Livets slut/början

Fyfään vilken vecka. Jag skojar inte, eloge till mig som överlevde!
Lärarna went nuts, så långt att jag fick prioritera bort sömnen. Note to self: utan sömn blir jag miss bitch.

Avslutade gårdagen-en dag i fosterställning- med att sitta i publiken i studion Robins spelas in. Ingen aning att det spelas in i Malmö! David Batra levererade men namnet på kvinnan minns jag inte ens. Övertråkig.

Efter att nu ha kört mr Ljungström och ms herlöfsson till flygplatsen blir det åååååter skola. Yipppieyeye! Ikväll börjat livet igen!
Pooss


ett år som singel

insåg idag att jag om mindre än två månader har haft ett år som singel and awesome! det ska firas till denna låt
Jessie J – Domino
"I'm feeling sexy and free"!
jag bjuder på tårta,
poss! #singel4life


change

idag sa emma till mig att jag ha förändrats väldigt mycket det senaste året. att jag verkar vara mer säker på mig själv. att jag hittat mig själv. men även att min stil ändrats. att jag det senaste året gått från att vara rädd för nagellack till att alltid vilja ha målade naglar haha. hon har så rätt!
bilder från tidigare år är inget jag är stolt över. inget jag direkt visar för folk haha.
jag har gått från att inte sminka mig (vi snackar t.om högstadiet) och ha det risigaste håret i en svans 365 dagar om året. vi snackar om att ha gått från mammas hemmastickade tröjor i alla tänkbara färger och oformade jeans. sen gick vi över till att färja håret brunt, svart, oranged, illrött, bajsbrunt, blont med lila slingor, blont med svarta, mahognyrött, grönt..ja the list goes on. det har varit extremt långt och kråkboigt och extrem kort som en femåring. det har varit en lugg som klipptes en decimeter för kort och det har varit långa luggar som kittlat en i näsan.
på gymnasiet gick det så långt att sara sa " i helgen ska vi gå ut och bara leta efter feminina kläder". hur många tjejer på gymnasiet måste tänka "nu ska vi bli feminina!" och verkligen behöva anstränga sig? haha.
så ja, förändringen har varit stor. ni som inte kände mig på högstadiet ska vara glada att ni slapp se mig! haha. och de bilder tar jag med mig i graven! B-)

vakna av att man gråter

det där med att vakna av att man gråter floder. drömde att jag skulle på begravning för att lilla isabell, mitt ena kusinbarn dött. hur hemskt?! var helt förtvivlad när jag vaknade och tog ju sådär onödigt lång tid innan jag insåg att det inte var på riktigt. ni vet hur hemska drömmar bara fortsätter så fort man blundar igen? vaknade tre ggr av att jag grät denna natt. helt sjukt. galet tacksam att det bara var en dröm för isabell är den sötaste lilltjejen på jorden! av någon anledning har hon blivit en kopia av mig som liten så inte konstigt att hon är söt ;) ska bli spännande att se hur hon ser ut när hon fyller 20! poss!

osocialiteteN!

sverige är ett underligt land. man blir förvånad när folk är trevliga. när jag stiger på en buss säger jag alltid hej. människan är ju trots allt vänlig nog att transportera mig framåt. men man ska ju vara glad om man får ett hej tillbaka. i usa berättar folk sin livshistoria i kassan. här står folk tysta. .. när jag står i kassan tycker jag ganska synd om människan som sitter där bakom och inte ens är motiverad nog att berätta hur mycket mina varor kostar. som en pik frågar jag "och hur mycket pengar känner du för att ta emot?", sen bränner man av ett leende och säger tack. svar får man ju sällan i det fallet. därför blir man ju så glad när man möter folk och får samma trevliga respons tillbaka. som när jag kom ner till porten igår och där stod två killar utanför. jag öppnade glatt dörren och de sa direkt "tack så jättemycket, ha en trevlig kväll". jag gillar det! människor borde bli lite gladare och trevligare? yeeeeeeeeee buddy!

what goes down!

det är seriöst ngt fel på antingen mitt golv, mina strumpor eller vätskan i mina inneröron för jag kan baskemej (det ordet åldrade precis mig 50 år) inte hålla balansen här hemma. borde satsa på bebisstrumpor med halkskydd? får se hur många blåmärken och bulor jag ska skaffa mig innan jag åker till strumpfabriken, mehemee. 2,5 timmar på systrar och bröder med tini. vi var två av få som inte antingen hade skrikande ungar eller höll på att producera dem. mumsmums var det! sen pendla mer än vad jag satt i skolan. lite lagom sådär. nu bär det av till horhålan = höör för tjejmyyys. wiie! poss!

Uppvaknandet!

En hel dag utan mat igår. Spela spel i 6 timmar. Dock var mitt "företag" det enda som gick med vinst efter 8 år. Woop!
Blev donkanmys med syster när jag åter var i Malmö vid 20. Ni som inte ätit CBO, gör det! Jag sörjer varje gång de tar bort den. Höhö. Bästa burgaren seriöst!
Idag vaknar man först av ett sms. Sen går man in på fb och ser hur en kille från högstadiet som man typ aldrig egentligen snackat med skrivit till en att man har blivit jävligt snygg. Ni som vet hur jag såg ut på högstadiet förstår haha.
Det är ju tur att jag förändrats till det bättre men det var en fysisk omöjlighet att göra det till det sämre, haha. Pjuh!
Poss


be the bigger man

att vara "the bigger man". jag brukar försöka vara det. folk säger ju jämnt och ständigt att jag är för snäll. gör saker för andra istället för mig själv. förlåter sånt man inte borde förlåta. men vet ni vad jag kommit på? det tar mycket mer energi att gå runt och vara arg. jag har jävligt svårt för att vara långsint. tror min barndom gjorde mig allergisk mot långsinta människor. det tar mycket mer energi att gå runt och tvinga sig själv att vara arg än att forgive and forget. jag har försökt men det funkar inte. och vet ni vad? alla gör misstag. om ingen kunde förlåta hade jag förlorat väldigt många vänner genom åren. både på grund av dem och mig själv. alla gör misstag. även om man inte alltid ska glömma så kan det vara värt att vara the bigger man och ta steget att förlåta. inte alltid. men ofta. sen är det ju rätt bra om det är ömsesidigt och man möts med respekt. men bara så att ni vet... poss!

Allt löser sig!

Att jag aldrig lär mig. Har alltid haft ett hvt att hitta rätt umgänge i nya skolor. När jag började i Svalöv var det ju en ständig vandring mellan olika grupper i början. Innan jag hittade bland annat Elin och Sara var det skitsnack, irritation, frustration, gråtande hos internatansvarig och världens kortaste hemifrånflytt. Men efter en hemsk månad eller två hade jag de roligaste 3 åren om man bortser från grisskötsel och uppsatser.

Nu var det dags igen. Byta skola. Kände samma frustration och kom till och med gråtandes hem. Jag kan inte umgås med folk jag inte trivs med. Jag kan inte vara falsk och låtsas att jag vill ha modevisning och diskutera smink hela dagarna. Jag vill inte heller i tre år sitta och lyssna på hur pojkvännen inte vill städa och tvätta.
Men vad jag borde lära mig är att det alltid löser sig. Att man tillslut på något konstigt sätt alltid hittar de man passar ihop med. Hittat världens skönaste tjejer som är glada, roliga men samtidigt seriösa och lika flummiga som jag när vi är trötta. Och vem blir inte glad när en klasskompis säger när man sätter sig på tåget:
"jag har med en sak till dig.." och tar upp en kokosboll! ;)
Det här kommer bli tre fina år förutom alla uppsatser och sånt dumt.
Allt löser sig! man ska inte nöja sig med mindre.
Poss!


fisk på torra land

folk påstår att det är tråkigt att bo själv. klart, visst är det roligare med sällskap men jag har förmågan att ställa till med problem för mig själv som är ganska roande ibland. precis utanför toaletten sitter där ett brandlarm vilket jag är väl medveten om. det har gått igång två ggr innan när jag öppnat dörren efter att ha duschat. men tänk er hur larmet denna gången pga den öppna dörren går igång under tiden jag duschar. blev så jävla rädd när det gick igång och på impuls hoppade jag ut ur duschen, halkade på golvet och landade mjukt i tvätthögen. världens skrattanfall för mig själv när jag låg där och sprattlade som en blöt fisk på torra land. det är nog jag som är ett köttmongo.

det där med att vara glad!

men det är ju förjävla sweet att jag förbrukat mina 10 snabba GB den 19de, haha. snigelfart deluxe! blev uggling till klockan 3 inatt. vet inte vad som händer med mig. vända på dygnet en skolvecka. laga massa god mat. (köpa 1.2 kg kött till sig själv. check. - saras enda köttbit räknas inte!) vakna med peppen att ta tag i sig själv. vara glad. känna för att träna. älskar uppdateringen på min mobil. och det faktum att jag klurat ut hur man gör egna ringsignaler av låtarna man vill ha men som inte finns som ring tones. att jag inte längre behöver ha sms-signalen som alla har men inte heller de som skär i hjärnan - tack vare uppdateringen med fler signaler. peppen att ta tag i sig själv och känslan av att vara glad och gilla livet är den bästa. det där med att beställa hem massa fina kläder men aldrig få leveransen. det där med att istället få en avi från en helt annan affär som man inte ens minns att man beställt ifrån. Uppdrag: ta på mina svettkläder och springa till ena affären och hämta det mystiska paketet. därefter springa tilbaka och fortsätta åt andra hållet för att hämta ut ett stort älskat oranget paket. varför skickas inte posten till samma ställe? det där med att jag ska bära paketet hela vägen hem. ibland vore det najs med bil. men kan jag cykla med ett flak omkringhoppandes kinderägg så kan jag bära ett paket 2 kilometer. eeellor?! B-) poss!

sara mitt moraliska stöd

sara vet hur jag är. det där med uppdateringar av telefon och data är inte något jag sysslar med. "påminn senare" är min bästa vän. så det var ju bra att hon insåg att jag aldrig, och jag menar aldrig skulle ge mig på att göra den senaste uppdateringen av iphone som man hört ska vara jätteknepig, utan hennes moraliska stöd. och det var fantamej tur att hon kom hit idag och lagade färskpasta och spenderade 3 timmar liggandes i min soffa stirrandes på min dator/telefon med polly vandrandes ner i magsäcken. myspys och halvpanik. men nu är det gjort och hur bra blev det inte?! älska. POSS

Owling

Jag skulle lika gärna kunna sitta på sängkanten och hoa hela natten för det var ju satan vilken nattuggla jag blivit.
Bara för att man börjar 13.00 innebär inte det att man måste vara uppe till 03.00 ellooooor!?
Men det är så mysigt att ligga där i sin egna lägenhet inborrad i sitt täcke eftersom elementet inte vill vara varmt. Istället för att gå upp och tvätta ansiktet och borsta tänderna och sånt tråkigt är det ju mycket trevligare att titta på ett avsnitt till av the hills...och ett till...och ett till ;)
Världens bästa internetsida med alla serier man kan tänka sig utan att behöva ladda ner. För en sån som jag är det HEAVEN!
Nu blir det till skolan och spela världens mest komplicerade monopolspel där jag har rollen som VD. Man är ju viktig..höhö


Bildregn!

myspys, ms robot-head, dimma och fem kilo majonäs.
men mest av allt älskar jag min skolåda!

inflyttningsfest 2011

det där att cykla genom malmö med 5 kg lättmajonäs och 24 omkringhoppandes kinderägg. det där med att sno kinderägg, ommöblera ett helt kök och byta plats på typ allt. det där med att gömma sig under ett köksbord efter dödshot.

Windows

Jag ville egentligen bo på våning 10 och ha utsikt över Malmös alla
lampor. Men även om jag bara kom till våning 4 så kan jag leva med min utsikt.


Mitt nya jag!

Helt klart ngt fel på mig men benan sitter iaf där den ska!


Skånetragedin strikes again!

Hur i H kan man vara så trött att man faller ihop i sin säng och däckar klockan 17.00 en fredag!? Efter att ha haft världens chilla vecka. Skånetragedin kanske har en hand med i spelet.
Fick sluta tidigare i skolan så slutade 11.30. Jag , Tarra och Carolina bestämde oss för att fika i älskade Malmö. Kommer till tåget som skulle gå 12.12. Dammit. Försenat till 12,30. Går till donkan och köper en cheeseburgare. Sitter på tåget i 1,5 timmar utan att röra oss mer än 10 meter. Härligt, ett brinnande tjänstetåg i Kävlinge och totalt tågstopp.
Vi börjar rulla. Men inte längre än till Landskrona. Alla vet hur bra systemet med ersättningsbussar är. Men vi är ju inte de som ställer oss i den där gigantiska kön till den enda ersättningsbussen så vi kutade runt folkhopen och hoppade in genom bakdörren. Haha. Bästa ngnsin! Men varför skulle bussen köra till Malmö? Nä, vi fick snällt hoppa av i Lund och ta regionsbuss till malmö.
Som sagt, fyra timmar istället för 50 min. Bra jobbat. Tur jag hade mina galna kompanjoner att sjunga superbass med i fyra timmar.
20 timmar utan mat är inte helt genomtänkt. Sjömansbiffen satt fint innan jag däckade! Blir helt klart bio istället för utgång ikväll med bästaste Kajsa.
Poss på dig skånetrafiken


Chillin

Universitetet är inte alltid jobbigt! Världens mest chilla redovisning där man inte måste stå framme och rabbla sitt arbete. I värsta fall blir det just du som får frågan men fem frågor på 70 pers...oddsen är på din sida och om man är smart som jag var förra veckan så räcker man upp och svarar på de lätta så lär läraren inte dig de frågorna som ingen räcker upp på. Man ska inte va dum! ;)
45 min kvar sen blir det mat med mina galna girls från klassen för att fira överlevnaden efter ännu en veckas grupparbete. Woooowoop!


change

change is constant.
how we experience change,
that's up to us.
it can feel like death,
or it can feel like a second chance at life.
if we open our fingers,
loosen our grips,
go with it,
it can feel like pure adrenaline.
like at any moment,
we can have another chance at life,
like at any moment,
we can be born all over again.

Nu ryker håret

Då var man här igen. Med rumpvärk i frisörstolen. Jag och Tini besökte evelina efter att ha insett att mitt hår kändes som en dålig peruk. Kråkbo deluxe. Inte så konstigt när eve säger att det var ett halvår sen sist. Oops. Så nu efter 2,5 timmar så ser jag ut som ms robot. Huvudet väger några kilo extra och rumpan vill dö.
Den stora frågan är nu, ska eve lägga i en toning efter slingorna så jag blir ännu blondare? Jag är sugen men rädd.


känn peppen

Skrillex – With You, Friends [Long Drive]
New Boyz – Better With The Lights Off - feat. Chris Brown
Nicki Minaj – Super Bass

sicka ungar

där sitter jag och gör grupparbete (läs: låtsas bidra) och får de sickaste smsen. det första: "jag vill måla upp en bild för dig. Du är en apa. Jag är en apa. Jag kastar bajs på dig och springer iväg. Bus bus bus. //önskar jag inte skulle jobba idag". asså det är ju inte lätt att förklara för de andra vad jag skrattar åt. följande sms blev ju inte bättre haha. tack sicka unge som livade upp min morgon! vi ses på festen i din hunds tunntarm! <3

köttfärssås!

det där med att i bakfyllans tecken laga köttfärssås på 1 kg köttfärs. man inser sedan när man står där själv med en hel gryta full med köttfärssås att det är det som står på menyn hela veckan. till frukost. till lunch. till middag. inne på min sjätte måltid spaghetti och köttfärssås. det är fortfarande gott! som tur är. man kanske skulle satsa på en frys i framtiden..

spontanitet <3

jag är sjukt utflyktig just nu. spontan till tusen och älskar att jag har vänner som är lika spontana som jag. känner bara för att göra saker. små saker som förgyller vardagen. så trött på att stirra på mitt grupparbete igår så slängde iväg ett sms till min syster vilket slutade med att vi bakade chokladbollar klockan nio på kvällen. lätt värt. förutom att hon tvunget skulle göra det med smält smör och elvisp. hur fel?! idag kände jag verkligen inte för att åka till mammas jobb och hämta böckerna som jag bestämt mig för. så jag sket i det. låg istället kvar i sängen och slängde iväg ett sms till miss christina tini lindow. "shoppingtur på gina?!" och får svaret "jag är PÅ!". en stund senare går vi runt på burlöv och förbannar oss över dagens kläder i butikerna. handla över internet i mitt hjärta. lugn biltur för att vara oss måste jag säga nu när jag tänker efter. inga tävlingar mot sliskiga killar och inga hesa röster pga galna sånger.( tinis röst var ju redan hes. sexeeeey!) vi glömde nog sätta igång radion? fin förmiddag! skypedejten med mina grupparbetesvänner(?) är nu över och jag är redo för nya äventyr! vem är PÅ!?

den där känslan

jag saknar den där känslan när man är så hundraprocentigt lycklig att man inte vet vad man ska ta sig till. när man bara vill ställa sig på en klippa och gjädjetjuta allt vad man kan. när man vill hoppa fram istället för att gå som en normal människa. jag saknar det känslan som tar över hela ens kropp. när man är så lycklig att man får kramp i käken av allt leende. ibland hatar jag att jag är en människa som känner. känner så mycket som jag inte vill känna ibland. då avundas jag människor som verkar vara helt känslomässigt avtrubbade. men nej. jag avundas inte dem. för så länge jag känner så vet jag att jag kommer kunna känna den där känslan igen. tills dess får jag nöja mig med den 90 procentiga. den är inte så pjåkig den heller.

rip

jag glömmer bort att människor inte är odödliga. att ingen lever för alltid. jag tar det för givet och blir lika förvånad varje gång verkligheten bevisar annat. mannen som alltid bjöd på glass när jag och min syster cyklade till deras stuga som små har nu påmint mig än en gång. rip bästefar.

peppp!

har bestämt mig för att umgås med glada människor som ger mig energi. orkar inget annat. vill inget annat. igår var en mysig hemmakväll för mig själv. redovisning i skolan, donkan med två fina tjajjor från klassen, hem och däcka i sängen. inse att det slutat regna, cykla till systemet, bli påkörd av en bil, trögcykla till affären och köpa lövbiff. perfekt stekta blev de också, min matlagning har verkligen förbättrats från att knappt kunna koka makaroner till att göra kycklinggrytor och kötträtter. *stolt*. menmen, det var ju ngn som klagade på min matlagning så tog det som en utmaning. succeess! sen blev det idolmys och högtadiedrama följt av telefonskrattanfall med finaste sara. så jävla roligt man har med den tjejen asså. l.o.v.e. ikväll satsar jag på att umgås med 40 glada peppade människor i landskrona. avskedsfest på inferno med asiatisk buffe välkomstdrinkar och massa bra musik. enda dramat jag förväntar mig denna kväll är att ngn blir för full och springer i väg och blir rädd för sin egen skugga. haha. detta kommer bli en bra kväll! wooooopwoooop! posss

hälsning till alla segmossor från älskad lägenhet

till er som fortfarande inte hälsat på mig (och som faktiskt vill, Gunnar i en stuga i Haparanda har tillåtelse att stanna hemma) borde ju faktiskt sluta vara små sega råttor och bussa, köra, springa, krypa eller rulla er hit! skolådan är jävligt stolt över sig själv och har till och med sminkat sig med ett duschdraperi! det ni. inte överskattat kan jag säga! FREDAG.NU och en blogg som vägrar styckeindelning. poss! Hint: jag tycker om besök och fika

traffic

folk i trafiken är idioter. sitter i en full bil på vägen hem från hbg. Tarra är en galning och kör i 140 helst hela tiden. vi blir typ utträngda av en idiot som ska förbi oss. framför oss ser vi dramat utspela sig där han ligger centimetrar från alla bilar som inte har någonstans att ta vägen. bilen stressar och ligger på mittlinjen för att sedan nästan köra av vägen. man undrar ju hur folk tänker!? my guess är rattfyllerist. stay home.

grupparbete, herrejevvlar.

helt allvarligt, är det någon som helhjärtat tycker om grupparbete? jag avskyr grupparbete så länge man inte får jobba i grupper som fungerar personlighetsmässigt. att bara slumpa ihop några personer blir sällan bra. shopshop, nu ska ni räkna ekonomi? ekonomi? jag vet knappt vad det innebär. så hamnar jag i en grupp med tre stycken som påstår sig ha läst ekonomi innan. swoooooosh så börjar de kötta igenom uppgifterna, räknar fel hit och dit, knappar på miniräknaren, suddar, skriver swoooooshar lite till. jag sitter där som ett frågetecken och tänkte shiiiiiiet. börjar en fråga..swoooooosh. försöker igen..swoooosh. tänker, ok! kötta ni så skriver jag de rent teoretiska frågorna. hittade en räkneuppgift som jag gjorde och de till min förvåning accepterade. försökte med nästa men fick svaret: nej, så kan vi inte göra. dagen innan redovisningen har jag lagt ner timmar på att förklara begrepp...de andra säger: "vi har en sida för mkt, sorry carro men...DELETE". och där sitter vi idag.. med en sida UNDER det maximala. uppgifterna gås igenom och vi har EN uppgift rätt av 20. och vilken var det...? jo, den JAG gjorde. och min uträkning på nästa som de sa var fel var också rätt egentligen. vissa människor som tror de är bättre än alla andra ska nog lära sig att chilla. jag hade verkligen inte klarat uppgifterna själv, men om man chillar och hjälps åt och inte swooooshar så mkt så hade det antagligen gått. och jag måste sluta vara så jävla snäll. helt allvarligt. skönt att jag ska göra två arbeten till i den här gruppen. grupparbete i mitt <3

skrothögen på två hjul

en kylskåpsdörr som håller 15 grader. inte helt lyckat. tror jag ska slänga grädden eller vad tror ni? när jag ringde serviceanmälan undrade surmannen hur jag kollat att det var så varmt. ehm, med en termometer? inte direkt einstein-nivå? han besökte iaf mig imorse och konstaterade att den har några år på nacken. no shit? så jag ska få en ny. wooopiiidooO! gulligt att man kan bli så glad av en kyl. öh. x antal timmar på rumpan på bibilioteket i lund med världens flottigaste kanalbulle. ska det verkligen sippra ut smör när man tar en tugga av en bulle? leeeskig heeest. nu ska jag hoppa upp på min skrothög till cykel! men poss då!

Love!

Världens mysigaste tröja! :)


Vinstpålägg, nettoresultat, påläggskalkyler......

Visste inte att man kan bli speedad på en banan. Första gången på väääldigt länge som jag gick upp innan solens uppgång. Zoombieeffekten. Iväg till skolan kl 7.

Efter 4 timmars vändande på siffror vet jag inte ens vad jag heter. Tre härliga tjejer i min grupp som läst ekonomi innan och bara köttade fram bland siffrorna och begreppen medan jag sitter där som en åsna med dumstrut och funderar på vad intäkt innebär. jag får väl fjäska med lite fika imorgon och glida på bananskalet.

3 veckors ekonomi framför mig. Bara till att kämpa!

Poss


the only exception

pratstund med syster om hur man bryr sig så mkt och gräver ner sig i en grop för de mest världsliga sakerna.
jag vill verkligen vara den där bekymmerslösa själen som svävar över alla gropar och tar ett stort steg över alla spyor längs vägen. jag har svävat lite väl nära marken på sistone. ska bli ändring på det. allting löser ju alltid sig på ett eller annat sätt. jag har ju inte dött av något än sålänge. peppar peppar ta i träd.
nej, jag ska fan sluta bry mig så förbaskat mycket om allting. fight och njuta av livet. det varar ju inte föralltid.
en wish board skall göras!
poss

just be true to who you are

Jessie J – Who You Are

RSS 2.0