save the life you live...or die

igår (alltid); jag har noll tidsuppfattning. hade hela dagen på mig att göra mig iordning men ändå blev jag klar i sista minuten och hann inte äta innan jag fick dra till tåget. som vanligt! tåget stod stilla en lången stund men jag var inte uttråkad - ögade en assnygg dude varenda sekund. hoppas han inte kände sig iaktagen ;)

drog till malmö, staden där jag vill få ett liv. där väntade qina och syster i en igenimmad bil - de hade andats för mycket. vi länsade donkan och körde hem till tini. där hittade vi peppen, iaf jag och tini, för att dra till slagt. vakten skrattade åt mitt passfoto när jag sa att jag kom direkt från fängelsehålan, surprise. men han släppte iaf in mig. på slagt hade jag min systers strumpor i min bh istället för att lägga dem i min väska (den tanken slog mig inte ens) och jag lyckades sätta igång ett smekmaraton av varandras skrev och rumpor. fullt normal - normalfull.

chaffören som skulle köra till höör bytte riktning så jag hamnade i staffanstorp men det gick ju bra det med. chaffören ville hem alldeles för tidigt. men så kan det gå, I guess.

idag var det jul på muséet. jag bar alldeles för lite kläder och efter 5 timmar ute var jag en fullbordad isbit. bara för att tågen sen är fakking inställda så man får stå och vänta i 1,5 timmar för att få en plats på en ersättningsbuss. jag fick dock ingen plats och gav upp för att rädda mitt eget liv och hamnade återigen i staffanstorp. jävligt svårt det ska vara att komma till höör ibland verkar det som. skånetrafiken ska jag dessutom långsamt trycka ner i mammas köttkvarn.



me and my sistah försöker göra sån kullerbyttasak



...det gick lite som det gick!


me, myself und tini :D

.
qina and my sistah


me myself, tini und sistah

det var min helg. jag är cp-trött i rygg och ögon och hela mig. men det var den händelserikaste helgen på länge! let's do it again, do it do it. godnatt.


två i ett



jeg vil hitte til dig.
jeg vil vare to. to i et.


hail the king

diagnos: upprepade stunder av ensamhetsdepression.
men åh, jag var rätt fett glad och lycklig idag trots min diagnos. bra sällskap är bra. bäst sällskap är bäst. fast egentligen förvärrar perfektionen bara min diagnos då det får mig att inse att den är befogad. jag vill ha mer.

åkte till min vän elin efter jobb. hennes familj bestämde sig för att slå tärning om vem som skulle plocka undan i köket. jag fick också slå. det var rätt skoj tyckte jag. fast jag fick inte lägst siffra så jag slapp städa deras kök. idol tittades på och medan jag sprang i panik till sista tåget som väntade på att jag skulle springa in genom dörrarna så åkte fel människa ut. me no likey.

men äsch. imorgon ska jag försöka vara the leader of the pack och leda alla fyllehundar till slag(k?)t.. lite för mycket ansvar där kanske, höhö. och dessutom kommer jag bli stoppad i dörren som minderårig. kan man inte få stilmånader för ett smickrande (hosthosthost) passfoto(!!)? förfest utan fest. det går ju ikke? den som lever får se.


eeer do dänsk?! Jaj? Naij, de är jeg igge.

dessutom borde jag lära mig danska. eller varför egentligen. min mamma har nämligen kärat ner sig i en dansk man med tre skrikande ungar som när de blir arga eller ledsna börjar snacka danska. skulle vara trevligt att förstå ett ord eller två.
eller nä förresten, jag vill nog inte veta vad de gnäller om. gömmer mig på mitt rum istället.

jeg fortstår at han gik ind uden at banke på


spis op!


er du sulten?
spis op! 


surreal for real

fett läskigt. jag tänkte att jag skulle logga in på bloggen. tryckte på favoritknappen och på något sätt kom jag in på bloggen. hur det gick till kan man undra. kanske är ikväll jag lyckas släcka lampan med en tanke och en klapp i luften. kanske.

inatt vaknade jag av att jag skrattade högt på riktigt. jag och Christine (komediserie på femman duvet?) gjorde något asroligt. jag tänkte "jag borde skriva ner det så jag inte glömmer", men det var ju såklart alldeles för jobbigt att tre på natten leta efter papper och penna. jag tänkte istället "äsch, nu är jag ju så vaken att jag kommer ihåg det". det gör jag inte. men jag och christine hade roligt!

att vakna av att man skrattar känns sjukt surreal men riktigt roligt. kanske inspirerade min dag för jag har skrattat hela dagen! skrattvaknandet tog mig tillbaka till fjällen där jag och sara skrattade 24/7 och jag vaknade av skratt flera nätter på rad. lovely. <3


Årets julklapp.

Jag tycker att alla män borde äga en rosa dammsugare.


.check.

Min dag på jobbet...

- guidning av skolklass. check.
- charader genom ett fönster "jag har redan ätit, ja, du ska få en kram". check.
- svarat på frågor som "gör det ont att bli biten av en orm fastän den inte är giftig?", "varför kramade du den dära henrik innan?" och "vad heter jag?". check.
- fått fårbajs under skorna. check.
- fått sexiga utslag av ensilaget. såg ut som att jag nässlat hela hakan, halsen och händerna. check.
- fått jonas att inse att jag har sjukt håriga händer. check.
- diskuterat möjligheten att jag är tvåkönad. check.
- sett lasse äta lunch för första gången på två år. den 60åriga gubben lever tydligen också på fast föda, who knew? check.

- någon som vet vad kamoflauge är?
- ja, det är om jag är helt blå. jag är helt blå och mina badbyxor är också helt blåa. osså är det en mördare som jagar mig. osså lägger jag mig i vattnet och jag är helt blå. så ser inte mördaren mig. då har jag kamoflauge.

BÄSTA FÖRKLARINGEN (från en 9åring)

Till the Sun Turns Black


Imaginary friend

tänk om jag bara är en illusion. en hallusination. ett påhitt som någon behöver för stunden. en person/ett något som en del kan ta på men andra inte kan se. tänk om jag bara är en imaginary friend. ödet att finnas för dem som behöver mig för tillfället. målet att göra vad andra vill och vara som andra så önskar. är det därför jag tappar de kontakter jag värdesätter högst? för att alla någon gång växer ifrån sin imaginary friend?

Beast of Burden


the whispering wind

om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb.
ehm, bara en tanke på vad du kan göra med ditt liv.


gives you hell

jag är verkligen ett stort fan av mannen som gav mig influensaprutan. jag förstod att han var en oerhört förvirrad och one-of-a-kind-ig människa. med andra ord sjukt underlig. men hur svårt är det att sätta ett plåster på rätt plats? dagen efter sprutan reagerade jag på att jag var mycket mer öm under plåstret än där han tagit sprutan. senare på kvällen när jag studerade armen upptäckte jag en röd prick nedanför plåstet. underligt tänkte jag. dagen efter berättade jag det för rebecka som frågade varför jag inte tog bort plåstret. hon fick rip-a av det och mycket riktigt... han hade satt plåstret på helt fel plats. hur svårt kan det vara?

tairs and rain

mina ögon bara rinner och rinner och rinner och rinner. någonstans däremellan får jag in en och annan nysning också. när jag nyser rinner ögonen ännu mer.
idag tog jag sönder en plastmugg med bananflugor. reaktionen var att hoppa ut genom fönstret ut i regnet. valet att spola ner de överblivna flugorna i vasken var inte så bra då flugorna klättrade upp ur avloppet på golvet. ahja. man får ge och ta här i livet.


the cure

Min näsa och mina ögon bara rinner och rinner. rent röd och sårig runt ögat som inte slutar översvämmas. gah!
Jag orkar verkligen inte jobba imorgon egentligen. vill bara ligga nerbäddad snörvla och se på film. men vad gör man?
En sköldpadda på jobb har diarré. Det visste inte jag när jag lät den springa löst runt i ett rum. Äckligt!
Jag har kommit fram till att även en människa med bara en arm kan moppa.
hejdådå.

boom boom pow pow

Hej, jag heter Caroline och mitt andra-namn är inte smidig.
Idag har allt gått som strössel på glassen, som oboysamlingen i botten på muggen.

- henrik och jag skulle samarbeta för första gången på länge. det gick sådär. han satt på huk och höll upp en plastpåse medan jag skulle tömma det jag sopat upp med kvasten. blev lite kompliserat för mig som satte ner skyffelsaken på fel håll i plastpåsen och därför var tvungen att vända på steken för att kunna tömma den. då tappade jag taget och boom boom pow hade henrik fått skaftet RÄTT mellan ögonen mellan glasen på glasögonen. sån härlig träff med blomstrande dåligt samvete då det faktiskt gjorde ont på honom och hans blick faktiskt kunde dödat mig en liten aning för en sekund. jag skrattade... såklart. dumma mig. sen berättade han det för pedagogerna i restaurangen så nu älskar de mig ännu mer. fast okänt namn sa att det ända han störde sig på var att det bara var en liten kvast. det skulle ju vara ngt större. tack för visat stöd.
jag har redan förstört henriks bil. nu var jag nära på att förstöra glasögonen och näsan. hur ska detta sluta? dyrt.

- gick ut med ensilage till fåren och kan nu med säkerhet konstatera att jag utvecklat allergi till det också. yeah yeah wow wow. utslag, sjuttiofemton nysningar, rinnande ögon och igenkorkade luftvägar.

- extrem räddning av syster när jag råkade ut för privat nödsituation. evigt tacksam.

- senast idag fick jag frågan "du låser inte dig ute om du inte har nycklarna på dig?" jag svarade: nääädå, jag är smartare än så.. det har bara hänt en gång. nu har det hänt två.

- fick för mig att ringa ett nummer som stod på en lapp på kontoret. tänkte av okänd anledning att det kunde vara numret jag sökte. det var det inte.

- jag är fruktansvärt förkyld. ligger här halvdöd med igenlockat öra, stickande rinnande och fylld näsa och rinnande ögon. högst otrevligt.


lilltån= en del av kroppen som är till för att finna möbler i mörkret

brio ett två tre

idag har jag funderat på om flest människor föredrar brio (godiset ni vet..) mjuka eller hårda.
vet ni?

torka flimmerhår med hårfön

Hej, jag heter Caroline och jag är sjuk i huvudet.
helt utmattad var jag igår. sen var det storm och jag skulle gå hem. dyngsur togs till en ny nivå när jag fick torka mitt flimmerhår med hårfön. somnade klockan 17 och vaknade klockan 18. kämpade och höll mig vaken genom hela grey's, bara precis för att det är det enda måstet i tv.nu, men stupade innan so you think you can dance. upp och jobba idag igen med firrarna. göttigt. mina händer stinker värre än tre arga skunkar - värre än fan alltså - för att tala klarspråk som jag aldrig gör.

jag: jag sov ju redan vid sex.
H: jag brukar också somna efter sex.
jag: efter bolibompa...?

efter 25 minuter kopplade min hjärna det där skämtet och det var 24 minuter för sent.

120% utmattad

Hej, jag heter Caroline och jag är sjuk i huvudet.
idag har jag guidat 40 stycken 7-8åringar. nu är mina händer helt utmattade av alla flickor som skullat hålla i dem och överföra ouppskattade bakterier till mina. mina öron kan inte längre uppfatta ljud. jag är enormt utmattad.
peach

syrsa på matta

Hej, jag heter Caroline och jag är sjuk i huvudet.
jag skulle gå ut ur mitt rum. för att gå ut ur mitt rum och komma till hallen och trappan, ja, resten av huset för att göra det enkelt så måste jag gå igenom min lillebrors rum. utanför min dörr - alltså på hans rum - ligger där en leopard/gepard (vad är skillnaden?)mönstrad matta från när han hade ett djungelrum (finns det leoparder/geparder i djungeln tänkte jag nu, men jag bryr mig inte riktigt). jag trodde precis att en av de svarta fläckarna var en syrsa. fett rädd blev jag. mitt hopp och ansiktsuttryck var säkert roande för ingen som såg det.
peace

svinsprutad

Hej, jag heter Caroline och jag är sjuk i huvudet.
Idag vaccinerade jag mig. gick till vårdcentralen för att upptäcka att det var 140 före mig i kön. lycka tänkte jag. efter 1 timmes väntan var det min tur. jag fick uppenbarligen den läskigaste gubben på planeten. avslutade alla sina skumma meningar jag inte förstod med ett fel-och överbetonat CAAAroline. varför? det undrar jag med. från det att han tog sprutan från bordet tills det att det var klart hann jag inte ens blinka. vad hände? hann han ens spruta in vaccinet innan han drog ut sprutan? det undrar jag med! nu sitter jag här och inbillar mig att jag är felvaccinerad och kommer dö i svininfluensan iaf. för inte känner jag av tröttheten i armen som jag fått efter alla andra sputor jag tagit. nehe, jag känner iiiingenting. nästan så orolig att jag hoppas jag får svinigt ont i armen så jag vet att jag lever. nu har jag ont i nacke och rygg men det beror nog mest på min dåliga hållning och mitt datoriserande. peace till folket.

Sidan kan inte visas

Känns som att jag är fett efter i mitt uppdaterande. Har hatkärlek till min blogg, men vi jobbar på det. Skrev faktiskt värsta fina inlägget om min och saras kväll på mejeriet med Fibes, oh Fibes och min fruktansvärda natt där jag stod i trasiga skor utan strumpor i kyla och regn och försenad buss. Men när jag tryckte på "spara & publicera" så kom "sidan kan inte visas" upp och inlägget försvann till universums papperskorg.

Jag har fått massa mer jobb på museet nu, så många timmar att de fick kolla igenom jobbalmanackan så att jag var ledig tillräckligt många dagar enligt lagen. Det är gött! Inbokad för personalfest är jag också. Får magsår av den nervositeten men rebecka lugnade mig iaf en aning.

Men jaja, orkar inte skriva om mitt ursprungliga inlägg så byebyethen.

äppel och lejontema

Idag har min dag gått i äpplenas och lejonens tema. Kajsa min päronkola kom och hälsade på sin äppelmunk. Kajsa tog med sig hemmagjord äppelmos och äpplen och stekte pannkakor som vi åt medan vi tittade på Lejonkungen. Den filmen är serre den finaste disneyfilmen! Sen gjorde vi äpplekaka och tittade på Lejonkungen 2. Vadå ha andra röster? Så kan man ju inte göra. Efter den såg vi Lejonkungen 3 dirr. Där kom Pumbas göteborska tillbaka, tack för det! Ord som farsa, snusk och mosh är ord som jag inte tänkt på förut.

Nästa gång ni tittar på Lejonkungen 1 och tänker att Simba som "tonåring" låter snygg. Låt er inte luras. Det är inte en ung snygging enligt Google.

Att min päronkola åker till australien är inte hållbart och sånt..!

Slaskmask

Fylligt

Fylligt inlägg:

1. grey's anatomy är det enda programmet jag inte får missa.

2. so you think you can dance har börjat igen.

3. jag ska ta vaccinet på tisdag.

4. ska jag gratta skotten eller inte?! det är en sjukt jävla bra fråga.

Syrskvinnan är tillbaka!

tydligen är den enda anledningen att jag får jobb på museet att jag är så roande med min elefantklumpighet. men den senaste tiden har snubblingar och okoordinerade rörelser avtagit och därför sa gråsuggemannen till mig att jag fick skärpa mig om jag skulle få mer jobb där. så jag kan ju glatt meddela att min klumpighet är tillbaka!

- städade hos mössen. fyller en plastpåse med damm, kattsand och musbajs. påsen går sönder, hälften åker ut på golvet. yippi tänkte jag och sånt. tog en annan påse och försökte placera den trasiga i den hela. den trasiga påsen åkte rakt igenom den nu också trasiga påse nummer 2. lycka.

- spolade fladdermusburen och tog steget ut ur buren. det ena benet fick bråttom och jag gick nästan ner i spagat. ett ben ur led kallar jag det.

- lade ner vattenslangen på golvet och tänkte. "snubbla inte caroline, vad du än gör. snubbla inte! slangen ligger där". ormen gick ett varv runt prinsessan eller prinsessan gick ett varv runt trädet eller hur det nu var man gjorde en knop. en knop blev jag och vattenslangen oavsett.

- jag skulle städa salamanderakvariet vilket innebär suga ut vattnet med en tre mil lång slang. en slang som man då ska suga i i ena änden för att få ett tryck så att vattnet kommer ut. en slang som är tre kilometer i diameter. en slang som ALLA (jag, jonas, jesper, henrik, lasse, praktikanter ... osv!!! sugit i. Och då ska det påpekas att den inte rengörs och dessutom har "sugdelen" stoppats i smutsigt akvarievatten x antal gånger. DET är vad jag kallar mysigt. (och då minns vi kanske alla när vi var små och efter att t.ex ha druckit ur samma glas sa "nu är det som att vi har hånglat" - slangen tar det till en ny nivå?)
två kallsupar åstadkom jag idag. underbart!

- gråsuggemannen skulle byta vatten till egon (vattensköldpaddan), kallade på mig att ta med mig vattenslangen. 
gråsuggemannen: lägg ner den..
carro tänkte då, "okej, ska han suga ut vattnet samtidigt som han fyller på? ja, så kan man ju också göra." och carro håller då slangen över akvariet och drar av "pistol-delen" för att lägga ner slangen i akvariet. SPLASH! inte hade hon stängt av vattnet innan utan full sprätt och en ostadig hand och det slutar med en inomhuspool och en nydushad carro som såg ut att ha kissat på sig ner i skorna. sexxxigt!

Syrskvinnan is back!  

Smitta världen med ditt skratt! Pipleksak eller inåtvänd tomte - doesn't matter!

Jag har funderat över ett fenomen. Fenomenet att folk inte vågar skratta åt precis det de tycker är kul i precis den sekunden den där bubblande känslan kommer från tårna och banar sin väg uppåt! Bestämmelser att man inte får skratta i vissa situationer, i vissa sällskap, åt vissa skämt, åt viss humor. Jag tänker, att om alla hade skrattat i exakt den sekunden de ville åt vadfanders de nu tyckte var roligt utan att spendera tre sekunder åt att fundera på om det var acceptabelt, eller i annat fall tygla sina smilband, så hade världen varit så mycket gladare! Tänk så rolig världen skulle vara! Man skulle i princip alltid höra någon skratta.

För är inte skratt det bästa? Erkänn, det är det!
Ett skratt som smittar kan få en omgivning av okända människor att vända på sina huvuden och börja skratta åt något de inte själva kan ta på...
Ett roligt skratt är ngt av det bästa jag vet! Man kan ju inte bara låta bli att le och skratta åt ett roligt, kanske också okänt skratt!
Ett okänt roligt skratt är väl det roligaste? Eller hur? Jag glömmer aldrig min konfirmationsledarpräst's skratt. Han skrattade skrockande inåt! Typ som tomten fast inåt!! Hur roligt är inte det? Kanske borde han inte skrattat i vissa situationer som präst.. Kanske borde jag inte skrattat i kyrkan när jag föreställde mig hans skratt under en tråkig predikan... Men nu när jag tänker efter var hans skratt det enda roliga under hela min konfirmationstid. Och jag kan inte låta bli att tro att det är mitt skratt som de andra halvsovande människorna från den söndagen kommer ihåg. 

Om du tycker roliga miner, prutthumor, eller alldeles för hetsiga rörelser från någon är roligt... skratta på! Tycker du om att skratta åt sådant som egentligen inte är roligt - saker som är så tråkiga att de blir roliga - ännu bättre, då tar du in skratt i situationer som alla uppfattar som gråa och oförgyllda - eller ännu värre  - inte uppfattar alls.

En man tappar sin vante på marken, böjer sig ner för att ta upp den. Reser sig och tappar då sin andra vante. I hur många såna här situationer har inte personen som bevittnade denna stund gömt munnen i halsduken och skrattat för sig själv? Mannen som inte kan tänka på annat än att han måste böja sig ner igen ser nog inte jättesoligt på situationen.
Om personen bakom istället hade skrattat sitt roliga pipleksaks-skratt och sagt till mannen "har dina vantar också fått vingar?" så hade nog mannen inte kunnat låta bli att le åt ditt skratt! Och med det leendet hade hans vante flugit upp i hans hand såå mycket lättare..
Personen som i sin tur gick bakom dig såg å ena sidan inte de vingklädda vantarna falla mot marken som i ett kösystem men hörde å andra sidan pipleksaken i dig. Den personen ska då, istället för att osynliggöra sitt skratt med en torr hosta, skratta ut och hela situationen med att inte kunna hålla rätt på sina saker har då blivit en skrattorkester på gatan.

Hur bra låter inte det? Kom igen folket! Sluta hålla inne med bubblandet. Sluta skämmas över ditt visande av tandkött eller ditt grisinspirerade skratt!

Hur bra låter inte det? Kom igen folket! Sluta hålla inne med bubblandet. Sluta skämmas över ditt visande av tandkött eller ditt grisinspirerade skratt! Jag ska iallafall försöka befria mina bubblor som jag dagligen samlar i tårna.

Skratt förlänger livet, jag tror det stämmer. Vem vill leva i en värld utan skratt?


Jag älskar just ditt!


Hallå där, kött och blåbär

Till alla er där ute som Hatar....

er mamma har mustasch.


Sean Banan är ju bara så underbar... höhö.
"Jag är omskärad mina damer på mina herrar."


Glimt av Afrikka



My Sexy Lioness!
(Selati or Mica)

 


Äckelfaktor maximerad

Mamma fick hem ett halvt styckat vildsvin idag. Äckelfaktor maximerad!
Min mamma äger en köttkvarn. Hur normalt är det? Vomit.

Fredrik till Niclas: Stoppa ner fingret!
Niclas: Men det händer ju inget.
Fredrik: Blir den inte splattad?
Mamma: Då måste du ha ett jävligt långt finger!

Det går en stund, alla tittar på Fredrik som ser ut att fundera fram lösningen till världens problem. Sedan säger han:
-Går tungan ner?

Den killen! Den som har en halvmeter lång tunga och vill stoppa den i en köttkvarn är välkommen hem till mig! :D


Slap your mama, is that true?

Folk kan irritera mig något enormt. Omogna kommentarer bara för att de verkligen måste ha svar på tal fastän de egentligen inte har något att komma med. Sen när man väl kommenterar deras dåliga svar så bortförklarar dem det och vänder det mot mig. Palla sånt, på allvar? Skrattretande!

Jag vill inte läsa om folks fisar, diarréer, sexliv och orgasmer på facebook vid frukosttid, lunchtid, kvällsmatstid, eller någontid.

Tack för mig!


Kvinnor utan handdukar

Jahaja, då var man efter typ 4 år tillbaka på friskis och svettis. Jag har bara en fråga? Varfan tog den konditionen jag hade i toppen av min fotbollskarriär vägen?! Tiden då jag kom till en vinterträning och lätt kunde springa ett par varv runt planen. Eller när jag kunde göra sit-ups i all evighet. Nu kan jag göra närmare noll. Seriöst bettan!?

Hur bra det kändes att vuxna människor orkade mer än jag?
Det kändes så fakking DANDY! Kändes ungefär som att jag ville trycka en spatel genom mitt vänsteröra och ut genom mitt högeröra.

Och när jag väl efter 4 år accepterat att jag kommer dö svettig i en äcklig gymnastiksal.. ja, då finns det inte ens en snygg hunk att titta på. Nädå, bara tre gamla gråhåriga män. Men jag antar att friskis är att sjunka lite väl lågt för en hunk... Men jag tycker ändå att man får ge och ta!

Och jag blir rädd för människor! I mitten av omklädningsrummet så står där två bänkar med hängare emellan. Jag står på ena sidan och knyter min sko (alltså framåtböjd över skon som jag har uppe på bänken). När jag höjer på huvudet för att resa mig upp står där en fakking nude kvinna typ cemtimetrar från mig! Liksom, använd handduken for hilvedde! Eller håll i varje fall avståndet! Jag vill inte ha min näsa i en blottad fisse! What the fakk! Skrek nästan kan jag tala om! Sen när jag vände mig om blixsnabbt så kände jag mig omringad av nakna kvinnor som av ngn anledning inte använder sina handdukar. Vem går runt helt nude i några minuter och typ bara går runt och väntar på att månen ska trilla ner?! Nä, då virar man in sig i handduken sålänge. Eller, det är bara jag? Jag var tvungen att gå ut snabbt kan jag säga! Kvinno-omklädningsrum skrämmer mig. 

Kladdkaka och vaniljvisp

Jag lyckades idag göra en kladdkaka perfekt som jag vill ha den. Det var bara första gången på femtusen år. Öppnar den äckliga "sprutgrädden" (det ordet asså) från lidl och möts av MÖGEL! Svalde lite vomit där!

"Men det är ju gott om vi äter det var för sig fast på samma tallrik." - min syster om kladdkaka och vaniljvisp.

Jag trycker på mitt ögonben och känner att det fortfarande är jätteömt efter att jag med våld tagit mig ut ur klädkammaren och då lyckades skalla dörrkarmen.

"Jag känner mig helt torr i huvudet" - min systers svar på mitt ömmande ögonben.

Min syster är ju bara helt underbar!

Möss på mitt tak

Min urinblåsa är på bristningsgränsen igen så då tänkte jag.. "ooo, då är det dags att blogga"...typ. Eller så är det så jeeeeevla kallt i huset att jag inte vill lämna handduken och filten som jag virat in mig i. Kompassen var inställd på duschen men kartan var inställd (så kan man inte säga) på lunch och affärer i lund med syster. Detta resulterade i en kraschlandning i soffan. Ganska säker på att karta och kompass måste samarbeta... Men kraschlandningen innebär att syster kommer hit och ser på nya filmer jag fick av sara igår och jag ska baka kladdkaka. Mys! 

Okej, mina trogna läsare kommer kanske ihåg när jag berättade om den natten jag blev väckt av vad som lät som tusentals nålar som föll i golvet, för att då leta efter en mördare under min säng rent vettskrämd? Vad som senare visade sig vara kokande batteri i batteriladdaren... jag hade ju stoppat i vanliga batterier och inte laddningsbara...!

Ungefär samma rädsla för mördare fick jag inatt när jag skulle sova!!! Det brukar alltid vara dödstyst förutom när min bror är hemma varannan vecka och råkar snarka mig till döds... fast då är det också dödstyst till slut (hööhö). Men iaf, jag brukar somna dirr! Så jag går och lägger mig, rättar till kudden och håret för att jag inte ska höra mina hjärtslag (för då kan jag inte somna!). Min kudde är perfekt så hjärtat slutar slå efter två sekunder. Sen slutar jag tänka (för tänker jag så kan jag inte somna) "Jag måste typ vara helt död när jag ska somna". Det är jag det.
MEN, när jag börjar dö så hör jag ngt som låter. Först tänkte jag att det inte var ngt men sen fortsatte det och då lät det som att det kom från ngt annat rum. Jag tänkte dirr att det var inbrott och att jag borde typ låsa in mig på toaletten eller ngt. Men rädd som jag var låg jag kvar och tänkte, "vafan om jag mördas nu så kommer ju ingen hem förrän imorgonkväll. Då är jag ju redan rutten!" Efter en stund upptäckte jag att det kom från mitt tak (jag dör på ovanvåningen, men det lät liksom inte som att det var på yttertaket utan mer som att det krafsade direkt på mitt rumstak - om det finns ngt mellanrum där dvs).
Jag tror seriöst att jag har typ möss på mitt tak!!!! Det lät som små fötter som sprang fram och tillbaka, så jääävla läskigt! Jag fick typ panik och tänkte att nä, jag får sova i soffan inatt! Kunde riktigt följa ljudet var den jävla musen sprang, men tillslut sprang den typ över till min brors rum (lät det som). Panik kan jag säga. Sen dog jag.


I afrika hade jag inga problem med att det sprang ödlor på väggarna och att man vaknade av att det krafsade i väggen på morgonen för att man sen skulle se en ödla komma ut genom ett hål i väggen. Men där var det normalt. Fine! Men hemma är det fan inte normalt! Min mamma kommer inte ens tro mig... fakking hell.

Igen

Jag är själv hemma igen. Känns som att det är oftare än sällan. Det är ofta vilket innebär att lilla jag i "stora" huset måste utstråla väääldigt mycket värme för att det "stora" huset med den "lilla" jag inte ska bli våldsamt kallt. Igen. Det är våldsamt kallt. Igen. Man märker på min näsa när vintern är här. Då är den kall även inomhus. Det är den nu. Igen. Ett annat tecken är att jag körde hem i snösslaskstorm. Men jag litar mer på min näsa. Alltid.

Jag äter rostade mackor. Igen. Nu glömde jag nästan att rosta den. Igen. Det hade varit katastrof. Igen. Slap your mama is that true? är ett uttryck som fastnade i mitt huvud. Faakking hell, nu brände jag mackan bara för att jag skriver det här. aaaa, nu vände jag mig och titttade på klockan och greys anatomy börjar typ nu! Det är inte hållbart.

Skalkarna får vänta!

Puss på dig!

Mentalt stöd och sprutor

Idag åkte jag till sara. Kändes som evigheter sen! Haha, blev väl typ 2 timmar i svalöv pga upp fuckad tågtrafik och jobbigheter. Tur att jag snodde bilen på stationen iaf! Så slapp jag 4 timmars tågtrafik i regn och snöblask för två korta men underbar timmar i svalöv.
Som sagt, körde till svalöv för att inta form som mentalt stöd åt sara med sin underbart sexiga rädsla för världen. Hittade henne nerbäddad, nervös och frusen i soffan med underbart pussiga nelly. Körde in till centrum (HAHA) så att sara kunde få sin spruta. Hon håller mig hårt i handen med huvudet tryckt mot min mage när:

Vaccineringsmannen: Oj, nu blöder det lite.
Sara: Det där ville jag inte veta!!
Vaccineringsmannen: okej, men nu blöder det inte längre. (det gjorde det visst det, men det sa jag ju inte till sara)

Sköterskan ställer sig i dörren.
Vaccineringsmannen: Vi fick lite problem, spräckte ett ytligt blodkärl..
Jag: Det ville hon nog inte heller veta!!!

Var han trög eller?


Känslokall och Varbölder

Jag har en tendens att alltid blogga när min urinblåsa är på bristningsgränsen och mitt öde går mot Tycho Brahes. Alltid är kanske även fel ord att använda eftersom det är mer sällan än alltid som jag bloggar. Ni förstår grejen.

Jag har kommit på anledningen till min otur i kärlek. Jag har trampat för många gånger på A-brunnar utan att någon bankat mig 5 gånger i ryggen. Jag brukar alltid försöka trampa på K- och V-brunnar. Kanske barnsligt, jag vet, men varför inte tänker jag. Det kan ju inte skada. Kanske kan det det! Tänk om K står för Känslokall och V för Varböld. Då ser det inte så ljust ut! All ångest jag har haft i 19 år de gånger jag tittat ner och sett ett stort A under mig kanske har varit befogat.

Jag har dödsångest inför svininfluensan. Bättre tider var det i afrika där nyheter som svininfluensan inte nådde mig. Inga andra nyheter för den delen heller. Så kommer man hem och det första man hör är ordet svininfluensan. Jag trodde det hade med svin att göra. Jag förstod ingenting. Jag önskar att jag inte förstod någonting. Jag vill inte dö i något som inte har med svin att göra. Men jag vill inte vara handikappad i armen i fakking veckor och ligga hemma i feber and shit. Jag vill vara frisk och jobba och försöka skaffa mig ett liv! Jag vill inte förstå det. Dödsångest på högre nivå than never before!

Facebook kan inte bevara folks hemligheter. You are busted fakking dipshit.

peace till folket som ännu inte har svin i sig

peace maddafakkaaaaaaahs

I snart två dygn har jag inte gjort mer än ett piss i mississippi!

Fredagen var bäst med slaskig pizza, michael jackson och bästa sällskapet.

Lördagen var bäst med laserdome där jag sprang in i x antal väggar och skrek x antal ggr av rädsla. Därefter 5kamp där jag knäckte x antal ben. Sumobrottning mot storkusinen var ngt av det roligaste! Snacka om att jag flög som en studsboll. Inte kunde jag ta mig upp i den alldeles för stora dräkten heller. Funny times. Därifrån till kinabuffé. Jag börjar tro att jag är en våldsam person! Daniel (storkusinen) sa ngt dumt och jag skulle låtsas bitchslapa honom som jag brukar göra på kaxiga folk som han men saken är den att jag inte slutade och gav han en klapp som jag brukar utan det blev den bitchslapen han förtjänade. Roliga saker det! Seen, inte se(än)n, utan seen (sara har ju hängt upp sig på uttalet av det ordet), så hällde jag sån där ni vet staaaaark sak som brukar stå på borden på kinarestauranger över min andre kusins mat. Och då menar jag inte två små droppar som är mer än nog av den kryddsaken, utan jag verkligen hällde!! Det roligaste jag varit med om på länge när hans ögon tårades och han blev helt röd i ansiktet och hans hårlösa huvud blev blankare och blankare, HAHA! Min släkt är underbar och jag är underbar mot dem!

"Direkt" efter kinabuffén hämtade mamma mig på värnhemstorget för att åka på kalas hos "min tredje familj". Där serverades det pizza dirr! Jag har på allvar ingen mättnadskänsla och det skrämmer mig. Jag kan inte minnas senaste gången jag kände mig på riktigt "jag kan inte äta en enda tugga till". Jag slutar äta och säger att jag är mätt men jag känner inte det i kroppen. Liksom, om jag inte hade tröttnat på att äta och därför slutat som jag gör hade jag ju varit fet som en strandad luftballong. Efter maten gick jag till macken med männen och köpte cigaretter och blev puttad i diken.

Den 16åriga killen som var väldigt bra på att övertala mig att umgås med "barnen" istället för de vuxna (liksom orka gunga i 14 minusgrader egentligen...men the proposal var iaf bra!) till mig inför hela kalassällskapet:
- Oj, är du 19? Du ser yngre ut än mig och jag är 16!
Geez, man tackar! Not.

HAHA, dessutom: när vi fyra "barn" skulle kolla film satte sig killen i sängen, jag och emelie på två stolar och pauline stod nog upp.
Han: - vill ingen joina mig i sängen?
Jag på skoj: - jag vill...
Han bara tittade konstigt på mig som att jag var sjuk i huvudet.


Sen efterrätt och godis och chips och fortfarande ingen mättnadskänsla. Sen nattkörning hem från malmö. Åh, vad jag vill ha en egen lägenhet i malmö. Snälla.

Söndag sög, träningsverk i hela kroppen och tja, jag lämnade nog inte ens sängen. Depressionen av att det är för längesen jag var på jobb kom.

Måndag, depressionen pga jobbrist fortsätter. Tittade på Juno som inte alls var vad jag förväntade mig. Men den var bättre! Sen tittade jag på tre fjärdedelar av Superbad för att seen gå till lidl i regnet och sedan laga stekt kyckling i sötsursås med ris. Unga mödrar och I love You Man med mor min. Hon klarade av att hålla sig vaken i 16 minuter in på filmen så seen fick jag spola tillbaka och börja om. Så totalt har jag tittat på 2 och 3/4 + 20 minuter film idag. Tack gode gud för att jag ska jobba imorgon och få en dag utan sysslolöshetsdepression!

Nu sprängs min urinblåsa snart. 

-I'll see you then or I'll see you on another time. 
- What? That's really confusing, I don't know if you're coming or not...

peace maddafakkaaaaaaaahs


RSS 2.0