I'm Yours


på en fest snodde jag en dudes sittplats. tyckte han var snygg så kände att det var min rättighet. han fann en ny och när han reste sig nästa gång och kom tillbaka så satt jag där istället. rätt så roande tyckte jag. tillslut snodde jag platsen bredvid honom på golvet. samtalsämnet blev hans jobb (förstod ingenting), mitt jobb, hans framgång och framtida rikedom men framförallt hans ölslattar som jag upptäckte fanns kvar i alla hans ölburkar. nope, de sista dropparna i burken kunde man inte dricka. okej, det är mitt eget saliv, men jag kan inte dricka det, sa han. underligt kände jag som vet med mig själv att jag hade kunnat dricka hans slattar, om jag hade tyckt om öl det vill säga. antar att han tyckte jag var lite äcklig precis där om inte tidigare med mitt chipssvull. på jobbet spanade jag in han på facebook och direkt frågade min chef vem den stiliga mannen var. jag berättade om den där självgoda killen som skulle bli rik. hemma berättade jag för mamma om den där självgoda snygga killen. mamma förstår allt och hon förstod redan där att "mitt ointresse" var något helt annat. varför vet mammor allt? veckor gick och jag tänkte bara på hur ointresserad han måste vara. vi blev vänner och filmtittare. vi bildade "vågra vägra utgångs-team" och ett "våga sunkighets-team". inte kunde jag veta att han gick och intalade sig själv att jag inte var intresserad. om jag hade vetat det hade jag nog inte träffat honom sunkig, osminkad, slappeklädd första gången efter den där festen. men the world works in mysterious ways. kanske just på grund av alla missförstånd står han där i dag som min pojkvän. och jag står där som den lyckliga flickvännen. du är finast min kiwi. vi har fler helger tillsammans coming our way. jönköping var bara den första. och den var lika ljuvlig som grännapolkagrisarna smakar i min munhåla. jag älskar dig.


nattliga samtal

jag tänker minsann göra ett fint litet inlägg om min och min finaste pojkväns tripp till jönköping. men vi får vänta lite med det tills jag har tid och möjlighet att lägga in lite bilder också. så här kommer ett helt annat inlägg om en av alla våra onormala nätter. den här gången befann vi oss inte i samma säng. inte ens i samma hus i samma by. men ändå, ändå lyckas det bli knäppt!

jag går och lägger mig. vaknar x antal timmar senare av att mobilen ringer, 05.19 säger klockan. förvirrad undrar jag varför mobilen är uppfälld, svarar och hör fredriks röst. varför ringer du mig, undrar jag. du ringde mig först, svarar han. förvirringen är ett klart faktum. när vi lagt på ser jag mig omkring. alla täcken och den ena kudden är nersparkade på golvet och inser att jag vaknade liggandes på tvären. vad höll jag på med? tränade judo i sömnen kanske? vad vet jag? vad jag vet är att jag är glad att hela min samtalslista består av fredrik så att det var han jag tvunget skulle väcka 05.17. för ja, jag hade ringt honom först. älskar honom även när jag sover.

mörker är mysigt. men inte på ett tomt nersläckt museeum. själv. själv?

jag slutade vara mörkrädd när jag flyttade bort från den askalasmörka skogen utanför höör. trodde jag iaf. nu sitter jag och trycker på kontoret på museet i det trygga ljuset från taklampan. utanför fönsterna är det mörkt. utanför kontorets dörrar är det mörkt för lamporna går inte att tända. kanske för att ingen varit så tidig på det här jobbet i museets historia? faan, de andra kommer klockan åtta. hoppas lamporna vaknar till liv sju iaf. men ja, gick ut från kontoret och entrade mörkret. ingen reaktion från lampknapparna. då tänker hjärnan. "mörker", "ett museum", "vad kan egentligen finnas i det här mörkret". t.om en tanke som "spöken" slog mig och in på kontoret traskade jag raskare än en kvickt. otäckt. anledningen att jag är på en stängd arbetsplats? för att jag skulle hinna jobba typ två timmar innan jag och baby ska på upptäcksfärd till jönköping. firrarna vill ha maaauud. det ska bli feeeeedt - jönköping alltså. om bara det kunde bli ljust.
puss po di

dedikerar detta inlägg till allt skratt.



där satt jag på internatansvarigas kontor och bölade så att hon tillslut ringde mamma. mamma kom som ett skott och där satt jag och åt hambugare på golfbanan och grät. där satt jag i stentrappan med människor jag fick allergiska utslag av medan resten av klassen hade skoj i matsalen. behöver jag säga att jag hatade internatet? hatade att jag inte passade in. att jag hatade människor som snackade skit och lögner om mig. att jag hatade min rumskompis oförmåga att kompromissa, prata, vara villig att försöka vara trevlig. okej att jag hade en frisyr som inte ens hade varit okej på en ofriserad grottmänniska, det där med hästsvans, pudelrufs och mittbena var inget bra val. inte den svarta manchesterkavajen heller men det är en annan historia. resultatet av allt bölande var iaf att jag flyttade hem igen, började prata med elin, lärde känna henne och sara. då föll alla bitar på plats. OM jag är glad för det!! så mycket skratt som vi fick in resterande tre år. svalöv kunde tagit död på vem som helst som inte gillar kobajs, bönder och traktorer - särskilt mig. men ni två, ni två höll mig levande med råge. nu, nu när jag tittar igenom massa bilder jag fick av sara igår kan jag inte göra annat än sakna det så mycket att jag får ont i magen. varenda dag med elin och sara var en bra dag. ohh I miss it. att posera vid ett KUKmålat träd, försöka stå på händer över en stock, missförstånd av snuskiga kommentarer på kolmården, svetten på balen, vakna av att man skrattar flera nätter på rad i fjällen är bara några av alla galna stunder. I LOVE IT!




vad en barnstol kan göra.

det råkar vara så att jag tycker småbarn är jättesöta, mer än vad min pojkvän gör. den lilla moderliga delen av mitt hjärta gör lite ont när jag ser ett ledset litet barn. där satt vi och åt på ikea när jag hörde en liten pojke på 1 år gråta. jag letade upp honom med blicken och önskade att han skulle bli glad medan min pojkvän säger något i stil med "var är den jäveln?", haha. det går någon minut och sen inser jag att det står en barnstol bredvid vårt bord. jag sträcker ut armen och drar stolen till vårt bord. tittar på stolen och tittar på fredrik för att memorera hans ansiktsuttryck. den var obetalbar, som jag skrattade! älskar att skrämmas, hihi. inga minifredrikar på ikea den här gången ;)

så kan det gå när hjärnan behöver bensin.

asså igår var en fin liten panik inombords. sen till jobbet (som vanligt, gah), inser att min bensinmätare är i botten. aldrig kört tanken så tom så oron började växa redan där. vi vet ju alla att gosen har sina flaws så tänk om den inte varnar eller liknande. på motorvägen dök bensinlampan upp för första gången. oron ökar en aning. kör till jobbet och det enda jag tänker på är att jag kommer få motorstopp på vägen till bensinstationen efter jobbet och kommer få vandra och köpa dunk medan gosen står mitt i gröten. blev lugnare när pojkvän lovar att rädda mig om så är fallet. när jag kör mot bensinen tänds lampan åter. då inser jag plötsligt att jag lagt mig i heeeelt fel fil och är på väg ut på motorvägen. panik. men bara till att fortsätta, insåg att det kom en avfart och tog den snabbt som attan. tankade halv tank i hopp om att bensinen skulle vara billigare hemma. kör hem men finner samma pris. försöker tanka men apparaturen vägrar medge köpet. wtf tänker jag och kör hemåt. efter en kilometer ploppar en tanke upp, "stängde jag tanklocket?". caroline tittar i sidospegeln och ser att luckan är öppen. "faaaaaan, då ligger skruvlocket på bilen". "omg, omg, omg om det trillat av". tar första höger, parkerar och hoppar ur bilen. tack gosen som hållt hårt i locket. förövrigt låg jag minus 200 kr på kortet, därav ingen andra tankning. min hjärna behövde bensin. spännande eftermiddag mmmhm. igen sometime? tack, men nejtack.

man får inte vara dum.

efter mycket drama träffade jag tillslut min fina vän - bitaren - tini igår. hon fick hålla i lite djur sen joinade joel också för frukost. pizza på pompei javisst. den killen har ingen botten. vi pratade om min gos som ligger på sin dödsbädd. berättade min pappas idé om att jag ska tvärnita när ngn ligger mig upp i röven så kanske vi får ngn tusing.
joel är smart och sa åt mig, precis som min pappa gjorde, att luta mig bakåt när jag gör det. tack för att andra tänker åt mig, brukar ju inte alltid koppla smartheter i tid. jag sa att pappa får göra det så jag slipper ta diskussionen efter... men nu vill jag nästan ta den.

- säg att det sprang ett barn framför bilen.
- vart barnet tog vägen? Den blev rädd och sprang tillbaka fattar du väl!

wunderbaum!


you are my eagle

vill ni att jag ska tolka det som att ni vill ha fler inlägg? har mellan 20-40 fler besök än besökare. men jag gillar det. ni är välkomna. puss

vad säger jag?

övertrötta caroline gjorde igår en massa ljud, flängiga rörelser och gnagde lite på sin pojkväns fingerknogar. han sa åt henne att hon var konstig typ flera gånger. tre sekunder senare säger han:

f: du är konstig. men jag älskar dig ändå även om vi inte ses på ett par dagar nu.
jag: gör vi inte?
f: nä, du ska ju resa iväg.
jag: ska jag?
f: ja, du har ju massa saker packade.
jag: ehm, vad pratar du om??
f: eeeh, jag vet inte. vad säger jag?
jag: att jag ska resa iväg..?
f: ehm, jag vet inte. vad pratar jag om?

hahaha! undrar vem som egentligen är konstig, hihi ;) samtal med halvsovande är sjukt givande! iaf underhållande.


Vänskap är en själ som tagit boskap i två kroppar

pang på rödbetan, man lär sig något nytt varje dag. kollade lite snabbt på några gamla inlägg jag skrivit. visste inte att jag hade slutat dricka läsk och juice. Om jag inte visste bättre skulle jag säga att jag dricker juice flera ggr på dag och läsk senast igår. men vad vet jag?

2008-11-28 "Cause I don't know"

"För första gången har en vänlig kvinna rotat i min mun. Och nu har jag slutat dricka läsk och juice, tjoff. Vill ju inte gå runt med mer genomskinliga tänder. Någon kan ju bli rädd. Och vem är jag till att skrämma folk?"


Vänskap är en själ som tagit boskap i två kroppar

paranormal activity yees?

jag kan inte komma ihåg att jag sett någon sleep walka men imorse ändrade f på det. sjukt läskigt men sååå roligt.
klockan har ringt och jag ligger vaken och snorig. f sover fortfarande. plötsligt reser han sig och går till dörren. där ställer han sig, vänder sig om, tittar på mig och vinkar.

jag: "vart ska du?"
f: "jag vet faktiskt inte" och kommer tillbaka till sängen och lägger sig.
f: "jag skulle faktiskt bara sänka priset."
jag: "haha va?"
...
jag såg min chans att roa mig och fortsatte samtalet.
jag: "var det för dyrt?"
f: "ja"
...
f: "men du kan få rabatt."
jag håller på att dö av skratt i magen men säger bara:
jag: "tack, men jag vill inte ha något."

sååå roligt, men the creepy part - vad hade han gjort om jag låtit honom gå iväg! värt att se nästa gång ;)

älska min kiweeeeey

ingen sovmorgon med finis idag heller. omöjligt.

det är något deprimerande att tänka en hel kväll och en hel natt att man ska ha sovmorgon när klockan sen ringer 07.25. för juste, min finaste pojkvän kunde ju inte ha sovmorgon idag heller. den informationen vägrade mina hjärnceller uppenbarligen ta in. saknar honom. och ja, den där verven. känt att någon förkylning legat och lurat men inte brutit ut. nu har jag inte serverats verve på ett par dagar och vad händer? vaknar med snor och halsäckel. inte okej. vatten ska hällas över min body sen ska gosen motioneras på sin dödsbädd och frukost ska förtäras hos sara. där smakar frukost alltid som bäst. ikväll börjar min lilla kvällskurs och jag är liiite smått rädd. men ja. vi börjar med vattnet i duschen. så mycket tankar om vad som sagts om mig som simmar runt i mitt huvud, förhoppningsvis kan de spolas av och virvla ner i avloppet med annan smuts. pusspodi.

ps1: hur stor är chansen att man lyckas hyra en film med språk: thai och en film med språk: spanska. mindre ok.
ps2: om man inte vill ha med mig, bjud mig inte. om man inte vill vara vänner, påstå inget annat. om man inte tycker om mig, få mig inte att tro det. danke.

min fina lilla GOS. gå ingenstans.

de som har sett och hört "min" bil - GOSen - vet att den är charmig. man kan inte undvika att höra den för den tjuter de första hundra meterna värre än en visselpipsorkester på fullt blås. gulligt när gubbarna hemma på området står och håller för öronen när jag kör förbi. och ja, när den inte tjuter så gör den ett fint hackande ljud. lite harmoniskt kan jag tycka. det hängde ner en sladd vid mina fötter en dag. en annan dag trillade sladden ner och i änden satt en liten dosa. ingen aning om vad det är för ngt men nu har dosan fått sällskap av ännu fler mindre sladdar som börjat titta fram. att parkeringsbromsen är nästan ofungerande löser man ju med ettans växel och acn kan man undvika med fullt nerrullade rutor på motorvägen. perfekt hårtork utan fön. sen har vi ju rosten. hmm. pappa hittade ett place i trelleborg som kunde laga rosten. pappa körde dit idag för att höra hur mkt det skulle kosta och se om det var lönt att fixa. när han kom hem...

jag: vad sa dem?
pappa: "sälj den så fort du kan"

Jag vill ha den här kvällen. Kajsa, jag saknar dig finaste.


det är okej carro. du är blondin.

men tjenna!
igår matade jag fiskarna sen blev det 75 kronor parkeringsavgift, en överfull parkering på mobilia, lite bilkaos och köttbullar med fin frädelito. sen träffade jag mina bröd eller bröder på stationen. mina bröd har blivit roliga filurer.. som vi skrattade innan shrek äns hade infunnit sig på bioduken...i like.

bröd2: vilken lyx. vi kan ju se vad alla har köpt för läsk!
(vi satt överst och våra stolar var rakt bakom de andra radernas läskhållare)
"nu kom det en fanta". "jag har en festis med jordgubbar, vad har du?"

bröd1 tar på 3dbrillorna och säger: woooooooo, allting är i 3D.
jag: hahaha. var det för att den killen gjorde så?
bröd1: asså carro, allting du ser är ju i 3D även utan glasögonen...
jag:....juste. du är smart!
bröd1: det är okej carro. du är blondin.

tja brusha med en annan musha!

jahaja, ser motgången i vitögat och får bita ihop och kämpa hårdare för att komma dit jag vill. om jag vill det tillräckligt mycket kommer jag komma dit också. efter motgång kommer framgång om du inte ger upp. blir du arg på vägen så köp en marängsvissglass på donkan så löser det sig.
pussochgodnatt.

rädda mig

Vad är rastlöshet?

när man tröttnar på att blunda när man bestämt sig för att sova. när man inte orkar gå upp när man bestämt sig för att sluta blunda. när man börjar äta frukost men inte äter upp den utan bestämmer sig för att starta en film. när man efter 20 minuter och hundra olika sittställningar i soffan går in till sängen igen och går in på datorn. bestämmer sig för att börja läsa en bok men efter 10 sidor börjar chipsätandet istället. därefter in i duschen och tillbaka till soffan. inte orkar fortsätta titta på filmen utan tittar lite på tv men tröttnar och går tillbaka till sängen. går åter in på datorn och bestämmer sig för att starta en annan film på den. tröttnar efter tio minuter och inser att man har problem.

rädda mig från mig själv?

ska tvinga på mig kläder och gå och handla. sen ska jag koka den enda acceptabla korven och baka värdens godaste äpplekaka/paj. syster kommer till undsättning och äter den med mig. tack syster.


message in a bottle

jag saknar er. bara så att ni vet.
mvh utfrusen


RSS 2.0