spinnspinn!

lämnat 24/7 för friskis nu och det känns helt fantastiskt. första spinningpasset avklarat och jisses vad svettigt. kul. peppande. jobbigt. underbart. ja allt som det ska vara! som vanligt är jag som bambi på hal is när det kommer till att ställa in maskiner och annat så det var tur jag hade min coach herlöfsson med mig! spinning, cirkelgym och indoor walking is the shit! men förhoppningsvis blir det lite gympass också med den andra coachen. svettsvett woopwoop! min röv kommer döda mig när jag åter sätter mig på cykeln imorgon för spinning med carolina. hur hon fick mig att gå med på det är en bra fråga. menmen, jag gillar!
tjadå!

checklista!

de nyttigaste fyra timmarna i skolan i fredags. vitt på svart. personlig utveckling. du styr ditt liv - du gör dina egna val. man glömmer ju det ibland eller? jag har gjort val den senaste tiden, val jag är jävligt glad över där jag jobbat på att omringa mig av positiva människor och inte tvärt om. vänner är jävligt viktigt. och med dem är det viktigt att du kan vara dig själv för det är den bästa känslan. när du kan vara dig själv och ha sjukt jävla roligt! förövrigt har jag gjort en checklista. jag sysslar inte med nyårslöften men jag har en checklista för 2012. allt från seriösa punkter till att gå på bio själv. idag ska jag förhoppningsvis få göra en bock: att förfesta själv och sen möta upp vän och tillsammans ha den bästa kvällen! ja, nu rynkade ni pannan. men tänk er: här sitter och utan stress över att behöva göra mig klar i ultrafart för att ta mig ngnstans och bli sunkig på vägen och sen behöva ta mig ut igen. nej, idag går det i min egna takt och det känns faktiskt jävligt skönt om än skumt. och där på andra sidan stan sitter kajsa på en bio med sin pappa och bror med en flaska cola/vodka i en pet-flaska. 23.40 ska vi ses på stan och dansa rövarna av oss. en kväll att minnas från 2012? i think so. sen ska vi vinka av båten som om det vore självaste titanic...den har ju trots allt gått på grund.
tjadå!

§

älskar bebisar.

byebye stp!

pappa har alltid varit min koppling till stp (för er som inte bott i stp så betyder det staffanstorp). har jag inte hälsat på honom där så har jag själv bott där. och nu efter 20 års koppling till stp så finns det ingen. skulle hälsa på pappa men fick åka till höör för att göra det. för dit har han flyttat..till ett hus som alltid varit en stuga..en stuga dit jag och min syster cyklade när vi var små för att hälsa på bästefar (farmors pappa). vi brukade lämna lite ledtrådär här och var för att visa att vi varit där om de inte var hemma. men där bor nu min pappa. mitt ute i höörs skogar. skogen där jag växte upp. trodde aldrig jag skulle återvända dit men shi fick jag. pappa har blivit skogsmulle. byebye stp!

§

vintermörkret och brist på pengar fick mig verkligen ur kurs och det kändes som att hela världen rasade. det konstiga är att hur motigt allt än känns så går ju livet vidare. och hur lökigt allt än känns så kan man leva länge på viljan att älska livet. antar att man måste träffa botten ibland för att kunna känna sig på toppen. och det är fan fint att man har vänner som sträcker ut en hand och visar att de bryr sig. på tal om lökigt blev det rätt mycket sånt när jag hade muntlig redovisning för första gången på två år idag. det där att jag ljög ihop hela redovisningen kändes ju också rätt gött förövrigt! pinoccio-hasse! lite lökig kände man sig också efter att ha jobbat natt för första gången i sitt liv och kom hem klockan nio på morgonen trött och hungrig men för trött för att orka äta. för första gången i mitt liv värmde jag en panpizza, åt halva och la in andra halvan i kylen för att äta vid 17.00. men pengar...mums! och bebisar är sjukt mysiga när de inte skriker!
typ så. haij!

§

jag måste bara säga en sak. jag ÄLSKAR spontana människor. där satt jag i min soffa klockan 22.00, nyduschad med nytvättad tvätt i hela lägenheten. plötsligt plingar det till på datorn. min syster har skrivit: vi kommer till dig med mat. så 22.30 plingade det på dörren och min syster och joel intog mitt kök och blandade ihop en sjuhelsikes sallad för 25 personer med allt man kan tänka sig..och allt man inte kan tänka sig tillsammans, haha. en annan hade ju velat planera 23 dagar i förväg...men jag älskar det. spontanbesök...allt jag har att säga! <3

§

att börja plugga verkade som en sund idé. är det sunt att som fattig student behöva köpa ett helt bibliotek? är det sunt att sitta och löka i oändlighet  med uppsatser som skriker en i öronen för de vill skrivas. studera lät som en bra idé i teorin men när jag nu sitter här i praktiken... vill kräka lite på det! wiiiiiiiiiiiiiie!

§

it's okay not to be okay?

saker jag...2012

saker jag hatar med första veckan av 2012:
att tappa en vante. betala läkare 300 kr för ett kallat återbesök när inget behövde göras. när man köper två cheeseburgare och den ena hinner kallna. skoskav. att inte träna. att folk tror de kan säga vad de vill utan att det ska komma fram. överkokt pasta. att köpa oboy men inte äga mjölk. det stora hålet i min vask. regn. när de gröna bussarna går för tidigt. stinkande sopor. ofungerande internet. köer.
sakar jag älskar med första veckan av 2012:
utgångar. mat. slå drägg på käften. kramkalas med vän på dansgolv. pop corn. nya vänner. när folk utbrister ngt i en tyst biosalong. alldeles för dyrt smycke. nyår och shotkalas. spontanbesök 23.00 (inte så!). att bli lyft i fötterna med ansiktet tryckt mot golvet. happy hour. att sova i uterummeT i mössa och vantar med sara. jersey shore. jensens. sopnedkast i trappuppgången. 40plussman som kör veven på 18årsställe. att tappa drink som landar på "rätt" håll. skoskavsplåster. true friends - "gamla" och "nya". skrattanfall.

RSS 2.0