jag vill ha..

..mindre snor i min näsa, mindre tentaångest, mer pengar på kontot, mindre tomt uttrymme i min säng, en större kyl och frys, en jämn förslitning av min soffa, mindre singelensamhet, färre människor som inte är glada, färre rädslor och mer frihet.
vill ha sommar, sol, spela kubb, ligga på en gräsmatta och dra upp ett grässtrå i taget, grilla på stranden, kasta sten i havet, ligga på en bro och prata om livet, shoppa som en galning, sitta omvirad i filtar på altan, cykelutflykter, picknick, glass i massor, ett hjärta att hålla i handen, någon att titta på när jag vaknar, vänners skratt, massa galna upptåg, den här outfit-en och en solbränd kropp.
jag vill så mycket.

Sängen.snart

Tyngden i mina ögonlock går inte att beskriva just nu. Att få lägga sig ner i sängen. Rulla in sig i täcket och trycka ner huvudet i kudden....oh. All ära till Cardinal dock. Vill ju påstå att där var några riktigt skumma människor men lätt den bästa musiken!!!!!


hej tomten..

Hej tomten..igen. Jag vet, att jag aldrig blir nöjd. Men jag kom på en sak till, och vem kan fixa det om inte du?
Skulle vilja ha det här håret...
tack på förhand!

det där att..

...sitta och käka kall mat direkt ur stekpannan,
på något konstigt sätt mycket godare än på "korrekt" sätt!

drömmar är inte alltid mysiga

någon som kan tyda drömmar?
varför har jag drömt om hur jag flyr från våldtäkt flera gånger den här månaden? inte direkt trevliga drömmar men jag lyckas ju iaf att fly. jag verkar ligga inne med en hel del knep men fyfan.
kommer jag någonsin till en camping där de inte bara har dörrar in till toaletterna utan även mellan toaletterna så vägrar jag.
ännu värre är det ju när en av ens bästa vänner kommer in i drömmen också.
nä fy. inte okej! vill drömma roliga drömmar hädanefter.
punkt och slut!
fredag idag, vad säger vi om det?
Posshaij!

det där att..


det där att samtala med folk i hissen och upptäcka när man senare står framför spegeln att man har torkad ketchup på hela näsan
...den där cheeseburgaren asså. den var god.

we are the hope

mysigt lunch och eftermiddagsmys med min farmor och farfar <3 bli stirrad på av tre byggarbetare på caroli. check. dansk fläääskesteeeg var ju inte helt fel efter en 2 veckors makaron-och risdiet. på tal om det sitter jag nu och hetsäter godis vilket inte är ett smart drag innan man ska sova. speciellt inte när man fått avstå nu på ett tag och bara gnaga på torkade makaroner till efterrätt. sockerkick javisst! inte hjälpte det när den jävla affären hade extra lågt kilopris pga att byggnationen är klar. idioter (*änglar*). förövrigt cyklade jag ju extra lång kvällstur för att få tag i en citytidning. museejonas har ju gått och blivit kändiskåt ;) imorgon SKA jag plugga (jag suger..). två dagars fullt ös och en natt med fullt ös i form av så jävla mkt dans på det. massa snygga sociala killar önskas och utlovas också av ms sara olsson. bådar gott. de måste ju existera någonstans tänker jag. är ju måttligt trött på malmös singelutbud som skulle göra sig en fördel att dra på sig några extra kilo i muskler och en papperspåse över huvudet. sen ska jag också ta en papperspåse över mitt huvud ifall att deras skulle trilla av... ;) känner att det blir fint det här! posshaij! veckans låt hoppar in här en torsdag och slog ner alla andra: (tack till sara som tagit hand om min spotify de senaste fem åren så jag slipper, haha):
Miguel – Sure Thing

be happy!

denna typ av stress förstår man inte om man inte är inne i den. känns som en tyngd över bröstet. har så många faktorer som stressar mig just nu. för 1.5 år sedan hade jag brutit ihop men idag märker jag verkligen hur jag har förändrats. man märker väl sånt som mest när man prövas. på något sätt lyckas jag hålla humöret uppe och ta tag i sakerna för att få en förändring istället för att deppa ihop och bara tycka att situationen suger. det ni. förövrigt...3 timmar gruppintervju på grand hotel idag för xtended. intressant att vara enda tjejen! blev en del surprises där man två och två skulle på tio minuter utveckla en datorväska bättre än alla andra och sen stå framför alla och berätta om den. gillar när man är vettskrämd men inte har någon återvändo! tur att man hamnade med en social jäkel iaf! riktigt skoj! var dessutom ett sånt där fint barnbarn igår också som ringde min farmor och farfar för att jag saknar dem och träffar dem alldeles för sällan. så imorgon ska de komma och käka lunch med mig i malmö och se hur fina skolådan ser ut. de var ju trots allt de som var med och tapetserade den. två underbara människor! <3 då har vi avklarat all denna väldigt intressanta fakta, inte sant? haijdå!

Melissa horn

Det är tomma ord som fastnar
för att jag låter dom va kvar
men jag har lovat den här gången
att jag ska ge allt jag säger att jag har

Jag kanske stannar här och skriver
fast jag längtar bort
och du vill att jag ska lämna
men vi säger aldrig nåt
du försöker ställa mig mot väggen
men jag står aldrig still
för jag tror att livet just har börjat
och det blir vad jag gör det till


makaroner and shit!

höjöjöj (ja, det verkar ha blivit mitt uttryck, måste även sägas på rätt sätt), lång dag. började äckligt med att stiga upp med tuppen för att bli rotad i munnen av ms tandläkare. har dragit mig för denna stund i ett år och har skjutit på det för att få äga mina pengar liiiiiite längre. gick dit helt säker på att jag var ägare till två hål men skuttade glatt därifrån för inte var där några hål inte. sen blev det två timmars skola som vanligt. somnade på tåget på vägen hem trots att klockan bara var 12. seriöst något fel på mig just nu, kan somna stående vilket tid på dygnet som helst. blev till att stressa hem för att piffa till sig och sedan bege sig till casino cosmopol. den roligaste men jobbigaste arbetsintervjun jag varit på. fört introduktion med coca cola och godis. sen ett mattetest på det (huvudräkning kan ta sig i..) och ett "lösa problem"-test. vadå tidspress?! sen var jag först ut att bli kallad till den individuella intervjun. sjukt härlig kvinna och man som proppade sina munnar fulla med godis. några kluriga frågor och skratt senare begav jag mig ner till ett black jack-bord och fick leka dealar och spelare. kan ju säga...tur det inte var mina pengar jag spelade med. sen en skön promenad från mobilia och hem. ska vi ta och äta lite makaroner för tredje gången idag? eller vad säger ni? ja, vi gör det va.
haij!

svetlana nästa

jösses vad nervös jag är även om jag vägrar erkänna det för mig själv egentligen. när man vill vara nyduschad, fräsch och perfekt...ja, då kommer svettningarna. spelar ingen roll om det är besök, utgång eller möte. svettningarna kommer! svetlana nästa! efter denna dag ska jag ge mig en stor klapp på axeln. let´s rock!

när det går som det går när det inte gick som det skulle

när jag läser mitt förra inlägg kan jag bara konstatera att det ibland går som det går när det inte gick som det skulle. blev inget fotograferande för jag glömde en viss lapp. raggade istället upp skjuts till och från höör och slapp därmed kollektivtrafik och regn. JACKPOT! blev ingen vit kväll utan istället ett glas vin med 40plusare (vuxenpoäng??). dock var den ju nästan vit? det blev inte lek med en ettåring för den tjejen hade visst på något vänster lyckats bli tvåochetthalvt. reality check! tiden går FORT! riktigt najs kväll som slutade med att min bror frågade om jag krymt 20 centimeter och gått upp 20 kg denna kväll..tack brorsan! bara för att du är MEGALÅNG! <3

you know aaaaah

har ju världens vitaste helg på gång! fredagsmys och ikväll blir det tigga till sig massa mat hos mamma och socialisera sig med hennes vänner. jag hoppas jag kan blanda upp det med lek med en förhoppningsvis icke rädd ettåring(?)! men först ska jag fotografera mig en automat och känna mig sådär utstirrad. haij!

don't need this shit broh!

jag älskar att bo i lägenhet. jag älskar att ha en egen lägenhet att bo i. men en sak hatar jag över allt annat. och det är när det inte är tyst när jag vill att det ska vara tyst! ALLA vet det. jag klarar inte av det. till exempel när jag försöker tvinga mig själv att plugga och boken plötsligt börjar gunga i takt med grannens musik klockan fyra en eftermiddag. eller som nu, när jag kommit hem från en nattlig cykeltur och så gärna bara hade krypit ner under täcket för att sova. nä, då fist-pumpar min kudde i takt med någon jäkel som inte ens är en granne men med musik på en volym som får mig att tro att människan bor i mitt kök. att pierca mitt öronbrosk kan vara ett av mina stora misstag. öronproppar är mina bästa vänner. ingen förstår det och vissa tar illa upp när jag stänger ute världen. men kan ju ärligt säga, att fast jag inte har några snarkningar att stänga ute (singelgoingstrong) så sover jag med en öronpropp i mitt högra öra och känner en enorm trygghet i det. jag vet att det är mongo. men jag är väl mongo då. frågor på det? vad jag ville säga är..min pirecing gör att varken hörluren eller öronproppen kan samarbeta med örat. jag kan inte längre stänga ute världen. jag hatar det. men inte bara jag, min faktiska granne tog precis fram kvasten och dunkade i taket. stoppade musiken? njee. jag är inte bitter. eller vänta. JO!

upprepa till sömn

när ska man börja använda en jacka som man kan stänga utan att känna sig som en lite för tajt packad korv? hur långt ner på termometern kan man stå ut med att känna vinden blåsa rakt igenom tröjan när man cyklar? we will see! skinnjacka for the win!
asså bara jag som började min morgon åt att skratta åt det här. bilden jag får i mitt huvud, haha, att vara singel känns fan som ett stort skämt ibland!
(taget från cimon lundbergs twitter):
" För att uppnå den ultimata singelkroppen: rulla in dig i täcket, börja sprattla våldsamt tills täcket flyger, hämta. Upprepa till sömn.
Inget att skämmas över. INGEN SOM SER DIG "
förövrigt:
bara jag som blir sugen på NEGERboll med kokos när jag ser denna pall!?

varför vägrar min blogg styckeindelning?!

när ska man börja använda en jacka som man kan stänga utan att känna sig som en lite för tajt packad korv? hur långt ner på termometern kan man stå ut med att känna vinden blåsa rakt igenom tröjan när man cyklar? we will see! skinnjacka for the win!
asså bara jag som började min morgon åt att skratta åt det här? bilden jag får i mitt huvud, haha, att vara singel känns fan som ett stort skämt ibland!
(taget från cimon lundbergs twitter):
" För att uppnå den ultimata singelkroppen: rulla in dig i täcket, börja sprattla våldsamt tills täcket flyger, hämta. Upprepa till sömn.
Inget att skämmas över. INGEN SOM SER DIG "
förövrigt:
bara jag som blir sugen på NEGERboll med kokos när jag ser denna stol?

nervous shakeshake

fyfan. vaknade och insåg att sängen stod mitt i rummet. sängen som egentligen är en bäddsoffa var uppfälld. madrassen var borta. min mobil var borta. jag hörde något och såg hur en gunghäst i köket började vagga. panik. sprang runt och letade efter min telefon. ingenstans. tog den vanliga telefonen men kunde inte komma på mammas nummer. när jag kom på det och började slå in det blev det bara fel. hörde hur duschen började rinna inne på toaletten. försökte gång på gång, försökte gå in i telefonlistan men den var inte uppdaterad. hörde steg komma in i rummet utan skepnad...
sen vaknade jag. förstår ni mina nervösa skakningar när jag vaknade? höjöjöj!

kasslerhjärna

höjöjöj! insåg att de där små texterna jag snackade om i förra inlägget ju kan liknas med vad man gör i en blogg. men jag menade mer texter som är sådär brutalt ärliga från hjärta och hjärna att man helst gömmer dem långt inne i datorns hemligaste vrå.
ellen degeneres - "aaaaanyway"..
vaknade 05.30 imorse och tänkte hur jäkla skönt det var att jag hade 2 h kvar att sova. nästa gång jag vaknade var klockan 09 och tåget gick 09.03. en ekvation som kändes lite svår att lösa. blev till att straffa/belöna sig själv med 9 timmars pluggande placerad på en stol på stadsbiblioteket - mitt nya favvohak. syster slöt upp med massa gotte och räddade de sista 5 timmarna.
plugga på stadsbiblioteket rekommenderas till de med lika kass disciplin som mig!
posshaij!

poss to the haij

1) det där att det är välkänt att studenter är fattiga. men ändå ska det vara så jäkla dyrt att vara student? det i kombination med att jag är världens bästa på att ha roligt och spendera de där guldtiorna är en sämre kombination som resulterar i en tom plånbok. men jag är gla ändå!
2) när en vätskeburk går sönder i väskan och dränker väska, dator och kurslitteratur som färgades gula...kan jag erkänna att jag blev lite trött.
3) Hanna är en sjukt bra film! liten tjej som köttar. det gillar vi.
4) jag blir lite rädd när jag går tillbaka i arkivet på min dator och läser mina gamla skrivna texter om olycklig/kärlek and shit. höjöjöj...
5) let's rock this shiiiet!
"När du ler åt mig finns inget annat. Inget annat behövs. Inget annat än det där ärliga leendet som syns som mest i dina ögon."
"Han hade en tråkig kväll men fick skeda en varm kropp hela natten. Jag hade en kul kväll men fick åka hem till en kall och tom som bara luktade ensamt."
ps: alla borde skriva små texter, mestadels glada, om sitt liv och tankar. det är sjukt intressant att gå tillbaka och läsa.
posshaij!

keep your head up, keep your heart strong

chillmusik number one just nu - ben howard! varför har man inte lyssnat på honom innan. tända ljus och bara lägga sig på mattan och stirra upp i taket. fint som snus. värdens myskväll. fina vänner man har. mjauu.
godnatt!
Ben Howard – Keep Your Head Up
Ben Howard – Only Love
Ben Howard – The Fear
'Cause I'll always remember you the same.
Oh eyes like wildflowers, oh with your demons of change.
Keep your head up
Keep your heart strong

myskväll och köldskador

skola. världens konstigaste undersökning av en socionom. godis som belöning. en fråga att gradera från 1-5. "jag blev hungrig". va? snigeltåg till sara. ligga på hennes säng, lyssna på ben howard med hennes hund på min mage. finns inget med så hög mysfaktor som stunder som dessa med sara. l.o.v.e. chokladbollar. roadtrip till linus. öppna vinflaska med borr och skruv. äta äpple med vass kniv. musik. läskiga killar vid p-hus. tåg till hyllie. vänta på buss. hoppa på fel buss och hamna i annestad istället för hemma. vänta ute i 35 min på bussen tillbaka till hyllie. vänta 20 min på rätt buss. köldskador. brev från polisen. sova!!! en så jävla mysig dag med den bästa vännen man kan ha. avslutade den förjävligt med att inte skilja på buss 5 och buss 6. ville bara lägga mig i fosterställning i refugen. men kom ju hem tillslut...klockan 4 på morgonen! kommer aldrig någonsin göra om det misstaget iaf. POSS

one life

förvirringen och tröttheten. myshelg coming up and much needed! posshaij!

Saknaden av bon iver

Nu när jag ligger här under täcket i min säng med bon iver spelandes i telefonen inser jag att det här är ngt av det jag saknat mest de senaste dagarna. Att ligga i sängen än stund innan sömn och bara låta tankar vandra eller stå helt still med bon iver i bakgrunden. Fint som snus. <3

Ni som inte testat detta trots mitt eviga tjat om bon iver. Gör det! Tre förslag av många: Perth, Holocene och Beth/Rest.

Adele fick äran att hålla mig sällskap under tandborstningen:
"Shows that we ain’t gonna stand shit
Shows that we are united
Shows that we ain’t gonna take it
Shows that we ain’t gonna stand shit
Shows that we are united"


äpplets återkomst!

herrejösses vilken start på dagen!
vaknade, hoppade på min röda häst och trampade till polishuset IGEN! kommer in och blir mött med samma taskiga attityd som förra gången. sen blev det klödd hit och dit med att ens komma på var i malmö min telefon befann sig. under några minuter blev jag tillochmed lämnad att tro att mitt lilla äpple låg hos teknikerna för att bli avlyssnad. hmm. efter att kvinnan svurit åt alla hon pratade med i telefonen, skjutit dem och räckt fingret åt dem och pratat skit med mig om sina kollegor och berättat för mig att jag aldrig ska satsa på att bli polis fick jag äntligen beskedet att jag kunde hämta min telefon. ute i hamnen. suck. så det var bara till att cykla från davidshall och ut i ingenstans där de trevligt väntade på mig.
14 missade samtal och 6 sms. lite lagom sådär!
när jag sedan skulle cykla upp för viadukten hoppade såklart kedjan av. svor lite åt hur lång tid det skulle ta att gå hela vägen hem. hade tagit minst en timme. när jag står där i ett rödljus hör jag hur tre fula killar som la kullersten visslade på mig. jag vred på huvudet och såg hur de vinkade. efter att ha ignorerat dem i några sekunder vände jag mig om och gick över vägen mot dem istället. de såg helt överglada ut och förväntade sig nog inte att jag skulle säga:
"tjena grabbar, vet ni hur man får på en avhoppad cykelkejda?!".
aldrig sett tre killar så exalterade över en cykelkedja, haha. 30 sekunder senare lämnade jag dem och deras sten till sitt öde.
svettig och överglad kom jag tillslut hem efter tre timmars klödd!
vill aldrig mer bli bestulen på mitt äpple igen. fyfan!
ett styck glad caroline kommer lastat!
POSS!

gulla på!

man måste tänka positivt och njuta av livet. det är för kort för att vara bitter. om det är något man tänker 5373 ggr men aldrig riktigt lär sig så är det att "allting alltid löser sig". inneboende egon tog i en dröm fram minnen som den senaste veckan gjort mig allergisk mot gullande par. par i all ära, kärlek i all ära, min glädje för alla lyckliga par i all ära...men damn vad jag inte velat se på allas gullande den här veckan. men nu slutar jag vara bitter och välkomnar alla par att gulla på bäst de vill! jag ska väl förhoppningsvis en vacker dag få vara ena halvan av ett sånt där gulligt par som gullar sådär olämpligt framför någon ensam själ som bara vill kräka lite på livet.
i'm back in the game!
som sagt, livet är för kort för att deppa. inget gott kommer ur det.
think positive people!
posshaij!
Hahaha, bästa bilden om man råker bli bitter en dag!

Mr know it wall

Önska mig lycka till! Mission Impossible - få polisen att ge tillbaka min telefon.
Veckans låtar:
Oleta Adams – Get Here
Kelly Clarkson – Mr. Know It All

gratis är gott!

dagens: facebookförmiddag. pendling. oförståelig föreläsning. pendling. polishuset. noll framgång vad gäller få tillbaka telefon. cykling tre i bredd. ockupera philips säng. bli bjudna på baconlindad kycklingfilé. 22 krocketter var. gratis är gott. äpplepaj med vaniljvisp. vaniljvisp med äpplepaj. cykling. soffmys. sängen.
jag och syster insåg hur förträffligt skönt det är att kunna cykla hem till folk. hur gött det är att massa folk pltsligt bor i malmö och fem minuter bort. så jävla najs att bara kunna hoppa av tåget och spontant hoppa tio meter hem till syster. att få ett samtal "ska du med och träna" och tre minuter senare bli hämtad. att kunna cykla till tåget dagarna man vill skippa bussen. att inte behöva pendla hit och dit och fram och tillbaka för att göra ngt skoj.
JAG ÄLSKAR MALMÖLIVET!
POSS

att leva i nuet

fortfarande ingen telefon. det är nu man ska äga en hemtelefon? nää. det är stressande att inte kunna få tag i folk förutom när man har en dator och folk råkar vara inne på facebook. facebook i all ära men...
hoppas verkligen på att kunna hämta ut den ikväll! två timmar i skolan sen ska jag hem till syster och äta maud! gillar när folk vill och kan det jag vill, haha. systermys är aldrig fel.
men tjadå! sekunden jag stänger datorn är jag okontaktbar. känns faktiskt, när jag tänker efter, ganska skönt. man lever i nuet på ett annat vis...det är ganska skönt faktiskt. en hel dag i jönköping igår och jag har ingen aning om om någon försökt nå mig eller inte. för en dag fanns bara jönköping och de jag var i jönköping med. inget annat.
ska ta denna helgen som något bra. släppa lite på mobilberoendet.
allt sker av en anledning!
<3

livet utan iphone

wow. jag har verkligen fått inse den hårda vägen hur beroende jag är av min iphone. 527 gånger per dag rycker det till i min kropp och armen sträcker sig för att ta mobilen och knappa in ett sms..men så finns inte ngn telefon att sträcka efter. några ggr om dagen skulle det underlätta väldigt om man hade kunnat slå en pling till en vänlig själ. men det kan ju inte plinga utan mobil. och hur ska jag veta när jag kan hämta min mobil? när de inte kan ringa mig för att säga detta... dilemma!

2011, året alla åker polisbil!

en sjuk kväll blev en ännu sjukare morgon. ett år sedan jag bölade på detta okontrollerade vis. gillar det inte.
men låt oss ta det från början..
kvällen började på det bästa humöret och den högsta peppen på evigheter. uno, vin, massa gotte och snygghetskänslor med snygga kajsa och camilla. därefter blev det en sjuk bussresa där jag snackade med chaffören om hur de kör fastän de vet att gasnivån är för låg (intressant ämne?!) och försökte överala en man vid namn Percy att gå på fagans med sin fru. den mest sociala bussturen på länge.
kom till etage och vakten frågar hur gamla vi är. kajsa skrattar till och vi tittar på varandra. jag inser att ljuga inte längre är ett alternativ och säger 21. han öppnar porten och vi tappade våra hakor. kommer in till ett tomt etage och startar med världens godaste sexa. om man säger "blanda en fruktig drink" så får man alltid en röd. denna var gul med en bit ananas! I LIKE!
etage fylldes på och det blev MASSA dans och svett i kajsa/carro-style. även en hartell hittades stirrandes på mig så han fick också vara med. skojskojskoj.
vid fyra steg vi ut i den friska luften men då insåg jag att min iphone inte längre fanns i väskan. började böla i panik och kände att mitt liv var borta. att en mobil kan betyda så mkt. gick bölandes fram till en polis som bara sa jag skulle göra en anmälan. hur skulle jag gjort det om inte kajsa haft sin telefon?! går och bölar lite på en vakt som säger att polisen tagit en kille längre bort med ett 20tal mobiler. vi väntar och efter en stund kommer det tre polisbilar. kajsa som försökt trösta mig börjar plötsligt hon böla i panik. hennes plånbok var borta. en dum poliskvinna säger "varför gråter dem? det är ju bara materiella ting". argh!
vi fick iaf följa med till stationen och sitta i ovisshet i ett rum som vi inte kunde ta oss ut ur. efter förhör hit och dit fick vi reda på att både mobilen och plånboken fanns där. fick vi tillbaka dem? nej, tidigast måndag. så jag kan inte ringa ngn och kajsa kan inte ta ut några pengar. riktigt sweet!
sen skulle vi ju ta oss hem och det var ett mission för sig. gå hem själv från mobilia i klackskor utan mobil kändes lagom tryggt.
men slutet gott allting gott, killen kan skjuta sig själv och måndag borde komma snabbt! hoppas verkligen jag får den på måndag!!
oförglömlig kväll, good and bad! tur jag hade kajsa med mig iaf!
poss!

Vaaagööörvii?Nuukööörviii!

Sjukt produktiv dag! Får hoppas att resultaten går i linje med vad jag vill! NU kan jag efter 20 år säga att kvällen/nattens förfest är HEMMA hos MIG! Va gööör vi, nu köööör vi! LÄNGESEN jag var såhär pepp! Ska göra den här kvällen oförglömlig, skapa lite nya minnen. Det behövs alltid! POSS!

kaaaerleek!

Älskar ju förövrigt mina nya jeans!


nära ett skott i pannan!

fan vad jag är kass. känner mig så jävla värdelös som skrivit en "att-göra-lista" och varje morgon lyckas jag titta på den och tillsammans med mig själv kommer jag varje dag på varför det är bättre att göra det imorgon. och varje kväll bestämmer jag med mig själv att jag ska göra det nästa morgon. men då är det ju mycket bättre att göra det imorgon. i eftermiddag ska HELA listan vara avbockad annars skjuter jag mig själv.

Charlie Chaplin


Rubrik

"Det där är en typisk hjärta/hjärna-situation. Antingen så följer du hjärtat och slänger dig in i det du vill ha eller så följer du hjärnan och håller dig borta från någonting som du alltid kommer att vilja ha men vet aldrig är bra" - Michaela Forni

vecka 43/44

sy fast ludd rund vaderna. gurkvin. invadera svensexa med vit färg. köa i spetslinne utan jacka. vänta själv på de andra och bli upptryckt mot väggen och pussad på av okända danskar. bryta sig loss från danskar. dansa i en gigantisk vit massa. ljusstavar. vita skor goes svarta skor. veven. peppen. dramat. sitta på tidningar. fullt tåg men inga biljettköp. stanken. tröttheten. deckad och försvunnen "Lotta". klippa av strumpbyxor som är fastsydda i vitt ludd. träningsvärken. köra vilse och köra mot skanör istället för sturup. väldigt olaglig sväng i panik. köra i 160 och därmed ändå komma i tid trots 3 mil extra. torka köket efter svettig gubbe. packa ner dator på språng. skicka in en icke ifylld blankett till skånetrafiken. grafitti. sitta mitt emot man på tåget med kärlkramp i hjärtat. vänta på ambulans. folkhav på hyllie. en varm kyl. en lång bror. familjemys. och där är vi nu.

RSS 2.0