gotta be somebody

ja, vad ska man säga? vi kan ju börja med att säga grattis till den människan som skötte disken på "kniv och gaffel" på mobilia. grattis till de 40 kronorna som låg under min tallrik.
lära sig av sina misstag? tror inte det. på jobbet har jag lyckats lämna in mitt lunchkort x antal gånger. t.om mina nycklar och bankkort. så att jag fick för mig att lägga pengarna under tallriken när vi gick för att hämta salladen förvånar mig inte ett dugg.

tränat idag. oh yes, nu ska vi komma igång igen efter typ 4 månaders träningsuppehåll. det sjuka är att jag chest/bänk-pressar mer nu än jag gjorde innan uppehållet. DET är sick. kanske för att jag försökt lära mig att göra en pull-up (nej, jag kan inte göra en pull up) på stången utanför mitt rum som min pappa satte upp för x antal år sedan då han fick för sig att han skulle träna. den har fungerat och fungerar mycket fint som klädstång. älskar att jag kör på 70 kg i en maskin där andra kör på 20. vad sysslar ni med undrar jag liiite. but anyways...i'm happy.

ge mig klockan fyra.

kräftor är sååå gott men hur äckligt är det inte egentligen? tanken att man sitter och drar ett djur sönder och samman är ju rätt otrevlig när man tänker den. och allt klet! uuuuäää! och det äckliga bajssnöret man får dra bort. och för att inte tala om det där gula gegget! vääldigt många äckelfaktorer men trots det lyckas de övervägas på något vänster och där sitter man och drar och knäcker, rensar och suger. mmhm. inte blir man mätt heller trots 73000 kräfthuvuden som stirrar på en från tallriken. nejnej, men vi ses på kräftskivan nästa år :D

wiiihiii, klockan fyra ska jag hämta upp min mään och ikväll blir det fotboll med honom och mamsen.

och förresten! det känns som vinter! ME NO LIKEY!

HELT okej!

jag letar efter ett recept men hittar inte receptet.
letar inte efter ett kuvert men hittar ett födelsedagskuvert.
öppnar det och hittar 1700 bortglömda kronor. RÄTT okej deal asså.

det snurrar i min skalle

onsdag: efter stor skön känsla av att vara totalt ovälkommen struntade jag i festivalen och nrj och körde fina gos till svalöv och min finaste vän sara. åh, så underbart det är varenda gång jag träffar den tjejen. en riktig vän så som det ska vara. 

torsdag: struntade i festivalen för att suga upp varenda sekund jag kunde få med min fina pojkvän som tvättade och tvättade. finaste kvällen med karate kid som typ varade förevigt (filmen asså, kvällen kunde gärna ha fått vara längre)

idag: legat på en madrass i ett vardagsrum i kabbarp med dunkande huvudvärk, vätskebrist och extremt upprepande kissnödighet medan kiwey gick runt och packade i en hel evighet typ, hihi. nu är han på en båt med massa lyx och ska ha jävligt skoj har jag bestämt. <3

ikväll står lund och sara på schemat. wohoo.

jag har längtat efter festivalen i ett år men har inte satt en fot på området. kul.

nääää, om jag skulle ta tag i mig själv och tömma min dator med tanke på att jag inte längre kan spara saker på skrivbordet eller bland dokument eller något. den är fuuuuull och seg.


alla sätt är bra utom de dåliga.

igår var en sådan dag jag inte fick svar på mina sms. jag gick runt hemma och städade och dammsög och bara var liite otålig över allas förmåga att ignorera min vilja att få svar. så jag tog saken i egna händer och muntrade upp mig själv med det bästa smset jag någonsin skapat.

ready?

"saraaaaa sadla sacka spara snara sagla saldo saliv sallad salsa salva samba samfund samlag samspel samåka sandal samuraj satellit savann schabrak schalottenlök schlager segment separat serum singular sjuda självmord sjöborre skalbagge skamvrå skavank skena sketen skinka skokräm skratt skrivstil skruva skugga skyffel skägg skärbräda skörbjugg slalom slibbig smaska socialstyrelsen spannmål spole stamtavla stendöv stickpropp streptokock striptease stånd sukta surpuppa svartbygge svindel sviskon sängkläder sömsmån sörpla sötvatten. några exempel på ord du kan välja att använda i svaret jag otåligt väntar på! ;] pussi"

fungerade det? jadå, telefonen plingade till några minuter senare! ett tips bara. (tacka vet jag gratis sms!!)

varför kastar du ut mig? nu, gjorde du sådär igen.

hihi, jag och min hotty har det inte alltid lätt! men varför göra det lätt för sig? vi bestämmer oss för att vi ska åka på road trip. frågan är vart vi ska åka. hmm. mkt googlande och mkt funderande. jag kommer på tykarpsgrottorna, de har stängt pga rasrisk. bejb ser helt överlycklig ut när han berättar sin idé: skånes djurpark. men 200 kr för tre timmar? njä. vi bestämmer oss tillslut för ale stenar men först en liten tripp till lund. efter avspärrade vägar och smått förvirring kommer vi tillslut fram till destinationen. destination två är statoil utanför lund. frä verkar vara påväg att köra av motorvägen. jag frågar vart han är på väg. ooops, fel avfart, låt oss fortsätta framåt. het potatismos, en värdelös kartbok och en kladdig macka motsvarande en fet pizza senare satt vi åter i bilen. gpsen på mobilen vägrade acceptera ale stenars existens. efter liten snutt irritation blev destination 3 kabbarp för hämtande av en annan gps. i bilen med gps i handen kunde inte ale stenar hittas. nehe! men vet du vad? vi drar dit ändå. när gpsen på mobilen upptäckte vår bestämdhet ville den plötsligt acceptera att iaf köra oss till den delen av skåne. off we go. fint väder hela vägen till ystad. väl på parkeringen kommer ett fint skyfall, men vi höll humören uppe och fem minuter senare var det sol. men OM det blåste. att luta sig ut över ett stup medan vinden håller en tillbaka är en kittlande härlig känsla. lite "på gränsen att dö javisst". jag matade en ko som först såg ut som att den tänkte äta upp mig. frä fick äntligen se sina stenar och hans skor fick så snällt överleva vandringen ner och uppför stupet. i vattnet snackar vi vågor. surfarens dröm så att säga. jag tänkte sätta mig på en sten men misslyckades uppenbarligen för när vi reste oss upp var det en som var lerig på gumpen. handduken som jag mobbat min biff för i bilen fick nytt syfte. låt mig sitta på den. min urinblåsa protesterade som alltid så jag tog modet till mig medan frädelito vägrade och banade min väg till en av de tre blå bajamajorna. jag var förberedd på att få se och lukta 73 andra människors bajs men ojojoj. en fin modern toalettstol med spolfunktion och ingen otäck odör i sikte. tackar så mycket. sen kördes det hemåt och jag kämpade som en gnu för att hålla ögonlocken uppe. mission failed. plötsligt kände jag den fina människan bredvid märka hur jag slumrat. ooops. hihi. övermysig dag som avslutades med köttfärspaj i kabbarp och creepy film at my crib. bästa dagen. mmmhm.


Min pappa. Han är fin han.

haha, jag älskar min pappa. bara så att alla vet. visst, ibland kan han få mig fett irriterad bara av att andas min luft i princip men han är den gulligaste och snällaste pappan som finns tror jag. mmhm. han kan verka macho ibland men han är en riktig mjukis egentligen. han hade en motorcykel han tyckte om. den skakade så mkt att jag blev för kissnödig för att vilja åka med på den. vad gör min pappa? han gör allt för att den ska sluta skaka men när min kissblåsa fortsätter protestera säljer och köper han en ny motorcykel. en oskakig. bara ett litet exempel på hur söt han är. ännu sötare är han när han hör prasslet från en godispåse och kommer smygande med en godisglimt i ögat, hihi. men han är rolig också, den där faderkakan.

jag smsar: mina planer funkar aldrig...ska till marcus och kolla film. kommer hem senare. kram.
pappa svarar: nej. nej du ska komma hem. du sa du skulle komma hem. vad ska jag göra nu? jag sitter ju här och väntar :(
jag: ajajaj, du kan få följa med!
pappa: nej, nu vill jag inte.

haha, min pappa är BÄST! Jag älskar dig pappilito! <3

misslyckad kommunikation.

klockan fyra skulle jag köra ut besökarna från museet. en kvinna står i korridoren och tittar på djuren.

jag: vi stänger tyvärr nu.

ingen respons...

jag: ursäkta, vi stänger. sorry, but we're closing...
hon: sorry?
jag: we're closing.
hon: sorry, do you speak english? (haha, göör du?!)
jag: yes, we're closing now.
hon: country check?
jag: ehm, what?
hon: sorry?
jag: we are clooooosing now.
hon: did you ask me what country i'm from?
jag: haha, noo. we are closing, you all need to leeeeave!
hon förfärad och generad: ooooh, im soo sorry!

sjukt roligt!

nykter bakfylla. inte okej!

tycker det är sjukt orättvist att man ska känna sig riktigt jävla bakfull i huvudet när man inte druckit en endaste liten droppe alkoholiserad dryck! shit pommes mitt huvud. kan tänka mig att det ser rätt roligt ut när jag går runt i museets korridorer blundandes. hade gärna haft en bild på hur jag sänkt stolen och höjt skrivbordet och sover med huvudet på skrivbordet medan R ligger på soffan och sover. jävligt najs att alla sover på kontoret, haha. en bild hade suttit fint! men men. hennes mobil ringde så jag hoppade ju inte alls högt. inte alls.

hatar att jobba helg. alla nerver sätts på plats då.

aaaaah, solen älskade solen!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah sa jag också när jag kom till jobbet, och gick "rundan" för att mata med flingfoder och klappa alla fiskar som överlevt på axeln, och plötsligt möttes av ett nästan tomt akvarie. 2/3 av vattnet var borta och i det grumliga uppsandade vattnet som var kvar simmades ett 20tal antagligen ganska oroliga fiskar. panik? vad ska jag göra? vart har vattnet tagit vägen? måste jag håva upp dem? ska jag hälla i vanligt vatten? varför varför varför? 
men det är luuuuuuuugnt. caroline fixar. höhö. insåg att den slangen som pumpade i vattnet flyttats och pumpade hälften till det akvariet och hälften till akvariet bredvid. pumpades alltså i hälften så mkt som det pumpades ut. det är icke bra. så flyttade den 3cm och fiskarna dansade antagligen limbo av glädje. pjuh. 

you learn.

saker blir inte alltid som man tänkt sig. men det kan bli bra ändå.

syster, du vann!

fondue med pappa och syster. jag må kallas slaskhink när det kommer till onyttigheter. allt onyttigt lägger sig till vänster och i min vänster får mycket plats. riktigt mycket. när det kommer till KÖTT är min syster ett freak. jag satt som en strandad gås i stolen. det hör till ovanligheterna att jag äter mig fram till mättnadskänsla och tack gode gud för det. ingen härlig känsla att vara så mätt att man känner sig vimsig och vinglig och inte kan sitta still. min pappa såg lika besvärad ut under skjortan som nästan sprack, haha. vad gör min syster? bestämmer sig för att inte sluta äta förrän hennes och pappas köttskål var slut. jag försökte inte titta på henne för att undvika illamående men det var svårt. älskar min syster. min pappa också. syster, jag erkänner. du vann!
nästa gång kör vi onyttigheter and you better whatch out. i'm dangerous!

håll huvudet ovanför sanden så slipper du sand i hårbottnen.

älskar att jag ringer folk och avslutar samtalet två minuter senare med "förlåt, men jag kan inte koncentrera mig på att lyssna på dig just nu. har inte tid". svar: "men ring inte mig då." haha. sorry!

älskar hur ALLA skrek rakt ut under beckfilmen på bio. hur dottern framför gömde sig bakom sin jacka 99% av filmen. hur pappan inte kopplade någonting och hur mamman sa efter fimen "det här var sista gången!". älska.

älskar att solen vägrar titta fram och jag därmed börjar se ut som en acnepojke igen. älska finnar. NAAAT! sol, snälla. lys på mitt ansikte året runt?!? så slipper jag sminka mig också (A)

älska att titta på fel skjuttavla och tro att man sköt helt GALET bra för att sen inse sitt misstag och ha skjutit galet dåligt.

älska fina människor som säger att de älskar mig även i motgång.

älska att mina smaklökar, mage och tarmsystem ska få dansa tango tills de svettas imorgon. FONDY med far och syster JAVISST!

man ska älska. hålla huvudet ovanför sanden. då ser man bättre och slipper sand i hårbottnen. det vill man inte ha.

förlåt.

att så pass "många" fortfarande går in på min blogg en gång om dagen förvånar mig. ni är ju helt underbara med tanke på att jag är den sämsta bloggaren just nu. men iaf! bloggeriet sker på datorn, just nu mår jag dåligt över allt som skrivs i sajberspejs som jag ser så fort jag startar datorn. därav inget bloggeri. dåligt mående hör inte hemma i den här bloggen. det har hänt förut och den raderades. punkt.

att hamna mitt i kalopsen var inget jag ville.
att vara en dålig vän var inte vad jag ville vara.
förlora fina människor vill jag inte.
jag vill kunna umgås med alla jag tycker om.
jag älskar dig. trots att allt jag gör just nu sårar dig.
jag vill att du ska må bra. jag hade önskat att jag var en del av det. jag tänker fortsätta önska. hoppas.
förlåt tini.

for a change

ja, men asså...öh. vad händer med min blogg? ingen energi kvar till den, so much going on. min författarförmåga är lika stor som...exakt där brast min författarförmåga...
MEN det är alltid roligt att skulla ta upp en räkbit ur ett akvarie och inse när man har den mellan fingrarna att det är en död slajmig firre. den flög snabbt ner i vattnet igen och togs åter upp med håv och flyttade hem i soppåsen. BLÄH!
eller när några pirajabebisar käkat upp en halv pirajabebis så att bara huvud återstod i princip. detta huvud guppade runt på ytan och firren LEVDE! sååååå jäääävla heeeemskt!
ja, mitt jobb är fint det.
tycker dock jesper kan komma tillbaka från sin äckliga greklandssemester så att jag slipper käka lunch själv, sååå tråkigt att tugga då. noll motivation att tugga ensam så maten blir inte uppäten och jag lämnar restaurangen efter fem minuter. sen måste jag ha någon att bråka med också (Y). onsdag får jag bli den klagande carro igen, wiwiwi.
jag tycker om att kunna längta efter bra saker, bra stunder. inte särskilt van vid det. fredag blir fint. kanske fiska på riktigt för första gången i mitt liv? fiskar verkar ju älska mig så det går nog bra? lördag blir säkert också finemang. trötthet...nääääää, sysslar inte med sånt. godnatt.

Ey kiwi...

...i'm not doing the drama thing. TP for my bunghole. Jag tycker själv.

folk som gett komplimanger för min blogg säger nu att den uppdateras fattigt. True. True.
jag återkommer.

deppig text men fin låt. The Used - On my own.

mmm mustard.

Whatcha doin?
Just hangin..with my bud. true. true.

som det kan gå när haspen är halvt på.

förövrigt, sa jag inte att torr humor är det roligaste?
"they don't know exactly how many sheep there are in ireland because everytime they try to count them they fall asleep!"

älska ellen degeneres. älska att jag kan skratta åt det mesta när jag är trött.

mmm mustard!

ÄLSKAR dittenochdatten. faktiskt!

ÄLSKAR när folk får mig att tänka glada tankar.
ÄLSKAR när folk ockuperar min tid positivt.
ÄLSKAR när folk är glada.
ÄLSKAR när folk få mig att skratta.
ÄLSKAR att vara glad.
ÄLSKAR spotify.
ÄLSKAR sällskap.
ÄLSKAR när sara skapar filmer till mig med sin webcam och postear på min wall på fejjan.
ÄLSKAR att göra goda gärningar när andra bara ser på and gör nothing.
ÄLSKAR övertrötthet.
ÄLSKAR sol och fint väder.
ÄLSKAR regn och varm choklad, film och nerbäddadhet.
ÄLSKAR vänner och familj.
ÄLSKAR mina rutiga lakan och min cdspelare med möjligheten att spela kassettband.
ÄLSKAR torr humor! annoying orange var ju bara underbart efter depressionsfilmen som nämndes i förra inlägget.

- det finns ett stopp i mig också, faktiskt!
- stopp är bra! annars hade bilar krockat.

- låten vi spelade nu hette carrie och något annat gott man kan grilla på sommaren är ju "fläskcarrie".

ÄLSKAR ganska mycket när jag tänker efter.


ohno.

en film beskrevs som "bra, könsstympning och köttig". sedan kom det fram att den var baserad på en depression. med andra ord iiinte jättehappy! vi förstod typ ingenting men vad vi verkade skulle lära oss är att panikattacker löses med sex. och att en sax är bra att ha om man känner för att könsstympa sig själv.
bra? verkligen inte!
könsstympning? typ i tre sekunder, ja. och det var inte en manlig sådan som man trodde...det var en feminin stympning minsann. eller förresten, den manliga membern överlevde inte heller riktigt om det inte är mening att det ska komma blod ur den...
köttig? nä?
up closefilmning av kvinnligt kön? det kan man säga!
blödande, rejält otrimmat manligt kön i närbild? japp!
vill man se den? neeej, iallefalle inte mer än en gång och det krävs definitivt fint sällskap för att genomleva den den gången!


Om man orkar läsa texten.

Jävligt bra text skulle jag vilja säga. Eminem ft rihanna - love the way you lie.

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind in his bag
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
And these words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down
Pin 'em
So lost in the moments
When you're in 'em
It's the rage that took over
It controls you both
So they say it's best
To go your separate ways
Guess that they don't know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It's a different day
Sound like broken records
Playin' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back
It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed
I'll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it's lies
I'm tired of the games
I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fucking leave again
I'mma tie her to the bed
And set the house on fire

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie


RSS 2.0