bakteriekultuer kom till mig!

och det är minsann inte bara mina stora tår som lider. min jävla mage är spänd som en slangbälla. men nu tar jag upp kampen! efter råd från min ömkande sköterska om snäll mat typ kokt ris, proviva och äppeldricka (är inte det surt) så länsade jag ica på "snäll föda". nu jäklar ska det förstäras bakteriekulturer och ris. och vet ni vilken service jag får av vc?

sköterskan: jag ringer dig på onsdagmorgon och frågar hur du mår. mår du inte bra i tån eller magen bokar jag läkartid till dig samma dag.

man tackar!

det här inlägget tänker jag inte länka till facebook.

jag har alltid tänkt mig att nageltrång är typ sjuuukt äckligt.
att bara vissa får det. och de som får det har äckliga skrumpna torra fötter med gula, svampiga ruttnande tår. men nä. it's out there! jag har nageltrång på min stackars stortå och nästa stortå följer den vänstras exelmpel den dumma jäveln. och jag har faktiskt inte äckliga fötter.
och vet ni det sjukaste??
ringer jag vårdscentralen störtförkyld, nära döden med jättehosta får jag svaret: vi har inga tider idag men kan du komma imorgon?
men båda gångerna jag ringt och sagt att jag har jätteont i min stortå, tror det är nageltrång - då får jag svaret: aj caroline, det är inte skönt!!! kan du komma idag?
tror nog de som jobbar på vc i staffanstorp har nageltrång allihopa!
speciellt eftersom sköterskan som tycker jättesynd om min tå sa "på mina egna barn och ungdomar brukar jag bladda på med alsolsprit men till dig kan jag ju inte säga att du måste torka ut din tå fullständigt".
brukar ni ha nageltrångsparty eller?
nä, men skämt åsido. det är rätt äckligt.

hjälp mig!

hjälp mig! jag har något jag måste reda ut som kan förändra mitt sätt att se på livet!
jag har växt upp med uppfattningen att en vänsterbena ligger på vänster sida på ens huvud.
men i reklamen på tv säger han typ "du är faktiskt sötare i vänsterbena" samtidigt som han ändrar frisyren och lägger benan på höger sida på killens huvud. what?!?
har man vänsterbena när benan är på höger sida och håret ligger till vänster?
eller när benan ses från utomstående för då är ju min vänsterbena en högerbena för alla andra?
eller är de bara lite bakom flödet - de som gjorde reklamen?
help needed!

skratta är det enda rätta!

aldrig skrattat såhär mycket på jobbet på samma dag. vadå ont i magen? jag gillar det!!
här sitter vi och spelar robyn - do you really want me och planerar hur vi alla ska ha silvriga vinterjackor och hennes frisyr. det kommer bli najs!

what do u want from me?

vad vill min kropp mig?!
jag och pappa åkte för att handla. i affären kliar jag mig på magen och det börjar bränna och klia ordentligt.
eftersom jag och finis utsatte våra kroppar för lite ultravioloett strålning i morse tänkte jag att min hud kanske var lite extra känslig som den blir på sommaren när jag solar. det fortsatte klia och jag tänkte att det nog var bäst att duscha. så när vi kom hem hoppade jag snabbt ur kläderna och spolade kallt vatten över min body.
vad som gjorde mig rödflammig och kliade på min mage i affären spred sig i duschen på en halv minut till hela ryggen och armarna, bröst, mage och rumpa och lite på kind och haka.
kändes som att jag skulle brinna upp och det krävdes enorm disciplin för att jag inte skulle klia kan jag säga!
rädslan infann sig när jag såg hur röd jag var i spegeln. gick ut till pappa för att visa honom och önska att han hade ett svar. oj. ja jo. när jag skulle lämna vardagsrummet fick jag en riktig svimningskänsla så fick sätta mig ner. att ha en brinnande rödflammig kropp på tre sekunder är jag inte direkt van vid (förutom igår av den jävla hårinpackningen). inte heller särskilt vardagligt för mig att få svimningskänslor så fick verkligen dödsångest. såg framför mig hur jag höll på att dö. att pappa var tvungen att ringa F. att jag inte skulle få se pojkvän, familj eller vänner mer. men jag lever än. har inte kliat så är inte röd som en kräfta längre. kliar lite fortfarande men kliar jag vet jag att det kommer flamma upp så jag vägrar. jag vägrar klia. jag vägrar dö. men kroppen. säg mig, varför? :)


seghet kan löna sig.

det finns en del människor som klagar på att jag segar med olika saker ibland. MEN det brukar ofta lösa sig till det bästa. nu har det tjatats på mig att jag måååste göra hårinpackningar. ja, i flera år. jag har aldrig gjort det förutom vid färgning. tjat tjat tjat. måste måste måste. igår tog jag tag i saken och införskaffade mig en burk av bra märke. idag kletade jag in det i mitt hår. stiger ur duschen för att låta det sitta i och heal-a mitt hår. det börjar klia på ryggen. irriterande. börjar klia på armarna. vafan. börjar klia jättemkt på ryggen. men sluta! slutar med att jag sitter och kliar mig på ryggen med en handduk. tillslut inser jag att det inte är helt normalt och går in och tvättar av det. tittar mig i spegeln efteråt och hittar två armar och en rygg fyllda med utslag och röda knottror. hårinpackningar är ju nödvändiga! du måste!


nääääe. vaafan.

jahaja. aldrig trott att jag är en av dem som snackar i sömnen. det är bara min syster som pratar om blommor och pojkvännen som pratar om mobila bredband. men, då var det bevisat. och bevisen finns sparade på F´s mobil.

F: godmorgon
C: frigus

C mitt i natten: näääe. vaafan.

sjukt underhållande att gå igenom alla inspelningar under natten. mest bara vändingar i sängen och små grisljud när F vaknar av sin egen snarkning. men ibland dyker det upp små guldklimpar, haha. riktigt roligt! testa!

full rulle pannkaksrulle!

hej jag lever! som proof för det ska ni få er en riktigt maffig redogörelse av vad jag hittat på den senaste tiden!
tja, om jag ens kommer ihåg. mitt minne har som sagt börjat svikta lite kunde konstateras när jag nästan blåste F på sin hundralapp som jag lagt i min egen ficka och glömt bort en halvtimme tidigare.
tillbakaspolning. i fredags var det mys med donkan, [tira-mi-su] (förstår fortfarande inte vad det är? bröd?), skittles (goott godis som typ hälldes in i våra munnar och två minuter senare var slut) och the A-team på min mini-tv. mösig fredag.
i lördags var det mer mys. dagen började med tidigt busstagande klockan 06.46 för att riktigt insupa den något tröttsamma känslan av att inte ha en körbar bil nu lagom till det kalla helveeetet. stirra in i väggen i 8 timmar sen var det dags att bussa hem och duscha i ultraspeed för att sen åka till lund och sitta vid ett bord för två och stoppa i sig fondue. MUMSAAH! tanken att jag skulle bli innebränd lyckades jag också få under mysmaten. konstigt när allt man ser utanför alla fönster är eldflammor och rök? busiga raketsmällarungar! sedan bowling med emmaliciuous, marcus och zazza. damn it. finis vann och jag var riktigt dålig. sara, här hör jag dig säga med din breda skånska "du är ju riktigt dålig! riktigt dålig hasse", haha.
igår var det åter upp tidigt som gällde men min man bestämde sig för att hålla mig sällskap hela dagen på jobbet så jag slapp sitta där själv. internetpoker, och vandring på museet stod på schemat. på kvällen stod det bättre till med den här människan och båda var sugna på bio. funderade på oceans eller paranormal activity. ett knepigt val eftersom de ju är raka motsatserna. men oceans gick 13.00 så vi tog modet till oss (mest jag, för F skulle tvunget sitta vid väggen och utsätta mig för faran) och såg paranormal activity 2 på bio. visste inte att man kunde ha rysningar i 1,5 timmar. men det kan man. fyfan. övermysig dag!
idag var ÅTER tidigt bussande och vandring genom halva malmö i kylan. blörk. jobb ett par timmar sen snabbt till lund för att träffa emmalicious och käka på grafitti för att stoppa svälten i min mage. en liten tripp till expresso house blev det också. myyys!
verkar bestämt som att mitt liv består av massa mys? JAPP! i löööv it :)

full rulle pannkaksrulle.


där blev du allt lite rädd!

igår skrämde pappa en bil som vägrade stanna för oss när vi väntade vid övergångsstället, genom att hoppa fram och slå mot bilen när han körde förbi. haha, jag blev rätt förvånad och förstod inte riktigt vad som hände måste jag säga.

den som bringar en påse, helst burk, med juleskum till mig får en kram (om du är någon jag vill krama)/en juleskumstomte (om du inte är kramvänligt material).

ja, det var typ allt.

varföör?

hur kommer det sig att man kan kånka sina kameror efter sig dag ut och dag in men inte ha något speciellt att fota. och så den dagen man kör förbi ett kadaver på vägen likt en katt och där sitter en riktigt stor rovfågel på das road kill och tittar på en med sina stora ögon - ja, då har man inte ens sin mobilkamera med sig. kunde blivit riktigt coola bilder.. men nej.

flamberad griskorv är två ord.

jag älskar när man är så flummig att man skrattar bara någon säger hej. igårkväll då jag hämtat F på en fest och vi kommit hem och slängt oss på min säng började jag skratta åt allt. vem hade druckit, hmm?

F: ska jag säga ett ord som kommer få dig att skratta jättemycket?
Jag: ja [hahaha]
F lutar sig jättenära mitt öra och jag börjar direkt fnissa.
F: flamberad griskorv
[asgarv]
F: ska jag säga ett ord till?

ja och så fortsatte det tills jag hade extrem kramp i min mage. älskar när andra får mig att skratta! skratta is the shiet!

godmorgon. frigus.

för er som har pojkvän/flickvän/vän/mamma/pappa/dig själv - yeah whatever - som pratar i sömnen kan jag rekommendera en app som man kan ladda ner till mobilen om man är så clever med mobiler. appen innebär att den börjar spela in när någon pratar under natten. jag och F har gjort detta utan särskilt roliga resultat. vi är bäst på att prata de nätter den inte är igång. men så häromnatten hade han satt på den i smyg. och visst gav det resultat.

F: godmorgon.
jag: Frigus

haha! ursäkta men vad sa jag? efter jag sagt "frigus" börjar jag berätta om min dröm där han dödat mig genom att kasta en tennisboll i mitt huvud och spräckt min skalle. detta minns jag...men frigus? ingen aning.

woooooohooooo!

jag har inte placerat min bodylicious i ett varmt badkar på minst sju år. den upplevelsen varade då i max en sekund. men nu ljög jag för finis ändrade på de sju åren och tog ett bad med mig. det var som jag mindes det. varmt och svettigt. men visst var det roligare och mysigare än sist. erkänner!

nu har vi bott tillsammans i min systers lägenhet i malmö i 2,5 veckor. jag var lite nervös för hur det skulle gå, om man skulle trampa varandra på tårna och vara i irriterade 24/7. men nejdå! fan vad det har varit mysiiiiiiiigt! men nu ska vi återgå till verkligheten och flytta ut på landet igen. sen ska finis flytta till sin nya lägenhet i malmoe. det bli najsah! <3

woopwoop! idag är det fredag och idag behöver jag inte bara lyssna på när jesper jublar över helgen. nej, för jag kan ju faktiskt jubla med honom. JAG ÄR LEDIG HELA HELGEN!


nytt inlägg kommer lastat. med vad? en äcklig upplysning.

är allt som det borde vara när det kommer äckligt var ur ens stortå? det gör aningens ont.

sortera bilder är livet.

det här är nog den bästa dagen i mitt liv. jag är omringad av kläder och smutsig disk. clementinskal är inte helt svårt att se heller. jag har suttit på röven 95% av dagen hittills. de andra fem procenten är de minuterna jag stod i duschen. eller ja, några sekunder till toaletten har jag också planerat in. jag har varit ensam i denna atmosfär i sex timmar. de roligaste sex timmarna i mitt liv. meningen med livet är nog att sortera bilder på datorn och lägga det på en hårddisk. för att förgylla tillvaron ännu mer har jag även satsat på att lägga till datum till namnet på alla 200 album. eftersom detta är meningen med livet har jag gjort det de senaste 5 timmarna. riktig härlig insmörjning av själen. vad spelar förtäring för roll när man kan sortera bilder? ingenting. därför har jag enbart satsat på en macka kring niosnåret. sen kan man alltid ignorera kurret sålänge man har bilder att sortera. meeeen. nu har jag sorterat alla bilder så nu ska jag gå och handla mat. som sagt. inte svårt att höra att detta varit den roligaste dagen i mitt liv. man måste vara tydlig med vad man menar.

RSS 2.0