Mothers day!


Sunday

Of course she's going to say she's happy for you
and flash that oh-so-famous smile,
but look into those eyes..
baby, you broke her.

väntan på dom!

mannen råkade vara hudläkare och stoppade mig i dörren. "du, jag får titta på det där födelsemärket. vi måste kolla på det och kanske ta bort det. kan du bara komma förbi min klinik kl 13 idag eller vill du boka en tid om 14 dagar?". eeeeeh, jag kommar idag wtf! jag och min syster letade upp kliniken i ett område jag inte tänker gå själv i någonsin för att höra "vi har tyvärr inte fått laddaren till apparaten så du får komma om 14 dagar. förlåt!" så jaha? kul. vad är det för fel på mitt fina födelsemärke 1 av 157? gullig man iaf.

dagen började med otur men med lite positivt tänkande kan den ha slutat i ordentlig tur. jag håller tummarna. law of attraction baby!

power of will

fyfan vad jag är grym. hur kunde det egentligen gå så länge utan att jag tränade för ett år sen?? älskar det. att ta på sig sin lilla outfit, ge sig ut på landsvägen vid de gröna fälten i solen och bara sätta ena foten framför den andra. inte mer komplicerat än så. en fot framför den andra. hjärnan bara rensas och kroppen mår bättre efter varje steg.
idag var helt sjukt. brukar få stanna i några sekunder för att hinna ifatt min egen andning. men idag stannade jag inte en enda gång förrän jag var framme vid min vändpunkt efter 5,4 km. efter tre minuter vände jag och sprang tillbaka och stannade inte en enda gång då heller. var helt chockad hur jag inte kände någon som helt andfåddhet eller trötthet i benen. när jag hade 1 km kvar hade jag så mycket energi att jag sprang så snabbt jag kunde. helt sjukt. SÅ nu har jag skrytit färdigt! aldrig känt mig så redo för beachen som nu! danke schön, träningsnarkoman i mitt hjärta.

"det är mycket nu"

jisses koss i höganäs vilken helg. helt klart värd! träffat massa nya trevliga människor, ätit gott, druckit gott. chillat på pub och dansat saaatan på klubb. lite tequilakväll i bulgarien över den. japanska kvinnor som blåser på bröst, inbjudan till officerbal, lettländska saffransbullar och mänskligt schackspel. tack för en grym(t svettig) helg alla som varit en del av den!

jordens undergång.

att alla fortsätter prata med mig om jordens undergång. jag kan inte hanteeera det så sluta! jag blir dirr en liten ånghäst. marcus började prata om jordens undergång som är planlagd till imorgon. (tack för framförhållningen! vill helst veta när och hur jag och alla andra ska dö ju!) så började vi komma in på 2012 som jag har riktig panik över. har t.om ångest över vem jag ska ägna min sista dag till. då sa marcus att jag skulle spendera den med honom såklart. jag tyckte vi skulle hoppa fallskärm den dagen och liksom få se det ur ett annat perspektiv. men då hävdade marcus att vi skulle överleva och hur skulle vi två starta om hela mänskligheten? jag tyckte att han skulle para sig med ett djur. om marcus själv fick välja djur skulle det vara en ren. så då vet vi det. marcus har en hemlig fetisch för renar.


Friends are those rare people who ask how we are and then wait to hear the answer.

Sometimes I wish I could save you
And there're so many things that I want you to know
I wont give up till it's over
If it takes you forever I want you to know


That if you fall, stumble down
I'll pick you up off the ground
If you lose faith in you
I'll give you strength to pull through
Tell me you won't give up cause I'll be waiting if you fall
Oh you know I'll be there for you


Tack för att jag har så fina vänner som sträcker ut en hjälpande hand när jag snubblar. Som får mig att skratta mig igenom livet. Jag vet att ni finns där i regn och solsken. Vill bara säga att jag finns där för er även i hagel.
<3

well that's just interesting

vet ni inte vem jim rohn är så ta reda på det. sånt meck det var för otekniska jag att lägga in en av hans grymma skivor på min iphone. slutade med att ingenting fungerade på telefonen för att den sedan skulle hänga sig själv. först kände jag paniken, sen blev jag arg för inte hade jag orken att radera allt och ladda hem det igen. sedan tänkte jag efter vad jim rohn precis sagt till mig:
"you have to learn how to discipline your disappointments." du kan inte rå för vissa motgångar som sker. (efter motgång kommer framgång!). du kan inte rå för hur människor känner. du kan inte rå för människors beslut. du kan inte rå för att din mobil får fnatt. tänk "well, that's interesting" och gå vidare. keep going.
så jag tog några djupa andetag, tvingade fram ett leende för mig själv och tänkte "well that's just interesting!". vad hände? jo, telefonen lämnade efter en liten stund sitt hängda tillstånd och apparna började en efter en åter fungera.
tack jim rohn! tack positive thinking.

change

"People need to learn to be comfortable being uncomfortable. Because there is a wonderful tension in life that discomfort allows us to exceed. Many times people only change when they hurt enough. They have to, otherwise they are in a state of discomfort until they are saying 'Why am i here? What am i thinking? Why am I living like this? I don't wanna do this anymore. I wanna change. I wanna be better'. It's discomfort that often is the motivation for us to go to another level" - John Maxwell

this is it.

senaste händelser-raden är blank. klagomål ramlar in och säger att jag inte skrivit blogg på länge. det är mycket sant och jag skriver väl enbart detta för att säga att jag lever. för det gör jag. dock har jag inte tillräckligt med ro i min kropp för att få ner något på tangenterna. loggar in, tittar på det tomma inlägget och loggar ut.

känns som "logga ut" är något jag gjort den senaste tiden. hör inte av mig till människor jag borde och vill höra av mig till. förlåt. gör inte saker jag tänkte och sagt att jag ska göra. gör saker jag sagt att jag inte ska göra. ungefär så. tänker på allt och inget 24/7, tänker tänker tänker. vem jag är, vem jag vill vara, var jag är, var jag vill vara, vad jag gör, vad jag borde göra, vad jag inte borde, vad jag kan göra, vad jag inte kan göra, vad andra gör, varför inte andra gör, hur andra gör, varför, vad jag vill, vad jag inte vill, vart jag är på väg, hur jag ska våga, vad jag ska våga, hur jag ska lyckas. hur, när, var, varför? samtidigt som jag vill skita ut en idé som skjuter ut mig i världen.
ett styck stressat inre som inte riktigt samarbetar med vartannnat kan man säga. men nu ska vi inte tro att jag är värsta nergrävd. för nejnejnej. den senaste tiden har jag gjort en himla massa skoj som jag egentligen tänkt dela med mig av här. har ju inte bara loggat ut. har ju loggat in också. människor jag på något ofattbart sett lät mig glida ifrån har jag glidit tillbaka till. till exempel har jag haft några riktigt fina dejter med sara. tackar henne för att hon finns.
men som sagt. jag lever och frodas! och ska återkomma med något riktigt roligt så snart jag kan fånga in det där lugnet och sluta stressa över livet.
sålänge ska ni få en bild som kan vara något av det finaste.

en dag som idag!

en dag som idag på jobb.

chilla. check.
stressa klart för visning. check.
spela kort. check.
köra hem jesper. check.
äta massa godis. check.
hämta syrsor och bli skrattad åt av en människa som ALDRIG ens ler. check.
köpa kakor "till djuren". check.
sprida muffinssmulor i hela bilen. check.
hämta jesper. check.
åka till elgiganten för att köpa kamera. check.
sitta på golvet på elgiganten i 20 min. check.
åka till onoff för att köpa kamer. check.
bli rädd för "grindarna" i affären. check.
bli skrattat åt av onoff-man. check.
äta kebabtallrik. check.
spela kort. check.
sten-sax-påse om vem som skulle få städa hos mössen. check.
vinna sten-sax-påse och skicka en dålig förlorare till mössen. check.
bli attackerad av en gås. check.

bra dag en dag som idag!


fan.ta.dig.

jag. vill. riva. den. i. bitar.
så kände jag efter att ha läst michaela fornis lilla bok om kärlek igår. vafan! trodde det skulle vara en fin bok med fina texter om fin kärlek. men efter att ha plöjt mig igenom den, vänt blad med hetsigare och hetsigare rörelser ville jag bara hugga den med en kniv, riva ut bladen och kasta de i väggen. det enda som stoppade mig var att det är saras bok. och det faktum att texterna är så jävla klockrena. fan. fan att folk sätter ord på det man inte vill höra.
perfekt exemplar på en bok jag inte borde läsa men samtidigt borde. fan att du är så jävla bra forni.
vaknade upp med samma ångest men den togs bort med positive thinking, massa kortspelande på jobb (ny tradition på g?), och kvällsmat och mongolidande med syster i parken.
oh, so sweet dag ändå!

FREDAG med Tove

rena rama tove styrke-maratonet i mina öron idag. hon är majs! någon mer än jag som ibland tycker att majs smakar som hallon. fundera på det nästa gång. vissa majskorn gör faktiskt det. och tro det eller ej, jag har fått folk att hålla med under tiden de käkar majs. sådetså! FREDAG!

It's a shame
That we start lying
It's a shame
That we're denying.

(chaos)


Every high and every low


sommaren planerad!

funderade på var alla killar med breda ryggar och stora beskyddande armar håller hus. så kom jag på i vilket hus! jo, i big brotherhuset. martin kan ju ta och flytta hem till mig? om inte philip ljuger om att han känner martin så vet jag ju vem som ska bjudas på fest. sen vet jag ju också vad jag och sara ska göra i sommar!

c: martin kooooom till mig?
s: alltså han är SÅ het nu när han är brun och med sitt vita smile!!!
c: jaaaaaa!
s: och ögonen när han tittar på sara
c: och hur han hela tiden myser med henne, tar henne på armen och sånt.
ska hänga på badet i hörby heeeela sommaren :P
s: HAHA, asså vi MÅSTE göra det!
c: AA! har jag redan planerat! t.om funderat över vilken dag i veckan det är störst chans att han jobbar. kom fram till att en måndag borde vara ett säkert kort..
sen är kruxet när killen har semester...
s: HAHAHA, du får tälta där!

.

"never make someone a priority when they only consider you as an option"

kämpar

en mils löpning ikväll igen. det sköna är när man springer att man känner sig helt fri och hjärnan typ rensas.  allt som finns kvar är att kämpa sig fram mot målet. det var ganska tungt idag. men jag gav mig inte. sa till mig själv att "när du faller ihop på vägen av utmattning..då får du stanna" och sen sprang jag hela vägen hem utan att stanna. riktigt gytt! idén att ta med mig sedlar i löparbyxorna var kanske inte den bästa idén. fick betala med en svett-blöt sedel haha. en aning pinsamt men vafan. just do it.

leva som man lär

"Meningen med livet är att må så bra som möjligt så ofta som möjligt. Låt inte dina tankar och din attityd hindra dig från att ha ett fantastiskt liv. Bara en person kan påverka din framtid.

Det är du."
caroline, lev som du lär.

RSS 2.0