Hur du använder batteri som väckarklocka:

1. Du tar en kamera och fotar din lila-svart-randiga fot tills batterierna tar slut - dvs slutar varna för att batterierna snart är slut.

2. Ta fram de nya färdigladdade laddningsbara batterierna och den nya batteriladdaren.

3. Sitter där fyra batteri så gör som jag. Håll för tre och vänd på kameran så att endast ett batteri åker ut åt gången. Då vet du att du sätter batterierna på rätt håll.

4. Bli arg på kameran för att du inte kan stänga batterilocket. Efter fem försök - använd våld. Våld löser allt. Grmpf.

5. Sätt i de gamla batterierna i den nya batteriladdaren och leta upp en jävla kontakt som råkar vara ledig. Finns där inga i hela rummet? Svälj hårt och dra ut en sladd. Oj, blev det mörkt?

6. Var nöjd med att du uträttat något tekniskt - rätt. Gör nu vafan du vill. Efter några timmar och tre apelsiner senare borde du gå och lägga dig.

7. Dröm om att din lillebror och hans kompis håller på att dränka varandra i poolen utan att du gör ngt åt det. Var det ingen rolig dröm? Öppna ögonen för att lämna den världen och bestäm dig för en ny dröm.

Hörde du det ljudet? Låter som att tusen nålar trillade ner på golvet bakom din rygg som ligger in mot rummet. Nu kommer det ngt konstigt väsande och pipande ljud. Ett ljud väldigt likt det man kan göra med läpparna samtidigt som man drar in luft. SHIT! Det är en mördare bakom dig tänker du!! Du vågar inte vända dig om utan ligger kvar och tittar in mot väggen medan mördaren står och väser. Det blir tyst. Det var nog ingenting. ........ Där var det igen! Shit, du kommer dö! När det blir tyst igen vänder du dig snabbt om och flyger upp ur sängen. Han är under den! Kollar försiktigt, men nej, där låg bara tretusen kuddar, godispapper, tidningar, undangömda saker och dammråttor. Där var det igen! Vadfan är det, tänker du!

8. Sök i rummet. Öppna den gamla läskflaskan som stått på nattduksbordet i minst två veckor, för att släppa ut den lilla kolsyran som förvånansvärt fanns kvar.

Fortsätter det låta?

9. Ta fram datorn som står snett och ställ den plant. Lyft på locket och se om den vill något.

Kom du på det?!

10. Sätt dig vid laddaren. Titta på klockan. Är klockan 4.11? Det var som fan, varför, tänker du. Blir irriterad på att ljudet dröjer längre än vanligt. Nu lät det! Du inser att det är laddaren som fräser. Oj, nu puffar det också. Shit batterisyran innuti kokar. OMG. Vad gör du nu?

11. Ta laddaren till toaletten och lägg den i badkaret. Då kan de sprängas och syran kommer i badkaret. Det känns rimligt för stunden, jag lovar. Stampa runt lite och fundera på om du ska väcka din mamma. Nej, hon kommer slakta dig. Ta snabbt ut det första batteriet. Hoppa till då ett av batterierna gör ifrån sig väldigt tydliga puff som att de snart ska sprängas upp i ditt ansikte.

12. Ta en bit papper och lägg batteriet på det. Ta ut det andra batteriet då du samlat mod. OJ! Det blev blått på pappret. Det kan inte vara bra. Ta ut de andra två batterierna och luta det läckande batteriet mot laddaren. Gå snabbt och lägg dig innan du fräter sönder och samman.

13. Tänk att du ska ringa mamma imorgon och fråga vad du ska göra med läckande batteri. Planera att ringa pappa och klaga på batterierna du fick.

Kom du på ngt?!?! Vad tänker du på? Varför hoppade du över ett andetag? Varför försöker du inte sova? Jaså, du kom verkligen på det....

Batterierna du tog ut ur kameran och stoppade i laddaren... var de återladdningsbara batterier?

Svar: Nej.

Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



Kvinna jag dör!!!! hur lyckas du???



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



jag börjar nästan gråta! :p

2009-01-16 @ 23:33:09
Postat av: Syster

HAHAHAHAHAHAHAHAHA



kvinna hur lyckas du? jag dör!!



hahahahahahahah



börjar nästan gråta :P

2009-01-16 @ 23:34:40
Postat av: C

jag vet inte... I'm the master! xD

2009-01-17 @ 10:40:44
URL: http://underfeetlikeours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0