omfg. tack.

omfg.
igår tittade jag och f på saw VII i 3D som sagt. jag kommer nog aldrig någonsin vara så nära på att spy under en bio som igår. kombinationen av bländande ljus från sidan, för mkt godis för snabbt, värmen och sen den vidriga äckelfaktorn på filmen var en mindre lyckad kombo när svettningarna som förspel till kräkkalas startade.
aldrig någonsin har jag suttit på en bio, stirrat ner i mitt knä och övervägt om jag ska ta på mig skorna innan jag kutar till toaletten eller om jag ska springa i strumpor. MEN took a rain check och bangade kräkkalaset och tur var väl det. saw är förjävla äcklig ibland asså. tack för födelsedagspresenten baby! :)

--------------------------

omfg.
idag kom dagen som sara bokat mig sedan månader tillbaks. svettningarna kom tillbaka men denna gången av nervositet. "du kommer dö när du ser vad du ska göra". jaja! har jag inte fått magsår av denna grymma ovetandenessen kommer jag nog aldrig få det.
MEN. det var askul att skumpa runt på en stor häst för första gången i mitt liv! var ju inte alls rädd innan jag väl hoppade upp. nänä.  sen kan jag ju skryta om min smidighet när jag skulle ta mig ner från hästapollen. not. tack sara! :]

nu ska jag också dra till med en liten dagens hade jag tänkt.

dagens första: marabou - frukt och mandel
dagens genombrott: insikten hur man kan mata systerns jävulska fågel utan att behöva offra sina fingrar.
dagens nyttiga: världens omväg under promenaden till mobilia. suck, att jag aldrig lär mig.
dagens inköp: tumvantar med fleece inuti som jag dreglat över i två månader.
dagens mesiga: att jag inte vågade prova mössan jag också dreglat lite över med risk för att se dum ut - därav inget inköp. ångest. mesigt.
dagens godaste: cheescake. goooott!
dagens värsta: rädslan för vad sara tänker utsätta mig för imorgon. tydligen kommer jag dö när jag ser vad jag ska göra. hon ska tydligen filma. VAFAN HÄNDER?!
dagens roligaste diskussion bevittnad:

- beställer du pizzan?
- ja, en halv med salami minus tonfisk och en halva roma minus tonfisk plus bacon och lök.
- nej, en halv med salami och en halv roma minus tonfisk plus bacon och lök.
- men det sa jag ju! en halv med salami minus tonfisk och en halv roma plus bacon och lök.
- men! nej! det har jag ju inte skrivit! jag har skrivit en halv med salami och en halv roma minus tonfisk plus bacon och lök.

hahaha, och så fortsatte det i typ fem minuter. väldigt underhållande att bevittna må jag säga.

sist men störst:
dagens to come: SAW VII i 3D med min finaste! kan bara inte gå fel!!!


ingen fantasi på den här raden.

det här kanske är en självklarhet för andra men jag har aldrig riktigt förstått mig på var man hittar listan över alla sina in-och utgifter på sin internetbank. jag har därmed faktiskt aldrig räknat ut hur mkt pengar jag gör av med på en månad. innan hade jag 29 öre på sparkontot. hur tänkte jag där egentligen? tyckte mest det var roligt. men sen växte jag upp, höhö. senaste tiden har jag bara tänkt på hur mkt pengar jag har över att lägga till på de 29 örena jag tagit så väl hand om. men idag råkade jag trycka upp den där listan. och oj vad många minustecken som ploppade upp där.

fråga: brukar jag leta upp de dyraste parkeringarna och slå upp en picknick där och käka? för oj vad ofta jag handlar mat och parkerar.

intressant? nej. inte ett endaste smack i munhålan.

men idag ska jag ska jag skaffa mig ännu ett minustecken på ätbart men det är det värt. för mittemot mig kommer emma sitta och hon är en väldigt fin och glad liten lingongrova.

ojoj. om en halvtimme ska jag sitta på tåget och jag är inte i okej skick at gå utanför dörren.

tjadå!

love is this. this is love.

önskar att jag kunde göra allt och alla nöjda. dela mig. vara överallt jag vill vara samtidigt. inte göra någon besviken. inte ge någon känslan "bortglömd". men jag är en kropp. en människa. en caroline. this is me. jag försöker. 

där var den där ljupa känslosamma meningen som man ska ha i sin blogg.
nu till min blogg:
kommit fram till att jag vill ha en skiva att ställa i mitt gamla skivställ som inte heter "pippi långstrump" eller "smurfhits".
ska allt stödja skivindustrin och införskaffa iaf en skiva av the script och john mayer. de är fina pojkar som gärna får bo i mina hörselgångar.

this is love.

this is love.

this is love.


allt som behövs är banditer och blommiga falukorvar. sen är vi hemma.

jag är så ljudlig idag. snackasnackasnacka. lyckats driva ut mina kollegor från kontoret med mitt tjatter och ljudeffektsmaskin. mission complete. wiwiaiawiwo!
men innan de drog sig iväg fick jag iaf jesper att förstå att allt man behöver i livet är banditer och blommiga falukorvar. alla borde lyssna på mig. jag borde starta min egna religion och knacka dörr. jag är vis.

bulgur i min bokhylla.

någon som planerar att åka till bulgur aka bulgarien och spendera lite bulgurpengar? jag hittade min bulgurpåse och det är rena skattkistan en läskig bulgur. let me know isf! det är långt till banken. hela sju minuter. typ.

lite läsning för emmalicious!

tack emmalicious! jag vet att jag suger på att uppdatera min bloggediblogg!

men jag kan ju dela med mig av den informationen att jag ska bo i malmö i två komma fem veckor och aj löööööv it!
min bil håller på att dö och tjuter värre än faan! men jag älskar den gamla gubben.
idag hade jag och rebecka byteshandel på lunchen. hon fick halva min äckliga smörgåstårta och jag fick lite korvstroganoff. usch för smörgåstårta.
i förrgår tittade fredriko på tv medan jag försökte sova. efter en stund tyckte jag mig höra han andas misstänkssamt, och jovisst. där låg han och sov sött med tvn på. jag stängde av den men mitt i natten flög jag upp då tvn gick igång på jättehög volym. någon låg visst på fjärrkontrollen!
på morgonen vaknade jag av att fredriko berättade för mig att det borde gå snabbare? vad ska gå snabbare frågade jag. bredbandet svarade han. min pojkvän är yrkesskadad men det är gulligt och roande!!

igår hade jag verkligen svar på tal under tårtätandet för pappa. vi pratar insamling av burkar. min pojkvän påpekar hur lyckliga insamlarna måste vara nu när panten har höjts.
jag: åh, äntligen löneförhöjning!
hihi, jag tyckte det var roligt!

varsågod emma, lite läsning für dich!

<3




I've missed you!

älskar att du är tillbaka min vän!
har saknat min obligatoriska knäböjning vid fotografering bredvid dig ;)
och jag kommer inte glömma vårt "nästan spottat på det-löfte". aldrig.
<3


"20 år" eller "upptagen"

antingen ser jag ut som ett barn eller så försöker snabbmatsmännen charma mig (ue). igår träffade jag stephanie efter två år apart. hur härligt var inte det?! hon är underbar och dagen bara flög förbi. vi gick för att äta pizza och han som tog beställningen kunde vi verkligen inte förstå.

pizzamannen: kort eller kontant?
jag: cola tack.

han var inte riktigt nöjd med det svaret tyvärr. men iaf. när vi gick därifrån efter 1,5 timmar stoppade han oss i dörren med:

pizzamannen: viniklublo?
jag: eeeeeh....klubba?
pizzamannen: ja, jättegott efter maten!

ja tack, sa jag och tog emot! brukar det inte vara barn som får klubba efter pizzan?

idag på jobbet övertalades jag att följa med r, j och j och käka kebab till lunch. efter kebaben hittar inte r sina vantar. jag går in för att se om hon tappat dem där.

kebabmannen: är du sugen på något?
jag: nej, men vi har tappat ett par vantar.
kebabmannen: jaha, jag har inte sett några men...
jag: nä, de är nog inte här inne. hejdå
kebabmannen: "men vi har.." och han börjar fingra i lådan fylld med dubbeltwisters. tar upp en och sträcker ut mot mig.

jag the godisvrak tackar och tar emot, säger hejdå och springer ut och mallar mig inför jonas och jesper. avundsjuka till en ny nivå för inte nog med twistern.. jag fick ju jättegod krydda på mina pommes men jespers var okryddade. mohaha!

men...ska jag på nästa marknad köpa tröjan där det står "jag är 20 år" eller "upptagen"?

min vänskap med toalettstolen svajar

shit asså. att man kan ha så häär mycket träningsverk trodde jag knappt var möjligt. att sätta sig på toastolen is a struggle! har verkligen träningsverk i varenda muskel efter det första strukturerade träningspasset på gymmet någonsin, lett av min pojkvän. tappade ju det där med träningen för mer än ett halvår sedan och träningen föll verkligen långt ner i fallet för inte har jag lyckats plocka upp den.. men med assistans från den vältränade kördes jag till gymmet. och med min sexiga man bredvid så blev resultatet ett najs träningspass, najs träningsverk och ett najs sug efter att sätta det på repeat. kul när man går ut från gymmet och benen viker sig. kunde inte låta bli att skratta för inte gick vi därifrån irriterade på varandra som jag förutspådde efter de första fem minuterna då jag var riktigt blond. nej två nöjda, glada och svettiga ansikten lämnade gymmet. I like. we will be back.

Caroline ClementinsnattarN Hasse.

säger som andreas till mig själv: "hur tänkte du nu?" när jag står i affären, precis betalat mina varor, ska packa ner dem och inser under tiden att clementinpåsen som hänger om min handled inte är betalad. först tänkte jag: shit, får ju säga till henne att jag glömt lägga upp den. MEN EXAKT DÅ förvandlades Caroline Springnotan Hasse (skapad av tini efter massa mat på gott sushiställe) till Caroline SnattarN Hasse. jag la lugnt ner clementinpåsen i icapåsen, packade ner resten av varorna och gick fint ut ur affären. trodde det var svårare att vara tjuv? jag menar, den andra kassatanten gick förbi mig när jag tog av clementinpåsen från min handled (log lite för mig själv där. tänkte att jag var en rökt fisk. men inte då). tur att jag fick de tio clementinerna gratis för de var inte ens särskilt goda! mohaha. en gång. aldrig mer. I am a good girl, höhö.

the maskeraad!

juste, var ju faktiskt på en grym maskerad förra helgen. sjukt äckliga dräkter, sjukt söta dräkter, sjukt coola dräkter, sjukt fina dräkter och sjukt läskiga dräkter och små gubbar som skulle tas av och på glasen. ja, på festen kunde man träffa allt ifrån djur till gubbar, till domare, till städerskor till norrmän till sjuksköterskor, prinsessor och poliser. ja, man kunde till och med träffa rambo och döden. det ni. inte varje gång man möter döden och springer levande därifrån. ja, jag sprang. sjukt läskigt när döden står stilla och stirrar på en i mörkret!!

och tack för överraskningen emma! ;) riktigt najs att träffa en gammal barndomskompis. wendel, du är så himla härlig! man blir så glad och skrattig!  många gamla minnen som kom tillbaks and I like. stackars kycklingar, haha.

tack för en grym kväll emma och marcus!
marcus, du är fortfarande sjuk. på ett bra sätt.


hjärnscellsförbränning.

ehm, ja. det är sant. är det sant? vad har hänt med mig? vad har fredrik och andreas ljungström gjort med mig!?

A: när ska du börja spela wow hans?
Jag: aldrig är min plan.
F: nu kommer du här, sitt. ta musen. välj. tryck. scrolla. den kan du inte välja. den kan du välja. så gör du så. så går du hit. SPELA!

jag i mitt huvud? men...men...men.. asså...vänta...men...stopp nu...asså jag ska inte sp...vänta...men va sa du..men... men jag tänker ju inte...AAAAH, wtf? jag spelar!! hur töntig har jag blivit? jag tänker ju inte spela.

vilka krafter besitter människorna där ute i kabbarp egentligen??
en minut efter att jag sagt att jag aldrig skulle spela spelade jag. några timmar senare fick jag ett 10dagarsprovapå. idag har jag spelat sen klockan nio. INTE OKEJ! nu har jag stängt det i protest. måsta äta. och ut och gå. vad har ni gjort med mig?!?! förövrigt får jag ont i magen och dör lite dåochdå. FÖR JAG HATAR SÅNA HÄR DÖDADÖDA-SPEL.

så ja. ni hörde rätt. jag har fastnat framför spelet jag aldrig tänkte ens testa. jag får ont i magen av det. och juste, igår körde vi även till jysk och köpte nya täcken och kuddar. halva priset danke schön. övermysiga.
tja.

RSS 2.0