bring me up

Åå-åke mmjeh mmjeh!

grym vecka!

tjenixen!
den här veckan har varit grymt skön! det blir vad man gör det till.
förra torsdagen blev det en galen utgång utan att egentligen vara någonstans med camilla. på fredagen blev det en riktigt mysig skogsvandring för att sedan bara chilla i min säng hela kvällen i en aning däckad form. på lördagen blev det massa solning på jobb, en mils löpning för att sedan träffa saroman och stoffe som jag inte sett röken av på sjuuuukt länge. scream 4 blev det, SICK film. sjukt rolig rundtur i stp, donkan och en massa massa skratt och påhitt. söndagen bestod av solning på jobb för att sedan grilla på ribban. MYSFAKTOR tvåtusen. måndagseftermiddagen spenderades på tallriken i pildammsparken med musik och en engångsgrill och sen chillkväll på det. tisdagen bestod återigen av en mils skön löpning i kvällssolen för att på onsdagskvällen äta den godaste maten jag och min syster kan skapa för att sedan avsluta med glassprovning på donkan, bk och max. sockerfrossa på kvällen javiiiiiist. igår var det torsdag och då blev det afterwork på möllan med jonas, jesper och pettersson. asnajs! chillinötter snortades upp i näsan och 1,5 liter cider slank ner innan det blev filmmys med den sämsta filmen jag försökt se på väldigt väldigt länge. somnade och gjorde världens största hopp som skrämde slag på halva malmö. tron legacy...nej tack. och idag vaknade man återigen till solen som strålar in genom fönsterna. kände mig utvilad som aldrig förr trots sexdrömmar och spyäckliga drömmar.
insåg att det är min sista dag på akvariet idag. två år har gått och sjukt mycket har hänt. galet.
galet.

true story

Love when you're ready,
not when you're lonely

we are the world

hur många ggr ska man behöva säga att vädret är helt fucking lovely? alla vet det.
solen sken redan när jag gick upp 06.00. så mycket lättare då. drömde mardrömmar deluxe inatt. en crazy man som skulle döda min familj. min bror var ute och lekte så knackade han på altandörren. jag öppnade och frågade om han ville in. han sa ja men "det är nog ingen bra idé ändå". jag frågade "är han här!?". dumma mannen hade sagt till min bror att han skulle säga att han ville in men gick han in skulle han dö och gick han inte in skulle han också dö. jag skrek "IN" samtidigt som världens äckligaste man kom ut ur buskarna. slutade med att min familj kutade till polishuset.
det är så himla äckligt när man vaknar ur en mardröm och den börjar igen såfort man somnar om?!
på jobb kom jag knappt in. alla äckliga gäss och andra fåglar har lagt ägg på hela vallen och parkeringen bakom museet. två galningar blockerade min väg till dörren. stod säkert tio minuter och fick t.om ringa jonas och säga att jag inte kunde komma fram. varje gång jag kom inom fem meter flaxade de med vingarna, öppnade käftarna och väste som fän. slutade med att jag fick springa förbi samtidigt som de flög mot mig!
behöver jag säga hur rädd jag blev??!
sen stekte jag och jonas ute i solen. naaaaajs!
nu blir det löpning!
puss och smisk!

caroline "the smart one" hasse

mysig dag idag i skogen med emma, macahan, josse och backan!
marcus och backan diskuterar älgar och rådjur. marcus påstår att det inte finns älgar i skåne.
jag: klart det finns älgar! finns det rådjur finns det ju älgar.
marcus: det var det sjukaste jag har hört.
jag: men annars finns det ju inga pappor till rådjuren.

good shit!

sjukaste kvällen igår. jag och camilla är bäst helt enkelt. drog till henne i kirseberg, sjukt stolt att jag lyckades ta mig dit med hennes vägbeskrivning. skillad. punkt och slut. där blev det tacos och vinande på hög nivå. satt på golvet i flera timmar och snackade om allt mellan himmel och jord, fin tjej det där. med den galnaste fyllan vandrade vi från kirseberg till nobel. på vägen kissade jag på en kyrkogård. check. jag fick tillåtelse och jag kissade inte på ngn grav. i don't pee on dead people.
när vi joinade förfesten på nobel var den slut så vi taxiade till skeppsbron. de mongoliderna som satt där bak (förutom camilla) överlämnade betalningen till mig, "hon sitter fram", och kunde inte ens säga tack. bitches.
folket gick in på skeppsbron men jag och camilla hamnade på max. once again - nöden har ingen lag. så jag öppnade toadörren och där stod en man. jag kopplade inte ens så bara tittade på honom medan han tvättade händerna. haha. insåg inte förrän imorse att man kanske borde stängt dörren igen. menmen. sen blev det tio minuter i en soffa på tgi fridays där vi träffade mannen som äger sveriges största däckfirma. sant? väl där insåg vi att vi borde ta oss hemåt så prutade till oss en taxi och åkte tillbaka till kirseberg. sen promenerade jag till bussen och störtade i sängen. bra skit! nu tänker jag inte ens titta på alkohol innan valborg.

heeeewden!

ser verkligen livet ur en annan vinkel nu när jag inte längre är "jurassic park-virgin". sett alla tre och de var förvånansvärt bra. att jag var vaken genom alla tre är ett bra betyg, höh.
fruktsallaaat och länsning av systemet på det. sen grymt stark pastasås på oförklarligt vis och 4 dl makaroner i magen (ett helt berg!?). det är väl ungefär där jag står nu. ikväll ska det intas tacos med camilla om allt går rätt till och inhaleras lite passoa och black tower. sen får vi se om vi hamnar på hemmafest eller ngnannanstans. det blir nog galant vilket som!
wow, jag ska dricka en dag jag inte jobbar dagen efter. hur gick det här till? känns inte riktigt bra?

pakt med gud!

malmöfuckingmilen here i come! 35 minuters promenad med fina camilla igår följdes av löpning på staffanstorps landsvägar i det underbara vädret. jagade andra joggare och sprang om dem vilket jag fann ett stort nöje i. sen blev det till att kuta genom åkershus tills inget syre längre kunde upptas. tänkte här och nu sluta en pakt med gud. om du ger mig fint väder så tänker jag göra det till vana att gå ut och springa i det!
i will show you how great i am.

GLAD!

galet härlig dag idag. jag är så glad! man kan ju inte vara mycket annat i väder som det här. sen har jag hittat en låt att starta varje morgon med. känner bara hur jag fylls med glad energi!
idag pratade jag och jonas om jobb och framtidsplaner på "rundan". det är galet hur en människa kan förändra en hel grupp. tyvärr inte alltid till det positiva.
kanske kom vi också på vårat framtidsyrke. intressant!
solning på hög nivå också! soleksem javiiiiiiiiist!
sen levererades två sjuka gurkor till oss av fruktservice! typ 1 dm i diameter och en halvmeter långa. där kryddade jag på rätt bra men det var iaf de största gurkorna jag någonsin skådat.
sen har jag lekt thailändare hela dagen och dansat en dans för jonas som han bad mig att aldrig mer göra framför en människa. jag tyckte det var fint?
"it aint about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward"

det är dålig tröst men du har alltid mig.


Har blivit med bebis igen!

waaaah, älskar min bebis nummer 2. min alldeles slitters nya Macbook Pro.
älskar dig av hela mitt hjärta!

jag är så tråkig men vafan! helguppdatering!

fredagen blev en kväll med saroman plus två maskulina. efter den kvällen kan jag ju konstatera att jag kan noll om motorer och fotboll. inte sara heller.
på kvällen blev man nästan rapead på en parkeringen. det sjukaste jag varit med om och aldrig varit så rädd som då! skulle haft en rape condom i bakfickan.
skulle köpa parkeringsbiljett och fram kommer det en lång och smal dude, går runt mig och verkligen studerar mig. han säger hej och frågar om allt är bra. jag svarar irriterat "ja". letar i min väska efter mynt medan han går iväg och kommer tillbaka. bredvid mig fanns en dörr till ett soprum. när han öppnar dörren och tittar in som för att se om där är ngn får jag på allvar panik och halvspringer till min bil för att hämta mobilen och ringa närmaste beskyddare. killen går runt parkeringen och stirrar på mig för att sedan försvinna mellan husen. sådana människor får INTE finnas!!!
idag har jag agerat personal shopper och även införskaffat mig en macdator. HUR underbart?!
ska även spela wow i 30 dagar. wish me luck cause ill need it! ;)
sen har det blivit super mario wii och vin för hela slanten. jag suger verkligen på super mario.
men fuldans. där är jag den skarpaste kniven i lådan!
jag har så fina vänner :))
puss och smisk!

här kom jag, efter mkt om och men. men vart tog ni vägen?

efter jobb igår gick jag och tränade lite styrka. sket i löpningen eftersom jag och syster bestämt oss för att spela badminton på kvällen. satte oss på en trappa och käkade bakad potatis och på vägen dit mötte vi Richard och Ebba från big brother. kände mig ju genast lite coolare. allt är ett spel. jag förstår hela spelet.
när vi gick ifrån den soliga trappen mätta och belåtna fick man hoppa hage för att inte trampa i äckligt bajs. varför är det småkluttar över hela malmö me wonders!?
inne på centralen köpte jag en tågbiljett och sekunden jag fick den i handen säger min syster att det inte är lönt. att vi inte skulle hinna. både min syster och jag är lite sjuka i huvudet så vi gick och sa högt framför allt folk "hallåååååå, jag vill inte ha den här" med vår speciella mongoröst.
gick in på skånetrafiken och sa att jag inte ville ha biljetten. hon undrade om jag ville åka någon annanstans. jag bara nej, jag vill bara inte ha den. hon tyckte det var okej att ge pengarna tillbaka med tanke på att jag köpt den typ en minut tidigare. vi kom fram till att jag bara skulle testa så maskinen funkade. skönt med lite service mind-ade människor med lite humor. Gillar´t.
efter ett glas äppelvin bytte vi nyttig aktivitet mot pringles och bio. men det gick ju bra det med!
me hjärta min syster och vår underbara spontanitet.
pöss

I'm gonna get there!

I'm gonna stand till I get there
I'm gonna get there, me and my drum!

idag ska jag tänka på allt jag är tacksam över. sen ska jag ta ett litet papper och skriva ner det. på baksidan ska jag skriva lite annat. sen ska jag stoppa det i min plånbok...law of attraction vet ni vad. mm. det är dagens uppgift.

älskar svettränder på magen. det hör liksom till sommaren! ;(

en låt jag hörde idag som jag inte lyssnat på sen i somras då jag körde bil till jobbet och enbart lyssnade på rock i bilen! den påminner mig om sommar och sol och glädje, så enjoy:

Can't stop this thing we started - Bryan Adams


Think different



because the people who are crazy enough
to think they can change the world,
are the ones who do.


alla barnen..

alla barnen gick på nation utom caroline...för hon luktade svin


philip om karamelldegen: den får aldrig vara längre än såhär.
carro: vadå får inte? hur kan du bestämma längden..den är väl individuell.
felstyrning!

noll inspiration till min blogg,
har inget jag kan eller vill skriva ner
så vi syns aldrig mer...

men så gör vi det :ppPPPpPpppP


Sanningen kommer alltid fram..även hos fiskar.

gillar inte mobilblogg. man har typ ingen koll på vad man skriver, inte hur rubriken blir och styckeindelning är något den aldrig har hört talas om. så here I go again.

dramatiskt avslut på min arbetsdag! hektiskt och världigt kallt vattenbyte för vissa. tömde ut lite för mycket vatten men tänkte "äsch, fyller upp så är det ingen som ser det" (fanns enbart iskallt vatten i kranen). men vattenbytet slutade med att fiskarna simmade väldigt snurrigt för att sedan placera sig på botten i ryggläge!! jag blev nog lika chockad som dom! så det blev till att skrika på min räddare-i-nöden-jesper som startade räddningsaktionen efter att jag fått vara snäll och kasta fram sanningen om varför 30 fiskar låg och spelade döda på botten.

OBS att de klarade sig, iaf de som inte var små yngel...

Den nyanställda akvaristen varnade dock mig för att stoppa ner handen till dem för att undvika skeletteffekten. Vadå? Skulle fiskarna inte tycka om mig? Kanske tur att mitt slutdatum bland firrarna är den 30 april. Den kunniga nya mannen måste tycka jag har mitt på det klara, haha, not! Klant number one!

Mina ursäkter för händelsen? 
1: de tyckte det var kul
2: ville simulera en kylig västanvind
3: de svaga behövde rensas ut och övriga härdas för framtiden.

det är tur att jesper är van!

Dedicated to you. You can make it feel right once you know that it's wrong

jag forsätter att imponeras av människor som förändras till det bättre. som själva inser och gör.
första steget till förändring är att inse och erkänna för sig själv. inte alla som kan det.
fast att alla inte kan det är en lögn. alla kan, man ska bara ha viljan.
jag imponeras av de som har den.
man kan alltid lära sig något ur situationer. good or bad.
you can make it feel right, once you know that it's wrong.
vi kan lära så länge vi lever.
vi som har viljan.

And they can't build a satellite to tell you how loved you are,
Or some kind of life device that holds you in when you've gone too far
And I don't feel myself again
I thought I'd be fixed by now
Walking through the horizon
I find myself back here somehow
Give me something to die for
Or design a quiet mind
Something to like mankind for
Cause we don't lie, my heart and I.


tilll dig. du är stark. du är inte ensam.

RSS 2.0