fortfarande rubriktorka

shit vad vi mobbats och jävlats på jobbet idag. rätt extremt faktiskt. en hel del hemska saker har sagts om mig. synd bara att mycket av det är sant. tur att jag är hemsk tillbaka.
och jag har sagt mindre lämpliga saker omgiven av enbart misstolkande män. mmhm.

- jag i restaurangkön: jag har ont i mina puffkuddar.
jag menade kuddarna man får under fingrarna i handflatan när man arbetar med skaft av ngt slag. inget annat. jag hade skrapat golv med en sån skrapa i en timme och hade fina, röda, onda kuddar i handen. puffkuddar kändes som ett bra namn. men tydligen inte eftersom det blev lunchens samtalsämne.

- jag kommer in på kontoret där det finns tre män och säger : jesper, jag ska visa dig den finaste hyllan du någonsin sett.
di där männen tyckte det var jätteskoj. jag med iof. men jag menade att mitt arbete med att dammtorka en stor bokhylla i 45 minuter var grymt.

yeye, jag måste vandra vidare i ett större perspektiv.

jag vill inte ha någon rubrik

fan vad jag hatar att steka fiskpinnar. det går inte!!! fett äckliga blir de. när de ser bra ut är de råa, när de är klara så är de helt missfärgade. sen smakar de skit och går sönder och allt fiskinnehåll bara försvinner på ngt mystiskt och jävligt irriterande vis. jag förstår inte! jag kan uppenbarligen steka kyckling finfint. men fiskpinnar? nej, jag har aldrig lyckats i mitt liv.

minne: på högstadiet på hemkunskapen lagade jag alltid mat med bästa vännen Steph. vi söög. i början var vi sämst av aaaalla. vi blev klara sist och allt vi gjorde smakade skit. vi satt och pratade med varandra som att det var jättegott för att läraren inte skulle förstå. men hon förstod nog. hon samarbetade dock fint genom att smaka de andras mat istället för vår.
 - när vi skulle göra tigerkaka. steph känner med en sticka. säger att den är klar. vänder upp och ner på formen och plooff! en stor smet bara rinner ut över bakplåtspappret. vi asgarvar och lärarinnan får rycka in - springer fram, ojar sig och häller tillbaka smeten i formen. vi åt kakan med sked.
- när vi skulle steka fiskpinnar. det slutade med att lärarinnan slängde in våra i mikron medan alla satt och åt sina perfekta fiskjävlar. våra var totalt råa inuti.

men sen blev vi grymma! (med viss reservation för överdrift)

tips: peta inte i stekpannan medan du steker. det är varmt.

today for you tomorrow for me

hahaha, jag dör en liten aning!

- jag blir så trött!
- jag blir så trött på dig!
- jag blir tröttare på dig...men det är mest ditt utseende!

missbrukar av exclamation marks javisst!!!!!!!!!!!

NU kom jag på vad jag tänkte skriva innan när jag skrev det menlösa inlägget!
jag lagade "currykyckling med ris" igår! riktigt stolt blev jag! riktigt spicey blev det också!
man skulle ta 2 msk curry. efteråt insåg jag att vår curry är "extra stark". brände till lite i munnen men ack vad gott!
MEN vafan är kynglingfond för idé? varför ha något i en flaska när det inte är flytande? man kunde försöka hälla, man kunde skaka, man kunde slå den mot ngt. inte fan fick jag ut någon fond! slutade med att det fick grävas ut med kniv! jag har aldrig samarbetat med kynglingfond förut så jag vet inte om den här bara var missbildad.
fett komplicerat var det iaf!
åtta utropstecken på 12 meningar. missbrukare av exclamation marks javisst!

en bra dag i solen och dammet!

hela 6 personer har läst min blogg idag. riktigt maffigt! i och för sig har jag inte skrivit något så där har vi förklaringen. bloglovin var ett bra påfund som gör att man slipper gå in och kolla bloggarna hela tiden i jakt på nya inlägg. där ser man när någon publicerat nytt. ett tips för er som är lite bakom flötet och inte skaffat det :]

idag har jag varit riktigt glad! sånt gillar vi!
jag och jesper tog tag i oss själva, nu ljög jag. jesper tog tag i både sig själv och mig. jag hade inget val. vi skulle städa akvariet. ojojoj säger jag bara. jag dammtorkade i 2 timmar! trasan blev svart för varje mm man drog den. nog inte städat där sen 1985. blörk. imorgon ska karantänen städas. ujujuj.
skulle egentligen slutat klockan två men dammtorkade till klockan tre då min klokaste vän elin kom för att se alla hemliga rum. elin är fin.

jag måste bara säga igen. jag älskar mina kollegor. de är verkligen de roligaste! vi bara mobbas och retas och jävlas med varandra hela tiden. just the way i like it.
idag satt vi ute och solade igen, så jääävla gött! sen började vi slå sönder plastkrukor och ölburkar med en 5 kg tung "klubba/slägga" vad det nu kan heta. fett roligt hade vi! haha. 

"ni är som ett gibbonpar som plockar löss på varandra och matar varandra med frukt." en av dagens bästa kommentarer! <3

mmmhm. EN BRA DAG! let's keep it up!

thats whats up!

update: alien-antennen sitter fortfarande kvar på axeln.

en rolig tanke för mig själv. här i staffanstorp brukar vi gå till ica och handla. tar typ tre minuter. hela min uppväxt tyckte jag det var fett jobbigt när min pappa och syster tog beslutet att vi skulle gå till konsum som ligger max 10 minuter bort från ica (antagligen längre med mina små ben och extrema snigelfart dock). verkligen jättelångt var det. om vi skulle till vad som då var AGs så var det en självklarhet att ta bilen. men idag insåg jag att AGs ligger typ max två minuter från konsum. men tydligen gick gränsen på hur långt jag kunde sträcka mig att gå någonstans mellan konsum och AGs. man ska i princip bara gå över en väg och en parkering för att komma till AGs från konsum. men till AGs tar vi än idag alltid bilen. till konsum kan man gå.

mess with the bulls...you get the horns!

det är illa när man inte längre lyder sig själv. man kommer överens med sig själv om vad man ska göra. både jag själv och jag själv är med på noterna. men sen gör jag inte som jag bestämde. det är illa.

jag skulle:
- stiga upp i tid.
- äta frukost!
- träna på 24/7
- prata med frisören.
- sola.
- laga mat.

jag har inte:
- stigit upp i tid.
- ätit frukost. (eller räknas det om man äter mackan halv ett?)
- tränat. (eller räknas det att jag tog på mig träningskläder och sprang halva vägen till affären längst bort?)
- pratat med frisören.
- solat.

jag har:
- legat kvar i sängen till efter lunch för att chatta med mitt australiensiska busfrö.
- ätit frukost om mackan vid halv ett räknades.
- tränat om den där halva joggingturen räknades.
- pratat med ellos i telefon. hur skumt är det inte att jag verkligen har sett att hon jag pratade med hette berit. jag pratade ju i telefon så var såg jag det? jag har verkligen sett det. dock lät hon/han (inte för att jag har något emot transvestister) som en manlig transvestit.
- glömt att säga rabattkoden till ellos. hej fullpris.
- smidit planer för morgondagen med min klokaste vän. nu hoppas jag på vårsol.
- handlat kycklingfond för första gången i mitt liv.

jag ska:
- laga familjen Olssons currykyckling med ris.
- jag ska använda kycklingfond för första gången i mitt liv. sara hävdar att alla har sånt hemma, men nej? jag har inte växt upp med fond och buljong. vi körde med snabbmakaroner, pulvermos och grillkrydda. inte tillsammans.
- se på Up?

jag skickade ett sms till sara:
"det här är ett sms :]"

och får tillbaka den sötaste bilden på henne ever. hon såg verkligen levande ut. nooot.
" det här är ett mms på en miserabel människa som hatar praktik så jävla mycket att hon vill dö lite och som haft huvudvärk sen i torsdags. oj vad livet leker, naaaaaaaat"
jag älskar sara mer än livet. mmmhm.

MOHAHAHAHA, med det här inlägget sköt jag intessepilen rakt in i din vänstra hörselgång!!!

I'm a mole. I have a thing for worms.

ursäkta mig igen men ska det ens vara lagligt för en artist att vara bra på radion men inte kunna sjunga live? vadå fejk?
hörde precis jason derulo - in my head på ellen degeneres show. han gjorde om låten helt för att inte behöva hålla ut några toner och han gjorde de höga tonerna låga. jag kan inget om musik men det lät crap.
jag känner mig lurad. mmhm.

i'm a mole. i have a thing for worms. 
g-force for the win!

mina nattliga galenskaper

jag skäms över mig själv. men ny dag. nya tag.
"man ska se framåt. inte titta bakåt. om inte en översnygg kille precis gick förbi ;) " - tini.

jag är seriöst skadad i min hjärna. jag kan ju erkänna att jag med (o)jämna mellanrum drömmer sexdrömmar. men jag inbillar mig att det är vanligt? men min drömvärld är helt vrickad! ena dagen jagar jag tjuvskyttar ned obama och zlatan medan en kollega ligger nerdrävd i en grop. en annan dag är jag en koala. ni kan ju tänka er hur fartfylld dröm det är att vara en koala som bara sitter i ett träd och stirrar. sen blev jag jagad och skjuten men det är en annan historia. men idag tar ändå priset. jag är inte ens säker på att jag borde eller får skriva upp och dela det här med världen men.
tänk er en dröm som innhåller både: tafs med oväntad kollega,  bad i överstort badkar med en annan kollega, larma toalettdörrproblem med en tredje "kollega" som jag aldrig tidigare drömt om, leta adresser att ha sex på med den första kollegan och en annan fet man som jag inte vet vem det var på en fjärde kollegas dator - adresser med väldigt passande namn som hade varit väldigt roliga att komma ihåg nu och skicka in som förslag till vägverket (även om alla skulle nekas) och hemska adresser som hade med minnet av Engla att göra (uu, hemskt att hon skulle dras in i den drömmen).

det är ganska dumt att jag drömmer om människorna jag umgåtts med under dagen eftersom jag umgås mest med de jag jobbar med ju. ganska synd om dem att de alltid ska dras in i mina nattliga galenskaper.

jag heter smidig men du kan kalla mig carrolaaainschen

jag tycker mannen i lägenheten ovanför mig ska sluta kissa så högljutt. förstår inte, tror inte ens toaletten är ovanför mitt rum men det låter verkligen så. ganska trött på att behöva lyssna på hans porlande varenda dag.


jag kan spåra aliens med antennen på min axel!

kan folk börja läsa min blogg igen eller? mycket roligare att skriva om det är någon som läser helluuuu!

men jaja, för ni fåtal fina smurfar som faktiskt läser den då och då kan jag avslöja att jag har en antenn som spårar aliens! den sitter på min högra axel! jag upptäckte den för två dagar sen av en slump och bestämde mig för att spara den för att visa jonas på jobbet. det har jag dock glömt. jag hittade en likadan på kinden samma dag men den rök nog antingen under träningen eller under min tvätta-ansiktet-rutin. eller bara när som helst. tänkte spara den också. men ja, failure.
den på axeln är väl ungefär 3-4 cm lång och trådsmal. man skulle kunna tro att det är ett sånt där muterat hårstrå som helt plötsligt existerar på nolltid på ett ställe man inte gärna vill ha det och som dessutom är aslångt.
men nej. jag vet att det är en antenn för att kunna spåra aliens. jag vet det.

införa öronmärkning?

jag älskar entimmessamtal med min kära syster. hon är finast.
tini är också finfin. det är en jäkla tur för världen att hon också finns faktiskt.
(nu ska inte alla som inte nämnts här ta illa upp. ni förtjänar också en plats men alla får inte plats i bloggen).
sen älskar jag att vissa av hennes skruvar är lösa också, mohaha. lite som mina.

tini säger:
jag lovar att inte sno fler strul (A)

hasse säger:
strul = drägg = inget att ha

hasse säger:
jag käkar noblesse.

tini säger:
strul= inte alltid drägg.
seriöst. jag ska hitta en odräggig nästa gång. så ska du se. alla är inte monster

hasse säger:
jag vill också hitta en odräggig.
men hur ser man det?? är de öronmärkta?

jag vill inte imponera på dig men... jag är batman.

trodde jag fick sluta tolv...eller när jag käkat lunch. men tydligen fick jag inte gå hem förrän kvart över ett. så där satt jag och "jobbade" genom att sitta och ha lunch trots att jag redan ätit. komplicerade grejer men det gör mig inget att sitta där. men eftersom jag fanns kvar blev jag indragen i skyddsrondsmötet och när jag sa att jag inte visste var brandsläckarna fanns insåg väl alla att ingen direkt kunde säga var brandsläckarna fanns. så nu vet jag att det finns åtta stycken i min närhet. måste ju räcka. undrar hur de fungerar, hehe.

- "det där räcket måste ju verkligen fixas! ni kan ju inte gå på en planka över akvariet! är det någon som trillat i?"
jesper: det tror jag inte. har du trillat i carro?
jag: jag? verkligen inte!
jesper: okej, om inte carro trillat i så har ingen gjort det.

och min chef var hur söt som helst idag. helt skrattig och busig.
- tycker ni det är oordning och så på jobbet? ligger det saker lite varstans och så?
alla skrattar och tittar på chefen.
chefen skrattar och säger att det är 99 procent hon.
- vad skriver vi på "när du fixat oordningen"?
chefen: hahahhaha, det går nog inte. finns det en kurs man kan gå?
- då skriver jag "katarina ordnar på kontoret" - september, så har du sommaren på dig.
chefen som också förde ett protokoll: då skriver jag "katarina försöker städa kontoret, så när jag misslyckas har jag iaf försökt!

tänk att vi t.om kan skratta oss igenom något som ett skyddsrondmöte som egentligen borde vara supertråkigt. det är fint det.


under control

jag har tänkt lite igen.
såna barn (haha, "såna barn", älska min poetiska förmåga!) som växer upp i serier på tvn från när de är små pluttar till de är äldre (svårt att växa upp utan att bli äldre, doh) borde ju egentligen inte kunna skilja på vad de varit med om i "riktiga livet" och vad de gjort i serien. och det borde ju egentligen bli lite konsigt att de kallar 4 människor för mamma och pappa. de kan ju växa upp och bara "oh, kommer du ihåg när vi gjorde blablabla" och så bara är det typ en scen i serien. mm, har ni tänkt på hur knepigt det kan bli?
bara en tanke sådär lite random.

torsdag och fredag spenderade jag som kanske sagt i swellow hos min fina vän sara. på fredagen bestämde vi oss för att gå ut och andas syre och röra lite på oss. när vi tog på oss skorna sa sara på skoj: "jag tycker du ska ha den här på dig" om en blå overallsak vad det nu kallas. inte trodde hon att jag skulle anta utmaningen. folk tittade lite på mig och det kan jag förstå. jag var ju inte jättesexig, haha! uppvikta byxben och saggeröv ftw! grrr! men jag är inte den som är den! dessutom finns det en film uppe på facebook där jag ser helt efterbliven ut. hela kroppen bara hänger och lutar. jätteroligt ser det ut!
dock hade det varit mer spännande att gå ut så i typ malmö. då hade alla verkligen stirrat. i svalöv anses det ju rätt normalt ändå... di där bönderna!


och nej, jag sysslar inte med att ha likadana strumpor. men jag hade faktiskt ansträngt mig och tagit två gråa!

give me your hand and you will see

jag sitter fortfarande här. jag vet.
men vet ni?
nej, det vet ni inte.
men vet ni vad? jag tycker ni ska besöka akvariet på malmö museer! inte för att titta på fiskarna men för att beskåda de otroligt fint skrubbade och skrapade rutorna i det storstora akvariet. de var fläckade av kalk och nerkladdade med mygglarver och annat "gojs", som det hette för två år sedan. Men inte nu längre! för jag drog på mig de eeeenorma vadarbyxorna. jag i storlek XX(XXX?)L är brutalt sexigt i can tell you! iförd vadarbyxor tog jag mig mindre smidigt runt i hela akvariet och tvättade och skrapade rutorna. riktigt duktigt för det var minsann inte så lätt för en smidig kvinna som jag. men ack vad stolt jag blev över mitt arbete. tills jag stänkte ner den första rutan med mygglarver vid matning. men det tar jag bort imorgon innan jag skryter för jesper om min heroiska insats.
ni kan få lite bilder bara för att jag inte har ngt bättre för mig.
i min värld där jag steg upp klockan 06 och har varit på jobb är klockan nu 18.00 som den brukar vara. men tydligen är den inte det. känns fel. man borde vara ute i solen.


det går seriöst i en caroline till! hade varit skojigt. och ja, jag har stora blöta fläckar på mina boobs. uppenbarligen kan jag inte skrubba rutor utan att doppa boobsen i vattnet. jag märkte inte ens det. måste vara vadarbyxornas fel.

tonårspojkarna som strävar efter häng! här snackar vi häng! både fram och bak!

join me?


hidden track

egentligen borde jag verkligen inte sitta här. egentligen borde verkligen inte godispåsen stå bredvid mig. klockan är 14.40 och jag har ätit en banan och 3 chokladhavreflarn idag. hoppade lunchen och gick hem en timme tidigare. jag borde verkligen inte sitta här. jag borde laga något att fylla buken med.
kan någon snälla ge mig en stor fet smäll eller en ninjaspark för att jag slutat äta frukost IGEN!? Fan. jag som var så duktig i flera månader. varför ska det vara så brutalt svårt?!

brutalt är mitt nya ord om ni inte tänkt på det redan.

nu kommer jag låta ännu mer cp men jag har ett sug av att bli slagen. jag känner för att bli slagen riktigt jävla hårt! behöver kanske känna att jag lever. jag borde kanske anmäla mig som frivillig slagpåse på någon kampsportsevent? jag vet inte. det är ingen som slår en ordentligt när man ber dem snällt. undrar varför. de får ju faktiskt världens chans att ta ut sina eventuella aggressioner utan att riskera att få något tillbaka.
men nej. jag verkar förbli fysiskt hel & smärtfri.

dear john

shit va det kokar på mitt rum! det är inte för att jag är så het utan för att jag har legat på ett kuddberg i min obäddade säng och lipat tittandes på dear john med en brännande dator på magen. plus att jag slängde de högtempererade nytorktumlade lakanen i en hög på sängen för att svalna. då kanske ni tänker att de svalnar fortare om man breder ut dem och inte slänger dem i en hög. då kan ni sluta tänka så mycket.
det är jobbigt. jag blir så fruktansvärt varm när jag gråter! med en kokhet dator på magen blev den där fräscha duschen som bortblåst! jag kanske skulle sluta gråta så mycket. men det går inte när jag verkligen ser på filmen jag ser på, koncentrerar mig på filmen med andra ord. då hamnar jag i en annan värld och då kommer strömmen nerför kinderna. inte om jag tittar på en komedi kanske men ni förstår. titta på dear john som snart kommer på bio. mmhm. snygga channing tatum med apöronen har ju huvudrollen. jag hade gärna tagit en tugga eller två av den mannen.

det låter som att någon andas/snarkar i min dator? är det normalt?

sov sexigare och mindre ensamt än jag.
puss på magen

if i had you

åh, även om jag HATAR när jag måste gå upp klockan 06.00 en lördag, nej vänta, vilken dag som helst, så blir man ju bara glad när det inte finns ett enda moln i sikte!

var lite cranky på jobb idag. icke bra men hur glad blir man när man getts falska förhoppningar. kul att hitta ett papper över vem som får jobba när ordinariepersonalen semestrar och ha fått EN dag när andra som inte ens jobbar där har fått flera hela veckor. gjorde ju inte min dag direkt och ska bli spännande att veta hur de tänkt. blö. men till lunch skämdes jag och tog tag i mina smilgropar. jag bad om ursäkt för min cranky bitch-morgon och sen glappade munnen i ett som vanligt, enligt J, och J är inte den som är den. "oh, will she ever stop talking" "and there she goes again" "gud va du snackar" "va? jag slutade lyssna för en timme sen". hehe.

SEN drog jag och tränade! inte tränat sen jag tappade mobilen. kändes svettigt. sen köpte jag godis. oh, va mycket godis jag köpte. inte bra när det är billigt och bra.

SEN när jag gick hem satt där en liten pojke uppe på taket på lekplatsen och skrek efter sin mamma och pappa. VUXNA människor som mycket lättare hade kunnat lyfta ner honom än jag cyklade bara förbi. är folk helt heartless eller? trots att jag klättrade upp "på bron" framför huset han satt på satt han ovanför mitt huvud. RÄTT MYCKET rädd var jag att tappa honom. vi vet ju alla hur smidig jag är ibland. men han överlevde! dagens goda gärning.
när han kommit ner och jag var på väg iväg började han snacka med mig om att hans pappa inte brytt sig. att ngn hade sprungit och sagt till men han inte brydde sig. vad svarar man? stackars kille.

jag är glad att jag har ett hjärta som inte klarar av att bara ignorera folk i knipa. som
den gången vuxna människor gick och cyklade förbi en gammal dam som låg på vägen/trottoaren, tittade på henne men inte gick fram och hjälpte henne. där kom lilla jag och skulle hjälpa henne bort till hennes hus eftersom hon hävdade att hon skulle gå dit, lilla jag fick fånga henne när hon trillade igen eftersom hon egentligen inte kunde gå utan sin rullator som hon glömt hemma och lilla jag fick ringa ambulansen. istället för tre starka män som skulle kunnat kasta henne hem med en hand. men nejdå.
caroline gör det.

petter är spinkig, jag är välbyggd meeen eeen sak har vi nog gemeeensaaamt!

det är tur att jag har kaussie på andra sidan jordklotet. fast ännu bättre när man har henne på en cykel mot malmö i sommarvärmen. hennes hjärna besitter enorm lagringsförmåga och hon är smart hon. och hon drar över mina jackärmar över mina vantar på vintern. det är en sann vän. OCH hon kommer ihåg pollysången.

gamla reklamer är faktiskt finfin underhållning!



nya ica-reklamen är ju också bara för skön. (hang in there, bara dålig kvalle första sekunderna. slutet som är roligt jue)

när han tar sig för hjärtat, hahah!
- jaa..fint.
- tycker du?
- nej


And they were all yellow!

jag har ju glömt att berätta det roligaste ever igår! jag får ont i kindpåsarna bara jag tänker på det! ni kommer nog inte få så ont för man måste ha beskådat situationen med egna ögon för att förstå hur brutalt roligt det var!

men iaf! jag körde hem till sara, hittade henne i soffan i vardagsrummet. jag tittade på henne lite snabbt (haha) innan jag slog mig ner och tittade på tvn. min första snabba tanke var "oj, vad sminkad hon är". när jag studerat henne lite till insåg jag hur gul hon var i hela ansiktet. jag tänkte att hon nog fått lite fel foundation och sa ingenting. sen tänkte jag, men hur fan kan hon inte ha märkt att hon är gul som en banan? hon kanske är sjuk! gulsot! omg! efter kanske en halvtimme kunde jag inte hålla mig när gulsotstankarna kommit:

jag: asså sara, vet du om att du är helt jävla gul i hela huvudet?!
sara: va? gul? sluta titta på mig!

hon gömde sig bakom sin tröja och fortsatte kolla tvn.

jag: asså jag är seriös! du borde kolla dig i spegeln. du är helt sjukt gul! jag menar allvar nu asså! det ser inte klokt ut! gå och titta dig i spegeln!

sara tänker på gulsot och skuttar bort till spegeln. skrattar och säger: hahhaa, omg! det syns ju t.om från långt håll!

OM det gjorde! ALDRIG sett en människa så gul i ansiktet! HAHAHA!

tydligen var det ngn kräm hon tagit på skolan. sweetie, använd inte den igen ;)


alla är vi olika men wtf!

jag och sara lärde oss mycket nytt idag på tyra banks show.

nej, jag tycker inte det är helt normalt att vara furries. att ha sex i djurdräkter, typ såna maskotdräkter på matcher och sånt i amerikat.

tyra - men hur gör ni? har ni inte dräkt där nere också då?
furries: jo, men det är specialtillverkade dräkter med strategiskt utplacerade hål...

OKEJ! noll hudkontakt och noll munkontakt what so ever! bara en stor klumpig dräkt med enormt huvud och strategiskt utplacerade hål i söder. låter ju jättemysigt. NOT.

alla är vi olika men wtf?  


Jag e int bitter

JAG E INT BITTER!
nä, nu kör vi!

till skillnad från den jäkeln på vägen som kände för att köra i 70 på 100väg. irriterat hassebarn eller vad? gaaasa. ring din gamla körlärare och fråga var gaspedalen sitter om du blivit gammal och senil och glömt var den sitter. eller ta cykeln and stay away.
jag kanske måste köra runt halva malmö för att komma åt höger och jag må köra fel mellan malmö och staffanstorp trots att jag åkt och kört där miljoner gånger. men jag hittar till betydelsefulla platser som svalöv och billeberga. idag körde jag utan skor och fick förfrysningar istället för försvettningar - man får ge och ta här i livet. min körning skulle gett farbror blå en tår av stolthet. jag körde riktigt fint idag faktiskt.

sara hjälpte mig att ladda ner cleanersak på datorn. den rensade bort hela 1 gb onödigt skräp som internethistorik och sånt. vascheguuud.

jag glömde att ta med en gödselstankfull bil med i beräkningarna när jag längtade efter vår och sommar. muuuums!

smell you later folks.

girlfriend in a coma i know i know. it's serious.

tre glada tankar:

att qina också sjunger "po-olly poolly polly polly mus" (som i molly molly mus-barnprogrammet och inget annat)när hon ska sjunga pollysången. det fick mig att skratta för det är inte bara JAG som inte kommer ihåg den riktiga pollysången när det väl gäller!

att min syster också fick mig att skratta när hon tyckte jag skulle leta upp och prova vår gamla gröna spice girls-klänning för att se om den passade med tanken att hon ska ha den på en 90talsfest idag. DEN PASSADE MIG NÄR JAG VAR ÅTTA! älska min syster och hennes idéer! pappa: hur gammal tror hon att hon var? hon kan nog få igenom huvudet men jag tror inte den går över axlarna. men om hon vill ha den som huvudbonad så ligger den i en låda längst in i förrådet. hahaha!

att jag ska köra till min bästaste sara olsson idag! inte sett det snyggot på eviiiiigheter! hon kan få mig att skratta. OM hon kan! <3

jag vill se när du nyser.

min dag:
- kollat in en barnförbjuden blogg. hjälp.
- nördat med maffia wars.
- hatat ellos hemsida som inte vill fungera.
- gått till busshållplatsen för att läsa tidningen.
- gått ifrån busshållplatsen när jag läst klart tidningen för att gå till ica.
- speglat mig i mina solglasögon i mjölkdisken. varför har de speglar där? för att jag ska kunna känna mig tuff i brillor!
- tänkt utanför ica att jag skulle köpa polly men kommit ut från ica och glömt det godaste -   pollyn.
- ätit clementiner som faktiskt var goda! kände hur mitt beroende kittlade till.
- stekt kyckling som varken blev bränd, rå eller torr. kryss i taket.
- ätit stekt kyckling i sweet&sour-sås med ris! jag kan inte laga mat så det var en ovan känsla att det blev perfekt!
- funderat på om det är någon annan än jag och min mamma som lagar stekt kycklig i sweet&soursås med ris.
- kommit fram till vad jag vill att sara ska skriva med för "speciell info" när hon anmäler mig till filip och fredriks nya program. hahaha.

"jag som gärna undviker navelludd, också älskar brist på kläder på snyggingar, inte kan vicka på öronen men har lärt mig att vicka på brösten söker en lagom muskulös och sexig hane som kan låta bli att blunda när han nyser. och jag hatar avokado!"

(om du är den jag söker så skriv en liten kommentar till mig)

smell you later!

meheme

toppen av lathet.
flyttade för hur länge sen då? mm, det var ett tag sedan. men jag har fortfarande tre ouppackade flyttlådor staplade på mitt rum. anledning: jag vet inte var jag ska ha alla saker. förutom alla 20 tavlor. de borde vara på väggen. förutom discokulan. den borde hänga i taket. förutom träbiten aka hyllan. den borde sitta uppborrad på väggen.
jag har varit hemma hela dagen. jag har ett gymkort i plånboken. jag kunde varit på gymmet hela dagen.
det är sol ute. jag kunde varit ute. jag har varit inne hela dagen.
så nu ska jag gå och handla. säger vi.

varför kan man inte bara pussla ihop sitt eget och andras liv så som man vill ha det. eller rättare sagt... varför kan inte jag få pussla ihop mitt och andras liv så som jag vill ha det. om alla kunde göra så hade det nog blivit en enda soppa. men jag? det hade iaf gjort mig glad och mitt liv lite finare. 

from me to you ma leeedy

tini köpte den nya marabouchokladen "passion och chilli" igår till bion.
varning: den luktar/doftar!
skrattade som bara den för min syster satt och höll för näsan och märkte varenda gång vi öppnade paketen för att ta en bit.
"ta bort chokladen!"
den verkligen luktar jääättemycket passion!
bara så ni vet!

mina mottagna filer

jag kan också vara söt. ibland. kolla här liksom (underbara bilder man kan hitta på datorn huh?)



fast ibland så går det sämre. haha



ha en bra dag folks!

eat you later!

den här helgen har ett bestämt tecken!
ÄTA! och äta lite till.
har konstaterat en sak. hur sprängfylld man än är kan man alltid äta efterrätt utan problem. sen kan man fortsätta käka godis ovanpå det. sjukt konstigt. men all efterrätt lägger sig till höger. har jag och faster kommit fram till.

igår spenderade jag kvällen med att äta hos mamma och titta på skavlan. underhållande.
idag spenderades i hässleholm med att äta. sjukt cool restaurang där man fick plocka ihop grönsaker och kött och grejer på en tallrik, gå fram till två snubbar och se på när de wookade din mat. aaaassgod buffé! mmmhm.
man valde även vilken sås man man ville ha på. de var markerade med olika många stjärnor beroende på hur starka de va. de varnade för chillisåsen som skulle vara värst. min underbara kusin valde att testa den såsen. han som wookade tog ett steg bakåt och hostade av ångorna av såsen. verkade lovande. haha. jag bestämde mig för att smaka och det hela blev en utmaning där jag skulle klara av att käka hans mat längre än han själv. han blev röd och började svettas i öronen. jag fortsatte käka och ingen av oss hade dricka kvar. tungan gjorde fysiskt ont och läpparna började domna. jag satt och hoppade i stolen och till slut kom vår roliga servitör och undrade om vi ville ha dricka för det luktade som att vi hade stark mat. vi svarade jaa! när han öppnat colan (as in tagit betalt för den) sa han: den kommer inte hjälpa så mycket som ni tror, haha. den hjälpte inte ett dugg men det visste vi redan.
tillslut mådde min kusin ganska dåligt och gav upp när hans rum började snurra! jag åt upp hans mat. jag brukar inte äta riktigt stark mat så jag är sjukt stolt! jag är slaskhinken i vår släkt. mahama!

lösning för att få bort starkt i munnen: friterad banan med glass! måste vara planerat för boom boom pow och vi var botade.
sen åkte vi hem till farmor och farfar/mamma och pappa/mormor och morfar/leif och gull beroende på vem ni frågar och fikade.
jag har aldrig sett så gravid ut i mitt liv! brutalt hot mama på det! naaat.

faster: skeden är nästan så lång att man kan slå den som sitter mittemot i huvudet med den.
caroline knackar syster mittemot i huvudet med sin sked.
caroline till faster: det gick!

min släkt är sjukt ball! <3

sen blev det bio med syster och tini med ääännu mer godis!

nu ska jag sova för idag ska jag och syster till ikea.

eat you later!

jag vill äta upp dig!

mitt iq är obeskrivligt litet! det leder till att jag är ett väldigt fint mobboffer!

j: ja, DU behöver mer färg än någon annan.
c: fan va taskig DU är!
j: fan va vit DU är!

jag har suttit ute i solen sammanlagt typ två timmar om man räknar på igår och idag. de två timmarna gav mig ful rödaktig linje efter linnet. blöö. men yey!

åter till mitt iq.
h: jag har druckit sammanlagt...[jag lyssnade men jag minns inte, hihi]
c: jag har druckit sammanlagt ett glas vatten och ett halvt glas vatten.

pratar om vita skor som inte är vita så länge. jag hade blommiga skor på mig.
c: mina skor var också vita innan jag började jobba i dem.
h: ....och sen blev de blommiga?

åh, är hemma i höörshålan. potatis och morötter är i ugnen, färsbiffarna ligger i stekpannan och rabarberna är på kemtvätt efter att ha tappats över hela köksgolvet med ett pang samtidigt som vaniljvispen fint väntar i kylskåpet. eftersom jag var snäll och packade upp mammas matkassar vet jag bestämt att det finns godis och pringles i skafferiet också. mmmm, va hungrig jag ääääär!

ha en bra fredagkväll! det ska jag ha fram tills jag måste pendla hem ikväll. fy bubblan va tråkigt och kaaallt!


men vänta nu.. vad hände?

mwihimi, nej tinifini...alla i malmö vill inte ha mig men jag vet att du vill ;) pussi on your sideburnzah!

ehm, jag trodde jag skulle till rhodos. sen trodde jag inte att jag skulle någonstans. nu sitter jag här och ska överföra pengar till tini för jag ska tydligen till bulgarien. undrar fortfarande hur det gick till! jag är rädd för alla äckliga människor där kommer finnas. slaskplace me no likey. jag får bosätta mig uppe i en palm eller något. second thought, finns kanske inga palmer. vart ska jag ta väääägen? aaah, glödlampan tändes....hotellrummet!
men jag ska allt suga upp varenda solstråle i en vecka! skööönt.


to bring that whole thing down

oj, råkade skriva två långa inlägg och alla bestämde sig för att sluta läsa min blogg. det var inte meningen att vara så hemsk och övermata er på ord. feeeeelåt!
SJUKT HÄRLIGT VÄDER! jag käkade lunch med massa trevliga män idag med näsan mot solen. satte nästan i halsen när peter nämnde snö i helgen. fast när sätter jag inte i halsen under lunchen? igår var det en ättiksgurka. rekommenderas EJ för det bränner som fän i hela halssystemet! fast samuel lugnade mig med att det inte var här nere i skåne. pjuh!
SJUKT HÄRLIGT VÄDER! har minsann fått en rand efter mitt linne på bröstkorgen. iof mer soleksem än färg men ändå. hallå... soleksem och inte köldskador... jag klagar INTE!
SJUKT HÄRLIGT VÄDER! jag gick hem i älskade leggins, linne och tröja och SOLGLASÖGON men UTAN jacka, halsduk och vantar UTAN att få inre och yttre förfrysningar. aaaaaah.. LYCKA!
SJUKT HÄRLIGT VÄDER! jag bryr mig inte ens om att jag är utan mobil. jag har sol och jag har godis!
jag har tonfisk också för jag ska laga vad jag döpt till "barnmat" och titta på Horton.
DESSUTOM har jag varit duktig och ringt polisen och "lagt ner mitt ärende" OCH mailat med halebop och tagit reda på vad grekiskan de skrev till mig betydde OCH postat in mina betyg (sista dagen idag..jag är snabb!) till strömsund så att malmö kan inse att de älskar mig och vill ha mig på deras kurs. malmö, du vill ha mig. jag vet det.
efter att en trevlig lunchman sa "jag hoppas du kommer in! vi har ju massa litteratur på kommendanten och vi är alla lite klimatnördar så det är ju bara att komma bort" är jag sjukt pepp på detta!
MALMÖ ta mig! nej, inte sååå....!
chingeling!

jag tänker fortsätta vara en seg råtta och inte en effektiv bäver!

hej,
jag har kommit fram till att det är såå mkt lättare att vara en seg råtta som jag än en effektiv bäver! det lönar sig faktiskt...ibland! alldeles lagom att vänta åtta månader med att hämta körkortet.
bara för att folk tycker jag är en seg råtta skulle jag agera bäver idag. ringde skånetrafiken x3 för att de skulle säga att de bara fått in färgglada mobiler. jag mailade halebop som inte vet vad kundtjänst via telefon heter och spärrade hela fricking mobilen.
OM jag inte hade varit effektiv och mailat halebop och fått reda på att jag kunde spärra själva mobilen mha numret från polisen så hade jag kunnat ha en fungerande telefon om typ 2 dagar. för en utländsk snubbe har hittat den och ringt min moderkaka som ringt min faderkaka som ska hämta den imorgon om snubben var en ärlig typ. MEN nu har jag spärrat mobilen så nu måste jag ha ngt skriftligt avskrivande av ärendet från polisen för att låsa upp den. vilket innebär att jag är utan mobil i säkert minst en vecka.
TUR SOM F****N att han hann leta upp mammas nummer innan jag han spärra mobilen. tack för att mannen var en duktig bäver!
JAG TÄNKER FORTFARANDE VARA EN SEG RÅTTA! OKEJ?!

buhuubu!

jag vill slå på något. mobil äger jag inte längre och inte hittegods heller. underbart.
tydligen ska jag till bulgarien. det är dyrt att låta människor övertala mig. men det blir finfint!
nu ska jag gråta inombords tillsammans med en välsmakande jordgubb.

memoriiiiiiies!


blandmassa

och jag hoppas de byter lås på vår portdörr snart! för jag kan inte portkoden. ingen annan jag känner heller tydligen. igårkväll när jag kom hem kunde jag inte få in nyckeln i låset! det är andra gången detta händer. roligt den dagen ingen är hemma och man måste ringa in till någon av de andra i byggnaden. eller man kommer hem mitt i natten och inte kan komma in. ja, för man vill ju så gärna sova på parkbänken.

Your favorite fruit is chocolate covered cherries and seedless watermelon ohhh

JAG VILL HA SOMMAR!
längtar tills man kan sitta ute och sola på jobbrasterna. ligga på stranden. kvällsstrandpromenader med kameran. svettiga bilfärder till havet med sara. få lite färg. inte få så mycket färg man hoppades på. svett. lite kläder. bikini. fötterna i sanden.
nu har jag dansat runt i min bikini för att se att den passade. eller asså, man behöver inte dansa för att kolla det. hur kan den också ha blivit liten? äh. jag tycker om den för mycket för att rata den. men kanske får införskaffa en ny. måste ju ändå handla underdel som jag inte äger. ser inte fram emot det.
hittade ett par gamla solglasögonen. de ser nästan bättre ut på än de jag köpte. båda looks like crap i mitt nylle.
jag klippte av fyra band runt mina handleder idag. they looked lite kräp. now i feel like kräp.
ingenting på vänsterhanden och två fina på högerhanden. känns helt naket. jag gillar naket men ändå. ge mig lite finare armar och händer tack. jag vet vad jag mer gillar som jag inte förstod hur folk kunde gilla. hihi.
nu tittade gubben som bor under mig, som just nu räffsar löv, upp mot mitt fönster. undrar om han ser in... för här står jag i bikini. jaja, vascheguuud. inte som tinis underhållarN som inte använder persienner. svenska versionen av naked guy i vänner. hur man tror att ingen kan se en är ofattbart.
jag: "han borde skaffa persienner och en flickvän"
underbart var det när koffe vinkade till honom in his act och han flög iväg och inte vågade sig tillbaka på hela kvällen. lovely stuff.
igår fick jag använda min nya jacka. me like! TUFFT (så som min kära syster säger)
jag inbillar mig att det går framåt för min body med träningen. fast jag tror att det är just det. inbillning. inbillning som bidrar till motivation. man kanske ska ta och träna en liten stund ikväll. har ju inte ont i min knäveckssena längre sen i lördags. den maskinen var not good för mina ben. älska motivation när man äger den!
jag längtar tills majsfälten är gula och jag och sara ska ha photoshoot. det blir najs! har ju väntat på det i typ två år minst. minnet är bra men kort.
"sara säger:
 att vi ska fota dig med en pinne i gumpen!
hasse säger (17:31):
 HAHA! men gud va mysigt!
sara. säger (17:31):
 jag vet!  :D
sara. säger (17:32):
 undrar var vi kan hitta en skog....
 där jag ska jag butfucka ditt corpse med pinnen!
 mo haha wowo iiiiiiih! kommer bli asnajs!"
men...
fint inlägg som handlade om mycket och ingenting.
men...
sara hävdar att jag har en jävla massa tänder i min mun. haha, det kanske jag har! lockar hade jag också. jag saknar skolan med sara. varenda dag men den filuren. vad händer nu. jo, typ månads mellanrum mellan gångerna om man har tur. blö och dubbelblö.

men...
GE MIG SOMMAR PLEASE!

bang bang bang, you're dead.

ångest över resan jag längtat efter i ett år. helt plötsligt vet jag inte om jag vill.  solsemester med utflykter, fina drinkar and no pressure låter såå mycket bättre i mina öron än en full/bakfull-resa. och det är lagom lockande att själv åka på solsemester med utflykter, fina drinkar and no pressure tillsammans med andra som åker på full/bakfull-resa. nej, inte så lockande. med detta resonnemang kommer jag anses bete mig gammal och tråkig but im not afraid to say it. det kanske jag är. åh. men samtidigt får man ju sol och bad också. något jag suktat efter sååå länge. åh. åhhhhngest.

ÅÅH! jag can't wait tills leila min londonfru kommer och hälsar på. antingen i början eller slutet av sommaren. hoppas början! vi lever typ samma liv, tänker exakt likadant (fast hon är den smarta. typ håller reda på mina pengar och biljetter och sånt, haha) fast vi bor alldeles för långt ifrån varandra. hon är så snäll, så glad och så social och rolig, omtänksam och caring. hon är allt jag vill vara. jag saknar henne så sjuukt mycket att jag skulle kunna simma över till england. om jag kunde simma ordentligt.

någon som har tips på vad man kan göra i äckliga skåne mer än åka över till tivoli och ligga på stranden? mmm, för där tog mina idéer stopp. så spotta ut idéerna till mig! snälla! när jag var i london gjorde vi så sjukt mycket coolt. bland annat en privatvisning av hennes kompis som jobbar som typ säkerhetsvakt i the house of parliament. tänk en 20årig liten tjej som får jobb som säkerhetsvakt och därmed får se drottningen och massa andra coola saker för att kunna bli polis. aaaaaascooolt! men sverige liksom. skåne. bäää. spotta på!

jag saknar tiden vi gick till den fulaste skolans skabbiga källare för att skjuta luftgevär. hur man gick bak i det lilla båset för att få sina poäng räknade. hur jag alltid bad mats ställa in mitt sikte för att jag verkligen inte förstod hur man skulle göra. eller för att det var bekvämt att inte göra det själv. hur jag alltid var irriterad för att jag alltid missade med ett skott. antingen gick det första skottet år helvete och de andra blev nior/tior eller tvärt om. (självklart gick det ju sämre ibland. jag är inget proffs) hur jag alltid klagade för mats över det där skottet. varenda gång man kom tänkte man skjuta maxpoäng 200. lika irriterande var det varje gång man gick därifån med ca 195/197. hur jag sparade alla mina tavlor vilket blev en vääldig hög. hur mysigt det var att skjuta ute liggandes en skön sommarkväll för att sen springa runt i gräset. hur de gevären sköts in i ens axel och lät enda hem till mig. mmmh. hur jag lyckades komma till en final och det då gick åt helvete. hur irriterad jag blev på att de ropade upp alla skott efter varje skott. tia...tia...tia...tia...sjua...tia...tia. mm, det var inte så skoj. men hur jag i en tävling jag inte minns fick en pokal. tredjeplats tror jag. minns verkligen inte hur det gick till. jag kanske snodde den. haha. kan inte ha varit många som tävlade. gemenskapen. varför slutade vi? åh. dumma beslut har jag gjort i mitt liv. för att sedan i flera år ha ångest över att jag vill ha ngn aktivitet att gå till men inte vill börja på ngn lagsport där man suger och sumpar för andra. men carolinesvin... varför slutade du med allt du gjorde för att sen sakna det? jubelidiot.

all i wanna do is (BANG BANG BANG). you're dead.

different from what you've seen

kan det komma ut lite somriga kläder i affärerna snart eller?
jag tänkte ta avstånd från min tråkiga enfärgade garderob och satsa lite mer på färgglatt och mönstrat och klänningar och sånt feminint som jag inte varit så samarbetsvillig med förut. så come on affärer. bring it!
på vägen hem idag använde jag solglasögon för första gången på nio år. det innebar också att jag köpte ett par innan jag åkte hem. så nu kan jag också se ut som en fluga! fast fett ovant att ha ngt hängandes på näsan och de trycker nog lite väl mycket bakom öronen. men jag tänker inte klaga. än.
jag funderar på att ta steget och klippa av några av mina band runt handlederna också. några måste vara kvar för annars känner jag mig cp med mina fula händer och armar. men vilka? sara har ju gjort de två som nu har blivit skabbigast ( och jag det tredje). det går ju inte för sig? gah.
nu mååååste jag laga mat för jag har varit extremt dålig med matintaget idag. not gooooouuuud!
puss på nosen!

tips från mig till er

tinis bootycamp ska ha blivit ett bettercamp där hon ska äta massa frukt&grönt. jag skrev till henne att hon inte ska äta beska saker utan satsa på exotiska frukter och att hon kunde få en förklaring om hon behövde. det sa hon att hon behövde. så nu ska jag ha lite undervisning här, haha. trevligt ämne och så!
vad vi äter påverkar, vad jag har läst, hur vi smakar (och luktar antar jag) där nere. om ni lever på beska saker så ska det då bli aningen nästy för din partner/icke partner (och dig själv?). däremot om du käkar en massa friska exotiska frukter så ska det även smaka bättre between the legs! så nu vet ni det! gäller för både män och kvinnor skall kanske nämnas! vascheguuuud!

you dont have to worry, cause baby there aint no mountain high enough

så. nu har jag gråtit och snorat färdigt till "stepmother" med min vän julia roberts i spetsen. kanske kunde sova nu också om de maskulina skriken på andra sidan väggen kunde upphöra och mina väggar kunde sluta skaka i takt med deras dunk. men nej. antagligen inte. soffan lockar.
bajbaj babies.

through glass

svullade pizza till lunch. igen. hej big mama på beachen 2010. men nej! jag var duktig. satt på röven i tre timmar för att sen traska hela vägen till värnhem. vi kan säga att det var för att vara nyttig. mest för att dölja sanningen att jag inte ville slösa pengar på en bussbiljett dit nu när jag bara äger ett rabattkort. var på gymmet i 1,5 timmar vilket  jag anser väldigt duktigt. nu är jag helt slut i varenda del av min kropp.

en sak! jag körde på 30 kg mer, på två av maskinerna, jämfört med andra gånger vilket ju bara kändes sjukt. på de andra maskinerna ökade jag med typ 0-15 kg. var jag jättemesig innan eller har muskelberget börja växa? eftersom vi ändå är inne på ärlighet ikväll så får vi väl erkänna att det måste vara det första. attans. men slut på meseriet.

jag har ett stort problem med gym. samma problem som jag hade med kajsa på friskis där man hela tiden skulle ner på golvet och kräla. när man låg centimetrar från det allmänt jättesmutsiga golvet såg man plötsligt pubes mitt framför näsan. vi ville båda spy i kors för det hände inte en gång. och inte två. wtf people. håll vad ni äger för er själva. okej, kanske inte så lätt att styra över? men snälla kan alla träningslokaler dammsugas lite oftare dåå? idag var jag själv kvar på gymmet så jag stretchade framför tvn. när jag sitter där och tänker att det är sjukt mkt grus och smuts och hår på golvet... vad ser jag? ...då gick jag hem.

pepparbiffen satt alldeles perfekt i buken. mmhm.

nu har jag dessutom ringt min käre broder1 och grattat honom en dag för sent. smisk på mina fingrar med en linjal! tur att vi firade honom en vecka för tidigt också. men han var fin och tackade så mycket. dock var ju rush hour 2 viktigare än syster. men han är förlåten.

nu ska jag kanske hålla mig vaken genom en hel film och låta alla muskler bara dö.

sov lika sexigt som igår så blir det finfint.


som det gick

mmm jätteskoj att jag tänkte göra som min föregångare och jobba undan på förmiddagen och se på film på eftermiddagen eftersom det är lite att göra på jobb på helgen. jag tar med en film. jag jobbar undan. bara för datorfanapolin inte alls vill samarbeta med skivan. varför skulle man inte kunna spela upp en riktig dvdskiva i datorn? det ska väl funka? så nu har jag inget jobb kvar att göra. och ingen dator som vill spela min film. och jag tänkte gå ut och sola efter filmen. men nu ser jag inte solen för molnen. ja. men det här blev ju bra.

back to reality

im back to reality... varför ville jag bli skogsmulle och iskärnsstuderare igår?
kanske ska ha enbart teoretiskt om klimatförstöring, i malmö, istället som första val?
varför har jag såna stoooooora problem?

fundediderering

sitter på jobb och suktar efter "tinis niggerballs".
är det ens möjligt att köpa en påse kinapuffar utan att äta upp hela påsen? inte plasten då.
gunde svan sa att "ingenting är omöjligt".
han har ju uppenbarligen inte köpt kinapuffar.

jag vill träffa snowball

jag fick för mig att söka in till fristående kurser. bara sådär. så det gjorde jag precis. tror jag. men man måste väl skicka in sina betyg NÅGONSTANS(??) inom typ en vecka. tog mig 8 månader att hämta ut mitt körkort. vi får se hur det här går.

1 Natur och makt - en global miljöhistoria (malmö)
2 Geologi: Vårt klimat förr, nu och i framtiden (lund)
3 Klimat i förändring (malmö)

lite spännande låter det allt. om jag läser i lund får jag t.om åka på exkursion och peta i torv och åka till köpenhamn för att studera iskärnor. låter väl fett? nu fick jag lite ångest över min prioritet. studera iskärnor och få lära mig att se klimatförändring i marken låter ju faktiskt lite roligare än att få en fördjupad förståelse för samspelet mellan människa och miljö i olika tider och samhällen blabla? att han som ansvarade för kusern 2009 hette snowball i efternamn drar ju sista strået till stacken. lund får bli prio ett. jag vill träffa snowball.

min framtida ekonomi är löst

jag kom precis på värsta uppfinningen som ska betala för mitt framtida bröd och vatten!
wait for it...
EN SKVALLERKARTA!
en personlig karta över vem som sagt vad till vem! hur spännande vore inte det?! läskigt, kan skapa vissa problem och så, men ändå. vem har inte ngn gång undrat hur det där ryktet spred sig? vem det var som skvallrade först? vem som vet och vem som inte vet. mmhm.
det kan den nya skvallerkartan avslöja!
låter kanske lite knepigt att skapa så att det finns en karta för alla...?
men hallå, du kan hålla vad som kallas för telefon mot ditt huvud och prata så att ngn på andra sidan jordklotet hör det. hur kunde ngn komma på ett sätt som gör att ens egen röst liksom transporteras genom luften och kan höras var som helst? helt sjuuuuk uppfinning!
då borde väl en skvallerkarta inte vara omöjlig?

rain in the desert

jag och syster står och plockar lösgodis. jag petar med sleven bland zoo-aporna och säger:
- kolla vad konstiga de ser ut!
syster svarar:
- de är nya. de har inte hunnit torka ut än.

skönt att man är så van vid att äta gammalt torkat godis att man tycker nytt godis ser konstigt ut.
men goda var dom.

kvinnan i stolen bredvid

ganska säker på att det faktum att man glömde stänga av datorfanapolin innan man gick hemifrån i regnet är en bra ursäkt att man sitter vid den halv ett på natten när man borde ligga nergosad under täcket. gaaanska säker. men inte hållbar för mina ögon gör ont.
jag och schwester var på bio och såg "farsan". hela bussresan till malmö förutom minuterna jag sov hade jag ångest över hur jag skulle uttala "farsan". väldigt svårt ord för oss skåningar som inte vill låta som skåningar. lösningen fick bli att syster skulle säga det men fan. i kassan stod alison så jag kunde ju inte bara trycka fram min syster och gömma mig bakom. så jag sa det. på något sätt.
farsan var iaf underhållande! jag är lite kär i den där Jan "farsan" Fares. så få ord men ack så skön snubbe.
tummen ner att kvinnorna bredvid mig upprepade varenda mening han sa.
tummen upp för deras skratt som gjorde mig på skratthumör och skrattade mig igenom hela filmen.
tummen upp för de elva kronorna jag hittade på golvet på vägen ut.
tummen upp för skrattanfall med schwester. HB1 lutar sig över min godispåse, tar upp en godis och säger "vad är det här?" slickar tre gånger på den och lägger tillbaka den i min påse. "den var sur".
tummen upp för att jag svarar: jag ska bara låta den torka lite.

jag älskar lukten av regn. mmmhm.
sov sexigt everybody.

- det här måste vi fira!!
- nej inte fira, vi är fem.


me lav my jacka!

åh, jag älskar min nyinköpta jacka!!! kan det inte bli lite varmare så att jag kan använda den annat än bara springa runt i den stolt här hemma. lite väl chilly ute för kort och halvlånga ärmar kanske! den är ju inte direkt skapad för att vara varm. utan snygg!! bild is coming up. wait for it. nu blir det biografen!
ett problem! jag älskar mina stela leder och sånt, ja. men nu får jag jätteont i benen efter en halv bio. typ inne i skelettet känns det som. och det finns ju inte direkt space att sträcka på benisarna. jäätteont och jättejobbigt är det. därför går jag på bio ofta. dahaba.

waaaaaall-e!

åh, nu har jag tittat på wall-e. jag älskar disneyfilmer!!!
kändes lagom befogat att se den med engelsk text för människor med nedsatt hörsel. det fanns ju sååå många repliker. haha. sötaste filmen på länge! mmmhm!
eeeeeeevah!
jag och wall-e har lite likheter ändå. vi ser likadana ut på morgonen - eller asså. jag ser inte ut om en metallburk. jag menar att jag också går in i väggar och dörrar. ääh!
wall-e är iaf sööt.

bio on me ikväll med schwester. fintfint.

that's when i ruled the world

FÖRRESTEN!
roliiigaste konversationen hade vi igår! på mitt jobb råder det inte brist på barnförbjudna samtal, det kan jag lova. av någon anledning sker de alltid mellan mig och två andra män (förutom när jag inte är deltagande för det vet jag ju inte något om..) det kan vara olika män men de är alltid två. och jag är alltid ensamt kvinnofolk. men iaf!
J sprutar med vattenslangen bredvid mina ben flera ggr (hahaha, bara jag som tycker detta låter snuskigt nu när jag snackat om barnförbjudna samtal?), jag ser hotfullt på honom men han hävdar att jag inte kan göra ngt eftersom han inte sprutat på mig. jag tycker, det kan jag visst, tar upp vattenslangen och sprutar på hans ben. han tar då upp en MONSTERMOROT och tittar på den:
J: du vill inte veta vad jag ska göra med den...
jag skrattade så jag fick knipa. H dyker upp och jag berättar vad J sagt. samtalet om utrustade män uppstår. när H gått säger jag till J:
- vad ska jag göra nu i 1,5 h fram till lunch? hmm... juuuuste, vi ska ju göra musblandning! (jag skulle säga flugblandning!)

ue. jag skämdes lite där, hahaha!

upon my honor

haj och blåsfisk.
okej folks. jag förstår än en gång inte hur min hjärna fungerar. jag kan verkligen inte lagra information. det suger! jag kan allt om ingenting och ingenting om allting..
oj, vänta. reklamen är slut, måste kolla sista biten greys anatomi...
okej, var var vi? hiihi.
jag älskar att kolla på film men ändå minns jag inte dem? jag suger på filmtitlar och jag kommer inte ihåg handlingen.
ikväll kollade jag på sweeny todd som jag köpte. jag vet att jag såg den hemma hos leila i london i typ september för jag störde mig på den fula färgen blodet hade. även om man inte minns handlingen brukar man ju känna igen det efter hand man ser det? men inte jag! såg filmen som om det vore första gången. förutom blodet i slutet för det hade fortfarande en sjukt ful färg.
tänk om vi levt våra liv i en musikal...
och jag har räknat mina filmer. jag äger 91 stycken + serier. kanske borde se hur många handlingar jag kan förklara av dem. mmhm.

tack och hej leverpastej. puss och kram skumbanan.

eeeeey miiiiista!

och förresten. 6 filmer för 350 kr känns fint. vindruvor och chips på det är lika med caroline the acnepojke.
lika fint kändes det att tappa påsen med filmerna ut i bussgången när jag somnade. mihimi. nejdå, ingen tittade på mig eller så. och ja, jag somnar exakt varenda gång jag åker buss nu för tiden! galet.

en annan galen sak är att jag ALLTID öppnar ögonen på exakt samma hållplats varenda morgon. kvittar om vi stannar eller bara kör förbi. när jag öppnar ögonen och kollar var vi är så står det ALLTID "Malmö Håkanstorp" på skärmen på bussen. börjar bli ganska läskigt eftersom jag är uppe i säkert minst 30 morgnar nu. varför liksom?

och qinafina, älska att du blir glad av våren. det blir jag också. ett planerat impulsäventyr till göteborg låter ju värsta megabra! lööööv.

spara som utkast

jag som igår tänkte att jag aldrig skulle kunna använda mina fötter igen. johodå! jag kom ju typ hem lika sent idag och jag har minsann inte suttit still. men fattigare har jag blivit!
jag är en sjukt bra kund!
jag: ursäkta, men var hittar jag den skinnjackan som hänger på skyltdockan till vänster?
kvinna: hur den ser ut?
jag: eeeeh, jag minns inte. svart.
kvinna: hade den blixtlåsar?
jag: eeeh, svart. äh, jag går och kollar.
kvinna: ja, gå och kolla hur den ser ut så ska vi se.

jag traskar åter igenom hela affären. inser att den inte var skinn. men den var svart.
traskar tillbaka genom hela affären. om de bygger milsavlånga affärer så borde de bygga ett rullband som på flygplatser. hehe.

jag: den var svart, inte direkt skinn. med knapp på axeln och kragen.
kvinna: lite glansig sådär?
jag: eeeh, ja?
kvinna: då hänger den till höger, i lila och andra färger.
jag: jag tror inte det är den...
kvinna tittar trött på mig...
jag: okej, jag går och kollar...

traskar igenom hela affären IGEN!
det var inte den, för jag hade ju kollat på den innan. den hade inte ens knapp på axeln och ingen knapp för kragen. noll rätt! och megaglansig! och inte skinnliknande. tack för god service. jag gick förbi kvinna men hon frågade inte om jag hittat den.
sen försvann kvinna så jag traskade igenom hela affären igen och igen och igen för att hitta den där jävla jackan som jag visste nog skulle bli bra bara för att jag inte kunde hitta den. efter 723 vändor fram och tillbaka fann jag guldklimpen.

när det var min tur i kassan dök kvinnan upp.
jag: jag hittade den tillslut efter mycket motion här fram och tillbaka...........................
kvinna: ja, kul! jaså, det var den du menade! det var inte den jag tänkte på.

NÄ ÅHFAN!

en annan kund hade blivit irriterad och gett upp och inte slösat pengar på dålig hjälpsamhet. men inte jag,
jag traskar!

vad är jag för något?

människan har ju länge trott att det är en speciell förmåga vi besitter att vi kan se konsekvenser av handlande och planera inför framtiden och sånt. vi har ju dock kommit fram till att djuren inte alls är så dumma som vi trott. jag bara undrar... vad är jag för något?  under loppet av 2 timmar lyckades jag fatta så otroligt många mindre intelligenta beslut..om och om igen. under tiden skrev jag det här inlägget i mitt huvud. dvs, jag var medveten om att jag ångrade mina bestlut men ändå fattade jag samma beslut igen...och igen...och igen. korkat.

började med att jag gick från jobbet. efter 50 meter insåg jag att jag glömt att byta skor. tog beslutet att det var för jobbigt att gå tillbaka. efter tio minuter hade jag extremt ont i fötterna eftersom de är slitna som pocker och inte har någon stötdämpning i sulan whatsoever. 

caroline tänkte inte efter vart hon skulle så gick mot konserthuset som vanligt. insåg att hon inte hade skaffat nytt tågkort. gick till gustav vilket innebar värsta omvägen dit istället för att ha gått dit direkt. skånetrafiken tog inte kort.
istället för att gå till en bankomat bestämde sig caroline för att gå därifrån.

caroline tänkte att det var drygt att gå till värnhem. kanske kunde gå till södervärn istället? caroline vet inte var på kartan södervärn ligger eller hur man går till dit men det var beslutet.
hon tänkte också att hon kunde betalat de fåtal kronorna inom malmö och tagit bussen till värnhem. men hon fattade beslutet att nej, det går inte för sig.

hon gick förbi konserthuset mot vart hon såg bussarna som skulle till södervärn körde. smärtan i fötterna växte. hon  började ångra att hon inte tagit bussen till värnhem. ändå hoppade hon inte på en buss till södervärn. hon gick och hon gick och hon gick. vart visste hon inte. trots att hon ångrade det där med bussen och gick förbi flera busstationer hoppade hon inte på ngn. hon gick och hon gick och hon gick. plötsligt var hon på folkets park och det var ju helt fel.

hennes gång blev långsammare och långsammare. kortare steg innebär att man kan se cp ut och sätta ner hela foten samtidigt och inte med hälen först = mindre smärta.

alla hennes bussar mot staffanstorp körde på rätt håll. men de mötte henne för hon gick på fel. hon kunde hoppat på en av bussarna och betalat 22 kronor till staffanstorp tänkte hon men av ngn anledning fortsatte hon gå. EFTER EN TIMME kom hon fram till södervärn efter att ha gått en utomordentlig omväg.

istället för att ha åkt till värnhem där folket på skånetrafiken brukar vara relativt få så hamnade jag på ett överfullt södervärn. typ 40 före mig i kö stod jag och väntade. när det var 15 nummer kvar bestämde jag mig för att köpa en glass. den nya magnum med typ tranbär och choklad och grejer. mums. då rusade nummerna iväg. istället för att ha väntat med glassen fick jag stå vid soptunnan och trycka halva glassen i munnen och springa in för då var det mitt nummer. tur som fan hade jag för hon i kassan tänkte precis hoppa över till 718. med munnen full av glass fick jag mitt rabattkort. tror gud ville mig väl när jag också kom perfekt till bussen.

ville gråta lite när det bussen körde mig tillbaka till konserthuset på tre minuter och visade mig var jag skulle gått. ajajaj.

trots att jag visste att mina skor är helkassa och sulan är bruten på mitten så genade jag ändå över den geggiga gräsmattan där hemma för att tjäna typ 2 minuter? jag tog t.om in i beräkningen att det var lerigt. lera i skorna, jam.

mmm, 2 timmar senare var jag hemma. och fastän jag nu vet att mina fötter inte klarar av skorna längre så kommer jag inte slänga dem. jag använder de kanske inte imorgon. och kanske inte dagen efter det. men jag kommer använda dem. jag kan inte reflektera över konsekvenserna eller planera inför framtiden. vad är jag för något?


me lajkalajka!

tini: äggstra!! äggstra!! hörde på radion att polisen hittat en påskkärring med avbruten kvast kaffebruna tänder och extrema hängpattar irrandes på motorvägen. sänd ett sms så att jag vet att du är ok. hälsningar en bekymrad vän.

HB2: tack för komplimangen hörru! jag ska svinga mina hängpattar mot ditt huvud ikväll så watch out!

älska!

ibland känner jag mig så sjukt dryg i min blogg. har funderat på att lägga ner den exakt 462360 ggr. har ju lagt ner den typ två gånger redan så det kan ju komma en tredje. fast de andra två var det mest för att den blev så grå och tråkig. när jag började skriva den tredje gången intalade jag mig själv att den skulle spegla my happyface och jag tycker fan att jag lyckats assåe! mitt efterblivna happy me har väl avslöjats ganska bra? det är ni som säger till mig att ni tycker om min blogg som får mig att vilja fortsätta dela med mig bits of majself! ni är fabulous!

kaussie:
"Vet du att din blogg är den bästa bloggen som finns? Om du inte visste det, så vet du nu. Den är så fantastiskt rolig! Jag brukar skratta för mig själv så att folk tittar på mig här på biblioteket när jag läser den. Det är liksom vardagliga saker som alla tänker på (eller iallafall du OCH jag!) men som ingen annan skriver om, åh jag gillar det. Och det bästa är att den ju speglar dig. Vilket betyder att du är fabolous!"

tack min älskade, solsugande vattensurfande aussiegirl

nytt inlägg

jag kan lyssna på folkmusik från grekland, pop från argentina eller oldies från frankrike. varför inte lite rap från ungern? jag har numera 12.000 radiokanaler från hela världen ett dubbelklick iväg på datorn. eftersom jag allt som oftast lyssnar på NRJ istället från klassiskt från thailand så är det kanske diskutabelt om det inte är lättare att trycka ett enkelklick på stereon. men nej. mycket mer spännande såhär. hihi. så om du vill lyssna på musicals från thaiwan så kom till mitt crib!


dear mr president, come take a walk with me

Dear Mr President - P!nk



antagligen en av de bästa texterna som skrivits. jag är en riktig bölunge så jag har väl gråtit till den här ett tiotal gånger. iaf fem.

Let me tell you 'bout hard work
Minimum wage with a baby on the way
Let me tell you 'bout hard work
Rebuilding your house after the bombs took them away
Let me tell you 'bout hard work
Building a bed out of a cardboard box

byt startsida

- det finns inget starkare än viljan hos den frivillige -

brukar du inte spotta vågrätt?

Min farmor och farfar är coola människor!
inte träffat dem på typ ett halvår men idag var det äntligen dags. woohooo, till hässleholm körde vi i spöregnet.
farmors godaste köttbullar med den godaste hemmagjorda såsen som kan skapas. konserverade päron med vaniljglass och senare hemmagjorda agdighagkg-bullar och andra kakor. och godis förstås. mums i min mage!

när farmor tar fram de konserverade päronen och grädden (me no like grädde very match), kryper jag ihop och försöker se söt ut och frågar farmor om hon har vaniljglass. här ställer vi krav, hihi. tittar på pappa med oskyldiga ögon och säger "så får man inte göra, hihi".
farmor: var får man göra det om inte hos sin farmor?
min farmor är beest.

mina sjalfransar lägger sig fint i den där sockersmeten från päronen i min tallrik. jag tittar på det, låter den ligga kvar och säger: "oooooooj" helt lugnt och uppgivet. som vi skrattade! jag lät sjukt rolig där! farmor rycker som vanligt in! haha. älska min reaktion!

farmor har tagit undan allas talrikar efter päronen. en stund senar säger hon:
jaha, någon som ska ha mer? alla tittade sig omkring på bordet...

farmor och farfar pratar om deras gamla klädmode.
farmor: det var på den tiden...
farfar glatt: ja, det var skoj det!

alla är proppmätta och som min farmor sa: "det spänner både här och där". efter fikan kurrar min mage. älska att vi båda driver med varandra och ser vem som bryter först, haha.
farmor: är du hungrig?
jag: jaa, riktigt hungrig.
farmor: vill du ha köttbullar?
jag: ja, tack!
farmor: ska jag värma dem eller vill du ha dem kalla?
jag: nej, jag är så hungrig så jag kan äta dem kalla.
farmor reser sig och jag blir lite nervös.
jag: eller, nej tack!!
farmor vänder sig om och storler: jaha, nä... jag är inte den som är den!

farfar ska lämna in en motion att de ska få lyse i deras förråd.
farfar: ja, som motivation kan vi ju skriva att vi väldigt lätt glömmer stearinljusen där nere.

heta diskussioner om pensionssparande och huruvida jag i normala fall spottar vågrätt eller lodrätt!

OM jag älskar min farmor och farfar!


påskharen har varit häääär!

sekunden jag tänkte att jag inte visste var min mobil var fick jag ett sms. tackar för gott samarbete!

igår var det påskmiddag i höör med massa fina människor. jag var sådär lagom social, hihi. började finfint när jag frågade om de råkat ta med sig fel barn (okänd människa följde med istället för systern). de höll på principen att de skulle vara fyra. supertrevligt förutom att jag var baklängeshungrig som en björn men fick vänta i 4 timmar på maten. alla barn tjatade men de vuxna tog det med ro. myyyycket ro.
"låt oss äta eller låt mig avlida" var mitt sista argument. jag fick svaret:
- ja, vi får väl sätta igång då, tar ju en timme innan det står på bordet. LÅT MIG AVLIDA!
sen fick vi springa runder och leta ledtrådar efter våra påskägg. ja, vi var 9 stycken mellan 8-22 år som sprang runt och letade påskägg.
det mest brighta var när de bestämde sig för att de skulle finnas i ugnen och sprang iväg. jag stod lugnt kvar och tänkte.. chokladen är nog fett smält isf (precis använt ugnen juuuue). när blev jag den kloke?
sen började byteshandeln och godisarna flög som fåglar genom rummet.
sen åkte vi hem. jag somnade såklart på bussen och vaknade på busstationen. perfekt. sen sov jag. om jag sov!
sa till min syster på tåget: ring inte för tidigt.
vaknar kl 10 av att hon ringer på porttelefonen trots att hon äger en nyckel.
well done schwester!

när kaptenen talar

jag är så jävla trött. inte sovit en sekund inatt - på allvar. inte förrän när jag somnade med ansiktet mot bussrutan och vaknade när den tänkte lämna staffanstorp. men jag hann iaf kuta ut genom framdörren. nu har jag typ sovit i 2 timmar. jag har inte dött än men jag kommer. äggmålning och påskäggsletande känns mindre frestande just nu. men gårkvällen var helt galen - bra och dåligt och helt bisarrt. att folk får vara så dräggiga borde inte ens vara lagligt. ue. tänk vad kaptenen kan göra med folk. kaptenen och äckliga mojitos som inte gick att dricka och den minsta toaletten med för en gångs skull trevliga brudar utanför. en himla massa hemligheter ligger kvällen inne med men att mitt egna kött och blod aka min syster bestämde sig för att hälla sin cider i mitt hår utan anledning var inte okej. hej, klibbig hårkaka. mmhm. och poff så var hon borta och min sovplats också. så jag tackar tinis föräldrar som tillverkade henne. tini, hon är fin hon och det är inte första gången hon räddar mig från att sova med uteliggarna under bron. :*
smell you later.

min hjärnkapacitet är i stil med en tvättklämma!

jag borde seriöst göra ett iq-test! hade väl fått svaret - du är en tvättklämma.

HAHAHA, dog nästan av skratt när james och jag gick till hönsen med mat och vatten eftersom de andra inte börjar jobba förrän 12. jag sa att vår nyckel passade i grinden men det var fel nummer ett. vi kunde inte komma fram till hönsburen. eller kunde vi..?
vi kom fram till att jag borde kunna kräla in under grinden. james undrade om jag ville testa och jag svarade ja varpå jag kastade in min nyckelknippa genom grinden. HAHAHA, i samma sekund som den landade såg jag james chockerade min, hörde hans suck och hans skratt åt min extremt lilla hjärnkapacitet och hörde han säga:
- nu får vi verkligen hoppas att du kommer under! hur fan tänkte du där!?!?

då insåg caroline problemet!
jag undrar också hur fan jag tänkte där men in under grinden kom jag! x]

smell you later folks!

tini, jag vet att påsken handlar om jesus. men att han föddes, dog, uppstod och petade navelludd kan de mer informationslagrande människorna hålla reda på. icke jag för jag sysslar inte med att lagra information. uppenbarligen.

en mer oallmänbildad människa än jag finns inte. jag är inte stolt utan snarare besvärad över den sanningen. henkebus fick mig ju att skämmas öronen av mig för några veckor sen eftersom jag inte lyckats lagra när första och andra världskriget var. på bussen hem idag skulle jag testa mig själv. men jag fick fantamej ta upp mobilen för att kolla när första var. jag har ju sparat det i ett oskickat sms. haha på mig själv.

tanten som satte sig bredvid mig på bussen hade nog gått och köpt min och james nysläppta 2-parfyms-collection. ' "död fisk" och "rutten gås" - taget direkt från vallgraven utan tillsattsämnen. '
mmhm. luktade inte hallon.
däremot, ja tack till gottluktande killar som susar förbi en och lämnar en najs parfymerad vindpust i min näsa.

smell you later!

detta fält måste fyllas i.

trots att tini igår sa att jag skulle äta bort mina bekymmer och joina hennes booty camp så kom jag på idag att jag inte åt en endaste onyttig godsak igår. måste ärligt talat vara första dagen på veckor. jag är ett svin och jag tänker bli riktigt rund och glad med ruttna tänder när jag blir stor. jag tar tillbaka det där. men faktiskt, åt enbart de tre viktigaste målen. frukost (ja, kajsa. JAG äter fortfarande frukost som du tjatade på mig om i flera år), lunch och kvällsmat. inte ens min sockriga jorgubbskräm. inte ens den dagliga varma chokladen från restaurangen. kan vara för att jag låg halvt deckad framför tvn i min säng redan klockan sju. och sov som en stock redan 22.30. jag är fett utmattad och det ska jag fira med sockrig jordgubbskräm!

james: man måste leva gott för en dag kommer vi alla ändå dö. det skulle dock inte förvåna mig om din dag är inom en snar framtid.

man ser den aldrig, den är så snabb.

barn har så sjukt sköna kommentarer! ibland ligger jag på samma intelligensnivå men då är det inte så gulligt längre. läst metro idag? barnen förgyllde min ensamma lunch enormt.
för er som inte läst:

Varför firar vi påsk?

- man firar påsk för att man är ledig och har påskris, 5 år.
- för att man ska äta ägg. jag äter ett ägg, 4 år.
- för att man firar att jesus fyller år med fyrverkerier. jesus var en liten människa, 5 år.
- man firar påsk för att man ska få påskägg. jag vill ha häxchoklad i mitt ägg, 5 år.
- det ska vara påsk för att man ska äta påskhare. jag har bara öppnat den litegrann, 3 år.
- för att påskharen kommer. man ser den aldrig, den är så snabb, 5 år.

många andra femåringar nämnde jesus och det tycker jag är helt grymt! hade verkligen inte jag haft en aning om känner jag. inte ens nu har jag koll på sånt och jag är 20-to-be. inte så gulligt.

hjärnkapacitet ohyes

hihi, igår när jag lagade mat visade jag prov på enorm hjärnkapacitet. igen.  jag tog på en sån där grytvante på högerhanden. när jag skulle dra ut plåten för att ta ut mina fiskbitar var jag millimeter från att dra ut den med vänsterhanden! bara sådär 250 grader i handflatan. hade varit chill. men jag är smartare än så så jag drog ut den med högern.
hehe.


RSS 2.0