våga för att vinna

den där jävligt höga muren är kanske inte så hög längre. man måste våga för att vinna. dock har inte tanken att andra än jag kanske har en mur slagit mig. då blev det komplicerat. men en dag kanske det slutar vara det. kanske blir det någon gång självklart. och muren kanske bara ligger som smulor och damm på marken. tills dess vet jag iaf att jag vågar. lite mer än förut.

the holiday

"the holiday" - en av de mysigaste filmerna som finns! så fin, och får till och med Mig att tänka tanken att det finns någon för alla där ute. dessutom vill man ju äta upp hude law i den filmen...men då kommer sara och skickar den här vilket förändrar situationen något:
huuuuäh på alla sätt och vis

att träna

det där med att träna. jag gillar det. förra sommaren fick jag en knäpp i huvudet. att springa 10,8 km ett par ggr i veckan var verkligen ingen bra idé. min hjärna behövde det verkligen men man kunde ju plötsligt se ben jag inte visste att jag hade. inte bra och rekommenderas inte. har önskat varenda dag sedan dess att jag inte hade spenderat min sommar springandes på landsvägen mellan staffanstorp och kabbarb, av diverse orsaker. till alla er därute som kämpar efter ett supersmalt ideal där nyckelbenen ska stå ut som två svärd...idag och x antal kilo choklad senare har jag lagt den sommarens galenskaper bakom mig. men att träna är fortfarande grymt skönt för min hjärna. när man suttit inne och sunkat ner sig i soffan med massa plugg eller en tristess så är det så jävla skönt att spinna för sitt liv tillsammans med 41 andra svettiga gubbar, tanter, kvinnor, män, tjejer och killar. inte för att man sedan inte hamnar i samma soffposition, haha...men med en helt annan känsla i kropp och knopp. mums.

och...

...och man brukar glömma de flesta av sina drömmar? inte sexdrömmen jag hade om amandus i big brother. den innehöll bland annat en häst som blev överkörd. cencur på resten.

räddningspatrullen!

jisses vad jag varit upptagen senaste tiden, massa roliga saker som gjorts med fina vänner! förra helgen var verkligen fin som snus. på fredagen åkte jag till herluffsen efter skolan där nybakade scones väntade..namnam! sen testades det frisyrer och allt sånt där inför lördagens bestyr. på kvällen käkade jag, sara, herluffsen och josse på el patio (kan rekommenderas men inte i ett par så tighta byxor som jag hade på mig!). därefter väntade bowling med ytterliggare tre brudar...och jösses så bra det gick. tills jag satt på en chokladkaka och min heta röv smälte chokladen som satte sig som en stor fläck på mina nytvättade byxor haha. det är hassegenen det. på lördagen väntade pizzakäk och "röda-mattan-fest" där jag hade en mycket rolig kväll med herluffsen plus man och övriga människor som hakade upp sig på antal kakor jag åt. jag kan äta, okej? det bara är så att jag har en stor efterrättsmagsäck haha. massa sjuka saker som sades och gjordes, fint som snus när alla är på bra humör! söndagen började med tre bebisar för att efterföljas av en kidnappning och filmkväll där Mr Määrcus skrämde mig till döds cirka 7 gånger för mycket. räddningspatrullen for the win! woopwoop!

RSS 2.0