and another one bites the dust

min systers status på facebook:

"Annelie Hasse: tycker de e lite spännande att komma hem och upptäcka att sakerna hemma inte står som de stod när hon gick hemifrån!"

hihihi, tur att hon tycker om att komma hem till ett rum där saker och ting placerats spegelvänt och bakåfram. jag var iaf jätteroad och aning svettig! mest jätteroad av mig själv, haha. varför plugga till ett prov när man kan busa med folk? juste. finns ingen anledning! mohahhihiah


och nej! den stora söta flickan med korkskruvar är fortfarande inte jag. det är min syster.
jag är den lilla knubbiga.



typ 2,5 år senare och jag är fortfarande den lilla knubbiga! fettdepåer gillas!

enligt mig

det halvt plast- och halvt folie-inlindade vildsvinet om stundbvis bott i min väska smakade fint i två magar. jag finner stort lugn i att dela mat. det är fint. om den andra människan är fin.
majs brukar ofta smaka hallon. det är okej så länge de inte är hårda och smuliga. bluhä!
imorgon ska mitt hår bli ett steg närmare sandpapper. vi kan ju hålla tummarna för att det sitter kvar efter tre timmars slit från annan flickas sida. jag välkomnar nackspärren med öppna armar sålänge jag går därifrån några gram lättare. sen ska vi pumpa satan. eller nä?
och det där med ålderskillnad i förhållande har satt sig på min hjärna idag. jag har Alltid varit den som försvarar kärleken när folk tittar ner på förhållande med stora ålderskillnader. varför ska siffror avgöra vem som får dela livet med vem? vem som får älska vem? jag har aldrig förstått det och anser mig inte skulla göra det heller. om två människor är in love och vill dela sina liv med varandra och det fungerar trots årtalen de ploppade ut - UNDERBART! då spelar inte personnummerna någon roll. enligt mig.

you just gotta löv it.

lillebror1: jag går och lägger mig i soffan och dör.
mamma: nä, inte i soffan snälla. gör det någon annanstans.
lillebror1: jag kan gå till lekplatsen och lägga mig i sandlådan.
hasseliten: gräv din grop först. så vi slipper.
mamma: skicka ett sms.
lillebror1: ja, jag smsar när jag dött.

you just gotta lööv it.

det finns ett svar på varför himmlen är blå.

min värld är som ny! helt plötsligt kan obesvarbara frågor besvaras. de kan t.om printas i en tidning. den självklara frågan som inte ska kunna svaras på är "varför är himmlen blå?". det har iaf alltid varit självklart för mig. den bara är det. när någon ställer en dum fråga och svaret är "det bara är så" så brukar man ju svara "varför är himmlen blå?". jag är snart 20 år och tanken att det självklart finns ett svar på den frågan har aldrig, och jag menar aldrig, slått mig.
på toalettgolvet låg där en "illustrerad vetenskap-tidning". jag tänkte, men det är ju en sån tidning man borde läsa i för att bli lite klokare. öppnade den för att jag skulle känna mig smartare och första rubriken jag ser är "varför är himmlen blå?" följt av en halvsidolång text. WHAT?! Kan de svara på det??
jo men visst. de smarta människorna talar om för mig att den obesvarbara frågan kan besvaras. så nu vet jag plötsligt varför himmlen är blå. borde ju nästan inte finnas något jag inte kan svara på nu.
världen är som ny.

den nya nattaktiva jag.

jag kan inte minnas att jag någonsin gjort något i sömnen. eller ja. jag har ju tagit sönder x antal sängar så vad jag hittar på när jag sover kan man ju undra. hoppar säkert runt och leker sjörövare på mitt skepp. men iaf. att jag inte är en person som springer runt i sömnen gör detta ännu mer freaky för mig.
igår när jag satt på bussen på väg till malmö och qina så gick jag in i min utkastmapp på mobilen där jag sparar det mesta for later. då såg jag att det första smset var sparat 06.11 samma morgon, en tid då jag låg nerbäddad i min säng och iaf borde sovit som en dregglande sten. då fick jag en liten creepy känsla av att jag hade skrivit ett sms men blivit så utmattad att "jag skulle sova lite innan jag skrev resten". måste ju ha varit det smset jag skrev. men vad tror ni jag skrivit?

" jag vet att min lillebror skrev ett blogginlägg om p "

eeeeh, ke?
för det första: vem skrev jag till?
för det andra: wtf drömde jag om?
för det tredje: varken lillebror1 eller lillebror2 är stora nog att skriva bloggar.

interesting and freaky stuff. jag vill gärna veta!

tråkigt inlägg.

köpte cornflakes igår för att se om det går att äta. det var värre än jag kom ihåg det. det är gott precis när det landar på tungan för det är då det smakar socker. sen blir det värre och värre tills det smakar vomit. nä. men lite glass med bär skulle sitta fint i magen som lunch. snabblagat om något. hehe. örk, jag borde plugga också. skytteprov på måndag wiiihooo! kommer ju gå så braaaa. speciellt eftersom jag inte ens kan ladda en revolver utan att visa mitt lack of iq.

jag: ehm, vad gör jag nu?
patrik när han tar ut den tomma hylsan jag precis satt i trumman: ehm, du får ju klart skjuta med mer än ett och gärna med dem jag inte redan skjutit.

IQ for the win!

jag söker tröst i situationen: är provet svårt...?
h: ja.

okej!

inatt drömde jag att jag skjöt jääättelångsamt med den klumpiga berettan. men jäääättestadigt. ALLA väntade på bara mig. en man vars namn jag inte minns kollade i en kikare och gjorde gester till dem andra att jag skjöt tior så att ingen skulle störa mig och avbryta. jag skjöt fullt - 5 tior mitt i prick. när vi skulle markera svimmade jag på gräset av lycka.
jag välkomnar det scenariot med öppna armar i verkligheten!


"stocken" som egentligen är "stockar"

jag saknar tiden med elin och sara fem dagar i veckan. äventyr, skratt, irritation och kärlek!
elin och sara skulle aldrig få för sig att klättra på stockar. jag skulle och de skulle få för sig att se på och låta mig roas! elin skulle först säga "nä, men caroline? ska du verkligen?", sen skulle hon bli engagerad och ta säkerhetsrollen. sara skulle bara skratta, komma med idéer och stå redo med kameran med kommentarer som "kom igen nu då, gör det!". jag älskar och saknar dem båda. utan dem hade jag stoppat upp svalöv någonstans där någon inte uppskattat det och verkligen aldrig återvänt. tacka nv som förde oss samman. ni är finast. <3
ingen av oss påstår att jag är smidig, haha. head rush. man har så roligt man gör det.






how long have i been in this storm?

jäkligt skönt att jobba en fredag och bara åka hem och käka lite mat och sen slänga sig pladask i den stora sköna soffan och inte göra nååågonting. eller ja. den spikraka bäddsoffan för tre som just nu är odjuret i skönhetens vardagsrum. men den är skön ändå för att inte vara för negativ. det negativa är att min trötthet lamslår varenda cell jag äger. jag ville verkligen se filmen på trean. the fugitive tror jag den hette på engelska. första timmen var bra. sen kom john blund. ZzzZzzZzzz. ännu en gång - fail. men marabou mjölkchokladen fick mina smaklökar att dansa tango. finnarna i mitt ansikte välkomnar jag om några dagar med lite hula hula och en välkomstdrink.

den här dagen har förövrigt varit underlig. något känns fel. hela veckan har känts fel. jag hatar när det gnager inom mig. när någon säger "jag hoppas du får en mysig helg" och man utan att tänka sig för svarar "det gör inte jag - hoppas att jag får en mysig helg alltså" så har man nog gett upp hoppet på det mesta. man ska ju leva på hoppet har jag hört. men jag borde faktiskt förtjäna en mysig helg och jag ska se till att ha det. det blir så bra som man gör det. imorgon blir det sex and the city vilket inte är okej enligt jobb. men där är jag också efterbliven, ett as och ett kräk som borde koka kaffe oftare så att de har en anledning att ringa in mig. snap. de är fina människor. tur att jag också har svar på tal.

j2: åh. sex and the city. vem ser på den skiten?!
carro: jag ska se den imorgon!
j2: näääe. det gör ont i min själ.
carro: DU gör ont i min själ.

j1: den första juni måste vara en tisdag?
jag funderar lite och konstaterar efter en halv minut:
- nej, den andra juni är en onsdag så den första juni måste vara en söndag.
j1: va? carro, det måste vara något stort fel på dig. utvecklingsstörd!

en helt vanlig kväll i hassefamiljen.

jag: ska inte du ta och steka hamburgare?
pappa: jag vet inte.
jag: ska du äta?
pappa: jag vet inte.
jag: du får bestämma dig. jag vet inte heller om du ska äta?
pappa: vad ska du äta?
jag: jag vet inte. jag vill inte laga mat.
pappa: då får du ju låta bli att äta.
pappa: ska du äta?
jag: jag måste ju äta något! annars dör jag ju!
pappa: dör gör du nog inte...
jag: men om jag ska gå och lägga mig hungrig kan jag ju lika gärna bo i afrika!!!

hihi, pappa gjorde hamburgare <3 jag är lite hemsk ibland. tycker egentligen inte om att dra in afrikapeople i våra slappa problem. men lite roligt var det för stunden.

pappa ger mig låtsasknytnävar i huvudet. jag slår till honom. pappa fortsätter "slå upp mig".
jag: jag ska anmäla dig till socialen för hot om misshandel!
jag slår (nätt, hihi) igen.
pappa: jag undrar vem som ska anmäla vem egentligen!

pappa daskar till mig på benet i soffan. jag slänger en blick som vanligt.
pappa: vad vill du?!
jag: jag vill ingenting. eller... jag vill att du ska sluta slå mig.
pappa: ÅÅÅÅÅÅH SO-PA!

kärlek.

natteravn

jag blev jättesugen på att slå till killen framför mig på bussen. arrgh blev jag. vem klagar på att man kommer missa ett meningslöst program på tvn när bussen står stilla i en korsning pga att två ambulanser och 3 polisbilar blockerar vägen och en påkörd cyklist ligger på marken?! argh. sen när blev tvn viktigare än människors liv? det är fan illa!


whaaaaats up with that?

en liten liten fundering som jag spenderade min morgon med att fundera på..
finns det någon som kan bita i typ ett clementinskal utan att grina illa?
det är något av det värsta jag vet, när man inte kan få upp clementinskalet och inte orkar gå att hämta något att öppna det med och då tar beslutet att bita sönder det. varenda gång jag sätter tänderna i skalet så ångrar jag beslutet. har nog bitit sönder minst fem clementinskal de senaste två dagarna. jag säger bara bluuuäää!
det finns säkert någon nyttigpetter som sitter och käkar skalet. ungefär som dem som käkar hela äpplets kärnhus. what's up with that?

have a nice day n shit.

jag älskar mig själv när jag tittar mig i spegeln och skrattar! ett riktigt hånskratt mot personen i spegeln som verkligen inte ser ut som personen jag hade tänkt möta i den bakvända världen. en människa så röd i ansiktet att alla solmogna tomater skulle mosa sig själva av avundjuka. men är man röd i ansiktet ser man iaf ut som att man har tränat hårt. det känns bra.
jag tog på mig mina jättegymnastikskor från 90-talet och gav mig ut på staffanstorps cykelbanor och försökte suga i mig solen likt en igel på bar hud. lyckades springa vilse på rundan som vi gått sen jag föddes och hamnade halvvägs ute hos min kusin. det var rätt illa. men där fanns hästar och stirrande småpojkar. alltid trevligt? kom tillslut hem i alla fall och såg bokstavligen rött.

har ni inte smakat magnum temptation fruit så do it! do it do it! underbart god och inte tung som vissa andra magnumglassar. den bara slurp, lost and gone forever!

have a nice day n shit!


listen up!

om Du känner att Du tycker om att betala räkningar så tycker jag att Du ska lämna en liten liten kommentar i mitt tråkigt tomma kommentarsfält så LOVAR jag att Du ska få äran att i framtiden få betala ALLA mina räkningar. för me no like!!! jag känner mig generös idag så tveka inte att ta detta erbjudande i akt! allt som krävs är en liten kommentar från Dig och jag ska förgylla Ditt liv bäst jag kan.

jag har precis slungat iväg massa pengar till trygg hansa. jag tycker de ska anse mitt armbågsärr som vanprydande och slunga tillbaka lite?

haha, sara har tagit en fett nästy bild på min armbåge och päls. jag samlar ärr. ärr är coolt.



omg, hittade den här bilden under precis, tönt jag är som har fotat mitt ärr med en linjaaaal! nog en sjuka jag snappade upp i afrika där vi hela tiden la ut mobiler eller pennor bredvid djurens avföring för att senare kunna ta reda på vem det kom ifrån. inte okej. men vill ni ha ett sådant här fint format ärr på låret så ska ni placera er stekheta plattång där. lycka till.



hunny bunny heter jag och jag är så god och glad. vill du ha en liten grej? stoppa fem kronor i mig!


nopp. tog inte tag i mig själv att sticka tilll gymmet idag heller. som straff fick jag göra armhävningar och sånt på golvet framför tvn. slutade med att jag låg där och tittade på tv. det i sin tur slutade med att jag låg på mattan på golvet framför tvn och grät till extreme home makeover. när storasystern fick en sprillans ny bil som belöning för sin fina storasysterness klev lipsillen caroline fram. bilden utifrån när någon ligger på golvet och gråter åt någon annans lycka på tvn är nog enbart underlig.

vill bara råda mina fina läsare att inte äta chokladsås som förvarats i skafferiet och visar sig vara 7 månader för gammal. råder er att inte ens hälla den på glassen, försöka skrapa bort det och tänka "det lilla som är kvar gör nog ingenting". den kommer vara jätterinnig och den kommer smaka blä. don't do it.

nicholajsen är född! <3


jag har en kamera som inte vill samarbeta och en jättefin blodblåsa precis där man ska ha avtryckaren när man skjuter. det var mindre skönt igår. dumma grind på jobbet som misshandlar sådär. dumma jag som inte kan stänga en grind utan att skada mig själv. men den är rätt charmig ändå? jag tycker om den. har döpt den till nicholajsen.

äldre man på skyttet: vad är det jag ser flicka? du har väl inte skadat ditt heliga finger?!

mina andra fingrar blev avundsjuka.

me, the messy me.

jag och pappa konstaterade att min säng är ALLT. där lever jag mitt liv, haha. pappa kommer in på mitt rum där jag sitter på sängen med en tallrik med en macka på i knät, en öppnad joggy och två clementiner bredvid mig på sängen och säger: det var en bra säng du har! den fungerar som förvaringsplats, sovplats...matsal...den är allt!

så sant som det var sagt! jag sover, datorerar, tv-ar, förvarar och äter i min säng. den fungerar till allt. dock råder jag er inte att göra sängen till en matsal. det är inte jättemysigt om ni inte sover i mycket kläder att lägga sig och känna hur smulor och annat tränger in i porerna. inte heller jätteskoj att behöva borsta av sängen innan sleepytime. men man får ge och ta här i livet. jag älskar min säng!

pussinatt gullefjun!

niiiiinjaaaah!

och är det inte lite coolt att två personer som kör i vars en bil genom mcdrive utan att ha pratat det minsta om vad den andra tänker beställa båda har köpt något så random som en liten cheeseburgare och en liten jordgubbsshake? lite freaky, me like!
historien förtäljer dock inte hur person nummer ett som körde iväg innan jag fick ut min mat genom luckan senare när vi hoppade ur våra bilar kunde veta att jag också käkat en liten cheesburgare och en liten jordgubbsshake. nej, det förtäljer inte historien så jag förstår verkligen inte.

förlåt om jag skryter men jag vill.

måste säga att den här dagen har varit perfekt. eller ja, lite otur här och där men det är så jag jobbar. i motgångar. men jo, riktigt fint har den suttit. jobb i några timmar. finast sällskap. framtidssnack som fick mig att känna att jag kommer dö snart i en istid. sen blev det skytte i 2 hela timmar. nu ska jag pryda era solarplexus med ninjaintresseglitterpulver! waaaait for it... jag tog och köpte ut mitt bronsmärke i pistolskytte ikväll!!!! och jag skjöt dessutom guld på en snabbserie. 6 träff på 13 sekunder for the win!
vi fick alla chansen att testa på fältskytte också (flera tavlor i olika former efter varandra på begränsad tid blablabla). jag förstår inte varför folk är så tråkiga men jag var den enda som testade. skiiitkul ju! 6 tavlor i olika skumma former och storlekar och jag skulle skjuta ett skott på varje. jag träffade 6/6 och jag hörde kretsmästaren(?) som stod en bit bort säga att jag hade bra rytm. skryt skryt skryt! men jag är glaaaaad för det är inte ofta något går bra för en sån som mig! 
sen fick jag testa att skjuta med svartkrut också! med en pistol som designades på 1700talet och inte såg ut som något annat jag sett förut, förutom möjligtvis på film. rekylen kändes cool som fan och smällen var ju helt underbar! skyttefolket är helt underbara. alla lånar ut, berättar historier och hjälper och skojar. me like!

ljudisolering är för mesar.

även om jag ofta känner mig ensammast så behöver jag egentligen aldrig göra det. det är nästan som att man delar liv med alla lägenheter runtomkring. jag kan föra schema över hur ofta han i lägenheten över kissar för ja... det är inte alls svårt att höra det porlet. han skulle lika gärna kunna stå och kissa i min hörselgång. mycket trevligt att lyssna på det flera gånger per dag. det är väl trevligt att ha sällskap och brygga kaffe att bjuda på. ja, inte för att jag dricker kaffe men ändå. tur att det gamla paret under oss har en förstärkare till deras telefon så att de ska kunna hör den. det gör nämligen att det låter som en väldigt ljudlig kaffekokare hemma hos mig varenda gång det ringer hos dem. sällskapligt. vi behöver inte alls gå in på vad man mer kan höra. men en del.


capten morgan är farlig men en fin vän.

JAG om någon borde vara med i reklamen för capten morgan! det konstaterade vi när jag tävlade mot både joel och marcus i att bära qina på ett ben. jag var överlägset bäst! egentligen rätt sick att jag kan hålla ut mitt ben i 90 grader fritt i luften, låta qina sätta sig på benet och stå med henne där utan att hålla i mig i någonting och utan att stödja benet mot något. biff som fan. haha. eller inte. men bild måste vi fixa qina. capten morgan är farlig men vi tycker om honom ändå.


team HB2KT for the win!

om farbror blå varit på motorvägen mellan lund och malmö igår hade jag blivit antingen fattig eller utan kort i plånboken. säkert både och. men väldigt roligt hade vi. det är väl ändå viktigast? hehe. team HB2KT vs Qinareislajter. team HB2KT vägrar förlora. och vi vägrar sitta still. team HB2KT vägrar släppa förbi team qinareislajter! HB2KT vägrar även äckelkillens existens - killen som pussar luften när vi kör om och tini tittar ut genom fönstret. killen som sen kör upp jämsides på insidan med fönstret nere. team HB2KT gaaasade men då försvann både qinareislajter och äckelkillen. äckelkillen utan existens körde sen om igen med fönstret nere. men som sagt. vi tutade bort hans existens. team HB2KT for the win!


update

J till mig:
- wow. det börjar bli en riktig man av dig också.

hur man blir ett med sina strumpbyxor:

dessutom kan jag berätta att förhållandet mellan mig och strumpbyxor är katastrofalt dåligt.
en maska på höften - jag tar fram nagellack. jag lutar mig fram och nagellacket rinner självklart ut ur burken som jag också lutar smart som jag är. jag smetar på massa nagellack. jag går på toa och ska dra ner strumpbyxorna. de sitter fastklistrade ordentligt i min höft. bra där hassebarn. bra där.

efterrätterna lägger sig till vänster

jag antar utmaningen att ha hudfärgade strumpbyxor. jag antar utmaningen att ha ett "långt/kort-beroende på hur man ser det - linne" till det.
jag antar utmaningen att vara kvinnlig och inte sitta bredbent som är så mycket skönare än att pressa ihop benen som vill fjonga iväg som två minuspoler. jag hoppas att jag lyckas med utmaningen men man vet aldrig när det kommer till mig och kvinnligheter.
jag känner pressen. jag har fått i uppdrag att vara bäst på guitar hero. jag har inte spelat på överlänge men jag är ju alltid tvungen att vara så sjukt kaxig när det kommer till tävlingar. mm. det får jag ibland äta upp. men det här kommer gå så jävla bra. hehe.
den extrema tröttheten efter jobb har omvandlats till pepp. fast förutom att vara pepp på inomhusfest vill jag ut och spela brännboll. jag är med säkerhet den enda som är pepp på det. så är det alltid. jag är redo för utmaningar, äventyr och lite spontan fart och fläkt men så mjeeeblö. men kvällen kommer bli fin iaf hoppas jag. om inte annat har jag krängt 150 gram choklad i eftermiddag. direkttransport till den vänstra höften som är dubbelt så stor som den högra. det är för att alla onyttigheter lägger sig till vänster. folk tror inte på mig men det är sant.
pussifnask.


såsintäckt carolajnen

jag kan inte hantera sås. SLASK!  PLASK! SCHLAFS! SPLATT! SCHLOFFS!

myskväll

den som sa till mig (davidilito kan känna sig träffad) att lundakarnevalen är bättre än malmöfestivalen är ju helt bakom flötet. jag vägrar att betala för min existens. tjugo minuter senare (10 min letades det efter ett tält som vi inte gick in i, 5 minuter spenderades på en bänk och 5 minuter spenderades innanför gränsen för att låtsas att vi inte ville gå över den) gjorde jag ett baletthopp över karnevalgränsen och var åter ute i friheten där varenda sak jag tar på inte kostar mig 20 kronor plus. frihet deluxe. alla mina förslag på vad som följa skulle hade med äta att göra. jag fick min vilja igenom ska ni veta. bilen tog oss till tini. tini tog oss till hemköp. hemköp gjorde det möjligt att grilla marshmallows och bananmedchoklad på en engångsgrill på en vanlig grill på hennes innergård. huuur mysigt som helst.
jag fick rollen att skapa bananerna med chokladerna. jag är inte den som är den och 200 gram senare var chokladen använd/i min mage.

qina pekar på en av de fyra bananerna:
- haha, den där vill jag ha. den ser lite..

hassebananen snabbt:
- jag har redan paxat den som är lång och rak!! jag sysslar inte med böjda.

ida:
- böjda kan vara bra till vissa saker.


qina då hon öppnat sitt paket:
- jag har ingen banan i min choklad.

hasssebananen:
- that's the way I like it.


jag gör som joey! allt ska ändå blandas i magen.

the people på jobb tycker jag är konstig. att jag kombinerar mina maträtter fel.

J1 vägrade godkänna 2 makrillmackor, en tallrik bredvid med leftovers av currykyckling och en joggy on the side till kvällsmat. men vad gör man när man inte orkar koka nytt ris, makrill är det enda pålägget man kan tänka sig för stunden och joggy är gott?

J2 kunde inte riktigt smälta att jag hade med mig pyttipanna tillsammans med ett hamburgarkött, majs och sweet&sour chillisås. men vad gör man när man inte äger ägg eller rödbetor och inte förmår sig att laga något annat?

jag tycker det gick finfint i kalopsen!

man tager vad man hafver

mmm, vacker man kan vara! (Y)
men om ni inte tittar på min gapande mun och jättelika vita händer utan istället lägger märke till detaljer... jag har ju redan sagt tretusen gånger att jag inte har sinne för detaljer. jag hittade den här bilden igår. idag märkte jag att det står en bläckpenna i min drink. en drink jag försöker förtränga. man tager vad man haver. eller rättare sagt. jag tar vad sara erbjuder. sara vet att jag inte är den som är den som är kräsen. bläckpennan fungerade bra och gjorde varken till eller från i vad som komma skulle.


robert pattinson har vi här.

jag håller inte med de skrikande flickorna som tycker robert pattinson är snyggast i världen. han har väl sina bra stunder i filmen men irl är han ju bara blörk? får gärna bita mig för det skulle vara jävligt fräckt att vara vampyr, men snygg? nej. sunkig? ja. vem vill ha någon som själv säger att de inte tar hand om sin hygien dessutom? örk. men iaf. han har enligt mig gjort ett par ganska sköna låtar. hans underliga läten har sin charm. en svensk tjej som gjort en del grymma covers har även gjort en till hans "let me sign" som är riktigt fin. f.y.i.

 Let me sign.

 I'll be your Lover too. skrattet 2.17 är helt underbart faktiskt!

 I was broken

 grym cover till Let me sign.

the Ravenous Bugblatter Beast of Traal

jag har inte gett avatar ett rättvist betyg känner jag. den är inte bra. den är super! helt underbart bra faktiskt. det är ett bra tecken när man lämnar soffan med huvudet fastklistrat i fel vinkel för att man varit så inne i filmen att man inte brytt sig om att ändra sitt/liggställning i soffan. stel nacke ja tack.
jag är verkligen kass på att se film känner jag. jag älskar det. jag vill äga en stor fet bokhylla fylld med filmer när jag blir stor. ja, jag säger "när jag blir stor" för tro det eller ej. jag ska bli större, eller ja, äldre. vad jag har förstått i alla fall. men jag verkar inte lägga märke till detaljer. nu slog en tanke mig. stephanie berättade en gång för mig, när vi såg på film och hon la märke till något som jag inte alls hade tänkt på, att europeer ser helheten medan asiater ser detaljer. kanske stämmer? jag vet inte. i alla fall har jag nu sett avatar tre gånger. idag såg jag saker jag inte sett de förra gångerna. ganska stora saker liksom, inte en detalj i hörnan utan en händelse. en hel scen. hur är det ens möjligt liksom. därför kan jag också se filmer om och om och om igen. ganska bra ändå!
godnattfnatt.

öde - caroline, 0-1

känns som att ödet ville att jag skulle döda något idag. en hare springer ut framför bilen. jag bromsar. hare springer iväg över åkern. glad antar jag.
en svärm fåglar flyger förbi. vet inte vad som skedde med den ena men jag tror den lever.
trodde det fanns skyltar att sätta upp för att varna förare för 90graderssvängar. inte i den kurvan märkte jag när jag kom i 70 km/h. brrrrromsa.
en anka bestämmer sig för att leka fin på vägen. visst, jag stannar. och väntar. och väntar.
öde - caroline, 0-1.

det är bra att vara skakig av naturen när man sysslar med precisionsskytte?
det är bra att vara skotträdd när man sysslar med skytte?
bra.

you can't touch this

jag går förbi ett hus där det grillas. enormt rökmoln och extrem bränt-lukt.
jag möter en man. han leder en cykel med en liten flicka på sadeln.
flickan: pappa, det luktar som att någon grillar korv.
jag är mest glad att jag sluppit äta deras grillade korv.

all around!

Hahaha, min granne tittade lite konstigt på mig i trappen. de kanske inte tycker om spice girls? älsar mina högtalare!

förövrigt tar jag tillbaka det där med att dagens outfits inte är roande. om killen som kom i aaaalldeles för små knallrosa skjorts gjort en dagens outfit så hade jag varit road!

JAG ÄLSKAR SOLEN! så nu ska jag hoppa ut till den och plugga! ska välja grästuva med omsorg!

zig zig aaaah!

bittra människor växte nog inte upp med spice girls och s club 7. man blir ju så glaaad.
alla borde starta morgonen med att dansa runt till låtarna jag la upp här. energiii.
nu är jag fan på topp! och varm!
frunch - bakad potatis väntar i lund med min moderkaka som jag inte hälsat på på jättelänge. wooopsi.
ninjaspark på rumpan!

och david, där har du en ny header.

hej, jag heter carola och jag har vind i håret.

hahaha, nu ska jag bjuda på mig själv!
om ni har en bild på er själva där ni ser ut såhär så hade ni era ohämmade dancing shoes på er. det finns en värre/bättre bild men den kommer bli overload för era fina hjärnor. det finns en film också men den behåller jag och sara för oss själva enda ner i graven. hoppas jag.
balen var så sjuk att jag vill förtränga vissa delar. bland annat svetten och x antal dance moves. kanske även mitt samtal med djn...men nää, haha. sjukligt kul hade vi i alla fall. ja, ni ser ju. golligt.


om ni ser ut såhär försöker ni tappert få till den carola-frisyren som jag fick till effortless. fel dancing shoes kanske? möjligtvis rätt om vi vänder på steken.

nattinatt! :*


amehnduuu

jag glömde ju en musikperiod som många säkert haft! hade helt glömt bort att de existerar men:
S CLUB 7!

den här låten lovar jag att ni har hört. ni kan säkert texten också! läskigt egentligen. jag blir fortfarande glad av den, haha.



enjoy bejbiis.

Varning: förolämpning pågår!

jag vill tacka alla ni söta underbara smurfrumpor som berättar/skriver till mig att min blogg är "störtskön" osv. t.om fått höra att det är den bästa bloggen. man tackar och bugar. det värmer och gör min dag, och är i princip det enda som får mig att fortsätta med tanke på mitt liiilla läsarantal! :) taaaaaaaaaax och schäfer!

jag förstår inte det där med bloggar. egentligen. varför är alla de stora bloggarna så tråkiga?? jag bryr mig verkligen inte om vad ni har på er. dagens outfit är ju uppenbarligen vägen till framgång. men herregud. det finns antagligen tusen fler som har den där tröjan tillsammans med de byxorna! okej, kan vara kul med lite inspiration ngn gång ibland om du har ngn ny smashing outfit. annars kan jag kolla på gina tricos skyltdockor.

och hur länge kan det vara roligt att läsa om vilken lip plumper som gör att du ser ut som en fläskläpp alternativt sugpropp längst, snabbast och mest smärtfullt? ehm, nej tack, lite mer variation på gröten kan vi väl få?

och who cares om du bara käkat en banan idag?? att du gått ner ett kilo till och snaaaaart väger lika mycket som din lillasyster. inte underhållande så att jag skrattar direkt. inte heller antecknar jag. nej, då skriver jag hellre att jag käkat 35 godispåsar och tänker bli en big fat moma om jag inte sprängs som den söta gubben i Monthy Pyton dessförrinnan. ni sänker mitt humör.

och veeeeem bryr sig om att du städar igen? är det det roligaste du har att dela med dig av? verkligen?

jag läser mycket hellre om hur andra människors hjärnor fungerar. andras roliga funderingar. få skratta lite. få fundera lite. men visst, jag kan fundera på om du källsorterade när du städade. fun times!

nu har jag förolämpat 90 procent av hela bloggosfären and I liked it. vassscheguud. jag tycker inte om era bloggar. och ni behöver inte tycka om min men jag är fän mer underhållande än alla lip plumperbloggar tillsammans!

(jag vet att min blogg inte är bäst. och ni få som läser det här inlägget ska inte ta åt er. ni tillhör antagligen de 10 procenten utöver de 90 och flera av er följer jag febrilt på bloglovin!)

puss på er alla smurfrumpor.


jag bara eeeeeeh.

okej. jag och musik. jag tycker inte om att vara utan det. spotify i mitt hjärta. det första jag gör när jag kommer hem är att starta spotify. köra bil utan musik sprängandes i högtalararna är inte okej. ändå har jag iiiingen koll på musik whatsoever. fråga vem det är vi lyssnar på och jag bara eeeeeeh. borde jag veta? ja, det borde jag. men nej. jag bara eeeeeh. jag bara lyssnar. no research om på vad.

förr var det spice girls som gällde. jag och syster hade våra klänningar (som fortfarande finns i förrådet) och våra tavlor på väggen. jag var sur för min systers tavla var finare än min. min syster var Mel C och jag var Emma. Hon var söt tyckte jag och när jag var liten ville jag vara mindre och söt. örk.
 Spice Girls - Wannabe

sen var det westlife för hela slanten. jag var kär i shane filan. det var stephanie också. kajsa ville ha kian egan. någonstans har jag deras skivor. om ni spelar en låt av dem kan jag antagligen 99 % av orden. tyvärr.
 Westlife - Bop bop baby

när vi insåg att vi aldrig skulle få gifta oss med våra guldklimpar försatte Steph mig i en Shania Twain-koma. tänker jag shania twain tänker jag hon och jag på bussen mot och hem från branäs. tänker jag branäs bombaderas jag av härliga minnen. nostalgitripp.
 Shania Twain - Up!

när jag för några år sedan pratade med en tjej från arboga över internätet stup i kvarten, som jag aldrig träffat och egentligen inte har en aning om hur jag fick kontakt med henne, så presenterades takida. hon älskade dem. jag älskar gitarren i reason to cry.
 Takida - Reason to cry

förrförra sommaren spenderade jag med The Script och Chris Daughtry med en viss person i tankarna.
 The script - Breakeven
 Chris Daughtry - Over you

sara är min musikmaskin. istället för att skicka låtar till mig hela tiden som förr lyssnar jag nu istället på hennes spotifylistor allt som oftast där det dyker upp nytt bra hela tiden. plötsligt hamnade hon och därmed jag också i en stor bon iver/melissa horn/tracy chapman-grop. vi bara låg på två maddrasser i flera timmar och lyssnade på dem. perfekt pluggmusik kan jag berätta. och tracy chapman är inte en gammal gubbe. det trodde jag.
 Tracy Chapman - For my lover
 Melissa Horn (& Lars Winnerbäck) - som jag hade dig förut

sen blev det fart på fläkten och saras "rave"lista skapades. här hittar man tex david guetta, ali payami och pitbull med inslag av NRJ stile. jag är inne och fingrar på den dagligen.
 Darius&Finley ft. Nicco - Do it all night (michael mind radio edit)

aldrig någonsin förr har jag haft bad religion i huvudet. men det har jag haft nu i 4 dagar. muse också. tur att de är bra. muse mer än bad religion. en sömnlös natt där min hjärna sjöng på new dark ages och jag ville slå på H som berättade om dem förra veckan när jag bara eeeeeeh.
 Bad religion - New dark ages
 Muse - Uprising

Fast bäst av alla är väl ändå min och saras låt som kommer vara vår låt föralltid. Låten som borde spelas på vår gemensamma begravning:

 Silk - Freak me baby

jag är inte ett litet barn.

alla säger att det finns hopp för alla. att allting alltid löser sig för alla.
jag är inte så säker. vem har bestämt att det ska lösa sig för alla? jag är inte så säker.

älska att killen från glocalnet trodde att jag var rädd för honom. att jag är ett litet barn som egentligen inte får säga att det inte finns någon vuxen hemma för han att prata med. att det är fritt fram att storma in i huset och ta allt vi äger. jag kunde pratat med honom men det ville jag inte, mohaha. nej, jag är inte frun i huset. och nej, det finns ingen vuxen person hemma. han: okej, det här är inget farligt, jag ringer från blabla och vill prata med din pappa om blablabla. men jag återkommer ikväll då. tack så mycket. jag: tack själv.

att sova är smärtfritt.

toppen av förvirring. jag ligger i min säng och tittar på tv. pappa kommer in på mitt rum och jag beordrar honom att gå och lägga sig. jag borde ha följt min egen beordran. jag förstår inte riktigt. jag minns att min dator dog så jag fällde ihop den för att sätta igång den när jag orkade sätta i sladden. grejen är att jag vaknade typ vid halv två och förstod ingenting. gick upp på toa och insåg att alla lampor var tända. ojdå. insåg att jag måste ha somnat.
skum nummer ett: kan inte minnas att jag stängt tvn. har knappast stängt den och inte släckt de två lamporna som var tända på mitt rum och den i hallen. kan inte heller minnas att den var igång när jag var uppe. eller att jag stängde den då. men den var iaf stängd när jag vaknade nu på morgonen.
skum nummer två: har uppenbarligen inte öppnat datorn igen för att stänga den korrekt. allting var igång så som det var igår när jag startade den idag. MEN jag hade satt den på laddning. När?

det är jobbigt när man är så trött att man inte orkar gå upp och göra sig iordning för att gå och lägga sig. det blir så jobbigt när man vaknar sen mitt i allt. älska att sova.

fint folk kommer sent.

jag gillar att vara försenad (Y). "ses på måndag, det viktigaste kurstillfället 18.00 (prick prick!)". prick prick var jag väl typ i en bil med en sjuk radiovolym körandes efter en annan bil med en omkringskuttande förare. fint folk kommer sent.
sköt min bästa serie än så länge tack vara söta elsas lilla lätta pistol. irriterande som fän att en vuxen man tar den lättaste 22.an. DU din irriterande man som snackar heeeela tiden som att du kan allt, "där skojade jag till det lite", kan använda dina uppenbarligen obefintliga muskler och låta mig inte använda mina!
bakapakaa!


nu kör vi på tvåmeningars-stycken!

asså, jag kan göra riktiga armhävningar! nej, jag har snällt fått göra mesarmhävningar på knäna. och nej, jag kan kanske inte göra mer än några stycken riktiga men hallå. det knakar lite överallt men alla vet ju att jag älskar knak så det är chilli con carne. jag är på väg att bli biff. höhö. naaaat.

jag stod på mig och fortsatte mitt våga-vägra-utgång-beteende igår också trots sjuttiofemton försök från folket. startade ett våga-vägra-team med fredrik men det teamet höll visst inte på distans så han transporterade de fyra första sawfilmerna till mitt crib. jag-vågade-vägra-osunkighet också men han överlevde.

- vilken mixer stoppade du håret i?
- köttkvarnen.

jag tänkte att vi kanske kunde ta oss igenom de två första filmerna. men tji fick jag. vi drog oss fram i tortyrens värld som ett skenande x2000 och 6,5 timmar senare hade vi sett alla fyra.

- vi ser den sista också men sen får du gå hem.
haha, rakt på sak booom booom pow!

jag var inte ens nära att somna vilket är knas. sjukt bra filmer juuuuuuuuuu! människan som skrev dem kan inte vara helt okej innanför skallbenet.

idag ska jag träna för tredje gången den här veckan. mh det är tanken. jag vill inte! men löparmän, jag ska skaka min rumpa på löpbandet framför er. eller egentligen inte jag. fläsket skakar sig bra själv. ha tålamod creepy guys. om några timmar har jag nog segat mig dit och då ska ni få se på svett. OM ni ska!

(H - om du läser det här så påminn mig att jag ska visa dig den roligaste parodi-filmen på killsometime).

puss på er alla mina kycklingar!


paramore - misery business

ska jag vara glad att jag är klumpig?

jag skulle vilja leva ett oklumpigt liv en dag. bara för att se om jag borde uppskatta mitt klumpiga liv lite mer. tänk om jag bara kunde publicerat mitt förra inlägg, skuttat upp ur sängen, sorterat tvättberget, fyllt på tvättmedelsburken utan att spilla på golvet, satt på en maskin tvätt UTAN att tappa ut en halv flaska sköljmedel över nästan all tvätt. såklart över hela den vita högen.
nä, självklart måste detta göras så att jag kan spendera 45 minuter med att panikartat gnugga all tvätt i vasken med rädsla för fläckar på aaaalla vita kläder. under denna panikartade stunden glider mina fötter runt i sköljmedlet som sakta med säkert blandas med vattenstänk och flyter runt. om jag inte vält omkull flaskan hade jag ju inte  fått torka upp all geggan från golvet och sen hade jag ju inte heller fått febrilt gnugga väggen som så sjääälvklart fått blåa meterlånga ränder.
mitt liv hade nog varit tråkigare om jag inte varit klumpig, eller?

en fråga. skulle vårt sköljmedel tvunget vara blått??!!

ojoj, nu blir det mycket.

ojoj, vad jag ligger efter i uppdaterandet! men nu kör vi. ligger här i sängen och lyssnar på regnsmattret mot fönstret. det verkar aldrig vilja sluta. min blåsa är sprängdfylld men jag vill verkligen inte resa mig. bon iver håller mig kvar. den bästa lugna musiken man kan hitta tror jag mmhm. men jag tror även att man antingen hatar det eller älskar det. jag älskar det. fast det passar bara ibland. när man ligger stilla och inte gör någonting. en regnig lugn 'tyst' stund som den här. 

i förrgår hade den inte passat. efter en dryyyyg ensam dag på jobbet duschstressade jag hos min syster för att sen gå till elyssé. där blev det överraskningsmiddag för vår finaste tini. min, qinas, idas och koffes gryta fick fnatt och det slog ut stora lågor mot oss fastän locket var på. vi kallade på servitrisen och frågade om hon hade ngt tips. den sjuka kvinnan började sticka in handen i elden och hålla på utan att egentligen göra något med grytan. jag blev rädd, ryggade tillbaka och utbrast "ta inte på elden!". förövrigt hade hon inget annat tips än att vrida grytan så att lågorna slog mot ngn annan än sig själv och så vred hon grytan mot mig. inte okej! så hon fick snällt vrida den åt ett annat håll igen.

blev aaaaningen stressigt men vem behöver efterrätt? sen stack joel iväg med alla kvitton så servitrisen skrek på oss och vi fick ringa tillbaka joel som redan stuckit iväg mot ställe nummer två. smidigt som ett bananskal!

ställe nummer två var big bowl. jag gick in för att vara sämst men vettesmen vad som hände. 167 poäng i mitt hjärta. 4 strikes på rad. qina insåg att hon alltid hatat bowling så vi antastade min kamera ganska rejält.

en riktigt härlig kväll som slutade med att jag liftade med marcus som jag träffat samma kväll och fredrik från tinis inflyttningsfest.

fredrik till marcus: vad söt du är idag.
jag: *fniss*
fredrik till mig: jaså, det reagerade du på! du är också söt idag.

sen skulle marcus visa fredrik att han var kall om händerna så de höll hand.
jag: *fniss* i smyg.

sen sa marcus något till fredrik och lade samtidigt sin hand på fredriks ben.
jag: men va söta ni är!

najs när killar inte är macho robotar utan så bekväma att de kan vara söta mot varandra. me like.

sen körde marcus bokstavligen i 170km/h på 70väg för att fredrik sagt till honom att inte köra i 140km/h på 90väg. stabilt! men jag kom hem fortare än om jag tagit bussen trots att vi körde runt hela staffanstorp för att Fredrik "skulle hitta hem till mig". sen var det ju trevligt sällskap också.



igår vägrade jag utgång med extremt utgångspeppade sahara. så vi chillaxade i mitt crib. sahara lurade på mig en äcklig ofärdig familjepizza på min bekostnad. själv tog hon två tuggor. sen körde vi och köpte en big mac på donkan till henne. så nu lär mitt kylskåp bli magjukt av all den läskiga pizzan. männens fruar som lagade den. säkert därför.
- trevligt att du ville komma till mitt crib!
- ja, det var första och sista gången.
kärlek.

idag ska jag tvätta sjuttiofemton maskiner tvätt och utgångsvägra det andra folket. no slagt for me no.


bon iver - skinny love.

jag säger bara en sak.

jag säger bara det. bowlingmästaren.
FYRA strikes PÅ RAD - 167 poäng. då kanske ni tänker att det är väl ingenting.
men jo! om ni tar med i beräkningen att jag på sin höjd brukar få till en strike under en/två timmar och igår fick till typ tio stycken. och om ni tar med i beräkningen att jag förra gången jag bowlade fick 47 poäng på en runda. 47! jo, det är visst möjligt.

kliaaaa

det kliar sådär jäääätteolidligt på ovansidan av min sko. ovansidan är gömd under ovansidan på skon. jag plågar mig själv som vägrar klia. jag skrattar ondskefullt mot mig själv som vill klia. sen inser jag att jag är jag. jag vill klia. jag kliar.. nu!

-----------------------
ÄLSKA att jag såg nu att jag skrivit att det kliar på ovansidan av min sko! så dumt att det får stå kvar!
det kliar fortfarande för övrigt! jag orkar inte knyta upp skon. joooobbigt!

jag älskar min systers badrum!

vad älskar jag idag? jo, min systers badrum. egentligen älskade jag det i förrgår men kärleken sitter i. risken att en människa som jag slår ihjäl mig i ett badrum som detta är på max. det är verkligen genomtänkt.

för det första, om man inte är vaksam när man kommer in så går man rätt in i en hylla med nyllet. aj, oftast slår man i hörnan hur man än rör sig därinne.
för det andra är lampknappen gömd fem centimeter över hyllan. så om syster väljer att placera saker på hyllan och man inte vet om denna udda placering så kan man leta. och leta. och leta.
för det tredje har hon det coolaste badkaret. det högsta. jag fick verkligen klättra upp i det. risken att jag halkar eller snubblar eller trillar är överhängande. det är nästan så högt att man sträcker sig på baksidan av låret när man klättrar. underbart högt.
för det fjärde har hon det mest udda duschmunstycket (heter det ens så?)! det är den största duschsaken jag använt. men när man tar ett fast grepp om den och förundras över hur stor...nej, den här meningen känns inte okej... när man tar ett fast grepp om handtaget och sätter på vattnet så kommer det vatten ÖVERALLT! det här munstycket har någon spejsad funktion där den sprutar ut vatten i en bred stråle ur handtaget också. ett mysterium hur man ska hålla för att kontrollera vattnet. men spejsat.
för det femte låser man dörren med en liten hasp. det finns egentligen en liten glipa ändå men den kan man ignorera.
för det sjätte har hon det sötaste draperiet! "ful anka", "badanka", "arg anka", "smutsig anka".
det enda jag inte gillar med detta lilla badrum är att det i duschen/badkaret är en varmvattenkran och en kallvattenkran. jag har aldrig riktigt förstått mig på det där med att kombinera de två för att få den perfekta temperaturen.
men jag älskar min systers badrum. jag ska använda duschen idag och hoppas att jag överlever på väg in i badkaret!

confession: första veckan i afrika duschade jag i iskallt vatten. sen var det någon som sa att man ju skruvar på både varm-och kallkranen. jahaa!


ska man behöva bli förbannad?!

och det suger bikupa att kursen jag sett fram emot och hoppats på att komma in på är inställd. jag blir väldigt ledsen i ögat faktiskt. ska man behöva bli förbannad???!

en underbar dag med min lika sjuka syster!

jag älskar gårdagen!
jag var som vanligt seg som den perfekta kolan med att ta mig iväg. men tillsut segade jag mig till gymmet som en slemmig snigel. eller njä. minus slemmet. svettig som en ostmacka gick jag på uppdrag till triangeln för att köpa anslutningskabel som senare visade sig inte hjälpa ett dugg. syster fyllde min buk med mat medan jag fyllde hennes dator med filmer. vi tittade på dear john.
mitt i filmen utbrister jag:
HB2: fick du the bee movie?
HB1: ja. 
HB2: oj, avslöjade jag mig att jag inte koncentrerade mig på filmen där? 
HB1: busted.

i slutet:
HB2: im cryyyying!
HB1: det har jag gjort länge!
HB2: men jag har kämpat!
HB1: här kämpar vi inte. de kommer ändå.

sen ville jag ut och promenera i det mysiga kvällsljuset men innan vi sega råttor tagit oss ut genom dörren var det mörkt. men när vi kom ut genom porten fylldes vi av utlandskänsla båda två. MYS! bestämde oss för att gå enda till stranden. där bestämde vi oss för att bada fötterna. sen bestämde vi oss för att bada knäna. (det var griskallt!). sen kom jag på att jag ville kunna säga att jag doppat rumpan i havet. sen stod vi där i trosor och bh skakandes av kyla och ångest över att vi egentligen ville doppa hela oss. efter tio minuter insåg vi att vi inte hade något val. vi hassebarn kan inte tacka nej till utmaningar.
jag försökte framföra min vishet genom att säga att vi borde bada näck men HB1 behöll trosorna på. det ångrade hon sedan inuti jeansen. hihi.
när vi gått därifrån något kyliga tänkte båda sjuka hassebarn samtidigt på mjukglass. så vi gick till gustav och köpte en mcflurry smarties. "jag vill inte ha någon sås. jag vill bara ha det där kalla."
två killar skrattade åt oss för uppenbarligen är det inte normalt beteende att köpa mjukglass 23.40. vi tyckte det gick finfint. sen sov vi sött.

idag drog jag mig ut i det blöta regnet och gymmade igen. jag är stolt!

i fell off first

jag försökte dra ett skämt igår som jag hittade i en gåt-bok i africa när alla gått och lagt sig klockan sju och jag och skotten i protest mot detta slappa beteende tvingade oss själva att vara uppe eeeenda till klockan åtta. på den tiden tyckte jag att den här gåtan var rolig. typ en av de tre roliga i hela boken. den enda jag kommer ihåg. fast igår sa jag den helt fel. som vanligt. jag suger. och jag saknar afrika.

så här skulle jag sagt den:

a big moron and a little moron sat on a wall. the big moron fell off first. why?
- because the little moron was a little more on.

vavavasadu?

och jag hatar reklamen med nicole kidman! ta bort den!

och igår när jag kollade album på skytteklubbens hemsida kom det upp något i stil med "blablabla, du har nu blivit varnad. Om du fortsätter göra förfrågningar på denna sida blir du bannad". liksom vavavasadu?! ska man hoppas att det var ett virus och inte allvar? men jag vill ju inte ha virus hallå. vavavasadu? inte avstängd utan BANNAD! känns allvarligt.

och jag hatar att jag upptäckte att himmlen var vit när jag öppnade persiennen. jag trodde den var blå. planerade strandlöpning på stranden.

och jag hatar att jag bara jobbar tre dagar i veckan. blöhöblö.

och en kvinna i sjunde himlen har en micheal jackson-näsa. om ni ville veta det.

och pannkakor till frukost/lunch?

och träning och film står på menyn iaf.

och jag känner att jag hade varit jätteglad och flummig nu om jag hade haft sällskap. får flumma med mig själv och spara lite till ikväll med syster. bruuuuukar bli liten aning skrattigt. me love!

flash

kan folk sluta titta upp mot mitt fönster? varför riktar de näsan uppåt mot andra våningen över huvud taget? ser de in? ser de mig även om jag inte står precis vid fönstret men jag ser dem? hur ska jag kunna veta? känns överarbetat att hyra in ett par extra ögon och gå ner och kolla upp. om de ser in så vascheguuud. ska man behöva bli förbannad? som qina säger, haha.

I found myself in the riches (Your eyes, your lips, your hair.) And you were everywhere. I woke up in the ditches. I hit the light and I thought you might be here but you were nowhere.




den som uppfann sömn var en förträfflig varelse. det enklaste, skönaste och skonsammaste sättet att fly från verkligheten? tack du förträffliga varelse. jag ska nu följa ditt exempel och besöka världen där jag förhoppningsvis får bestämma. den världen är finfin. underbar rent ut sagt. jag ska bara hamna där. gärna i verkligheten också.

-------------------------------------------------------------------

börjat se fyra filmer ikväll. såg tre minuter, tröttnade och bytte. tröttnade och bytte. jag ville verkligen se en film och äta för många clementiner i teorin. tydligen inte i praktiken.

nu ska jag försöka ta igen min sömn. imorgon blir det träning (disciplin? nej), sola (tänkt på att man luktar äckligt efteråt?) och film med syster (mys).

godnatt era skedande skedar. jag vill också agera sked.

ångest av vetenskap

jag är faktiskt en ganska snäll person. faktiskt. egentligen. men ibland är jag dock väldigt dumsnäll. laddar busskortet på bussen med två hundra kronor. chaffisen knappar in och ger mig kvittot, tar sedan tag i ratten och tänker köra iväg. jag säger:
- du kanske vill ha dem här också?, ler och räcker fram sedlarna.
jag kunde låtit bli att bli 200 kronor fattigare. men jag var dumsnäll.

ganska många människor kan skilja på en häger och en fasan. men jag tycker nog det är potato patato.

liiiite mer bränna, ett blommigt linne, lite mer blond på huvudet - och inte bara i - och solbrillor och jag kände mig somrig. sen gick jag ut. brrrr.

smell you later.

det luktar ruttet.

only you

sjukt härligt att ha klänning igår! glömt att jag ägde den där turkosa saken! najsah! drog till kronprinsen för att fira tinis lägenhets existens. det var najs som fän. gillade att en dude, efter att ha samtalat med mig i 45 minuter, tog mig på axeln och sa:
- du är så sjukt cool. du är seriöst den sjukaste människan jag träffat. du är inte som alla andra och det tycker jag om. jag gillar dig!
hahaha! jag vet verkligen inte vilken sekund jag blev cool, speciell och sjuk! kanske när jag stoppade kapsyler mellan min systers boobs? mysigt.
men hallå, frågade honom varför han hade slattar kvar i alla sina sjuttiofemton ölburkar. han svarar att han inte ville dricka sitt eget saliv. jag tyckte, men du har ju alltid ditt eget saliv i munnen. han tyckte: men jag skulle aldrig spotta mig själv i munnen. jag tyckte: jag skulle kunna dricka upp dina slattar om det inte varit öl. kanske där han började tycka jag var sjuk? men killen var ju mer sjuk som kunde dela tanborste eller tuggummi med andra men inte kunde dricka det sista ur sin egen burk. underligaste jag varit med om på länge! så roligt!

nu är jag sååååå trött. såååå ensam på jobb. såååå uttråkad. wiiipidiboo!


ÅKEJ!

asså jag dör en liten aning! gammal video men asså, vafan gör han med fjärrkontrollen 1 min 10 sek in i filmen??HAHA!
http://www.killsometime.com/videos/5409/Warcraft-Kid-Freaks-Out

känn er varnade

örkblörkblä. jag vill ligga hemma i min säng och se på film (läs sova). jag vill inte vara på jobbet iaf. det är ett som är säkert. alkohol sägs vara en bra uppfinning - "enda som håller mig uppe" hävdar vissa - med det vettesmen. bra uppfinningar ska ju underlätta på längre sikt?
20årsfesten i swellow igår var iaf asnajs! underbara skratt och för små strumpbyxor i förhållande till matintag. jag är slaskhinken number one. åt mest av aaaalla. överlägset. inte bra men jag trivs. när man går ifrån en fest och värdinnorna säger "det är tur vi har dig hasse - som äter" då vet man att man fyllt sin funktion. hahaha. goott var det iaf!
det är tur att jag och sara är pepp på att dansa. sen joinade elin och bruze och de sjukaste men roligaste dansmovesen föddes! kasta upp disken, misshandla, gräsklipparen och hängning är bara fyra av dem. sweeeeeet!
avslutade kvällen med att låta sara filma när jag biktade mig. lovely. hoppas på att få se filmen inom kort!
hoppas inte på att få se fettklumparna skapade av mitt linne, som är dokumenterade på varenda bild på mig från kvällen, inom kort. stay away.
ikväll får jag inte sova eller titta på film. för nej, det är fan inflyttningsfest hos tini och jag ska göra ett kort men ärofyllt besök. den som fortsätter försöka övertala mig att följa med till slask hamnar på min gråa lista - för tillfället inte på den vita listan men för fin för att hamna på den svarta. känn er varnade.

jag älskar att jag nu vet hur man viker en sedel till en sko eller en skjorta. en dag ska jag betala i kassan med en pengasko!

alfons is alive



if i could write you a song
and make you fall in love
i would already have you up under my arm.
i used up all my tricks
i hope that you like this.
but you probably won't
you think you're cooler than me.


alfons lever och mår fortfarande bra på min kindpuff! :D


inte okej.

öe. jag vill inte.

saltade jordnötter och bråkande pistoler

underlig dag. bra och dålig.
dålig: jag ser ut som faaaan i håret. pinsamt att visa mig t.om för dammråttorna. jag tänker igelkott. fast sen tänker jag gul/grått. inte vackert. MEN det är bara ett mellansteg till att bli blond. nästa slingning blir det förhoppningsvis bättre. men fan. ska jag se ut såhär i en månad. ångest.

pistoltävling.
- är du nervös?
- ja, jag har lite ont i magen. men sen tänker jag: skitsamma liksom.
- ja, ta bara din tid.

jag känner mig lugn igen. går in och det första jag hör är att det är sportskytte/snabbskytte. fyra serier á 150 sek (5 skott/serie), 4 serier á 20 sekunder och 4 serier á 10 sekunder. jag var redo att vända i dörren.
haha, resultatet blev ju också därefter. av mina tio sista skott fanns bara 6 stycken på tavlan. way to go!

DET STÖRIGASTE - JAG BLIR LITE LEDSEN I ÖGAT!
min bästa serie och min pistol bråkar med mig. skottet fastnar TVÅ gånger så jag hinner bara få iväg tre av fem skott. vad tror ni de var?!?! en 9, en nästan 9a men 8 och en 7a. den serien kunde fan blivit grym men neeeeeeej. låt oss förstöra för mig! blöö. fast fick till en bronsserie till iaf. vascheguuud!

hemresan blev creepy men shit va fin himmel om ni missade det. helt orange/rosa! riktigt fin solnedgång!

saltade jordnötter till kvällsmat? okej/inte okej?


sara bestämmer - jag verkställer

- jag har tittat på klippet med james galea 231 gånger idag. bara för att han är så mumsig att titta på och skön för öronen att lyssna på. haha. vilken tönt jag är. men det är okej.
- tanken att jag älskar att dela mat med folk (obs: folk jag tycker om. vill inte dela mat med okänd människa på stan heller. om det inte är någon snygging för han kan få tillåtelse) slog mig när jag såg bilden nedanför. jag tycker det är mysigt att plocka från samma tallrik. mmhm.
- jag lyckades steka pannkakor idag. jag bröt till och med min geggiga familjs trend och gjorde dem vändstekta. go me.
- imorgon ska jag tävla i skytte. jag kommer vinna hela skiten. om jag kommer. lurade jag någon?
- jag skulle kunna leva på inlagda persikor med vaniljglass. socker.
- jag är beroende av maffia wars. jag har precis listat ut hur jag ska kunna level-a en gång till idag. så det ska jag göra när jag publicerat den här ordspyan. wiihoo. jag hatar maffia wars. seriöst.
- jag har hittat ett tredje sånt muterat hårstrå, som poff är jättelångt där det inte borde vara, bara de senaste veckorna. den här gången på min 'kindpuff'. jag har döpt den till alfons.
- sov sexigt som vanligt. jag ska drömma om dig och om rosa elefanter. tjaadå!


jag fick äran att dricka ur en liten plastsak. vi har inte ett jämställt förhållande. haha. sara bestämmer. jag gör. jag bestämmer. sara säger "det klarar du" (som i "gör det själv"). jag gör. typ. <3 

Caroline lär ut. (Miiin groda är död. Miiin groda är död. För a-alltid. Fööör aaaalltid!)


hur många grodor har du dödat?
visste du att alla grodor och kräldjur i Sverige är fridlysta?
om du ser en groda som riskerar att bli överkörd på vägen får du inte flytta på den. teoretiskt sätt kan det ge fängelsestraff.
hur många grodor har du dödat?
visste du att grodornas hud är så extremt tunn att fettet på våra fingrar bränner på insidan av deras hud? när du tar på en groda ger du den invärtes blödningar och brännskador och sannolikheten att den dör är stor.
därför är alla grodor och kräldjur i Sverige fridlysta.
minnet av att man var liten och fångade grodor är inte så fint längre?
hur många grodor har du dödat?

Grrrraauwr!

OKEJ!

1: ellen degeres show är underhållande om något!
2: james galea...hur perfekt vita tänder får man ha?
3: jag hade gärna tagit en tugga av honom.
4: älska hans dialekt.
5: hur i helvete gör han? han får gärna komma hem till mig och visa! jag vill kunna göra det på en fest!


bekännelse

man kan se ut som ett troll när man vaknar och man kan se ut som ett troll när man vaknar. jag ser ut som ett troll när jag vaknar. någon som vill byta peruk med mig? call me.

bekännelse: jag är snart 20 år och har ALDRIG lyckats steka pannkakor så att de blivit ätliga. de fåtal gångerna jag försökt har jag slängt dem i soporna dirr. jag skyller alla mina misslyckande på mammas stekjärn. så nu ska jag försöka för första gången sedan jag blev förbannad för några år sedan - med ett annat stekjärn. wish me luck.

it's probably 'cause you think you're cooler than me

dagens

dagens(gårdagens, klockan är mycket):

- fakta: en lungfisk kan klara sig nergrävd i marken utan vatten, mat och facebook
- ord: defenestrering¨
- lunch: farmors kött, pasta och brunsås. potatisen var slut och jag var öppen för nya idéer
- värsta: gråtande fina människor i telefon
- skjuts: 100 meter
- gråt 1: efter att ha vaknat ut hemskhemsk dröm
- gråt 2: slutet på "the bucket list" var inte bra för mina tårkanaler
- pinsamma: snubblade på löpbandet. ojdå, who could have known att det skulle hända?
- kommentar: min frisör om min enorma hårhög på golvet - "den är lika liten och obetydlig som vanligt"
- mönsterbrytande: träna en tisdag och inte i ångest en lördag av att inte ha tränat på hela veckan.
- principhållare: godis efter träning. svag punkt javisst.
- trygghet: mamma som skriver att vi aldrig kommer döda våra egna eller någon annans barn
- viktnedgång: ungefär 3 kg pga tunnare hår på huvudet
- låt i huvudet: wake me up before you go-go. okej? inte okej?
- glädje: de har börjat med afropower dance på värnhem. woopidihoo!
- snälla gärning: tog en påse till en kvinna i kassan som glömt att ta en.
- svaghet: anteckna så att jag själv kan se vad jag skrivit
- styrka: lagat mat trots trötthet, hunger och sent klockslag
- önskning: jag vill känna morgan freeman. han verkar vara en fin man med härlig röst.
- måste: sova




citat for the night

- my ass is on fire!
- it will go numb, don't worry.

- you got nothing to worry about, she's not interested in me.
- she told you that?
- yes, she really wants you and she's trying to make you more interested in her by acting disinterested.
- well, maybe she told you she wants me in order to look not interested in you which makes you more interested in her.

svar på kommentar

haha, det är inte bra att folk vet hur allmänbildad jag är!

tini: alltsåååå jag visste inte att du kunde ordet HANDGRIPLIGEN. :P förlåt :) men jag menar det. haha

svar på tal: tiniwinistringbikini, om jag ska vara helt ärlig så har jag ALDRIG använt ordet innan. sysslar inte med så vårdade (svåra) ord ;) tur att metro kunde det och jag kunde citera metro, haha.

om smaken är som baken borde ju baken vara som smaken.

min karma verkar försöka lura mig att jag ska bli ko i nästa liv. alla vet vi egentligen att den kommer göra mig till typ en tråkig sten eller äcklig gråsugga. men jag har ju värsta flax! wiihoo.

6 månaders väntetid - jag väntade mindre än 48 timmar.
jag frågar om frisören mot förmodan har ngn ledig timme den här veckan - hon svarar "har du tid nu?"
jag frågar frisören om hon har tid för slingning i veckan, brukar få vänta en vecka minst - jag får en tid på torsdag.

jag tackar och bugar. jag har tränat också minsann. nu skulle jag kunna äta en björn! så det ska jag göra. men varken björne eller nalle puh. jag är knäpp. jag ska äta mig själv (sen när blev jag en björn?). jag borde smaka som fläskfilé ju.

puss på baken.


defenestrering/defenestration

caroline jättestolt: jag har lärt mig ett nytt ord idag!!!
H: jaså?
c: ja, vad det heter när man handgripligen kastar ut någon genom ett fönster.
H: vad heter det då?
tystnad
H: jaa?
c: eeeh. eeehm. hmmm.
en ledsen caroline: ååeh, nu har jag ju inte lärt mig ett nytt ord längre :(

MEN:
dagens nya ord: defenestrering - när man handgripligen kastar ut någon genom ett fönster.


wake me up before you go-go!

can she never shut up? no, i'm back!
igårkväll när jag gjorde mig redo för att sova tänkte jag att jag skulle försöka kissa samtidigt som jag snöt mig. alla vet att det är svårt? man måste verkligen koncentrera sig på att slappna av där nere men ta i där uppe, haha. jag hoppas ni alla försöker nästa gång ni är på toaletten! ungefär som när den svenska befolkningen satt hemma framför blåsningen och lyfte sina anusmuskler och försökte känna att "punkten mellan anus och könsorganet" är vår kropps mitt. det är grejer det.

jag vill aldrig mer drömma en mardröm

igår hade jag en jättedålig känsla i kroppen att något dumt skulle hända. händer mig ofta något dumt men jag brukar inte få den där oroliga känslan i kroppen så ofta. därför hatar jag den. det känns precis som att man blivit varnad och ska leka superhjälte och förändra någon liten detalj i någons liv för att undvika undergång. men va fan? man får ju ingen ledtråd på vad det är man ska förändra! eller får man...?

kanske var varningen att jag inte skulle gå och sova inatt. fyfan vilken dröm jag vaknade ur. den var så fruktansvärt hemsk att jag började gråta över den trots att jag redan vaknat och insett att den var en dröm. jag blir illamående bara jag tänker på den. helt ärligt, jag börjar gråta bara jag skriver det här. fyfan. vet inte hur jag ska kunna skriva ner den för er för det kommer som de flesta drömmar låta oseriöst och cp. men det var verkligen inte roligt.

okej, började oskyldigt med att jag, mina småbröder, en kvinna och några andra barn låg på mammas dubbelsäng och kollade på tv medan hon lagade mat. sen hände något dumt med barnen, typ skadades på något sätt att min mamma tog beslutet att ta en smal träpinne (typ som en sticka man stickar med) och tryckte genom deras hals så att de dog och skulle slippa lida. sen gick hon och fortsatte laga mat. då såg jag att min minsta lillebror led av samma sak och hade stora sår och grejer över kroppen. jag fick panik och tog beslutet att sticka han med stickan. det såg ut som att han dog men en stund senare började han röra på sig och kunde nästan prata. jag fick panik och stack in en andra sticka i halsen från andra hållet men han överlevde. tänk er att jag sitter där och försöker döda min bror medan han tittar på mig och båda gråter. ASHEMSKT! springer ut till min mamma i köket där hon steker pannkakor. vågar knappt berätta att jag försökt döda hennes ena son men hon säger att hon skulle gjort samma sak. hon följer med mig ut. nu är det dock min äldsta bror som ligger där med två stickor genom halsen. mamma säger "men det är klart han inte dör när du sätter den så långt ner". hon tar upp en sticka och min bror förstår ju vad hon kommer göra och börjar gråta och dra bort huvudet men min mamma täcker hans ögon och sticker in stickan. jag springer fram till min minsta bror och kramar honom med ångest över vad han behövt se på.
sen vaknade jag.

varför drömde jag det här? vad betyder det? jag och min mamma kommer verkligen inte döda någons barn och vårt eget kött och blod.

nä fyfan. det värsta är att den värsta mardrömmen jag någonsin haft har jag t.om skrivit uppsats om för jag kommer ihåg varende detalj och har drömt den flera nätter under flera år. dock handlar den om en stubbliknande gubbe med ett gevär. men den är fan läskig. men den här är läskigare.
jag vill aldrig drömma den här igen.

garanterad vinst varje gång

qina: "Alltså HB2, du förgyller alltid tillvaron, även en bakfull söndagmorgon sjungades Min groda är död, med tårar i ögonen:P"

då var saken spikad! vaknar man en bakfull söndagmorgon med mig i sängen så är man garanterad ett framförande av "min groda är död". har man tur kan jag t.om locka fram lite tårar i ögonen och sjunga med den ledsna rösten. hahah, ibland så kan jag roa mig själv ganska fint! om inte annat en snurrig söndagmorgon.

och nej qina. jag kan inte ana hur roligt det var att se mig springa genom vattnet. jag hade fullt upp med att vinna! du kan inte ana hur roligt det var tills jag märkte att ingen tävlade mot mig. fast det var ganska roligt det med. för det var en typisk HB2situation.

jag har försökt se en film. jag har sovit till 80% och sen börjat om två ggr. nu ger jag upp.
nu ska jag sova så underbart gott.


miiin groda är död.

hahaha, kärlek tillbaka till dig qina! hade helt glömt att jag helt random, när jag, syster och qina låg på rygg i systers säng, börjat sjunga på "min groda är död" - en låt mina kära vänner kajsa och stephanie skrev och framförde i klassrummet på låg/mellanstadiet. det är sjukt att jag med mitt snigelminne kommer ihåg den fortfarande. den var så bra! hahaha <3
sen satte jag mig upp i sängen för att demonstrera hur jag satt på knä med en groda i händerna och gråtande sjöng:
- miin groda är död. miiin groda är död. för a-aalltid. fööör aaaaalltid. miin groda är död, miin groda är död....

UNDERBART :D


woopiiidoboo

plan: träna på gym.
genomförande: pistolskytte

mitt undermedvetna som inte orkar träna överlistade mitt medvetna som beslutat att jag skulle träna för jag gick till jobb utan att ta med träningskläder. packade inte ens väskan. 1-0 till det undermedvetna.

lösning: åkte (enormt tacksam för skjuts dörr till dörr!!) och sköt pistol istället. galant beslut! lyckades få till min första bronsserie - ett steg närmre bronsmärket. känns rätt bra att lyckas med det på den första träningen. kanske dock var mest tur. men nej, vilken skicklighet! j*vligt kallt var det också. var ju inte direkt klädd för att vara ute och händerna tappade känseln alldeles för snabbt. men åh så skojigt det är! nu har jag förstått mig på det där med att ladda vapnet också. tog ju bara x antal upprepningar. min älskade tröga hjärna.

note to self: blunda inte när du skjuter. övervägande risk att missa tavlan totalt.

sov gott vettja.

vad är ett hål?

pest eller kolera:
- att aldrig få ha sex i mer än tre minuter eller enbart få ha sex då du färdas i en hastighet på 180 km/h?
- att din ögonoperation går fel eller allt liv i östersjön förintas?
- att ha sex med din tvilling eller få reda på att dina föräldrar är tvillingar?

" cappucino hasselnöt - innehåller inga spår av nötter. består enast av naturligt identiska aromer."
undrar hur deras försäljning går/gick?

ett hål är en konkav bula. bara så att du vet.

som det ska vara!

skjutit pistol - check
köpt en fet fett dyr godispåse men glömt äta den - check
småätit kött - check
haft förfest där 3/4 hade sin sura timme. inte okej - check
hälsat på morgan - check
tinimoment - check
svarat i annans mobil och pratat med okänd person - check
ett dräggfritt besök på slagt. eller ja, där finns bara drägg. men jag lät dem inte finnas i min värld. - check
skapat eget dansgolv - check
gått barfota genom stan - check
dansat på gågatan - check
klättrat tre stycken på en soptunna för att se att det gick - check
stått ensam kvar på soptunnan - check
trillat ner när soptunnan välte - check
tappat den ena strumpan någonstans - check
ätit på mc donalds klockan tre på natten - check
gått med på de andras förslag att bada i en fontän - check
varit den enda som badade i fontänen när jag trodde vi tävlade och jag sprang för mitt liv men senare insåg att de andra stod kvar på andra tidan. torra. - check
gått dyngsur från midjan och ner barfota genom stan - check
gått upp för att gå till jobbet och lämna nycklar. vänt och gått tillbaka när syster ringde och sa "du vet att klockan bara är sex va *klick* - check
gått till jobbet två timmar senare nåågot trött - check
stått i ett fönster och tittat på poliser efter att ngn knackat en bilruta precis utanför - check
ätit godis och chips till frukost och lunch - check
skapat fina sommarplaner med qina - check
planerar att halvsova bort resten av dagen - check.

kvällens najs!

kvällens jobbighet: polka i tänderna. hela händerna i flabben för att få bort polka ur händerna.
kvällens udda: halvblodigt kött som snacks. jag och mat = mmm.
kvällens plan: i juni ska jag och sara fira andras student som vår egen. det ska vara fint väder och inte spöregn. jag ska vara frisk och inte sjukare än jag någonsin varit tidigare i mitt liv. vi ska ha så jävla kul och dansa oss svettiga hela natten lång och inte sitta sura på varandra i en soffa.
detta bli beeeeeest!

nu ska vi inte vara deppiga. nejnejnej.

dagens fel: jag anmälde inte ens intresse i måndags! utan i torsdags! kvinnan väntade i ett år. jag väntade inte ens i 48 timmar. flax!

nu ska vi ska fira in maj efter en helvit månad. party all night long with da girls!

dagens tips: marabou-polka. ASGOD! eller som qina precis sa 
- "det här är fan orgasmchoklad"

have a good one folks!


pangpang!

nu har mina fingrar tinat! riktigt kallt att vara ute i 3 timmar. men de snabbaste tre timmarna i historiken.
fick skjuta med olika pistoler och grejer. jag bara säger ett ord. darr! sjukt dålig är jag, hahaha. tur att det är sjukt skoj även om min hand darrar som ett fakking löv och alla instruktörer snällt försöker säga att det kommer bli bättre. haha, om jag säger att jag skjutit ca 20 skott idag så är de enda värda att nämna två nior och en åtta. ja, det andra kan vi låta vara osagt. en fin nolla fick jag också till och den är jag stolt över!

när vi fick våra inbetalningskort stod det 750, 00 kr på allas utom mitt. där stod det 0.00 öre. jag tackade för att de var så generösa men det gick de inte riktigt med på.

den andra kvinnan som var där började snacka med mig om väntetiden. 
- ja, det är ju rätt lång väntetid för att få börja. jag skrev upp mig i somras men sen kunde jag inte komma på intagningen i oktober. så jag har ju fått vänta ett år. 

jag fick verkligen hålla masken eftersom jag gick till bollhuset och anmälde intresse i måndags. flaxade på något flaxigt vis förbi hela kön. skillat! vascheguud! fast det vågade jag inte säga till henne, haha.

sen blev det lite dramatik också! en instruktör blev lite väl hotfull mot en yngre kille som riktat vapnet fel. 
instruktören: det är nolltolerans på det. vapnet ska vara riktat framåt. ser jag det en gång till kommer du inte tillbaka!
stackars kille säger jag bara. alla gjorde ju fel lite här och där. jag tog på vapnet innan kommando till exempel. ooops. fast det var ingen som varken reagerade eller skällde på mig mer än jag själv. iaf fick andra instruktörer säga åt intruktören att backa och lugna ner sig och sen började de prata snällt med oss och förklara att ingen skulle ta det personligt blabla. de verkade lite nervösa att vi alla skulle blivit lite avskrämda. men faktiskt. första gången behöver man inte vara så aggressiv även om det är sjukt viktigt att inte rikta vapnet fel. sen blev det lite kinkig stämning instruktörerna emellan som argumenterande om om vapnet ens var laddat. jag tyckte situationen var rätt spännande, haha.

jag suger men det är fett skoj ändå! lite värme på det och lite mindre darr, större händer och mer muskelstyrka i armen så är vi hemma! haha. lycka till på mig! 

älska mitt efternamn. det är fan najs när man blir ihågkommen - på ett eller annat sätt.

crazy frog

inatt var jag tydligen tillsammans med elin. men jag var otrogen mot henne med en redan upptagen man. hon kom in i rummet när jag klappade hans mage och det blev ett väldans drama.
jag tyckte: men elin, let's face it. vi är bara vänner. vi har aldrig varit ett par. det var bara en onykter kväll...
sara kom in i rummet och viskade helt random i mitt öra: du måste komma ut hit till den här platsen nowhere eftersom jag inte har täckning och ganska ofta håller på att avlida.
mannen tyckte till elin: elin, vi har inte haft sex idag. jag har bara badat hennes fötter i glass.
senare slutade drömmen lyckligt för alla.

oh won't you just leave me, my darling.

jesper på jobb: *suck*, jaaaduu carro. det finns nog inget hopp för dig.

igår vare valborg. ännu ett år en vit valborg. min planering lyckas alltid sätta sig som en smäck. öh. för tini också som lekte chaufför och hämtade mig och släppte av mig vid min dörr. de e najs!
good middag och trevligt spela spelande hos qinafina. ätit panacotta(?) för första gången i mitt liv. jag tyckte det smakade som det mellan risen i risifruttin? gott var det! när vi plockat undan alla glas och sånt till min sida av bordet för att kunna spela ett stressigt spel blev jag väldigt sugen på lite mer panacotta. jag är inte den som är den så jag tog en använd sked i högen. idag är jag förkyld. hmm. kanske inte den bästaste idén.
sen sjöng jag och tini JÄTTEfint på högsta volym hela vägen hem.
ikväll blir det galenskaper men inte som förra gången. nej tack.
men först ska jag iväg och skjuta pistol. jag är rädd och nervös och en av de darrigaste personerna som finns. men roliiigt ska det bli!
tjaaadå!

qina: om det inte är klart är det..
jag: OKLART!
zara: grumligt.
qina: tack zara.

på 110vägen på väg till höör. två filer blir en vid en busshållplats. en buss börjar köra ut. tini kör i 110+ och visar inget tecken på att hon tänker bromsa. jag inser att vi kommer typ dö och säger lugnt medan paniken bubblar till:
- tini, vi kommer krocka nu.
tini bromsarbromsarbromsar. vi överlevde, woopidoo!


RSS 2.0