du kan vara en ringmuskel

Asså ibland äcklar jag mig själv till bristningsgränsen. en stor aning.

3 tankar som cirkulerat i min skrumpna hjärna de senaste fem minuterna:

1: har alla människor upplevt att ha ludd i sin but crack? osexigt. motbjudande.
2: alla har väl upplevt att det kliat så mycket och irriterande att man inte kan låta bli att sluta göra vad man görar och bara måste klia? hur gör man då på allmän plats bland massa irriterande individer om det kliar sådär förödande på ringmuskeln i röva?
3: tvättar folk sina nyinköpta kläder innan de använder dem? är det bara jag som ALDRIG gör det? tänk alla vidrigt shoppingsvettiga influensa-erade människor med kliande ringmusklerar som testat just det plagget som jag nu använder. VOMIT!

Intoxication



En fågel kan flyga iväg från den grymma verkligheten på marken. Cirkla runt och studera för att sedan landa i rätt ögonblick. Jag vill flyga iväg.


turn on, tune in, cop out

efter ett mentalt brutalt uppvaknande låg jag i sängen till halv tre idag. min hjärna orkade bara inte facea verklighetiteten. så jag låg i mitt mörka rum när danskens ena dotter kom upp och frågade om hon fick låna en toffs. hon tyckte det var konsigt av mig att ligga i ett kolsvart rum opåklädd klockan en kvart efter klockan två. med rättighet. vid tre drog jag mig in i dushen som nog aldrig har varit mer välbehövlig. eller jo. sen städade jag mitt rum för att ocupaja mitt mind. det gick inte så bra. men städning gick galant. jag har åter ett golv.

jag ska aldrig bli kock.


peace maddafakkas

kvällen igår var bara sjuuuk....t rolig. förfest hos tini som började ganska segt men som sedan tog en jävla fart. tinis pojkes vän var det roligaste. beställde en pizza utan att veta vad de hette så bara sa ett namn. sen när han skulle hämta:

- tini, sticker du ner och hämtar mina pizzor?
tini: nä, det kan du göra själv.
- men jag känner inte dom.

haha, för man måste känna pizzagubbarna!

iaf, sen drog det till vipkön på slagt och jag tappade mitt bankkort dirr. fast insläppspojken såg det på marken och min syster slog till mig i huvudet och bankkortet åkte ner i väskan igen. man ska inte ha bankkort med sig ut!

inne på white blev det helt jävla crazy maddafakka. vågar inte skriva allt här men allt blev ganska struligt, höhö. efterhängsen dude fick mig och tini att hångla loss twise och få tummen upp av en annan. Gött och sånt!

sen tappade min syster mobilen och fick springa och letileta efter den och jag lämnades med den efterhängsna duden och tysta julia som måste ha varit i chock hela kvällen, stackaren. mobilen hittades i baren efter en del förtvivlan. gött med folk som lämnar in, tummarna upp!

vid tre lämnade mitt sällskap mig utanför och en sliskig utlänning blåste ciggrök rakt i mitt fejs och gjorde ngt försök till sexy look. sorry grabben.

hem och sova i två timmar. dra till jobb. må lagom slaskigt för att sen dra till ikea. somnade i en soffa medan jag väntade på mor min. men det var nog rätt sött.

dagens minus förutom allt är väl att jag haft ett rökmoln efter mig hela dagen. rätt mysigt och sånt. ge mig cancer.

nu har jag legat i min säng i 6 timmar helt jävla utslagen! somnat var 15de minut och sovit i 40 minuter. vadå missa programmen man vill se?!?!

förkyld är jag också.

peeeeeeace maddafakkas

det här inlägget har ingen rubrik.

två ord. döda mig.

våga säga Nej till mig.

det stör mig enormt när folk inte säger vad de egentligen vill ha sagt. undanflykter i ord eller agerande. det värsta är väl att folk inte tror att man förstår vad undanflykterna betyder. det är inte svårt alls. jag får hellre en förklaring och ett rakt nej än ett ja följt av menlösa orsaker som sneaky ska försöka kamouflera ja-et till ett nej.
kom igen, våga säga nej till mig - jag kan ta det!




snö i näsan är kallt

när det kommit massa snö är det ett måste att bli som en femåring och dra till pulkabacken med kajsa. om det inte är för mycket kramsnö så att vi inte ens kommer i rörelse nerför backen så brukar vi ändå bara åka typ tre gånger för att sedan ligga på rygg i snödrivorna och titta upp i träden och prata i typ tre timmar. det brukar vara otroligt mysigt men idag var det cpkallt i min brist på påtagna termobyxor så vi byggde världens sämsta gupp, jag hotade kajsa med en pinne och kämpade i fem minuter för att ens klara av att ta mig uppför backen. skor med heeeelt släta sulor rekommenderas inte i snötäckta backar. bara så att du vet.




jag heter caroline och jag är en elak människa

jag vill bara be om ursäkt för allt jag säger i det här inlägget. så ni vet det redan nu...

men jag måste bara få uttala orden att Roger i Bonde söker Fru verkligen måste vara en av de osexigaste männen alive. han är som en skrattretande figur ur en uråldrig tv-serie som mormors mormors farfar satt och skrattade åt. om de ens hade tv på den tiden (allmänbildningen skiner igenom här ja). jag kan på allvar inte se något sexigt med den mannen!
fulaste orange mustachen, världens bonnabränna och ett par badbyxor vars tillverkare borde hängas och visas på youtube.

"jag har gett bonnabrännan ett namn" - jag vet inte om det är bonnabrännan eller ansiktet som skäms mest.

hans badbyxor ger mig mardrömmar!
en grupp borde skapas på facebook "10 medlemmar och Roger köper nya badbyxor"!

usch, vad taskig jag har varit nu! men vi vet ju redan att jag är en elak människa.


syrsmos, fettmos och miljövänlig isglass

jag har syrslever och syrs-hjärta och andra mysigheter i spåren på sin sandal-sula. rätt mysigt och sånt!

dessutom är fett jävligt äckligt. fett kan inte kallas revben eller tvärtom. när jag beställer revben vill jag ha kött. vem går fram och säger "jag skulle vilja ha fett med potatis idag." nä, juste!

dessutom har jag kommit på det PERFEKTA sättet att göra miljövänlig isglass. miljökonferens och allt som händer -  sätt ut lite goa' människor i snöstormen och låt dem stå där för alla att slicka på. behövs inga kemikalier, inga fabriker med massa utsäpp eller kylningsanordningar och annat dumt. Henrik bidrog till den perfekta slogan-en:

"Den nya miljövänliga isglassen. Isglassen av människor - med människor - för människor".

 (ni som inte bryr er om miljön - PERFEKTA sättet att få slicka på folk..?)

ska jag inte få något fint miljöpris och sånt nu eller?



Jag heter Caroline och jag snattar gummi.

alla små och stora barn, nu ska jag förtälja en historia. för längesen stal jag en dörrhållare i en liten affär i höör. ni vet en sån liten grön gummibit. den stoppade jag i min jackficka - för senare bruk? när vi kom hem hittade min mamma den där och blev arg. jag fick så snällt skämmas, åka tillbaka till affären och sätta tillbaka den under dörren.
det var ett exempel på min brottsliga bakgrund.

på tal om allting så är Pumba min största idol!

- Kallade du mig gris?
- Ohoh, dom kallade honom gris?
- DU ska kalla mig HEEERR GRIIIIS!

 Hon vill kaeka upp mej!!!

tjaDÅ!


doesn't mean anything. means everything.

rather be a poor woman living on the street,
no food to eat,
cause i don't want no pie if i have to cry.
cause it's over
when you say goodbye



the haunting in connecticut

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, nu har jag för första gången tittat själv på en skräckfilm. det gick sådär. att stoffeloffe började facebook-chatta med mig räddade mig verkligen. jag är fan inte skapt för skräckfilmer. en film som var 1.40h tog typ 2.5h för mig att se. magen i halsgropen tänkte jag skriva men det var ju fel. men jo, magen i halsgropen, handen inköttad i mitt ansiktsfläsk och ögonen kisande som på en strandpromenad med solen riktad mot pupillerna. not najs. nu är jag så rädd att jag inte vågar gå ner till min tandborste. men jag har på allvar bara ätit och druckit onyttigt idag så jag måste fatta den i min hand och kötta runt den i min flabb på allvar.
ååh, jag vet man inte ska snacka om vad man käkar för ingen är interested. men detta är fan sjukt. jag ska bli tjock.

ett glas julmust och en näve chips, vaniljkringla och apelsinjuice, nötter/nötter med choklad, två 10kr-cheeseburgare, fanta och godis, nötter/nötter med choklad, julmust och chips.

snacka om kalorier och noll näring på min dag!!! SICK och sjukt jävla gross!
"du kommer fan svälla upp till en ballong när du blir stor".
om inte annat kommer hela mitt fejs vara en fet jävla finne nästa vecka.
glädjeskutt.


good girl has gone bad

när jag satt mittemot en pedofilsmileande gubbe som stirrade på mig med stora äckliga ögon i tjugo minuter funderade jag över reglerna på ett tåg. att man måste placera sig på ett visst sätt. tänk dig en stolsgrupp på fyra - alltså två gånger två stolar mittemot varandra mot fönstret. om det sitter en person vid fönstret blir det sjukt weird om du sätter dig bredvid denna person. att du blir åksjuk av att åka baklänges spelar ingen roll. klarar du inte av att hålla matintaget stängt och undvika att vomitera i huvudet på den andre och istället sätter dig bredvid i "rätt" riktning kommer du få en irriterande ögning och det kommer vara spänt. mycket spänt. TILLS det kommer någon annan och sätter sig mittemot - då är det helt plöstligt helt okej att du sitter där du sitter.

om du däremot väljer att utstätta dig för vomitering och går med på att se världen åka åt fel håll så bör du inte sätta dig mittemot personen. du kanske vill luta dig mot fönstret. nej, inte okej. du ska helst sätta dig snett mittemot om du ska följa konstens regler. att du flyttar in till fönstret och gnuggar knäskålar är helt okej såfort det kommer en tredje person.

din uppkastning och din lutning är beroende av en tredje part. helt normalt och så eller?


eh eh eh eh

åbåj, vad trött jag ääär istället! trötthet var en dum uppfinning!
idag kom jag till jobbet och det första jag upptäckte var att de fiskarna som är helt utdöda i det vilda höll på att kvävas to death. akut vattenbyte och syresättning gjorde jag. tacka gud för att jag lyckades att få sug i den där äckliga slangen som annars brukar testa mitt psyke till max, på första försöket. sög även upp smutsen och räkorna som fanns kvar - eftersom katarina övermatat varenda djur den här helgen. såg att det fanns räkor under en av stockbitarna. när jag försökte suga ut det från under stocken upptäckte jag att det var en fisk. dödare än död. ARGH.

sen blev jag även attackerad av en fet jevvla gädda. okej, att vi alla vet att den är arg som en gädda och hoppar och hugger och har sig. men att hoppa ut ur sitt akvarie rakt mot mitt ansikte var väl lite väl överdrivet.

spännande dag men utmattande. jobb igen imorgon till fredag. undrar vad som händer och går med allt som ni inte vet om. men nästa helg är det utgång. så är det bara!


Lean on Me


när röda ögon ser svart

igår tittade jag förresten på new moon. att en viss person ska ha sett ut som jacob fast med större bröstmuskler fick mig inte på andra tankar. den var bra!

åh, vad seg jag har varit idag. bara degat och tittat på mammas pojkar och robinson. legat ner vid datorn och bara segat. har ju haft saker att tänka på iaf. körde till apoteket för att köpa bamseplåster. hittade först bara vanliga plåster och kände rage-et komma men såg sedan att barnen hade sin egen plåsterhylla med allt från rosa elefanter till kalle anka. men vad har hänt med bamse-plåster?? för några år sedan var de ett måste...! iaf i min vardag. hittade dock star wars plåster vilket var perfa. körde hem och krockade nästan. mitt beslut var kanske inte helt hundra. finns det en värre korsning? säkert. men den är inte okej.

för några minuter sedan insåg jag att grejen med att man ska se svartvitt i periferiseendet faktiskt stämmer. jag har alltid varit lite tveksam. men i denna stund när mina ögon facear min datorskärm medan bokstäverna ploppar upp efter varandra som en slingrande orm kan jag inte se min väckarklocka som står och blinkar med röda siffror - "23.50". jag har inte ställt in tiden sedan ett strömavbrott för ett halvår sen och den har därför blinkat olika cp-tider sedan dess. vänder jag lite på mitt huvud så ser jag det röda blinket. spännande!

jag saknar att ligga i saras säng och bara chilla. vad händer?


happy ending

den här veckan har jag upplevt de bästa två dagarna på två år. hur i helvete det gick till vet jag inte. jag förstår ingenting. men jag vet och förstår att de kommer förbli de två lyckligaste dagarna och dagarna som följer kommer bli de svåraste.

saker som jag bett gud om gick i uppfyllelse. kanske för att jag ska inse att jag önskar mig fel saker. men jag försöker suga upp lyckan. för en gångs skull leva i dået och inte i nuet. jag vet inte vad jag gör. jag är inte normal.

men åh! gud, fortsätt uppfylla önskningarna. ge mig ett lyckligt slut?


thunderstorm

"du är fan helt omöjlig hassemannen"
jag är fett omöjlig. aldrig ute i god tid och nu är jag förjävla hungrig också!
det är då andra äter frukost.
men jag är omöjlig.


RSS 2.0