En god jul

Hatat julen sålänge jag kan minnas. Den har alltid gett mig ångest och blivit jobbig på ett eller annat sätt. Förra julen satt jag nydumpad och förstörd hemma hos farmor och farfar efter att ha panikjobbat själv på museet pga insnöad Jonas. Missade Kalle anka och var försenad till maten. Grät framför farmor i en diskussion om pengar och jobb. Bråkade med farfar i någon diskussion om människans påverkan på klimatförändringen. Ja, ni fattar..inte ngn christmas spirit från min sida direkt.

Och nu, kom den där högtiden igen. Handla julklappar. Stressen att komma på något awesome. Stressen över att veta att ånghästen kan komma galopperandes när som helst och trampa ner mig i grusen. Men så kom vi till mamma. Humöret var på topp. Skämt. Flum. Skratt. För första året ngnsin kunde jag njuta av julbordet pga dansken mamma kärat ner sig i. Anka. Fläskestek. Brunpotatis. Ja, ni fattar, jag skippade den läskiga jansson och snoriga skinkan. Julklappar som alla var awesome. Julklappslek. Gröt och letande efter mandel. Danska traditioner.
Tror det här var vad jag behövde. Nya traditioner, "nya" folk att fira med, nytt allt som inte påminde mig om vad som varit.
Det här ÄR en god jul!


det där att..

det där att vara bakis en hel dag. det där att tvätta i 12 timmar. det där att få svaret på frågan exakt ett år efter den ställdes. closure.

°

jag är stressad. jag är frustrerad. jag är livrädd. jag är ångest. jag är flyktdjur. jag är ensam?
samtidigt som jag känner att
jag är glad. jag är pepp. jag är sprallig. jag är omringad. jag är lycklig?
så mycket känslor, så mycket liv. så mycket jag.

bye-bye fitness 24/7

det där att jag om två månader återvänder till friskis&svettis. många gamla goda minnen man har därifrån. skrattanfall med kajsa. kräla på golvet och se pubes ligga där framför näsan på en. detlefs galna juckande i luften. detlef - min man- överhuvudtaget. brist på koordination. promenader hem med högläsning ur friskis tidning.  vem skulle inte sakna det?? så nu efter några års aggritioner på fitness 24/7s lack of spinningpass och dörrar som inte vill släppa in mig återvänder jag till friskis med glädje. spinning...here I come! bara Detlef som saknas, snyftsnyft.

...

...moving on...
...min nya chef ser ut som seth cohen...
...att jag återigen har en chef över huvudtaget...
...killen som stirrade på mig 70% av sin gymtid igår...
...den 70åriga tanten som tränade där bland maskinerna, powerbrud!...
...stressen och ångesten som ibland känns så högt upp att man vill snyta ut den...
...när man reagerar på hur ovant det känns att vara arg, då är man kanske på rätt spår...
...att jag ska ha läst ut en hel bok om snabbmat till imorgon men har läst en tiondel...
...typ så...

Flänging måndag!

Det går bra nu kompis, det går bra nu! Galen vecka om man tittar i min almancka. I och för sig står det ingenting i den men det borde för jösses! Hela veckan kommer vara flängig som denna måndag, men jag gillar det!! Måndag: vakna, direkt till skolan för seminarium, hem och laga mat, äta, direkt till vellingeblomman och ikea, hem, vända mitt i maten (igen) för att följa med till gymmet, hem, äta (igen!), duscha, plugga in alla telias abonnemang och telefoner. den där sista punkten är ett stort lycka till! mitt liv rör på sig! sprattelsprattel mjaumjau! posshaij!

FAB helg!

Sicken FAB helg jag haft! I fredags blev det massa pepprig pizza, dricka, idol, youtube och spel hos frä och Rebecka. Vad pizzerian sysslade med kan man undra. Fick en pizza på köpet som stank tonfisk och alla pizzorna smakade peppar. Tror dock att pepparn höjde förbränningen för satan vad det gick ner pizza i min buk. Sen blev det asgoda kannor drinkar på tgi fridays. Myyysigt!
I lördags vaknade jag och huvudet satt inte riktigt där det skulle. Ingen koppling till hjärnan och energin var lägre än glocalnet. Vet inte hur det gick till men blev en riktigt bra träning med min gratis PT. Donkan och lite sömn på det så var man åter tillbaka på den åttonde våningen på kulladal! Massa god tacos, chips och godis framför en spansk fängelsefilm med efterblivna grottmänniskor..i filmen asså! Höhö, mitt sällskap var perfekto.
Idag blev det gratis mat hos farmor och farfar, schöttbullar, glass med päron och kladdkaka på ingång!
Vågen chockade mig men det är helt klart muskler! ;)
Posshaij!


Shöööbläääm!

Älskar dagar där man vaknar på morgonen och inser att dagen har alla förutsättningar för att bli en riktig skitdag men så blir den ändå så jävla härlig.

1) var tvungen att vakna tidigt för att ta mig till Malmö tingsrätt.
men: kunde roas av the voice på tv.
2) kokade äggen för länge
men: har lyckats göra dem perfekta alla andra ggr så brydde mig inte.
3) skulle vittna i tingsrätten
men: det var mycket intressant och fick t.om inklämt ett olämpligt skrattanfall
4) skulle direkt från tingsrätten till bibblan för att skiva grupparbete
men: mina fingrar knappade av sig själva och vi blev i princip klara på ett lättsamt kick
5) tog bussen hem för att i min värld stressa tillbaka till Gustav
men: fick skjuts och efter mötet är jag nu så jävla pepp
6) efter världens snabbaste vändning hemma blev det till att springa till nästa buss
men: ska ha filmkväll med s och m!

BRA DAG i FULL FART, sånt gillar vi!
Posshaij!


°

James Morrison – I Won't Let You Go

briljant dåliga idéer!

jag har börjat en lista med dåliga affärsidéer som på något sätt är ganska briljanta enligt mig. för det första har vi gylfhängslena. någon mer än jag som är extremt trött på de små gylfarna som bidrar till 75 st "din gylf är öppen". varför inte ha ett par hängslen att knäppa i gylfen? haha. fett snyggt!
nu har jag en till. vindrutetorkare till ögonen... vadå cratch cratch på näthinnan? haha.
eller någon sorts tvådelad hakklapp att fästa runt öronen likt ett par glasögon - så man slipper torka de förkylda ständigt rinnande tårarna långt ner på hakan.
återkommer med fler briljant dåliga idéer när de dyker upp!
för övrigt är det så jävla jobbigt att tentaplugga på datorn när man är så förbannat förkyld att man är totalt ljuskänslig. därav 12 timmars ögonrinnande och fastklistrade papper under ögonen.
det går bra nu, kompis, det går bra nu!
posshaij!

°


RSS 2.0