I'm not a princess, this ain't a fairy tail

Baby I was naive,
Got lost in your eyes
And never really had a chance
I had so many dreams
About you and me
Happy endings
Now I know


Snart har hela lovet flugit förbi. Med lovet förbiflygande har även många av de käraste planerna och förväntningarna jag hade susat förbi utan att stanna. Jag känner dock att mitt mod växer och kanske kan jag sätta några planer till verklighet...kanske. Fejkoboy, den sista biten av den torkade kladdkakan, regnbyxor och miljarder regndroppar i håret är faktiskt mysigt ibland. Förr var jag rädd för mörkret. Nu känns allt problemfritt när jag i de allt för stora regnkläderna går och sparkar i höstlövshögarna med gatlamporna som enda ljuskällan. Med otroliga gitarrintron som ger mig gåshud och musik som Coldplay i öronen kan det faktiskt vara något av det bästa. I alla fall en dag som denna.

I'm not your princess, this ain't a fairy tail




Dream on!

Jag har kommit fram till att jag är en väldigt nostalgisk människa och att jag  omedvetet skrattat åt tanken om dagdrömmare men att jag nog är den värsta av dem. Där sitter jag upp och ner (nej, inte bokstavligt talat) och bara drömmer. Jag sover inte men ändå hittar jag på den händelse som jag vill...drömma? Sjukare är det väl när jag helt plötsligt får för mig att jag är arg eller ledsen på någon och typ lever mig in i det för att sedan tänka "vad håller jag på med?" Det är sjukt skumt men jag har aldrig tänkt på hur skumt det faktiskt är.

Har jag jobbigt stor fantasi eller vadå schizofren liksom?

Förövrigt (som är ett ord jag använder otroligt ofta, har jag kommit på) så har jag ändrat min åsikt angående reptiler och jag vill ut och resa och checka the wildlife!
Afrika i april <3

Dream on!
Kladdkaka, Casanova och mysprat med Rebecca var dagens ros! Me like you! <3 See you Sunday friend!

hide and seek

Personen/personerna som tömde min cykel på luft ska ha en stor spann ris över sig. Tack vare dig/ ni var jag tvungen att halvbära min cykel hela vägen hem i sjuttiofemtusenelva minusgrader och med en tredjedels tsunami piskandes i ansiktet. Tack det var riktigt skoj! (:

Argh!

Förövrigt ska jag forfarande bli mästare på Guitar Hero! Jag jobbar på det.
 
Peace and out!

My own prison

Den är inte mod(e)ig som blondinbella, där är kanske inte djup som byebyedarling, den är kanske inte fin som luckcomeseasy, den är kanske inte kul som onthecreativeside, den blir kanske dock tom som sahhara. Den blir helt enkelt som den blir och det är underfeetlikeours.

Jag lider av samma problem som sahhara, vad skriver man här som inte bara är helt totalt ointressant för omvärlden. Jag är varken djup eller ytlig. jag ligger precis mittemellan. Tråkig?

Men jag kan säga att kvällen och natten hos sahhara var bäst som vanligt. Du och vi är bäst. Me love you friend! (:

För att vara på den djupa sidan kan jag säga att jag väntar på något som inte kommer, människor som inte hör av sig, slumpen som inte gör som jag vill. Detta något varken kan eller vill jag förklara men det är en ständigt gnagande bakterie i min mage som ger en sådandär obehaglig ont-känsla fast utan fysisk smärta.

That's it for now och om detta inlägg raderas en gång till så hoppar jag trefota!!

My own prison

RSS 2.0