från vitt bröd med nutella till A-fil med russin

Jo men så atteeee, har bestämt mig för att försöka leva lite nyttigare..har blivit en riktig buse. eller ja...har alltid varit en buse men har kunnat äta hur mycket skit som helst utan någon påverkan. men 22, 5 år var visst gränsen för vad min förbränning kunde klara av. booom. ska ta upp träningen som tyvärr inte hunnits med, försöka äta nyttigare och har redan börjat inta betydligt mindre alkohol. nu kör vi. vältränad a la sommaren 2011?? 7 kilo...läskigt.

ps: sitter här och försöker lära mig käka A-fil med russin och kanel...iaf nyttigare än vitt bröd med nutellla men sååååå inte lika gott. rådande status är rynkad näsa.

äntligen en dag utan måsten

med ett knä som inte vill böja sig har jag en välförtjänt CHILLdag utan några måsten. för första gången på typ två veckor kunde jag ligga kvar med hans armar runt mig ända tills vi av egen vilja ville gå upp och fixa frukost. inga alarm, ingen tidig morgon, ingen stress och ingen trötthet. bara helt underbart skönt. jag hatar verkligen att behöva gå upp tidigt, not my cup of tea. typ som igårmorse, somnade halv fem och klockan åtta ringde klockan för oss båda. daniel sa ngt och jag svarade: det röda är köttet. helt lost i min egen värld. han somnade om och jag sa ngt och han svarade: det kom en mask. haha, lika morgontrötta och förvirrade båda två. jag har förövrigt världens finaste och mysigaste pojkvän och kommer vara evigt tacksam att jag vågade mig på att träffa honom och laga den där korvstroganoffen den där kvällen i augusti. våga för att vinna. ja, det stämmer ju faktiskt. jag är lycklig.  

RSS 2.0