jag ska sluta fylla min sockerskål med dina sockerbitar.

dear mister president, jag är som ett filter av andras känslor. mitt filter har för stora hål så allt vara sipprar in under min hud. jag måste byta filter till ett mindre genomsläppligt. för min egen skull.
iof är det bra när andra är glada för då blir jag glad. fast tyvärr biter sig andras ledsna känslor sig fast mycket hårdare och kickar ut de glada som försöker ta sig in. blöö. jag hatar att inte kunna hjälpa.
jag var jätteglad. hälsade på hönsen, blev raggad på av en kille som ville att jag helst skulle vara ivägen för dem hela tiden istället för bara några minuter. ännu roligare var det att lära familjer att "fingerfläta" och göra armband genom att släppa klossar i luften till varandra. roligare att pyssla med barn och ge bort armband till små söta flickor än att mata fiskar!
men sen kom det för mycket dåliga nyheter och ledsna meddelanden insipprande genom min hud och humöret blev nedstämt fastän jag egentligen var glad. att jag verkligen suger på att dölja det för människor som känner mig är också jobbigt när jag ändå inte kan prata om det. men jag antar att det är bra att jag inte är en sten iaf.
har efter tio år förstått att den där waldemar som jag gick någon eftermiddag då och då och åt godis visste mer om framtida jag än jag själv. när han tömde ut nästan alla sockerbitar på bordet ur sockerbitsskålen - skålen var jag och de sockerbitarna som fanns kvar i skålen var mina eventuella problem. sockerbitarna runt om på bordet var alla jag kände och deras problem. han sa åt mig att jag inte skulle ta upp andras sockerbitar och lägga i min skål. just då var det mest kul att andra skulle lägga sockerbitarna vi petat på i sitt kaffe. men nu inser jag att min sockerskål på tre sekunder kan blir överfull på andras sockerbitar.
något att jobba på. för jag är egentligen en mycket glad och något efterbliven människa och jag tycker inte om att folk får en annan uppfattning av mig som många säkerligen får.
jag ska vara den glada smurfen jag varit och faktiskt är!

let me sleeeeep! biiiip biiiiip biiiiiiiip bipbipbipbipbip

tyckte det var skitkul att tvillingbarnen blev TB1 och TB2 som i bananer i pyjamas! inte insett samma koppling förrän nu att min syster och jag är HB1 och HB2! Hassebarn1 och hassebarn2. mihimi. planen på fredag är en bra plan HB1!

idag väckte min väckarklocka mig ur en sexig nakendröm. arg som jag blev var jag väl uppenbarligen lite väl aggressiv så den flög ner under sängen som inte går att ställa enda in till väggen. INNAN jag stängt av den. och den låter stressande! och min säng har en jävligt låg metallställningssak så man kan inte krypa in under den utan rejääält med ansträngning. så där låg jag stressad som en apa, på det svinigt kalla golvet halvt nude, nyvaken! INTE OKEJ! kände klockan med pekfingret men puttade den längre och längre in. tillslut fick jag ut den när den börjat tjuta snabbare! stressmoment åhhej! sen låg jag död där halvt på sängen och halvt på det kalla golvet. najs awakening! NOT!


dear mister president

tini, det svider att säga det... men t.om din bilkörning är prima deluxe jämfört med vad jag visade upp idag...fast jag var iaf INTE nykter/full baklänges! ;)
fast jag skyller på dig miss kör-på-mittlinjen-på-motorvägen ;D

jordgubbskrämen var prima precis som det stod på paketen. kanelbullarna också. mmhm.
nu har jag halvsovit  och drömt mysiga drömmar med män som fiskat hajar i framgrunden (på tvn alltså!).

tini, eeehm.. vart ska vi ta vägen på lördag egentligen? hur går det med planen -gå ut fastän du jobbar- när the awful place har stängt? another place med nya drägg långt från de gamla? mshlashala. ja tack.
syster?

dear mister president - mariette hansson

nej, jag tror fortfarande inte på stora bokstäver.

godnatt :*

how much wood would a wood chuck chuck if a wood chuck could chuck wood?

jobbristen messar up the world! att vilja jobba på ett akvarie men vara rädd för små fiskar eller att vara rädd för ormar och tycka det är djurplågeri att mata dem med möss men ändå vilja jobba på ett terrarie är väl ungefär som att söka till bibliotekarie men inte kunna läsa eller jobba på blodbuss men vara rädd för blod? alltså, inte helt hållbart kanske.

det fanns någon som var värre än jag. who could have known? jag inser iaf att jag skruvar locket på fel håll när det inte funkar att skruva på det på det hållet jag försöker.
och hur kan jag lyckas skruva av ett lock men inte en person som styrketränat med personlig tränare och "är så vältränad?" än en gång, jag dör en aning. men det kändes bra! inte att dö alltså...utan skruva av locket.
"jag tar ofta isönder saker för jag tar i för hårt". Hahaha, OKEJ... tror dig...inte!

idag körde jag som en kratta! eller nej förresten. jag körde som en slemklump på ett ruttet löv som fastnat på ett ett annat löv som klistrat sig fast på en kratta. kanske var lite distraherad. det och nervös och glad var tydligen inte en bra kombo i en ny bil i crazy malmoe. men mihihi.
köra på fel sida av vägen är ju också helt okej? eller motorstopp när man står på bredden på vägen? i en korsning. jaaaadå!

jag kallade min pappa för bitch för en stund sen. det kändes fint! han förtjänade det eftersom JAG skulle ta några kanelbullar. han tog då kanelbullar till sig själv och fyllde sin tallrik men jag fick inte värma mina på samma tallrik. och HAN värmde sina först!!! bitchigt eller vad? haha.

och ja, det luktar SKIT från vallgraven! fullt med döda fiskar som JAG INTE dödat! den döda gåsen var iaf borta idag. mums. blöö.

skulle messa min pappa att köpa jordgubbskräm. inte ätit det sen jag åt saras mammas hemmagjorda(?) för jättelängesen men blev plötsligt jättesugen. höll dock på att skicka heeeelt fel! till en enormt givmild person... men köpa kräm till mig sådär bara? njaaaae. nej. men det löste sig!

tack för en kanelbullefylld frys schwester!

how much wood would a wood chuck chuck if a wood chuck could chuck wood?

godnattkram

mmmhm.
jag har skickat ungefär 150 gifts i maffia wars till henkebus nu. har typ 70 kvar att skicka. sjukt drygt!
men nu somnar jag snart så det får bli en annan dag.
jag vill se boston tea party nu. jag har velat titta på boston tea party varenda måndag. varenda vecka har jag somnat. lär väl göra det nu med. typ om några sekunder. som alla andra måndagar funderar jag på att inte ens försöka titta utan borsta gaddarna och gå och sova på riktigt istället. mm, låter som en skön idé.
nattipuss

i mitt förhållande med mig själv är det jag som bestämmer!

ska försöka strukturera min hjärna inför detta inlägget. ska försöka skrev jag.
iaf, när jag klättrade in i ett av de större akvarierna i de alldeles för stora vadarbyxorna(?) och tvättade fönstret på insidan fick jag en jättelust att doppa mig. eeh? hade nog ångrat mig efteråt så jag lät bli. i sommar kanske?
svullade pizza på pompei med james. mmhm. ska kalla jonas för james nuförtiden. svulla kanske är fel ord när jag inte ens orkade äta upp halva. en gubbe gick förbi fönstret och verkligen tittade på oss. inte bara tittade in utan verkligen stirrade rakt in i våra ögon jättelänge. problem?
hela promenaden tillbaka till museet klagade james över sin bakfylla eller hrmhost jag menar huvudvärk. jag klagade mest på min feta ångest över om jag skulle träna eller inte. tanken att åka hem, krypa ut ur alla obekväma kläder, dra på joggingbyxorna och sova/titta på en film lockade alla mina celler i kroppen!
men i mitt förhållande med mig själv är det jag som bestämmer! så jag drog till fitness! ojoj, vilken diciplin man har. dream on.
fastnade mellan dörrarna som varken ville släppa in mig eller ut mig. lite smått panik där kan jag säga. behöver ett lite större utrymme än 50cmx50cm för att överleva! måste ha bytt fingeravtryck eller något. men in kom jag till slut.

jag har än så länge bara tränat inne på tjejgymmet för jag inte vill se ut som en förvirrad höna där ute bland de fit-a männen innan jag förstått på mig sakerna. men idag undrade jag vad fan jag gjorde inne på tjejgymmet. jag hatar ju brudar! och de fit-a männen finns utanför? ögongodiset finns utanför och inne på tjejgymmet står jag. INTE OKEJ! där inne finns det inga sexiga bodies att spana in när man oskyldigt ställer sig i baskinen bakom...

inne på tjejgymmet finns det BRUDAR! BITCHAR! BITTERFITTOR!
jag kommer in, 2/3 löpband är upptagna...av brudar med 25cm tjockt lager foundation i någon obestämbar orange nyans. såklart. på det tredje som inte är helt avstängt ligger där två tidningar. jag drar på mig min vänliga ansiktsmask och frågar den ena bruden som just nu står stilla på sitt löpband:
- förlåt men vet du om den där är ledig?
bruden höjer ögonbrynet som att jag inte ens har tillåtelse att andas i hennes närhet, blåser upp sig som en kampfisk redo för fight och fräser "det vet väl inte jag!"

har jag sagt att jag hatar brudar?!?!

jag tycker brudar som denna är sjukt patetiska och skrattretande! egentligen har de inga ballar av stål och är sjukt osäkra. jag slösar därför inte ens min energi på att bli sur på dem.
jag började gå snabbare än henne - typ omöjligt att inte göra det så sakta hon kröp fram. hon sneglade på min maskin och höjde sin fart till över min. jag såg min chans att ha lite skoj och höjde min till hennes nivå. hon höjde sin och jag följde efter. hon började se lite ansträngd ut och jag fick ett större leende på läpparna. hon höjde, jag följde efter. så höll vi på tills det gick ganska snabbt. vid det här laget hann hennes ben inte riktigt med, haha. detta var så roligt att jag höjde min fart ännu mer. hennes spegelbild i tvn stirrade på mig sjukt surt, hon svor till och lämnade gymmet. så roligt har jag inte haft på ett gym EVER! tack för adrenalinet och träningen bitterfitta! ses en annan dag! :D

hey, soul sister - train är kvällens låt!


så som tini gör!

nu ska jag göra som tini. hon får en kommentar av mig och så skriver hon ett helt inlägg till mig och svarar på min fråga. så här kommer ett inlägg till dig tinisvinifini.

hellluuuu!
hahaha, det finns visst fel på hassebarn2! många fel! som du säger, som andra håller med...min hjärna är liten och cp.
jag kan inget om en så feminin sak som smink...men mascaran vi köpte är wunderbaum...as you said! eeehm, förutom att jag inte kunde få av den...!! såg ut som en tvättbjörn deluxe. jag dog en aning av att jag äger det sminkborttagninsmedlet du tipsade om! blabla oil free. det har jag gjort jättelänge men var arg för att det inte funkade!
MEN HAR HASSEBARN2 TAGIT DET PÅ EN BOMULLSSAK? NEJ!
HAR HASSEBARN2 TYP GNUGGAT PÅ LITE MED FINGRARNA OCH SEN FÖRSÖKT TVÄTTA MED VATTEN? JAA!
hahaha, tack för att du lär mig hur man använder sminkborttagningsmedel. mitt sminkborttagningsmedel funkar och har antagligen alltid gjort det.
åh, vad jag känner mig feminin. eeeeh. blöö.
pussi on your sideburns!

jag litar inte på väckarklockor.

jag litar inte på väckarklockor. jag litar inte på mig själv. jag litar inte på väckarklockor...därför har jag tre stycken. den ena burken står i fönsterkarmen med sina röda lysande siffror. det är den synliga klockan. jag litar inte på att den ringer men den är bra att ha eftersom jag kan se den i mörkret. den andra klockan är den pålitliga. den är radiostyrd från typ schweiz och "går alltid rätt". den ställer t.om om till sommar/vintertid själv. men man måste trycka på en knapp för att den ska lysa liiiiite i två sekunder. jobbigt på natten. därav den synliga klockan i fönstret. den tredje är min mobil. den litar jag inte på eftersom den stänger av sig när den själv vill. men man kan vakna lugnare av den än av den pålitligas tuut tuut tuut eller tututututututut.
jag litar inte på väckarklockor. jag litar inte på mig själv.
idag skulle mobilen ringa 05.45 och den pålitliga 05.55. mobilen ringde men sen vaknade jag och tittade på den synliga. WTF, den lös 06.29. min buss går 06.46! DANGEEER!
tur att jonas redan fått uppleva min maximala sunkighet så det var bara till att dra på närmsta plagg och springa till bussen.
innan jag sprang kollade jag på den pålitliga klockan för att den inte senare tänkte väcka min pappa.
vad stod där? jo, att klockan var 02.46, att det var onsdag och att den skulle ringa kl 07.00 men att den var avstängd och därmed inte tänkte ringa. ehm, vad håller schweiz på med? eller vad håller jag på med? eller vad håller klockan på med?
jag litar inte på väckarklockor. jag litar inte på mig själv. jag litar inte på schweiz.

take me to the candy shop

min pappa är en extrem gottegris. det borde innebära att jag kan skylla på att det ligger i mina gener. jag hade/har en turkisk peppar-påse i min fönsterkarm. turkisk peppar är det enda godiset som varar i min verklighet. faktiskt i flera veckor om jag är ensam om den. t.om så att jag kan glömma bort att jag har det. det funkar inte med något annat godis. min pappa tar flera ggr per dag en tur in till min fönsterkarm. igår insåg jag vart han var på väg och sa: du kan ju försöka. han insåg då att den var tom. men det löste han genom att öppna den andra som låg i min bokhylla. så nu har jag åter igen en påse turkisk peppar i min fönsterkarm. jag har ännu inte tagit en enda bit. men jag antar att den är typ halvfull? snart iaf, haha.

jag och pappa diskuterade om han skulle handla godis. jag sa att jag inte borde för jag har ätit godis varenda dag den här veckan och ser ut som en acnepojke i ansiktet. jag tyckte han sa att han inte hade gjort det (vilket han hade, hehe) så jag pekade anklagande mot min fönsterkarm.

pappa: men det är ju inte godis.
jag: nehe? vad är det då?
pappa: det är ju rent terapeutiskt...
jag: haha, hurdå??
pappa: ja, det är ju gott.

pappa köpte godis.
nu ska jag se om det finns något kvar ;)

inlägget jag uppenbarligen glömde publicera!

ojoj, vilken nostalgitripp jag har varit ute på! till att börja med vill jag bara göra en sak som jag aldrig gör. nämligen 'räcka fingret' åt ingen mindre än alla moln som bestämde sig för att täcka den blå himlen så fort jag väl kom ut genom dörren.
till att återgå till min planerade story. nackdelen med att flytta till lägenhet är att man inte bara kan vara lat och gå ut och sätta sig på altanen. vilken altan ska jag sätta mig på liksom? finns visserligen gräs och bänkar utanför byggnaden men där känner man ju sig enbart iaktagen. hehe. paranoida jag hälsar. så jag bestämde mig för att gå till busshållplatsen där tidningarna bor. satte mig som planerat på en bänk och läste metro och city. utan sol i ansiktet. trotsade alla mina principer och skickade in ett "PUSS" meddelande till metro. får väl se om det dyker upp något. sen bestämde jag mig för att gå den rundan jag, syster och pappa alltid gick när jag var liten. fast baklänges (nej, jag gick inte baklänges!). jag hatade att gå ut och gå. inte bara för att jag eventuellt var en lat jävel men för att jag tyckte att det var fruktansvärt dödstråkigt att gå. det gick ju så dödligt långsamt. nu har jag iaf fått längre ben och fått upp farten en aning. ni vill inte veta hur långsamt jag gått i mitt liv. dessutom går min farfar, pappa och syster SJUKT snabbt! så av ren sympati har min farmor alltid gått 50 meter bakom dem med mig. fortfarande hamnar jag 20 meter bakom min syster och pappa när vi går någonstans. men nu har jag konstaterat. den rundan är fortfarande, trots högre fart, dödligt tråkig!
när jag gick förbi fotbollsplanen där jag spelade cup när jag var typ 12 år kittlade det till i fötterna.
när jag gick förbi farmors och farfars gamla hus där jag växt upp blev det riktigt nostalgiskt. så många minnen. doften av enarna i rabatten blandat med häststallet bredvid. mmhm. saknar huset.
mest av allt saknar jag min farmor och farfar som jag 80 % av mitt liv träffat varannan lördag. nu har jag inte sett dem sen i typ somras vilket är helt bisarrt för min verklighet! dumma snö som burat in dem i hässleholm alla gånger jag skulle sett dem. dumma sjukdom de låg inne med när jag skulle hälsa på. min farmor och min farfar är underbart fina människor. som jag SKA träffa snart. punkt.




<3 och sara, jag tänker på dig! <3


all over again.

för första gången önskade jag att jag sov i mer kläder. att känna hur man ligger på små små glasbitar är inte den skönaste känslan. krossade ju glaslampan igår. kände mig fett duktig som plockade upp alla mina saker från golvet och dammsög inte bara mitt rum utan hela lägenheten. det var mest för att jag insåg att vår dammsugare är fett bra! igårkväll kände jag mig fett duktig som rensade den sänghalvan som jag har som förvaring, hehe. la mig i sängen och insåg att jag glömt att släcka lampan i andra sidan rummet. hoppade upp och hoppade ner igen. då lät det som en sten trillade ner på golvet från sängen. då kände jag fler stenar vid benen. började känna med handen och hittade massa små stenar som jag började borsta bort. då insåg jag att det nog inte alls var stenar. hoppade upp igen och tände lampan. jo men visst. GLAS! borstade ner massa glas på golvet men sen kunde jag ju inte sluta inbilla mig att små glasflisor borrade sig in i min kropp när jag försökte sova. men jag somnade snabbare än snabbt iaf. som vanligt. detta påminner mig om att jag måste dammsuga glas. igen. jag vill ha en skinnjacka mer än någonsin!

jag mår som en kassler av dina ord.


stuck on replay

då var det klart! jag har körkort! det kanske ni trodde att jag redan hade. men nej. jag hade bara en sliten hopvikt väderbiten papperslapp. nu har jag ett körkort. minns min uppkörningsdag som igår. tidig morgon, fint väder, varmt, NERVÖS! Klarade det! åkte till malmö och satte mig lycklig på en bänk på centralen och ringde farmor och farfar. de blev glada. sen gick jag till museet och satt i sommarsolen med henrik och drack varm choklad. dålig idé så jag spillde den över mina beiga chinosbyxor istället. sen bokstavligen tvingade krusebuse mig att köra i malmö med museets bil. jag var livrädd inombords. men det gick ju...bra...och långsamt. idag är det exakt 2 dagar mindre än 9 månader sedan. nu har jag körkort.
drog ju till höör för att hämta körkortet så tittade självklart in hos das familia. tog ut utemöblerna och samlade ihop pulkorna och käkade våfflor med glass och sylt på altanen efter att jag stekt i solstolen. vårkänslor på hög nivå. ser fram emot snön som säkert kommer i övermorgon. nej! då går jag och skär mig och lyssnar på kent. säkert någon som tog illa upp där. synd! ... som jag och sara brukar säga till varandra för att vara irriterande och samtidigt roa oss själva eftersom vi gör livet svårare för den andra. tur att vi är lika underbart snälla båda två. jag tycker om sara. och våren. men inte våfflor som slaskat till sig som en disktrasa.

Utkast: Mars 25, 2010

folk har otur ibland. HELA MIN EXISTENS är en enda jävla otur! köpte en snygg liten glaslampa att ha i min fönsterkarm eftersom jag hatar att ha taklampan tänd. den snygga lampan tillsammans med den fula lampan som sitter på väggen sen vi var små är perfekt lagom belysning. men vad gör jag? jo, skapar ett spindelnät på golvet av alla mina sladdar. drar i sladden till datorn och då åker helt plötsligt min väckarklocka i fönstret ner i golvet. går och plockar upp den och försöker försiktigt dra i sladden till datorn. KRAS! min fina glaslampa åker i golvet och går i tusen bitar! när jag sen ska dammsuga upp alla bitar välter jag en spegel som står lutad mot min bokhylla/tv-bänk, vad för namn den stora möbeln än har, i väntan på bättre tider. vågade knappt vända mig om men den var iaf hel. jag orkar inte vara mig själv!

so doctor doctor won't you please prescribe me somethin
a day in the life of someone else
Cuz I'm a hazard to myself
don't let me get me
I'm my own worst enemy

min lampa såg ut så här...

det här är vad som är kvar... :(
en stående glödlampa, en sladd och ett skärvfyllt mjölkpaket....


i stand in line

jag är den som följer mina vänner till tåget på kvällen för att se att de kommer dit safe. jag är den som låter mig övertalas av bland annat sara att ta den 3 minuter långa bussen till centralen och visa henne vart hon ska för att sen få vänta 30 minuter på min nästa buss tillbaka. jag är alltid den som väntar och följer in the city när det är mörkt. skulle aldrig få för mig att lämna någon behind. igår var jag och sara på bio. när vi satt i hennes bil var det 40 minuter till min nästa buss. då sätter hon händerna på ratten, tittar på mig och säger "nu får du gå". hahaha.
jag är den som alltid klarar mig. jag är den som inte bryr mig om om jag måste vänta 40 minuter själv så länge den andra personen kom safe till tåget. jag är den som verkligen inte är rädd för att vänta själv. jag är den som bland annat sara tänker "men hassemannen klarar sig". men igår kände jag verkligen INTE för att stå i kylan i 40 frikking minuter så jag klagade lite på saroman att jag alltid åkte omvägar och missade bussar för henne, haha. så hon väntade med mig i bilen iaf i 25 minuter. tax! sen gick jag och tittade i skyltfönster och en polisbil stannade bredvid mig. finns antagligen ingen koppling mellan de två.


porlfria akvarie tack?

idag har jag seriöst kissat minst 9 ggr på åtta timmar. VILKEN normal människa tömmer blåsan mer än en gång i timmen?! MEN jag har kommit på varför! finns ju många(?) människor som blir kissnödiga när de hör porlet från när man häller upp tex vatten i ett glas. mmhm. JAG befinner mig i ständigt porl hela min arbetsdag!!! och det är inte ett porl som man kan fly ifrån! nej, det är många porl från flera olika akvarie vart jag än går! aaaaaaah! jag kommer ju slita ut min blåsa och bli inkontintent. peppar peppar ta i trä!

restart

när man spelar ett spel, typ tvspel eller på datorn, och det går sådär megadåligt att man bara vill börja om och göra rätt... bara till att trycka restart. mmhm. ungefär vad jag vill göra med mitt liv!
helt överglad (ser framför mig hur rik jag kommer bli, hehö) ropar jag ut:
"ÅH! det är röd dag på söndag och vi jobbar då!"
suck!

visdomständerna anfaller

leker vi visdomständerna anfaller eller vad händer och fötter?! tvingar iväg folk till tandläkaren för att de klagar över smärta. folk klagar i sina statusar på ansiktsboken. alla har plöstligt ont i sina visdomständer. jag svarar glatt att jag redan fått upp alla mina utan problem. TJI fick jag för nu efter flera års stillastående har min tand fått för sig att den visst ska ha upp de två sista hörnorna. jag tycker det känns som att den ska tränga igenom mitt käkben och 10 cm tandkött. men okej. den ska väl lyckas på ett eller annat sätt. smärta. bra idé att skära upp tandköttet?

under control

bara för att jag, efter två veckors febrilt användande, inte längre är beroende av nässpray.
tack vare rebecka som fick mig att kämpa med syrebristen på jobbet. hjärta syre.

idag gick jag runt och väntade på vår nya timanställda tjej som jag skulle lära upp på akvariedelen igår och idag. där gick jag och sparkade runt på sparkcykeln och störde jonas. vi tyckte att hon borde ringa och säga att hon blev en timme sen. vi blev ganska mycket mer förstående när chefen ringde och berättade att hon var på akuten efter att ha cyklat och trillat precis utanför museet. tur att hon är värsta trän..erskan som sysslar med triathlon och tänker göra en iron man om fem år. detta tycker jag borde innebära att hon cyklar med hjälm...? därmed 'endast' lindrig hjärnskakning? vad kunde hänt annars tänker jag. jävla idiot man är som inte ens äger en cykelhjälm än mindre använder den.

vad har vi lärt oss av detta?
1. använd inte nässpray för länge. du är inte förkyld. du är bara uppsvullen.
2. cykla inte ner i spårvagnsspåren i vägen. kan sluta med att du är medvetslös och får åka blingblingbil aka ambulans (var kom blingblingbil ifrån? eh. jag är trött nu igen)
3. stör dina arbetskamrater
4. använd cykelhjälm


chefen: ja, vi måste självklart träffa honom innan.. eller hon. det är en hona.
jonas: en hona? är hon attraktiv?
chefen: haha, det vet jag inte.
jonas tittandes på mig: nä, för vi kan inte ta in fler ugglor...

TACK, TYCKER OM DIG OCKSÅ!


i change shape just to hide in this place

jag tycker nästan jag är värd någon liten belöning för snäll- och hjälpsamhet den här eftermiddagen.
istället för att traska till konserthuset efter jobbet traskade jag med min chef till hennes buss på centralen. kände mig som jultomten med hennes tunga sopsäck, fylld med halm och hennes böcker, på ryggen. lite snäll var jag allt som bar den åt henne hela vägen :) men jag är ju biffig så liksom...why not?
sen hoppade jag på bussen mot värnhem och blev värsta glad att jag fick sittplats när så många andra fick stå. men sen kom det på en gammal haltandes dam som såg ganska uppgiven ut när hon såg bristen på platser. men tjoff så var där en ledig. för jag var snäll och reste mig när alla andra satt kvar och bara tittade på henne.
man mår bra av att vara snäll. try it.

snackar du om? missförstånd på hög nivå! <3

sara säger (20:32):
 ett paket med blandat?
 ja, hennes bilder är bäst! den bilden han riktiga fotografen tog på mig å david sög jämfört med annas.
hasse säger (20:34):
 jag ficka massa paket men där är vissa kort som är värsta mini och sen vissa som är värsta stora.. och flera mellanstorleker. weird.
sara säger (20:35):
 finns ju såna paket med olika sorter också.
hasse säger (20:36):
 paket??
 wooot
sara säger (20:36):
 amen, förpackningsak dom ligger i
 paket
 ett packe
hasse säger (20:36):
 men va? jag har ju laddat upp bilder och valt x11 tex.
sara säger (20:36):
 snackar du om?
hasse säger (20:36):
 FOTO!
sara säger (20:36):
 jag trodde du snacka kondomer?
sara säger (20:37):
 HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
 OMG

för nitton öre per minut

förklaring: jag menade inte att jag gick fram och sa "jag glömde lägga ditt minne på mitt namn" med mening. jag kunde bara inte prata korrekt den kvällen så det blev lite...fel.

jag som inte är en snarkare ville sjunka genom jorden när jag vaknade ur min sovstund på bussen av vad jag tror var jag själv som snarkade till. vågade inte öppna ögonen utan hoppades på att personen som suttit bredvid mig inte satt kvar. men istället för att sjunka somnade jag om.

jag hatar när jag smittar folk. jag tycker inte om när folk jag vill träffa blir sjuka. på grund av mig som toppen på moset. inte ens mina virusar kan motstå vissa fina människor. blä.

jag är beroende av näsdroppar nu så rebecka förbjöd mig att ta det idag. jag kan faktiskt andas ganska okej nu. kanske ger upp ikväll när jag ska sova... pyschar lite spray upp i min näsväg. åh, va skönt det vore att göra det nu. värsta abstinensbesvär.. känns som att jag långsamt kvävs till döds. kanske kan skölja ur nachosbiten som flög upp i näsan på festen på samma gång. har fortfarande inte sett röken av den. sitter säkert fint i bihålan.

det är bråttom, fan du måste gömma mig.

förlåt men jag glömde lägga ditt minne på mitt namn!

i fredags var jag och tini hos min syster. färgade mitt hår som blev blörk och åt korvstroganoff. jag skulle få en lunchpåse med mig hem men på väg till bussen sa tini något som fick mig och syster att samtidigt ropa "nu glömde du/jag lunchpåsen". men jag har en cool syster som gick med på att gömma påsen mellan en trappa och en kruka i centrala malmö på väg till jobbet. jag kom sedan och letade upp den på väg till jobbet. riktigt najs och kittla dödsskönt i kistan. göra det till en vana? ;)
igår var det 20årsfest för linnemannen i örkelljunga. jag fyllde min buk med rostbiff medan sara och anna tittade på mig med disgust. de är hypokondriker och oroliga för det mesta. jag kommer in i rummet och ser frukt och kött-fatet. säger åååh va gott och blir jättesugen. anna ser istället äcklad och rädd ut och den första tanken hon får är om maten stått framme länge i det varma rummet. sara och anna är bäst och ni förgyllde min kväll som vanligt. ont i magen av skratt är nog den enda magonten jag tycker om. sen körde vi hem och dimmigt är en underdrift. jag såg tre linjer av mittlinjen och en reflexstolpe i taget vid sidan av vägen. inte jätteskoj. men vi kom hem levande. vasseguuuud. imorse vaknade jag upp själv i uterummet med ett jätteont pekfinger. vad som hänt med det under natten skulle jag vilja veta. tinis kommentar är cencur. fett tråkigt inlägg till skillnad från den efterblivna dansen som michael jackson ligger inne med. ni ska få se vad jag och sara spelat in från filmen this is it. SÅ roligt att jag dog av skratt varje gång vi tittade på det. och det var typ 25 gånger. puss på er mina gullgrisar.

FÖRRESTEN!
träffade linnemannens flickvän och presenterade mig. en stund senare insåg jag att jag fortfarande inte visste vad hon hette och att jag ville snacka lite med henne. gick fram och sa
"förlåt men... jag glömde lägga ditt minne på mitt namn"
hon log lite och gick.
hahahaha, jag, anna och sara tyckte iaf att det var aaaskul!

det där med örkellunga

förra gången jag och sara skulle köra till örkelljunga så gick det askalasbra! har nog aldrig skrattat så jag nästan kört av vägen som då. galen bilresa and we love it. för det första körde vi i min övniingskörningsbil. en bil som inte har en fungerande ac. vaarmt. men det löste vi med att köra i underkläder! fett najs. men svettigt. inte najs. vi hittade ju sisådär och skulle parkera på en mack för att handla. för det första fanns där ingen affär på macken och för det andra kläckte jag ur mig att jag är mästerparkerarN. när vi hoppade ut var de främre hjulen inne på gräsmattan framför rutan. mästerligt! sen kunde vi inte besluta om vi skulle köra rakt fram eller svänga av. typ 90 km/h och jag hamnar nästan stillastående mittemellan. Stabilt! sen fastnade radion på typ högsta volymen för att sen inte vilja spela alls. i sjön satt jag på linus axlar och sara på mina. vi trillade och alla kroppsdelar blev huller om buller kände jag. när vi skulle köra hem körde vi plötsligt i centrala helsingborg. hur fan hamnade vi där tänkte vi. sen var vi plötsligt i typ landskrona och på vägar vi inte hade en aning om. sara chansade och jag körde. vi kom ju hem några timmar senare iaf. och roligt hade vi! efter det fick sara en gps. inte lika mycket utmaning kan jag känna.

ikväll ska vi - jag menar JAG - köra till örkelljunga med fyra passagerare. vi ska köra i en bil som inte startar ibland och där bromsarna hackar. värst av allt - en trasig bas och högtalare. inte okej. det här blir skoj! haha.

when you go black you never go back.

vi kan ju sätta en stor censur över hela lunchen idag på jobbet. längesen jag skrattade så mycket. gillar att jonas och henrik nu fått min chef att tro att jag sysslar med fisting. lavvli! försökte få jonas att göra mitt gayhopp. han tyckte bara att jag var efterbliven. men man blir sjukt glad av det! kan visa er en dag, haha.
jag älskar mina jobbkamrater! jag älskar att vara på ärligt skratthumör. jag älskar folk som kan få mig att skratta. jag älskar att skratta.
jag älskar inte min nya hårfärg. when you go black you never go back.
silent duck på er.


carolinesvin den vise

ibland kan jag vara extremt vis. ibland.

tinisvinifini: jag ska må bra men det är mycket lättare att bara må fullt :P dricka??

carolinesvin: man ska inte dränka sig i alkohol. då kan man inte andas. andas man inte dör man. och sånt pysslar vi inte med.

vad händer och fötter

jahopp jahopp, vad händer och fötter?
ren chock när min faderkaka sa "jag sticker till klubben". VA?! är det torsdag igen?? känns som igår han åkte dit senast. sjukt snabbt går det när man jobbar. nu har jag jobbat lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag och ska jobba fredag och lördag. me liiiike!
den här dagen blev bra den med. som det kan gå. hittat den coolaste fisken med vääärsta botoxläppar. påminner om idioten som tänkte döda mig på högstadiet - "sugproppen". ue.
när jag gick till konserthuset idag bestämde sig en full man för att cykla ut rakt över alla filer när bilarna hade grönt. en smart kille började tuta. då vände mannen om och ställde sig tvärs över filen. och exakt där började kön bildas. killen i bilen började vrooomvrooooma och cyklisten svor lite. sen vinglade han iväg. jag vågade inte vända mig om för såna gubbar har en tendens att slå och hata mig. så jag fortsatte gå. brrrrraa hjort!
min näsväg har ett schema. klarar sig utan nässprej fram till lunch. sen klarar jag mig på nässprejen fram till åtta. då börjar syretillförseln minska igen. tror det där nässprejsberoendet startat eller vad tror ni? blö.
har legat på exakt samma plats på min säng sedan klockan halv sex. börjar få lite liggskav. en macka på det kanske. med ost och jordgubbssylt. mumma - och det enda som finns. förutom gudomlig yougurtn (stavning eh). ska berätta vilken sort det är en annan dag för det finns inget bättre. eller jo. men inte i joggiväg. snipp snapp.
kramar, karameller, krameller och kameler.

smile! you're on candid camera! tjing!

sara. säger (18:59):
 alltså jag förstår inte det!
 killar brukar tänka med pungen, han tänker fan med vaginan!


mumsfilibarbara!

boobido! mumsfilibarbara! (enbart tini som förstår det roliga!) haha, asså nä. nu är jag cp igen! borde ha en senasttid för när jag får blogga.
"äntligen" hemkommen efter en crazy olaglig flummig dag. började med katarrstress på jobb och intervallsträning på bauhaus. vaktade bilen och spanade på lapplisor på förbjuden parkering. aldrig känt mig så paranoid i mitt liv. att jag inte nådde ner till pedalerna gjorde mig inte mindre nervös. sen lyckades jag lura klockan och hinna med tidig lunch med bästa sällskapet. sen hatade jag brudar och ville göra pungspark på en ful kille. men han hade säkert ingen så jag orkade inte besväret. sen översvämmade jag akvarier men de blev perfekt fyllda iaf. mitt minne är en kassler. sen drog jag till entré och träffade tinisvinifini. blir alltid galet med den flickan. jag är lite kär. vi gick på restaurang. "han ville inte ha våra pengar innan maten och vi ville inte ge dem efter" <3
usch. sen skulle vi ta ut pengar. då parkerar tini bredvid bankomaten där det är förbjuden parkering. men hon parkerade över förbudmärket så det var okej! sen köpte jag smink som kunde kostat mig 170 kronor mer. najsah! sen skulle jag köpa nagellack som inte syns. hon i kassan sa att jag kunde fundera lite om jag ville. jag sa - nä, vi kör på snabba beslut. tio sekunder senare gjorde jag en retur och bytte. vassego!
när hon sen skulle lämna mig på södervärn parkerade tinifini längst fram i en korsning bakom väjningspliktslinjen. jag tyckte det var lite stressande att stå där när vi tog ut grejer ur bakluckan. bilar fick ta sig runt oss. men tini sa att hon aldrig hävdat att hon är bra på att köra bil. så det var också okej! sen hävdade kvinnan att vakterna spanat på oss på kicks. men vad hade jag att dölja? jag hade ju bara nytt smink i en plastpåse i fickan och inget kvitto. haha! blö. jag är en snäll och ärlig person. men inte idag. mahabarbara!

rövklämeri <3

jag älskar fortfarande att hitta gamla gömda sparade konverationer!

sara. säger (00:37):
 quick! : P
hasse säger (00:37):
 men jag vet inte!
sara. säger (00:37):
 men hans...
 nu blev jag besviken på dig.
 garderoben en timme!
hasse säger (00:38):
 oh nej! inte garderoben! SNÄLLA!
sara. säger (00:40):
 jo du vet vad som gäller!
 annars tar jag fram det du hatar mest... och det vill du inte!
hasse säger (00:41):
 säg det! våga du bara säga det!
sara. säger (00:41):
 silent duck!
hasse säger (00:41):
 HAHAHAH! come on baby!
hasse säger (00:42):
 hahah googlar man silent duck kommer det upp massa fisting!
hasse säger (00:43):
 http://en.wikipedia.org/wiki/Fisting
 där har du det!
sara. säger (00:44):
 HAHAHAHA, enastående 
hasse säger (00:44):
 när var det du hade bokat tid egentligen?
sara. säger (00:44):
 double fisting is the shiit
hasse säger (00:44):
 oh yeah!
sara. säger (00:45):
 tisdag 8:00
 rövklämeri

mmmhm. på den sidan finns beskrivande bilder också vill jag minnas, om ni vill ha lite tips. blö. nej tack.

eva? eh va? eeehva!

jag fick ett så klokt svar när jag frågade varför man inte smakar när man håller för näsan så tänkte fråga varför man blir mest täppt i näsan på kvällen när man är förkyld. men eftersom metro har massa information om sömn den här veckan så tror jag att jag kanske vet svaret. kan det vara så att slemhinnorna i näshelvetet slappnar av  eftersom kroppen ställer in sig på sömn och blabla? eh. jag är så korkad så det är nog helt fel. whaddeva. vad eva? vem är eva? eh va? NU börjar jag bli trött och cp, hahaha! eeeehva!


matching blood bags

underbart glad att mina nya "skoskavsskor" som dessutom är en storlek för små men SÅ snygga inte gett mig skoskav. enbart agro över båda skoskaven jag fick idag när jag tagit de nya "översköna caroline-tygskorna". fick på allvar halta hem och gå i slow motion. stannade 50 meter från mitt lägenhetshus med tanken "fan, jag kommer inte kunna gå enda hem". kvinnan som frågade hur det gick för mig var trevlig. jag svarade att det gick utmärkt. jag ljög. det såg hon nog att jag gjorde. mitt fönster skrattade åt mig när jag nästan kröp fram över lekplatsen.
INTE OKEJ!

han är kanske och letar musslor och snäckskal

ojoj vad statistiken dippade igår. från besökarrekord till ja.. 5 stycken. haha. förlåt för mig att jag inte skrivit. men inga "speciella" tankar att dela med mig av.  men nu ska det bli åka av: läs nu alla tankar gott folk. tss. som att ni kommer göra det. eh.  

1) två veckor till rhodos eller alanya i början av sommaren med tinisvini och sösterschwöster låter inte helt fel. jag kommer ju inte komma hem levande men det kan ju vara ett fint avslut på mitt fucked up life.

2) kom idag fram till att jag numera går på en väg 2 ggr/dag där man kan gå på 11 K-brunnar på typ 500 meter. om inte kärlekslivet blir fint så vet jag inte. eller så får jag könssjukdomar, kasslerrumpa och kolera istället. kasslerrumpa - nytt ord <3

3) taffsa på folk på slagt? fine, men låt bli? taffsa på folk på muséer? är ni helt störda i huvudet eller? undrade lite om lappen "sale" som jonas klistrade på min arm satt kvar. blö. men ni var jävligt coola i era kepsar uppe på huvudet. jag älskar er <3 taffsa mer! eller gå och dö.

4) är det snygga-killar-dagen idag? har nog aldrig mött så många hotties på en och samma dag. var håller ni hus de andra 364 dagarna om året undrar ju jag! sluta vara gullgrisar med era perfekta flickvänner och visa er för oss lite mindre lyckade skapelser - as in me.

5) idag frågade kocken vart jag gjort av min kompis. jag svarade att jag tappat honom. han sa: han kanske är på ribban och letar musslor. vadå random? helt underbart!
sen frågade jag kocken om det var mycket fett i kalopsen. han svarade: fråga istället om det är mycket kött i kalopsen. kocken <3 jag tog spätta istället. chicken är jag för fettklumpar. men jag är rädd för kalops sen jag hittat mystiska artärer och ryggmärgsbitar i skolmatens.

6) jag somnade som vanligt på bussen. vaknade med huvudet mot gardinen. jag rör ALDRIG gardinerna på bussarna. känner dirr hur lössen sprider sig. inte okej.

nu ska jag äta fläskfilé.

slutet gott - allting uppätet

min rumpa har somnat.

åh, förlåt alla föräldrar som tror att jag planerar barnkidnappning när jag stirrar på era barn. men de är ju så söta! ...när de är små.
två små tvillingpojkar kom springandes runt mina ben. de sprang båda helt överlyckliga fram till några uppstoppade rävar. tp1 (typ som bananer i pyjamas fast TvillingPojke... got it? jag är väl för rolig!) skrek "LEEEJON!!" samtidigt som tp2 skrek "VAARGAR!!". båda blev tysta och stirrade på varandra sen på rävarna. sen sprang de exakt samtidigt tillbaka vägen de kom ifrån. tp1 skrek "MAMMA KOLLA!" samtidigt som tp2 skrek "PAPPA KOLLA!". kan det bli sötare eller? där stod jag och tittade och log från öra till öra! fast jag kidnappade inte dem.

sluta mjäka dig. sara lärde mig vad mjäka betyder men jag minns inte. var det ens 'mjäka'?


shit vad tiden är kapabel att gå i sin egen fart ibland. i helgen har den då inte workat till min fördel. bara för att jag är helt alena på jobb och inte har någon att "bråka" med så går den så sakta att den nästan går bakåt. på helgen finns det typ inget att göra heller. tur att jonas delade med sig lite av sina sysslor, hehe. men åh. syretillförseln blir bara mindre och mindre i min näsväg och jag sitter här i mörkret för att undvika epilepsi av taklampan som inte kan sluta blinka. bestämde mig för att smaka en mazarin efter min mazarinstrejk de senaste tio åren. så uttråkad är jag. första tanken...hmm. smakar ju noll? andra tanken.. smakar den annat än socker? tredje tanken...nu smakar den något! fjärde tanken.. uu, nu får det vara nog. 2/3 klarade jag och det gav mig ingenting. skojigt. jaha, vad har mer hänt? all ost från min panpizza som var min bukfylla fastnade på pappret som jag tänkte ta bort allt överdrivet slemfett med. lyckat. nej. jag vill hem. jag tycker inte om att vara ensam på jobbet. om ni inte förstod att det var dit jag ville komma. tja.

Hur det gick med oralsexet i duschen kanske ni undrar! förträffligt!

VAFAAAN! vet ni vad jag kom på?! mitt horoskop i min chefs cosmopolitan-tidning!
en söt kille kommer fredag den 12te fråga dig om vägen. bestäm träff samma kväll och ha oralsex i duschen. VARFAN var jag fredagen den 12te????!??!?!?!?!
JO, för DET kan jag berätta! jag låg hemma sjuk i soffan och tittade på star wars IV! och sen tittade jag på 12 avsnitt av the hills på datorn. jag duschade i och för sig men det var fan ensammare än ensamt och nej.. inget oralsex där inte! och när jag gick till apoteket var det minsann ingen söting som gick fram till en gråtande snörvlande osminkad sjukling! slår vad om att det stod massa lyckliga friska kräftor längs vägarna och hittade sina söta dudes. vattenförbrukningen ökade säkert också igårkväll. besviken är jag.

om utgång är framgång så är helgen undergång

mmhm. skrev jag inte att jag älskade att jag hade värsta planerna för de följande dagarna. tji fick jag. det slår ALDRIG fel. så fort någon/något är planerat i mitt mind och jag ser fram emot det så blir det inställt eller förhindrat. ser jag inte fram emot det så slänger sig planen aldrig sig själv i väggen.

"torsdag: försöka packa upp lite till och få undan allt från golvet. hämta brev på mammas jobb. färga håret"
nä, det enda duktiga jag gjorde var att tvätta mina mörka kläder. utväxten är fortfarande grå och den fesna färgen kvar. breven ligger hos mamma och sakerna ligger kvar på golvet.

"fredag: packa upp och packa upp. en chill utgång på det är najs."
om utgång är framgång så var kvällen en undergång. star wars IV och 12 avsnitt av the hills. sakerna ligger kvar på golvet.

"lördag: jobba. tini bjuder på massa mat (kökstömning) och dräggigt slagt on the side."
tja, här är framgången som inte är utgången. jag "jobbade". tini bjuder fortfarande på mat och tårta men varfan är jag? jo, hemma och snörvlar vidare. sakerna ligger kvar på golvet men det vita tvätten ska in i maskinen.

"söndag: jobba och dö."
en plan, jag kan lyckas med!

"måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag: jooobba!"
den här med.

utgång är inte alltid framgång. tror jag.

sitter här och hoppar i stolen av glädje! min ipren borde ha slutat verka men jag sitter här och svettas. woopwoop. och mina näsdroppar som jag så fint införskaffade borde har slutat verka men jag kan fortfarande andas lite! skönt att se lite framsteg efter att ha snytit upp 1,5 pappersrullar på 2 dagar. och nej, jag hoppar inte i stolen för det skulle bara förvärra min svettning! skönt att jag ska jobba 07.30 imorgon. nej. tror inte att utgång är framgång imorgon förvrigt. ledsen gubbe.

dessutom är ju nu inne på mitt 11te avsnitt av the hills idag. och jag har inte gråtit en enda gång pga av det! det ni!

Utkast: Mars 12, 2010


there's enough for everyone
but I'm still waiting in line


dagens visa ord

dagens visa ord:
"life's tough...get a helmet!"


aaaaaaaaarshiban maddafakkårr

jag bara klagar och klagar men jag vill fortfarande bara dö. jag orkar inte mer. sekunden efter jag öppnade ögonen började de rinna. ja, och det tänker de göra tills jag går och lägger mig igen om 10 timmar. tänk er att ni gråter i 10 timmar. hur ont har man inte i ögonen då? mm. hatar att mina förkylningar inkräktar på mina ögon. och min näsa är fortfarande fucked up. (se, nu skrev jag inte uppfuckad för ja..noll missförstånd här). och jag har inte duschat sen i onsdagsmorse och har legat i min säng i princip sen jag kom hem från ikea i onsdags. detta har gett mig vääärldens sexigaste virvel på sidan av mitt fula huvud. virveln innefattar typ allt hår. nog aldrig sett något sexigare. nästan så att man sugs in i den. OCH ovanpå sunkighet, förstörd näsväg och rinnande ögon så är min livlina slut! NÄSDROPPARNA är SLUT! jag tror jag dör! så nu måste jag duscha och gå och handla näsdroppar gråtandes oförmögen att stänga munnen som fungerar som syretillförsel. sist jag gjorde det frågade FEM personer hur det var med mig för jag ser ut ungefär som att jag gråtit i 10 timmar. fucking hell. ååååååååååh! skulle kunna gråta men det gör jag redan, maha. mehblöhbeflöh!

det är så läget ligger.

vet ni vad? fram till för kanske 5 år sedan vägrade jag snyta mig. att inte snyta sig när man är överförkyld innebär att man ständigt drar in det i systemet. det innebär stora huvudvärkar och förstoppade andningssystem. jag verkligen hatade det. tur att jag växte upp och vände om 360 grader. för vem vill gå miste om en söndersnyten näsa? jag orkar inte mer. jag har fyllt en soptunna med papper, min näsa är helt röd och öm och mina ögonvrår svider av allt saltvatten. döda mig. imorgon ska jag vara frisk. det är så läget ligger.

                                                                          And I can't be somebody else
                                                                          You took something perfect
                                                                          And painted it red


igen!

jag har en random fundering till på lager! varför säger man "vänta.. jag ska bar ta ut trosorna ur röven"... innebär det att man har dubbla trosor på sig då?
ja.. man säger ju "byxorna" vilket är kopplat till 2 byxben... så det kan jag köpa. men varför säger man inte "tröjorna" då... där finns ju 2 ärmar?
men på trosor finns det varken ärmar eller ben om man inte använder sån kroppsblöja som verkar bli mode nu... bara hål för benen? så bara för att det finns hål för två ben så blir det "trosorna"? jävligt kompliserat det där.
mmhm. mycket att tänka på när man ligger hemma med papper fastklistrade under ögonen.


uppe i höjden


booooobs!

hahaha, okej om min hjärna är felfuntad men jag förstår att virus inte smyger runt utanför våra fönster och väntar. så ja sara, jag tänker också att immunförsvaret försvagas när vi kyls ner för kroppen måste fokusera på att värma upp oss istället. så har vi förtydligat det. detta innebär att du kan öppna fönstret och ta ett andetag utan att suga upp en virusklump som suttit på fönsterbläcket. vassego.

jag har funderat på en sak till! ja, random funderingar är en del av min vardag. de flesta håller jag inom mig för ja.. jag behöver ju inte verka dummare än jag redan gör tänker jag.
men...
är det bara mina bröst som känns större på morgonen när jag vaknar än på kvällen när jag går och lägger mig?mmhm. den kan ni fundera på. kanske gäller killar också? nu har jag dock inte sagt att det är så... tror knappast de växer och minskar i intervaller! haha! döda mina hjärnceller... jag jobbar på det.

tack för visat ointresse.

ey! värsta plaaanen!

gillar att det är onsdag och jag har värsta planerna färdiga. mycket att göra innebär att jag inte har tid att sitta hemma och grubbla över mitt liv. det i sin tur innebär en gladare carro och det gillar vi.

torsdag: försöka packa upp lite till och få undan allt från golvet. hämta brev på mammas jobb. färga håret om inte min syster är en planpooper igen. tänkte ju gymma... men infektion i hjärtat? nej tack.

fredag: packa upp och packa upp. en chill utgång på det är najs.

lördag: jobba. tini bjuder på massa mat (kökstömning) och dräggigt slagt on the side. maten gillar jag!

söndag: jobba och dö.

måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag: jooobba!

sneaky!

ey! har ju flyttat till min faderkakas lägenhet i staffanstorp! på dessa fönster finns en "lucka" man kan öppna som ventilerar ut liksom.. ni fattar? nä. men iaf. jag sov med den öppen idag. så den kalla luften kom på mitt fula huvud. det generarade en fin förkylning. woohoo. har nog smittat några fina människor. blö på mig.
men nu har jag tänkt! egentligen.. varför blir man förkyld när man sover i drag om nu förkylningar är virus? cirkulerar virusen runt utanför folks fönster i väntan på att någon ska sova med det öppet? sneaky!

jag har ont i nosen!

jag älskar att vara allergisk mot hö! speciellt eftersom jag måste gräva ner min näsa i det på jobbet! eller behöver och behöver... men jag är ju inte smartare! kroppsuniform med gasmask borde jag ha! så nu tror jag att jag nyst sönder alla slemhinnor i snoken (snoken? är det näsan som kallas snok?)! det gör ont när jag andas. nös så mycket att lotta lutade sig ut över trappan:
- är det du som nyser carro?

OM det var jag. min stackars nos. nu ska jag gå ut och mata fåren med massa hö. wooohooo! here we go again!

break it down

nu kom jag på att bartendern i lördags var sjukt söt när han log stort och gjorde tummen upp till mig. då hade jag bara stått med kortapparaturen i handen i flera minuter med mitt överlånga kvitto och kort kvar i. skulle jag bara ta kvitto och kort och lämna apparaten där liksom? nä, det kändes inte bra. så där stod jag med den i handen med handen på bardisken och blev uppraggad av en 28åring istället. sjukt söt tumme upp när han såg att jag stod kvar och väntade. mmhm. då tog jag kvitto och kort och lämnade apparaturen på disken och log tillbaka. sen gick jag.

gråter du gråter jag...antagligen

jag har seriöst tittat på the hills i 1 minut och ligger här med tårar på kinderna.
 mina tårkanaler är verkligen kopplade till alla andras. inte normalt.


min existens hänger på apelsinjuicen.

jag börjar tro att jag ser ut som att jag tänker dö imorgon. vissa människor verkar måna om min fortsatta överlevnad. brukar vara påpekande om träning lite dåochdå och "skräpmat.. det behöver inte du". men nu är det tydligen apelsinjuicen som ska behålla mig på jorden. jag tog en klunk och bestämde mig genast för att jag inte tänkte dricka upp eftersom hela käften fylldes med fruktkött. vill jag ha fruktkött skalar jag en apelsin. i flytande form... not so much. men då ryckte min mamma in. mitt liv eller död hängde på den där juicen. så allvarligt att det var värt att hälla den i ett kaffefilter. vi insåg då att den inte rann igenom i mer än en hastighet på 0,00001 m/h. jag tänkte, nä... nu skiter vi i det här. MEN NEJ! låt oss ta fram en sil! ett juicetäckt bord, ett kaffefilter och en sil senare fick jag i mig ett glas fruktköttfri juice. jag överlevde.


IN MY HEAD

har ju glömt förtälja om den kniviga situation mina brighta hjärnceller satte mig i igårkväll innan alice i underlandet. kunde ju blivit tagen för försök till snatteri om de så velat. började iaf med att jag gick in i en godisaffär ätandes på min cheesecakeglass från burger king i ena handen och min salta-ahlgrens bilar-påse i den andra. när vi kommit in insåg jag först att det kanske inte var så clever att äta glass i en godisaffär. men de sa inget. efter en stund där inne uppenbarade sig tanken att det nog var ännu mindre bright att ta med samma sorts godis in i en godisaffär som de också säljer där inne. eh. skrattade och viskade och funderade på vad jag skulle göra. betala igen var inget alternativ! anna tyckte att jag skulle stoppa den innanför min jacka. jag tyckte hon skulle stoppa den innanför hennes. det tyckte inte hon. slutade med att jag kom fram till att bästa lösningen var att prega ner påsen i en av mina tumvantar. vänder mig om och ställer mig i kassan.

markus: gillar hur du gjorde det precis framför övervakningskameran.

jag skrattade och trodde han skojade. där fanns väl ingen övervakningskamera?
markus pekade upp mot en fet frikking tv på väggen som alla kunde titta på. eh.

jag: men jag syntes väl inte där?
markus: ta två steg bakåt...

eh. där dök mitt huvud upp på skärmen. som tur är hade jag stått med ryggen mot kameran. och de sa inget i kassan. maha.

cleeeeeeever!

vi ses i dimman ikväll och i poliskontrollen imorgon

öh, vaaarför är jag ens vaken nu? för att tinis telefon väckte mig klockan innan det var ljust ute för att hon skulle jobba. vi konstaterade att 2,5 timmars sömn inte räcker för att man inte ska vara full när man vaknar. sweet. inte lika sweet att gå fram och tillbaka på en perrong i sjuttiofemton minusgrader. fast soluppgången var trevlig.
kvällen var najs! först 3D bio med anna, koffe, mackan och stina. stackars dante blev bortglömd i informationen om tid så han missade filmen. naawe! sara missade filmen för att hennes ögon inte besitter förmågan att se 3D. mehblöhbeflöh. sen till tinis syster som tydligen hade födelsedagsfest vilken tini lämnat mig väldigt oinformerad om. där kom jag. och det fanns tårta och en massa cider! mumma. sen drog vi ut och det blev ju snajsigt och dräggigt som vanligt. folk tror jag accepterar allt. ehm nej. fortsätt gå. och vadå 28 år? pfft. mer typ 15? på insidan om inte annat. jag hatar stället. äckelmänniskor. äckel. utom tini, systrar vars föräldrar inte haft oskyddat sex. pussifnask! :*

tini: O var stannade du?
carro: var är du?
tini: jag står typ vid utgången. kom!

1 minut senare:
tini: kom till jävla utgången. där man betalar!

6 min senare:
carro: jag hittar fän inte utgången, haha!

JAG om någon har lokalsinne! hon fick snällt komma och hämta mig i baren för jag hittade fan inte dörren. den jag tyckte skulle vara rätt var igenbommad. den rätta dörren var fem meter till höger. dö.

idag flyttar jag. har jag packat klart? jag klöks.

Meblöhbeflöh!

mitt nya ord: "meblöhbeflöh"
1) väldigt roligt att säga om man överdriver tungrörelsen på "löh". det kan till och med smacka till där.
2) det är svenska, ser ut som fiskspråk, låter som franska men betyder säkert ingenting och allting.
3) egna ord är väldig behändiga. när man inte kan uttrycka sig på annat sätt är det bra att ha ett eget ordförråd. "mafaso", "gurksula", "arshibaaan", "meblöhbeflöh". mmhm.
4) jag är sjukt uttråkad över tanken att jag måste sortera och packa alla mina kläder innan bio och nattliga äventyr. då går det såhär när man heter caroline korkad hasse.

puss på dig!

It’s been a long night in New York City
It’s been a long night in Baton Rouge
I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you


sov gott mina gullisar!

hur kan det få plats så mkt skräp i min mage? ibland finns ingen botten. har varit hos min kära syster och ätit tårta med flera onyttgheter on the side. det var trevlans med danskar och portugiser och alla länder vi kunde få ihop under ett litet tak.
kanske man borde sova. klockan 23 en fredagkväll. inte helt hållbart men aaack så underbart!
imorgon ska jag tömma min klädkammare och gå på bio med massa svalövs/helsingborgs/tågarps/blabl-människor. den gemensamma nämnaren mellan mig och alla dem är sara. men hon fokuserar bara med ett öga i taget så 3D var en kass idé. så hon ska inte med. blöh. sen är planen att jag ska ut med tini. guttans.
på söndag flyttar jag till staffanstorp. önskar att det var en etta i malmö.
noll sammanhang i det här inlägget men mitt liv har fan inget sammanhang just nu. saker går inte som jag vill men jag äger ingen makt. och vi vet alla att jag har noll koll på allt.

"hon är som en bakfylla. man vet att den kommer men man vill fan inte" <3

sov sött mina gullisar!

Aaaaaarshiban!

Aaaarshiban! känner för att slå på någon. på mig själv. på något.
förlåt diskbänken för den knytnäven.

imorgon ska jag äta gott hos min syster med familj, familjvänner och systern med fel efternamn aka tini.
müsigt!

that's it.

då vet jag!

måste bara föreviga mitt oerhört fina horoskop! katarina (aka chefen) har köpt en cosmopolitan-tidning. sjukt tråkig förutom sexdelarna. (who knew?). härliga problem folk har och vill dela med sig av i en tidning för det svenska folket att läsa.
jonas läste mitt horoskop högt - något i stil med:

den 12 mars kommer en söt kille fråga dig om vägen. hjälp honom på rätt väg och bestäm träff samma kväll. exotiska jupiter råder er att ha oralsex i duschen.

jesper och jonas planerar en kupp, att placera ut massa dudes som ska fråga mig om vägen nästa fredag. jag kommer ju se ut som ett russin efter den kvällen.

okej! 

puss på magen.

en humla mellan brösten är nog bättre än en geting mellan tårna.

hur många har haft en humla mellan brösten innanför bikinin? jag har i alla fall.
den frågan kom upp i mitt huvud samma sekund som jag tänkte att det var tråkigt att gå till banken. ibland, ganska ofta funderar jag på hur min hjärna fungerar. den verkar inte kunna lagra viktig information och den kan verkligen inte tänka logiskt och komma på bra lösningar. jag går och tänker på något viktigt och helt plötsligt kommer jag att tänka på the most random shit som hänt för längesen.
var är kopplingen mellan bank och humla mellan bröst? iaf, undrar hur många som haft det! jag hade det i somras när jag låg på stranden med sara och stoffe. sara tyckte det var roligt hela tiden. jag tyckte det var roligare när jag väl fått ut den! stoffe märkte inte ens något, haha. ett roligt minne från några underbara dagar på stranden och road trips!

pusshaj.


snälla solen, kom till mig!



snälla solen, kom till mig.
låt mig gå på brännhet asfalt.
låt mig dra upp grässtrån med tårna.
låt mig ligga på stranden och få sand i öronen.
låt mig gå på sommarkonserter.
låt mig åka på svettiga road trips.
låt mig bländas och svettas bort sminket.
låt mig äta smältande glass.
låt mig gå i ett/två lager kläder istället för 4/5.
låt mig sitta ute i kvällssolen och svulla grillade marshmallows.
låt mig klaga över svett och värme.
låt mig göra allt jag vill göra i vår/sommarvärme.
snälla solen, kom till mig.

I am lost, I am lost so crucify me on your cross.

dagens låt: wasteland - trapt


WHEN I GET OLDER I WILL BE STRONGER

hahaha, JA... jag tänker nämna jonas i det här inlägget också. typ tredje dagen på rad men det är faktiskt så att jag lever på museet just nu känns det som. och jonas vet var min skrattknapp sitter. räcker att jag tittar på honom så skrattar jag. han blir nervös och frågar om han har något i ansiktet, mohaha.
men iaf. skulle vara hjälpsam och följde med för att hämta ensilage. jag trodde det var halmbalar vi körde för att hämta så jag var kaxig och sa att jag självklart kunde bära dem. att jag är biff. när vi kommer dit märker jag att det är ensilagebalar. HELT GALET TUNGA! hade ju kunnat säga redan på museet att jag inte skulle vara till ngn som helst hjälp alls! jag kan knappt rubba dem! så stackars jonas fick bära 9/10 till bilen medan jag kollade på och kände mig...biffig. den sista bar jag i protest mot min egen svaghet!

jag: jag har ju faktiskt skaffat gymkort jonas!
jonas svettig och andfådd: du borde börja använda det!!!

hahaha, sen fick han bära in 9/10 från bilen in i skjulet medan jag bar in den sista i protest mot min ohjälpsamhet.
han vill inte ha med mig fler gånger. undrar varför!
blöh!

idag fyller min syster inte 22 år. grattis. eller jag menar... eh.
jag, hon och tini åt lunchbuffé precis som förra måndagen. det var najs. hon hade fått en hushållspappershållare med en rulle i och den satte hon upp mitt på restaurangbordet och där fick den stå. av ngn anledningen har de behov av att avskärma mig när jag öppnat munnen. så hon drog ut massa papper för att bygga en vägg. detta kom tjaikvinnan sen och städade upp. hahaha. hon var inte glad.

men det var jag. tills min syster bestämde sig för att det var okej att lägga sitt presentpappersskit på bordet så att thaikvinnan skulle få städa bort det också. men efter att de hade lämnat tallrikar med massa oäten sushi och hushållspapper klarade jag inte av mer. så jag fick slänga det medan tini och syster skrattade. blöh på er kvinnor.

pusshaj leverpastaj!

RSS 2.0