på St Lars. var som sagt galet trött och från det jag kom hem halv sex till jag skulle gå och lägga mig klockan tio, av ren utmattning, så hörde jag något som lät som en vinkelslip eller såg med jämna mellanrum. inte för att jag vet vad en vinkelslip är för ngt. men när jag väl skulle sova fick jag nog. vem sågar i så många timmar en söndagkväll? gick och hämtade pappa och bad honom komma in och lyssna. då blev det tyst. typiskt. det var exakt där, när vi stod och stirrade upp i taket båda två som jag tänkte ringa zazza. sen lät det. pappa tryckte huvudet mot lampan. väckarklockan. ventilationsluckan i fönstret. väggen. tillslut trodde vi väl båda att det var ngt bakom den brustna tapeten som lät för när pappa tryckte där så slutade det. han var nöjd. jag var nöjd. men såfort han hade gått ut och stängt dörren lät det värre än förut. hämtade pappa igen. han kom tillbaka och tryckte lite överallt runt fönstret. plötsligt blev det tyst och man såg ett nöjt flin. slutade med att pappa stängde fönstret med en 1krona imellan och jag kunde sova! sjukt skumt att fönstret kan vibrera så jäkla snabbt att det låter som en elektrisk såg?! spännande! 

vad handlade den om?

var fett pepp på att se en film som verkade sjukt kul. gick och hyrde den och tänkte att jag skulle kunna hålla mig vaken trots tre timmars sömn och 8,5 timmars jobb idag. hur tänkte jag där?? kan ju glatt lämna tillbaka den imorgon utan att veta vad som hände i den mer än några sekunder här och var, haha! bättre lycka nästa gång. jag är sjukt kass på att titta på film när jag är trött! ungefär som marcus förra veckan. skrattade tyst så tårarna sprutade medan jag kollade på hur hans huvud trillade flera ggr och hängde i luften haha!

Kappan efter vinden

" En gammal fattig man hade bara en son och en häst. En dag galopperade hans häst upp i bergen. Byborna kom till honom och sa: 'Åh, vilken olycka du råkat ut för, stackars gamle man. Vi har kommit för att säga hur ledsna vi är för din skull.'

Den gamle mannen svarade: 'Inte behöver ni vara ledsna för min skull. Det är svårt att veta om det som hänt är en lycka eller olycka.'
Veckan därpå kom hästen galopperande hem med tio praktfulla vildhästar. Byborna kom och grattulerade: " Vi är så glada för din skull.' Den gamle mannen svarade: 'Gratulera mig inte. Det är svårt att veta om det som hänt är en lycka eller olycka.'

Den gamle mannens son började tämja vildhästarna men blev avkastad och bröt benet. Byborna kom då åter till den gamle mannen och sa: 'Åh, vilken olycka du har råkat ut för. Vi är så ledsna för din skull.' Men den gamle mannen svarade: 'Det är svårt att veta om det som hänt är en lycka eller olycka.' Några veckor senare utbröt krig i landet och alla unga män inkallades till kriget utom den gamle mannens son för han hade ju brutit benet...

Vad är sensmoralen i denna historia? Människor som är osäkra och otrygga vänder lätt kappan efter vinden. Positiva och trygga människor behöver inte göra det. Vem är du? Hur tänker du?"

- Thomas Lundqvist

vidrigaste, dyraste och roligaste efterrätten!

shit pommes säger jag bara. jag, sara och anna drog in till landskrona för att käka på tycho. riktigt god biff och bea.. iaf enligt mig som älskar det och inte varit där innan och därför inte hade något att jämföra med. de andra som käkat där förr tyckte att köttet var översegt etc etc.
efter maten skulle vi beställa efterrätt. man förstod ju inte på menyn vad det var för något. vadå bara skriva ut ett konsigt namn men inte förklara? men vi diskuterade med servitrisen som själv inte smakat det men...
beställde inte två stycken "chokladtexturer" för 75 kr styck (!!) som skulle vara olika chokladsaker.
vad vi fick var något helt annat skulle vi väl säga.
en isboll som dod när man rörde den med skeden och smällte ut i en brun sörja över hela tallriken.
en vit fluffboll som smakade okänt.
en brun liten klick som såg ut som en liten hundbajslort som smakade okänt.
sen det som vi alla tyckte såg godast ut. en liten chokladkaka...som smakade okänt med en hård konsistens av gummi.
hela efterrätten var alltså totalt oätlig. shit som vi skrattade.
med lite pepptalk från linda att vi inte skulle betala den fick jag självklart rollen som den som skulle snacka med servitören. det var enklare sagt än gjort med tanke på att han ignorerade oss totalt och gick omvägar efter att ha sett våra ansiktsuttryck och tallrikar.
tillslut kallade jag på honom och sa:

- ursäka men det här var faktiskt inte ätbart. den där dog och den känns som gummi
- okej.
så tog han tallrikarna och gick utan att säga något eller titta på oss, haha.

helt klart värt upplevelsen med tanke på att vi vägrade och slapp betala!

men inte undra på att han själv aldrig ätit den, haha...

vroomvrooom!

shit vad jag saknat att köra bil. det märkte jag igår när jag brummade staffanstorp - svalöv - landskrona - svalöv - staffanstorp. Nrj på hög volym och fritt blås i 110 km/h är juvligt! har bestämt mig för att inte bli irriterad när jag kör bil. istället för att bli irriterad som en skunk på mötande som inte slår av helljuset har jag istället funnit ett stort nöje att blända dem tillbaka tills de bländar av och tänka mohaha. blev mycket roligare!
nu när jag startat positivitetsblogg och allt... ;)

men det är faktiskt så, att jag skulle vara negativ har ju etsat fast sig real hard bakom mitt pannben och jag har därför gett mig fan på att ingen ska säga det till mig igen. so not the real me.

bäänkemän.
en man som bänkar po trummor?


SÅ jäkla grymt!!

shit va surreal!
rings in som akut mattehjälp en kväll till min mammas vänninas dotter.
hjälpte henne med matten i typ en timme och tjejen som kämpade för ett G går till skolan och skriver MVG på provet dagen efter.
fyfaaaan vad stolt jag är över henne! hon visar att det går trots motgång om man bara vill och kämpar!
så jävla grymt av dig! gaah, blir så jäkla glad! <3

Positiva tankar gör dig frisk!

alla påverkas vi av andra människor. umgås vi med negativa människor är risken stor att vi själva blir negativa. umgås vi med positiva och glada människor är chansen stor att vi själva också blir det.
vi är tydligen programmerade att påverkas av vår omgivning genom en funktion i hjärnan, såkallad spegelneuron.

"Risken att du börjar röka ökar med 61 % om du blir vän med en rökare. Det är 29 % större sannolikhet att du börjar röka om du är vän med en som är vän med en rökare. Skrämmande nog är det till och med 11 % större sannolikhet att du börjar röka om du är vän med en person som är vän med en som är vän med en rökare."

Ta rygg på de som är positiva!

känner mig som värsta coachen om att vara positiv nu men fan vad bra bok jag läser!

nej tack.

jösses. kanal5 får jobba hårt om de vill göra programmet Unga Mödrar mer deprimerande. tittade mycket på det förr. egentligen har jag slutat att titta på tv känns det som men när jag vaknade slog jag på apparaten. unga mödrar ploppade upp och man vill ju typ bara strypa sig med mobilsladden. barn som är för små, mammor med relationsproblem, för lite pengar, störiga mammor, brist på boende, försummande av bebis och blablabla. om alla omogna tonåringar tittade på det programmet skulle nog kondomförsäljningen gå upp till max. power off på apparaten igen!

tvätta, städa varje freda och så varje juul, det tycker jag är kul!

ikväll blir det restaurangbesök med sara och anna. myselipys!

Attitude!

Every person, you included, wants to achieve more, earn more, find happiness, be successful, and be fulfilled. At the root of all these elements is attitude. Positive attitude. Your positive attitude.

Every person, you included, instinctively knows that. Yet most people, you included, don't really possess a positive attitude. Oh, you may think you do, but I promise you, you don't.

Most people don't read about attitude.
Most people don't study attitude.
Most people don't practise attitude.
Most people don't live the essence of attitude.
Most people don't live the principles of attitude.
Most people are not dedicated to attitude.
You included.

One of the definitions of a positive attitude is: The way you dedicate yourself to the way you think.
And you are in complete control of it.

- Jeffrey Gitomer

skylt!

hallååå 6-pack! fyfan vad jag är träningssugen och pepp! vad som hänt med mig kan man undra?! seg råtta till energiknippe! onyttighetsgris till förmågan att låta bli. aldrig någonsin hänt att jag dragit till gymmet och tränat halv tio till halv elva en torsdagkväll. men fyfaan vad jag gillar det! glädjeskutt!

rumpsmärta efter 4,5 timmar hos frisören. herre min skapare vad jag har hååår! men nu är utväxten lost and gone for a while och jag ser lite mindre moppig ut!
efter det drog jag till syster och philip och tittade på "i rymden finns inga känslor". ääälskar den!
sen blev det bio med syster. jaa, vi bor på filmstaden! jag införde en sittställning som vi nu kallar bananen! syster skrattade först åt mig men några minuter senare satt hon likadant, haha.

min syster påstod under vandringen till gymmet att övergångsställestolparna höjer volymen om man pratar till dem? hon kunde inte bevisa det men påstod att de inte funkade. någon som vet om hon var full den gången det faktiskt funkade eller hon talar sanning?
tacksam för svar! ;)

på vägen såg vi även semlor i ett fönster. framför semlorna har de satt en liten skylt där det stod "skylt". det menar de inte??




raggning på fb!

bli uppraggad på facebook av en kille som heter Salsa. check.
undrar om han verkligen förväntar sig att jag ska svara. varför hittar creeps mig?
sjukt underhållande på jobb där alla blev väldigt engagerade i detta privata meddelande som skickades till mig:

"Jag fick ett enkelt intryck av dig när jag besökte din sida. Du verkar vara en trevlig tjej. Men det står tyvärr inte så mycket om dig och din sida är inte speciellt romantisk. Så vem kan du vara? //puss"

han gillar tydligen dirty dancing och nötkräm. någon som är intresserad så slå till! jag är det inte Salsa.

kloka ord!

för jag tror att livet just har börjat
och det blir vad jag gör det till

- melissa horn


"att tänka positivt påverkar dig själv och hela din omgivning. man kan se allt på två olika sätt. negativt eller positivt. och det är ett val.

tänk dig att du kommer hem trött efter en dag på jobbet och det första du ser innanför dörren när du kommer hem är din frus tröja som ligger slängd på golvet.

antingen tänker du:

'varför skulle just jag få en sån slarvig fru? vi har ju köpt en ny byrå på Ikea som hon får plats med allt i och ändå kan hon inte hålla koll på sina kläder??!'

eller så tänker du:

'WOW! det måste finnas en halvnaken kvinna här någonstans!'

det är inte situationen, omständigheterna eller förutsättningarna som bestämmer om du ska vara positiv eller negativ. det är du själv."

- Anders Karlsson


last few days!

whaaazaaap homiiiii?
galen fredag. inställningen "det blir så roligt man gör det" fungerade verkligen. jag hade riktigt roligt på partajet hos marcus. kände mig som en liten minialkis när jag skulle gå och kommer ut till dörren med en ciderburk i var hand. slutade med att enbart jag nappade på efterfest hos backan. fast den idén förvandlades till en promenad från nydala till nobeltorget med backan och björn där vi åt varsen övergod kebabtallrik. sen traskade jag vidare till triangeln för att decka hos syster. repris på den kvällen, där alla har lika roligt som jag hade, hade inte suttit fel aaaalls!
på lördagen dissade syster och jag vår uppgift som flyttnissar hos modern vår som flyttade från ett hus till ett annat i höör. istället blev det massa systersnack, skratt och bakad potatis på grafitti på rekordtid. sen blev det filmmys med emma och marcus. VARFÖR är jag som en kille? skrattade/nöffade till, till exakt samma skämt som marcus och alla de var snuskskämt. emma skrattade inte till dem så varför gjorde jag? skummaste filmen iaf.
i söndags blev det bio. IGEN! med syster, philip och agge med boyfriend. the kings speech. riktigt bra film egentligen.
igår bar det av till jobb och sen till höör för att hälsa på mor i det nya huset. lax med spenat stod på menyn. mums.
DET var mina senaste dagar det!
sjukligt ointressant redovisning det här.

förövrigt är "iphone-feber" den första träffen på google när man söker på feber. tack gudarna för iphone. men det där var inte helt ok?

peeeeeepp och paaain! :))

wawawiwawo! ont i mina fötter javisst men klagar inte! de e najs! älskar mina kilklacksskoooor!
gav mig fan på att den här kvällen skulle bli bra trots lite drama hit och dit. ingenting skulle få förstöra och peppen satt där den skulle! smack!
förfest hemma hos syster med philip, agge med pojkvän, thaimat och vodkamilkshake. mumsmums.
sen buss till marcus i regnet. varför festar vi bara  när det regnar??
min första lapdance ever gick till Li...grattis? ;)
jag hade jäkligt roligt med dans, skratt, snack och spel. och lite dans till.
sen började folket röra på sig. skulle vara efterfest hos backan men slutade med bara jag, backan och björn...så vi vandrade hela vägen till campus och käkade kebabtallrik. goooooooott!
sen vandrade jag vidare till triangeln.
NU ska jag sova och se om jag verkligen är fitt forr fajjt att hjälpa mamma att flytta till sitt nya hus imorgon. hmmm. tveksamt.
och glöm inte, det blir så roligt man gör det :)
pusshaj!

syster: jag känner fan ingen alkoholsmak.. känner vodkatouchen men inte..."
jag: asså.. vodkatouchen är alkoholsmaken...! alkis!

börjar bli instabil!

tror jag börjar bli instabil bakom pannbenet.
de senaste dagarna har jag tänt lampan i trappen när jag kommit upp för första trappan. ändå går jag fram till knappen efter andra trappan och trycker flera gånger innan jag inser att jag redan tänt. hänt de senaste tre gångerna. varföööör?!
och när jag spelar bubbles inser jag att jag är fett färgblind. aldrig det annars? men där misstar jag rött för grönt och gult för grönt etc. blir helt feeel då ju!
och gillar när man är så kissnödig att man bara måååste dansa som ett apmongo medan man tar av sig ytterkläderna och hoppar vidare till toaletten. då man är tacksam att man är ensam hemma?
och varför handlar mitt kort på kredit fastän jag trycker på konto! hänt de senaste fem ggrna och förstår inte varför. där är ju pengar på kortet. vad håller den på meeed!??
mysig kväll med emma och zazza på nova <3
har längtat till imorgon i en vecka nu. pardeeeey som ska bli såå najs! den ska minsann vara den roligaste kvällen! det blir vad man gör det till!
pussssshaaaaaaj!

Ja ska fritere mor din!

HAHA! ett samtal med okänd kille gjorde precis min dag!
står på telefonen att emma ringer. jag svarar och en kille snackar norska med mig i andra änden.
jag blev nervös för förstod ju inte vad han sa alls.
men så bara öppnas min mun och ut kommer den enda meningen jag kan säga som låter norskt:
"ja ska fritere mor din!"
killen ba: vad sa du? säg det igen!
"ja ska fritere mor din!"
killen på svenska: du kan ju inte säga att du ska fritera min mamma. nu får du prata med emma.

hahaha, tänkte mig verkligen inte för innan jag öppnade munnen, men jag tyckte ändå det var galet roligt!
lovar att inte fritera din mamma!

skyller på penicillinen

failure på att skriva blogg assåå. bara för jag har ett så hektiskt liv kan vi väl säga.
nä men så är det när man bor på ica och hetsshoppar på apoteket och kissar en gång i halvtimmen.
men ja, nu har jag ju i princip avslöjat vad jag sysslat med den senaste tiden.
handlar bacon på ica ungefär 75 gånger i veckan, kommer hem med 35 askar från apoteket. men varför klaga?
bättre än att hetsshoppa på shock. då hade ni nog reagerat?
nä, men vadå? jag jobbar och sliter på facebook, enormt krävande btw. har huvudvärk vareviga dag, fryser i fem lager kläder och har en urinblåsa som fyller sig fortare än en vulkan tömmer sig. skyller allt på penicillinen.
jag har förstört en tank så nu får man inget osmosvatten ur kranarna på jobb. jesper är inte här så kommer sticka kniven i mig imorgon. men då ska jag fritera mor hans. skyller på penicillinen. sen har vi inget varmvatten. kan lika gärna skylla på penicillinen?
nu kanske ni tror att jag är negativ. tror ni det skyller jag på penicillinen.
var i veberöd igår och åt övergod kycklinggryta. har så fina vänner. det skyller jag inte på penicillinen.
ska aldrig mer käka penicillin för en jäkla stortå fler gånger. inte den här starka varianten iaf. tar operation dirr. lika bra att sticka kniven i mig.
jag är int' bitter. nejnej. penicillin är ett väldig fult ord och när man skrivit och hört det i huvudet lika många ggr som jag nu så hör man bara "penis i linen". skyller på penicillinen. (hur tänkte du nu?)
livet leker och snart är det fredag. kommer bli fett.
nu ska jag gå och kissa. igen. skyller på penicillinen.

RSS 2.0