Dreams

Dispans från redovisningar kan komma högst lämpligt och med underbar tajming. Ungefär som när man inte är förberedd och sitter som på nålar. Dessutom var det utdelning av kondomer för tydligen borde alla sluta med p-piller. Förstör vattnet och miljön och får pojk-fiskarna att bli flickiga. Tänk på det alla. Vi vill ju inte ha för många feminiserade varelser här i världen.

Något av det mest retfulla som finns, något av ett ilandsproblem egentligen, är när man provat ett klädesplagg, stått i kö i sjutusen år, kommer fram, tar fram kortet och den där fruktade men förträngda meningen kommer.

- Legitimation tack!

Wtf!? Jag har inget legg, jag har inte vett nog att lägga pengar på ett. Och passet tänker jag inte visa för världen! Man får så snällt gå ut ur kön och hänga tillbaka plagget och gå skamset därifrån empty handed. Jobbigt läge.


Ännu störigare är det att missa tåg och bli omkörd av personer som allra helt skulle sett en. Att tåg ska vara försenade och hälften så långa som de borde vara gör saken något sämre. Sedan har folk inte vett nog att förstå att tåget inte bara rivstartar medan folk håller på att går på. Istället ska det vara så jävla nödvändigt att knuffa sig fram. Så nödvändigt att man kan putta en artonårig flicka som mig så att jag flyger ner på spåret. Panik. Inte bryr de sig heller. Sedan går tåget sönder och kan inte börja rulla på en halvtimme. Fast lösningen är en "liten" söt biljettkontrollant som nog var ny. Hans sprudlande leende, noga studie av ens underbart fina skolkort (not) och glada kommentarer är allt som behövs för att ens eget leende och obefläckade själ ska visa prov på sin närvaro!

Fler söta glada biljettkontrollanter som heter Adam! :] De behöver ju inte alltid heta Adam dock. Men Adam var min idol.


Thinking bout every little thing we ever did crazy
Sipping on that memory lane
That lane never closes, seven days of the week
I can drive in my sleep

cause I've got dreams of love and I love you
I know you feel the same way too
I feel your spirit when you're near me and when you're away
Somehow, somewhere I'll see you again
But until then I've got dreams of loving you

Kommentarer
Postat av: K

ADAM <33

2008-11-25 @ 18:50:01
URL: http://luckcomeseasy.blogg.se/
Postat av: systern

kvinnan! skaffa legg!!! :p

2008-11-26 @ 14:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0