att sova är smärtfritt.

toppen av förvirring. jag ligger i min säng och tittar på tv. pappa kommer in på mitt rum och jag beordrar honom att gå och lägga sig. jag borde ha följt min egen beordran. jag förstår inte riktigt. jag minns att min dator dog så jag fällde ihop den för att sätta igång den när jag orkade sätta i sladden. grejen är att jag vaknade typ vid halv två och förstod ingenting. gick upp på toa och insåg att alla lampor var tända. ojdå. insåg att jag måste ha somnat.
skum nummer ett: kan inte minnas att jag stängt tvn. har knappast stängt den och inte släckt de två lamporna som var tända på mitt rum och den i hallen. kan inte heller minnas att den var igång när jag var uppe. eller att jag stängde den då. men den var iaf stängd när jag vaknade nu på morgonen.
skum nummer två: har uppenbarligen inte öppnat datorn igen för att stänga den korrekt. allting var igång så som det var igår när jag startade den idag. MEN jag hade satt den på laddning. När?

det är jobbigt när man är så trött att man inte orkar gå upp och göra sig iordning för att gå och lägga sig. det blir så jobbigt när man vaknar sen mitt i allt. älska att sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0