Definition of insanity

"Make a list of the things you avoid, postpone and hate doing, but you know you should. If you attack those today, your life will change. What’s uncomfortable is good. It only feels wrong at the start because you have an automatic bias toward the easy. Fight that tendency. Swim upstream. Take the path of most resistance.

Definition of insanity:
Doing the same things you've always done and expecting different results."

- Darren Hardy


Tack mina fina fina vänner!

ovetandes på stortorget. tiggarman. krama oslo. nervös över packning? viktor's. kött! efterrätt. snygga bartenders. creepy servitör. hög servitör? förvirrat toalettbesök. snygg servitör. äcklig pippifågel flaxande under bordet. skrika på restaurang. epic fail med värmelampor. taxi till syster. rosa barnstol i baksätet. leta upp folk jag inte visste var där. få en spann med 2,5 kg bea. nasty! få massa annat fint. enorm tårta. god hallondrink. kortspel. cykelolycka. båten. ta tjejs bankkort. lämna tillbaka tjejs bankkort. dans i mängder. bonda med blondin på toa utan dörr. inse att man har fel klädsel (shortsdress) för toa utan dörr. skita i det. bonding. taffsande idiot. fyllesms. svett. taxi till syster. hämta grejer. taxi till oslo. lämna saknade oslo. taxi till staffanstorp. serious talk om malmö med taxichaffis som var den trevligaste någonsin. 700 spänn limousine/taxi denna helgen. lätt värt, då vet man att borta är bra men hemma är bäst.
tack till alla som gjorde min födelsedag till allt annat än bara en bakisdag! PUSS

produktiv dag i glad anda!

nu äntligen känns det som de där overkliga och minst sagt otrevliga dagarna är över. haft en väldigt produktiv och glad dag idag. tog mig till hudkliniken imorse och förväntade mig att gå därifrån med 223 leverfläckar istället för 224. men 224 st förföljde mig även därifrån. tydligen inget fel på den inte. sprang till kära evelina och på vägen fick jag nöjet att se hur en gul buss försökte vända på värnhemstorget men backade in i en stolpe. hos evelina vägde jag upp bristen på förlust av leverfläck med förlust av utväxt. iaf så bra det gick. tog ju bara 3 timmar och 40 minuter. kände mig som miss robot med 10 kg folie på huvudet. nackmuskler hallå. sen blev det geggig carbonara med mr ljungström på burlöv center. vet inte om shoppingturen var lyckad eller misslyckad. lyckat att jag inte handlade något men misslyckat att ingen ville sälja mig en grå kavaj med svart insida. ge miiiiig! lyckad att han hittade skjortor men misslyckad att han inte hittade skorna han ville ha. men även det löste sig en dag som denna. även städat mitt rum så nu kan jag ligga här helnöjd.
haaa deeet!

Creating your life by thought

Creating Your Life by Thought
 -
by Randy Gage

"Most people have life happen to them.  Enlightened people create their lives.  And of course they do it by the power of thought.

You may think your circumstances are separate from yourself, but they are directly related to the world of your thoughts.  As you think, you travel.

When you become the thinker of the thought you become the architect of your life.  Stop believing in fate and start believing that everything can be formed.  If you want to change your life, change your thoughts.  

Do you really get the grandeur, vastness, and power of this opportunity? I mean really?

-RG"


Positive Thinking Movie


Be kind, for everyone you meet is fighting their battle too

Stepped out of my comfort zone idag. sjukt nervöst jag var. jag är en sådan person som skjuter upp obekväma saker. särskilt samtal. men jag tänkte hela dagen att jag skulle göra det. och när jag var på väg att låta bli tänkte jag "vad är det värsta som kan hända". så jag gjorde det. plötsligt känns det ju inte lika skrämmande längre. i am awesome!
några andra som är awesome är emma och marcus (och jimmy får vi inte heller glömma!) som lättade på min, vad som känts som obotbara, deppighet med att bara vara sig själva med mig hela kvällen. ni är knasiga! finaste presenten och ballaste kortet fick jag också! TACK! <3
"Vill du bli min doktor?" emma, du är lite av min doktor! sätter ihop mig när bitar börjar falla isär. och jag vill alltid vara din doktor om du behöver.
tack för ni finns.

pull myself together

jag vill alltid vara positiv men livet är inte alltid en dans på rosor. jag antar att man inte alltid kan vara på topp. värsta söndagsångesten någonsin som följdes av en trött-på-livet-måndag. så kan det gå när man känner sig ensam i hjärtat. jag vet ju att jag är allt ifrån ensam men ändå. det värsta är att jag är rädd, eller snarare vettskrämd, att det ska förbli så. ser bara framför mig hur lyckliga mina vänner är som myser i soffan en söndagskväll med den som betyder mest. som kan gå upp på morgonen, dricka te och titta den där vackraste människan på jorden i ögonen. som kan vara lilla sked och stora sked hela natten. då är det enbart killing att räkna ut att man varit singel 98 % av sitt liv, ständigt tvättar dubbel uppsättning lakan trots att bara det ena använts. inte ens tycker det är värt att käka frukost. men jag vet ju, jag har rest mig förut. att tänka positivt löser det mesta, eller iaf glömmer man bort det jobbiga för en stund. men ibland kan jag inte undvika att fokusera på hur gärna jag vill ha det ni har som går och håller handen framför mig på gatan. som delar filt i parken. förhoppningsvis kommer jag få det också. om jag vågar våga igen. tills dess får jag glädjas åt det jag har. för det jag har är jävligt fint! dress for success och ge mig en kram!

bloggsvacka deluxe

känner vi en bloggsvacka? världen är ju så sjukt jävla liten också. det är söndag. varför har man söndagsångest? vad är det egentligen? lägenheten är svettig. magen kurrar. helgen har varit flippad. sickaste bussresan i fredags. gick förbi en kille som hade fest med sig själv. han såg ut som världens lyckligaste när han dansade fram på gatan med lurar i öronen och världens smile i ansiktet. min idol. en lördag med massa vin med viss arom av jäst. 
ska stilla min söndagsångest med pannkakor. pannkakor kan aldrig sitta fel.

cred till dig

förra veckan hade jag kvalitetshäng från onsdag till fredag med min kära sara. (eller var jag kanske i göteborg? ingen som vet). det är såhär det ska gå till och det är såhär det går till. sara kämpar med stekjärn och grytor medan jag chillar. fast tåls ju att nämnas att det där med att knäcka ägg och vispa pannkakssmeten hamnat på min lott. och det är alltid jag som dukar. så det så. men all cred till sara för att hon är så förträffligt flitig med att fylla min magsäck. och sen är hon ju brutalt fin i allmänhet också.

"Rädd" av michaela forni

" RÄDD.

När kommer den tid och den person som får en att känna sig helt trygg? Relationer är det osäkraste jag vet. Man kan vara så säker på så mycket annat, på hur mycket ens familj verkligen älskar en eller hur ens vänner faktiskt bryr sig om en... hur störd man än är. Hur trasig man i vissa perioder än må vara eller trots det faktum att man ibland visar fler dåliga sidor än bra. Men kärlek, detta livslånga ämne... så osäker i om någon kan vara fullständigt galet kanintelevautandig-kär i mig? Känns så långt bort. Att man kan vara säker på så mycket, men så osäker på annat. Jag undrar när eller kanske om jag någonsin kommer lita på att någon är helt och håller kär i mig. Som tycker att jag är rolig eller smart eller härlig (eller förhoppningsvis alla tre) men också den sexigaste tjejen han vet. Det är så svårt att lita på kärlek, man kan vara så hundraprocentigt säker på sina egna känslor men totalt osäker på någon annans. Inte konstigt, de går varken att ta på eller se eller bevisa. Det går bara att försöka lita på. Jag antar att man måste satsa för att vinna. Jag spelar aldrig högt i livet, tycker inte om casino eller tävla om pengar, är feg när det kommer till aktier och har bundit räntan på mina lån. Föredrar lön framför egenföretagande och vill ha stenkoll på min ekonomi. Riskerar aldrig i materiella ting men riskerar allt i kärlek, att man kan fungera så..."

http://www.devote.se/forni


fight till forever

I never thought I could feel this power.
I never thought that I could feel this free.
I'm strong enough to climb the highest tower.
And I'm fast enough to run across the sea

I will never say never! (I will fight)
I will fight till forever! (make it right)
Whenever you knock me down,
I will not stay on the ground.

i'ma be the syrup and you can be my waffle

alkohol - fungerade inte
sol - fungerade inte
sova - fungerade inte
kanske lite pannkakor och vaniljglass med inlaga persikor fungerar då?
förkylning, jag vägrar låta dig vinna!

köpt körkortet på loppis?

fy bubbelito vad förkyld min näsa är! orkar inte snyta mig en gång till. men alla vet att jag kommer göra det 1654 ggr till idag. snor snor och åter snor. igår var det vindrickande och kortspelande hos camilla. åhå så skojigt! idag vaknade jag 13.00 och hoppade  på första bästa buss för att ta mig till limhamnsfältet med milano. hittade vi dit? inte riktigt men det blev iaf en korv som slank ner så snabbt i min mage att ingen ens hann se den. slurp. lite solning sen skulle jag ta mig hem. fyfan. sämsta bus drivern i historieboken. först var han ap-sen. sen gav han upp den varma bussen och bad oss alla att hoppa av. där väntade vi i typ 10 minuter innan det kom en annan. dunkade mitt huvud i sätet framför varje gång han typ hängde sig på bromsen. han körde x antal km/h för fort (till min glädje) och missade därav att stanna på tre stationer (inte till vissas glädje). han var nära att klämma en kvinna i dörren och sen hängde han nästan bussen på busskuren. köpt körkortet på loppis?

sjuka värld

oj, vilken dag och så mycket känslor och tankar på en och samma gång i min lilla fårskalle. mycket going on i den just nu. imorse fick jag beskedet att jag inte fick lägenheten som jag ville och kunde fått om inte en människa hade hunnit före medan jag jagade fel person. menmen, not meant to be uppenbarligen. fick dock komma på visning i en annan lägenhet idag. och är inte den här världen sjuk?! började nästan böla när jag kom dit. hur man kan leva i sju år på 21 kvardratmeter utan några ordentlige möbler eller förvaringsutrymmen är för mig en gåta. så jävla vidrigt den kvinnan levde med en skabbig kyl fylld med risifrutti. två kokplattor uppe på en flyttbar ugn där plattorna nästan nuddade vid skåpet ovanför. bölade när jag kom därifrån eftersom jag intalat mig själv i ett dygn att den skulle vara så jävla fin trots ministorleken. men efter ett samtal med pappa där vi utbytte idéer så känns det väl ändå hoppfullt även om jag ska fortsätta leta efter något liiiiite större. kunde jag fixa denna efter ett samtal så kan jag lyckas igen. true that.

shoppade förövrigt med mor min idag. vilket innebar att vi gick in i samma affärer men på vars ett håll och möttes i kassan. haha. goa tider. handlade cirka en miljard trosor. innan dess käkade vi mat på Ore 12 och dit ska jag inte gå igen. världens sämsta pasta carbonara. fick skaka av mina pastasaker så att lite av fettet kunde rinna av. såsen hittade jag aldrig. handlade förresten min nya favoritklocka. om ni joinar på twitter så finns en bild där. me love it.
och det där med sovmorgon. pappa ska köra mig till jobbet imorgon. då borde man ju gå och lägga sig samma tid och sova den där extra timmen. men nu ligger jag här och bloggar istället. funkar i teorin men verkligen inte i praktiken.
men off i go! puss po daj.
man måste våga för att vinna

RSS 2.0